P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 10:25

P4 - 21 Aug 19 kl. 16:38

Hadde med tre våpen

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus hadde med seg to rifler og en hagle da han gikk til angrep på moskeen i Bærum 10. august.
Det opplyser politiadvokat Pål-Fredrik Hjort Kraby til NRK.
Han sier det er grunn til å tro at våpnene også ble brukt i drapet på stesøsteren.
Politiet jobber nå med å få bekreftet at våpnene er de samme som var registrert på andre i Manshaus' folkeregistrerte familie..
Les mer på P4


Les mer om:
Philip Manshaus, Bærum, Pål-Fredrik Hjort Kraby, NRK, Manshaus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Haddemed , tre, våpen
P4 - 27 Sep 19 kl. 18:27

Giske: - Hadde vært ferdig

Trond Giske sier han ville vært ferdig som stortingsrepresentant, og politiker, etter 2021, dersom kvinnen i dansevideoen ikke hadde stått frem. Det sier den tidligere nestlederen i Arbeiderpartiet til TV 2. – Hvis ikke sannheten hadde kommet frem, og den feilaktige fremstillingen som først ble presentert hadde blitt opplest og vedtatt, tror jeg ikke det hadde vært mulig å fortsette, sier Giske.

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Moskva letter på koronarestriksjonene

I dag letter den russiske hovedstaden Moskva på koronarestriksjonene. Det skjer til tross for at Russland har det tredje høyeste antallet smittede i verden og Moskva er landets episenter for utbruddet. Lettelsene skjer etter at president Vladimir Putin kunngjorde at landet har passert smittetoppen.

P4 - 3 timer siden

Voldsomme opptøyer ved Det hvite hus

I USA fortsetter de voldsomme protestene etter at George Floyd døde under pågripelse i Minneapolis forrige mandag. Politiet har i natt brukt tåregass mot demonstranter som samlet seg utenfor Det hvite hus, og det er meldt om flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester etter dødsfallet, og ifølge nyhetsbyrået AP er over 4100 personer pågrepet i opptøyene så langt..

P4 - 3 timer siden

Trump ført til underjordisk bunker

Demonstrasjonene førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap, noe som ikke har skjedd siden terrorangrepet 11. september 2011. Det melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 3 timer siden

Knivstikking i Hønefoss

En kvinne i 20-årene ble knivstukket under en krangel i en enebolig i Hønefoss ved 5-tiden i morges. Kvinnen hadde besøk av en annen kvinne i midten av 30-årene, men et hyggelig besøk utviklet seg i løpet av natta til en krangel. Kvinnen i 20-årene ble knivstukket i armen og er kjørt til legevakt.

P4 - 2 timer siden

En til sykehuss etter røykutvikling

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss i natt. Det skal være tre boenheter og totalt fire beboere i boligen. Tre av beboerne skal ha blitt gjort rede for ganske fort, men mannnen i 60-årene ble senere funnet bevisstløs av røykdykkere.

P4 - 2 timer siden

Ungdom ranet med kniv

To menn er pågrepet etter at en 17 år gammel gutt ble ranet med kniv i Sandefjord sentrum i natt. Gutten ble truet til å gi fra seg mobiltelefon, jakke, smykker og klokke, melder politiet i Sørøst. Like før kl 3 ble to menn i tidlig 20-årene pågrepet med en kniv og noe narkotika på seg.

P4 - 2 timer siden

Russ til akuttmottakk ettet slåssing

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord i natt. Det melder Sør-Øst politidistrikt, som oppretter sak. Det er usikkert hva som har ledet opp til slåssingen..

P4 - 3 timer siden

Brudd mellom TV 2 og Get

480.000 Get-kunder mister TV2s kanaler etter at det partene ikke ble enige om en ny avtale innen fristen midnatt. Avtalen regulerer hvor mye Telia-eide Get skal betale for TV 2s kanaler, sånn at de kan legge kanalene i pakkene til sine kunder.

P4 - 11 timer siden

Vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia

USAs president Donald Trump vil sette inn nasjonalgarden i Philadelphia for å få kontroll over de pågående opptøyene. Flere nyhetsmedier viser videoer der demonstranter vandaliserer politibiler og plyndrer butikker. Opptøyene og demonstrasjonene mot politivold har nå eskalert til mer enn 18 stater og 20 byer har innført portforbud..

P4 - 11 timer siden

Fastlåste TV-forhandlinger

Akkurat nå går fristen for forhandlingene mellom TV2 og Get-eier Telia ut. Dermed står en halv million nordmenn i fare for å miste TV2s kanaler fra og med i dag. Partene har forsøkt å lande en ny distribusjonsavtale, men klarer ikke å bli enige om en pris, ifølge Dagens Næringsliv.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt