NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 10:14

NRK - 16 sep. 20 kl. 08:44

Hadde underliggende sykdommer

Blant de 1025 personene som ble lagt inn på sykehus med covid-19, var det flere med hjerte- og karsykdommer, kreft og diabetes enn ellers i befolkningen, viser en ny studie..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hadde, underliggende, sykdommer
P4 - 16 sep. 20 kl. 08:46

Koronapasienter hadde underliggende sykdommer

Mange av koronapasientene som ble innlagt på norske sykehus hadde underliggende sykdommer. Det kommer frem i en ny studie laget av Folkehelseinstituttet, Kreftregistrert og Helsedirektoratet. Blant de innlagte, var det flere med hjerte- og karsykdommer, kreft og diabetes enn ellers i befolkningen, viser studien.

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 08:26

Hvilken risiko utgjør underliggende sykdommer blant voksne med covid-19?

Blant covid-19-innlagte var det flere med underliggende sykdomstilstander enn i befolkningen for øvrig, viser ny studie..

P4 - 14 sep. 20 kl. 14:54

Nedgang i smittsomme sykdommer

Antallet registrerte tilfeller av andre smittsomme sykdommer enn koronaviruset i Norge fortsetter å gå ned. Det viser tall fra Folkehelseinstituttet. I august ble det meldt om 1494 tilfeller av andre sykdommer, det er nedgang på 44 prosent fra samme periode i fjor.

Aftenposten - 11 sep. 20 kl. 07:09

Et dødsfall endret måten legen vurderte toppidrettsutøvere på. Og etter hvert mosjonister.

– Idrettsutøvere er helt vanlige mennesker med mange vanlige sykdommer. Ofte kan problemene bli oversett, fordi de aktive «er jo så spreke»..

Aftenposten - 12 sep. 20 kl. 22:41

Omstridt fisk er blitt milliardindustri: – De dør av sykdommer eller blir spist opp

I 2019 ble det solgt rognkjeks til oppdrettsnæringen for over 900 millioner kroner. Forskning viser imidlertid høy dødelighet og stor usikkerhet knyttet til fiskens effekt..

P4 - I førrgår: 21:46

BCG kan beskytte mot korona

BCG-vaksinen kan være grunnen til at Norge har få koronadødsfall. En klinikk i Minnesota har forsket på hvordan viruset har rammet forskjellig land ulikt. Det er flere faktorer som spiller inn blant annet vilje til å følge smittevernregler og befolkningstetthet.

P4 - I førrgår: 21:46

– BCG kan beskytte mot korona

BCG-vaksinen kan være grunnen til at Norge har få koronadødsfall. En klinikk i Minnesota har forsket på hvordan viruset har rammet forskjellig land ulikt. Det er flere faktorer som spiller inn blant annet vilje til å følge smittevernregler og befolkningstetthet.

P4 - Igår: 05:22

146 nye smittede

Det siste døgnet er det registrert 146 nye tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser tallene fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer. De er en økning fra døgnet før, da det ble meldt inn 105 nye tilfeller.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To døde i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 15 minutter siden

Masseskyting i New York

Flere personer skal være være skutt i New York etter en masseskyting..

NRK - 15 minutter siden

55 nye tilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 55 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Oslo har hatt svært mange smittede i det siste, og kommunen vurderer nå strengere tiltak..

NRK - 30 minutter siden

Drapssiktet avhøres i dag

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, er fremdeles ikke avhørt. Politiet sier de håper å få gjennomført et avhør lørdag formiddag..

NRK - 1 time siden

Fare for streik

Det er stor avstand mellom partene i meklingen mellom bussjåførene og arbeidsgiversiden. Det sier riksmekler Mats Wilhelm Ruland. Partene sitter i mekling, og har frist til midnatt i kveld med å bli enige..

NRK - 1 time siden

Fortsatt kraftig koronaøkning

Den kraftige økningen av nye koronatilfeller fortsetter i India. I de siste 24 timene er 93.337 nye tilfeller bekreftet.

NRK - 1 time siden

Minnes Ginsburg utenfor høyesterett

Hundrevis av mennesker samlet seg natt til lørdag med stearinlys og sang utenfor høyesterett i Washington for å sørge over avdøde dommer Ruth Bader Ginsburg..

NRK - 2 timer siden

Tiltalt for cannabisdyrking

To menn i 40-årene er tiltalt for å ha dyrket store mengder cannabis i Oslo. Da mennene ble pågrepet, beslagla politiet store mengder utstyr som skal ha blitt brukt til å dyrke fram plantene. Saken skal opp i Oslo tingrett neste uke..

NRK - 3 timer siden

Millioner til kirkebevaring

Regjeringen lover 70 millioner til sikring av gamle kirker i neste års statsbudsjett. Pengene skal brukes på kirker fra før 1850. Midlene skal brukes til elektriske anlegg, gamle rørovner skal skiftes ut og klima skal prioriteres, skriver Vårt Land..

NRK - 4 timer siden

Overlevde mistillitsvotum

Perus nasjonalforsamling stemte natt til lørdag nei til å avsette president Martin Vizcarra. Vizcarra er anklaget for å blant annet forsøkt å stanse en etterforskning av omstridte kontrakter mellom regjeringen og en sanger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt