NRK > Nyheter

Onsdag, 12 August, 01:59

NRK - 01 juni 19 kl. 10:44

Hadde 800 overgrepsbilder av barn

En 24 år gammel mann er tiltalt for å ha oppbevart mer enn 800 bilder og videoer som viser overgrep, eller som seksualiserer barn. Rettssaken mot ham starter på mandag. Ifølge forsvareren innrømmer mannen noe av det som står i tiltalen..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hadde, 800, overgrepsbilderav , barn
P4 - 14 aug. 19 kl. 17:01

Fengslet for å ha overgrepsbilder av barn

En mann i 20-årene fra Innherred i Trøndelag er siktet for å ha lastet ned store mengder overgrepsbilder av barn. Han ble pågrepet mandag og er varetektsfengslet i fire uker. Mannens forsvarer sier til NRK at han nekter for å ha gjort noe galt.

Aftenposten - 16 nov. 19 kl. 22:00

24 millioner overgrepsbilder av barn fjernet fra Facebook

24 millioner overgrepsbilder av barn fjernet fra Facebook. Det er også 5,4 milliarder falske profiler..

Dagbladet - 25 juli 19 kl. 09:02

Rektor siktet for overgrepsbilder av barn

En rektor ved en grunnskole i Nordland er siktet for å ha kjøpt overgrepsbilder av barn. Han er også siktet for å ha bestilt overgrep over internett..

NRK - 23 juli 20 kl. 05:29

Dømt for overgrepsbilder

En 57-åring er i Vestfold tingrett dømt til fem måneders fengsel for oppbevaring av overgrepsbilder. Da han ble pågrepet i Larvik kommune i desember i fjor, fant politiet flere hundre bilder og filmer som seksualiserer barn. Han har godtatt dommen..

P4 - 23 juli 20 kl. 05:41

Dømt for overgrepsbilder

En 57 år gammel mann er i Vestfold tingrett dømt til fem måneders fengsel for oppbevaring av overgrepsbilder. Da han ble pågrepet i Larvik i desember i fjor, fant politiet flere hundre bilder og filmer som seksualiserer barn. Mannen har godtatt dommen, melder NRK..

P4 - 25 juli 19 kl. 09:30

Rektor siktet for overgrepsbilder av barn

En rektor ved en grunnskole i Nordland er siktet for å ha kjøpt overgrepsbilder av barn. Ifølge Avisa Nordland erkjenner mannen deler av siktelsen. Han er også siktet for å ha bestilt overgrep over internett, noe han ikke erkjenner.

P4 - 17 nov. 19 kl. 07:29

Facebook fjerner millioner av overgrepsbilder

Facebook må sensurere og fjerne stadig mer overgrepsmateriale lagt ut av brukerne. Det kommer frem i selskapets siste åpenhetsrapport, skriver Aftenposten. Så langt i år har mediegiganten fjernet 24 millioner overgrepsbilder av barn.

NRK - 11 juli 20 kl. 11:46

Tenåringer delte overgrepsbilder

Italienske myndigheter har identifisert en gruppe på 20 tenåringer som har delt overgrepsbilder av barn og videoer av selvmord og lemlestelser, blant annet gjennom WhatsApp. Det var moren til en av tenåringene som først oppdaget bildene på sønnens telefon..

P4 - 28 juni 19 kl. 17:52

Mann tiltalt for overgrepsbilder

En mann i slutten av 20-årene er tiltalt for besittelse av overgrepsbilder. Politiet fant omfattende materiale hjemme hos mannen, som viser seksuelle overgrep mot barn, melder iFinnmark. Mannen skal ha blitt avslørt av Kripos..

NRK - 27 jan. 20 kl. 16:42

Politiker hadde overgrepsbilder

En SV-politiker er tiltalt for besittelse av overgrepsmateriale. Politiet fant 1300 bilder og filmer da de ransaket hjemmet hans for to år siden. Bildene viser seksuelle overgrep mot barn ned i 10-årsalderen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

67 nye smittetilfeller i Norge

Det er registrert 67 nye tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til onsdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Økningen er noe større enn den har vært de siste dagene. Tirsdag økte smittetallet med 49 og mandag med 39..

NRK - 30 minutter siden

Tyrkia må forklare droneangrep

Myndighetene i Irak avlyser et møte med Tyrkias forsvarsdepartement, og ber om et møte med deres ambassadør, etter at et tyrkisk droneangrep drepte to høytstående personer i Iraks forsvar. Irak sier de ikke vil akseptere mer aggresjon fra Tyrkia..

NRK - 1 time siden

BI avlyser fadderuka

BIs studentorganisasjon skriver i en pressemelding at de avslutter hele fadderuken for sine studenter i Oslo. De skriver at de ikke ser det som forsvarlig å fortsette, derfor avlyser de resten av aktivitetene i fadderuka..

NRK - 1 time siden

Politiet stopper fester i Oslo

Politiet avslutter festen i parken på St. Hanshaugen og Stensparken, noen minutter før halv ett i natt. De sørger også for at det blir ryddet opp etter festene.

NRK - 1 time siden

Studenter forstyrrer i Trondheim

Også i natt får politiet mange meldinger om studenter som forstyrrer natteroen i Trondheim. Naboer blir holdt våkne om natten flere netter på rad, skriver politiet på Twitter, og ber studentmiljøene ta ansvar..

NRK - 1 time siden

Obama roser Bidens valg

Tidligere president i USA Barack Obama roser Joe Biden for valget av Kamala Harris som visepresidentkandidat. På Facebook skriver han at Biden har funnet den ideelle samarbeidspartneren som vil kunne hjelpe ham gjennom enhver utfordring som president..

NRK - 1 time siden

Hardt skadd i trafikkulykke

En person er hardt skadd etter en trafikkulykke fire kilometer nord for Rakkestad i Østfold, melder politiet på Twitter. To andre var også i bilen, en har løpt fra stedet..

NRK - 1 time siden

Ble litt overraska over Bidens valg

Donald Trump sier han ble litt overraska da Joe Biden valgte Kamala Harris som visepresidentkandidat. Han sier at hun viste veldig lite respekt for Biden i presidentdebattene..

NRK - 2 timer siden

Politiet får mange klager på støy

Politiet i Oslo får mange klager på støy fra fester som foregår både inne og ute, og klarer ikke å følge opp alle, skriver de på Twitter. De ber folk om å ta hensyn, fordi mange naboer har barn som ikke får sove..

NRK - 2 timer siden

Trump: – Har ordnet vaksineavtale

President Donald Trump sier på en pressekonferanse at de har inngått en avtale med legemiddelselskapet Moderna om 100 millioner doser av en vaksinekandidat mot koronaviruset..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt