NRK > Nyheter

Lørdag, 26 September, 09:28

NRK - 18 jan. 20 kl. 10:01

Hackere angrep greske nettsider

Tyrkiske hackere sier at de fredag tok kontroll over nettsidene til den greske regjeringen, etterretningstjenesten, nasjonalforsamlingen og børsen i Aten. Gruppen Anka Neferler Tim skriver på Facebook at de kapret sidene i over halvannen time..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aten, Anka Neferler Tim, Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hackere, angrep, greske, nettsider
E24 - 06 aug. 20 kl. 06:21

Intersport-hackere på liste over de «farligste personene på nettet»

IT-magasinet Wired har plassert såkalte Magecart-hackere som skal ha angrepet Intersports nettsider, på verstingliste. Sikkerhetsekspert mener hackerne er blant de mest sofistikerte som finnes..

Aftenposten - 10 sep. 20 kl. 22:23

Microsoft: Hackere til angrep før presidentvalget i USA

Hackere med base i Russland, Kina og Iran angriper amerikanske valgkamporganisasjoner i forkant av presidentvalget i november, opplyser Microsoft..

NRK - 11 mai 20 kl. 19:47

USA anklager Kina for hacking

USA hevder kinesiske hackere prøver å stjele informasjon om utvikling av en koronavaksine. USAs føderale politi FBI tror hackere i Kina jakter på informasjon om testing og behandling av koronapasienter, skriver Wall Street Journal og New York Times..

P4 - 25 juni 20 kl. 05:13

USA med ny tiltale mot Julian Assange

USA reiser nå en ny tiltale mot WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange og anklager ham for å ha rekruttert hackere til organisasjonen. Assange er allerede tiltalt for å ha lekket hemmeligstemplede dokumenter. Han anklages nå for å ha holdt en tale på en konferanse for hackere, i et forsøk på å oppmuntre dem til å innhente informasjon for WikiLeaks.

NRK - 16 juli 20 kl. 15:07

– Hackere angriper koronaforskere

Britiske, amerikanske og kanadiske myndigheter sier russiske hackere prøver å stjele informasjon fra forskere som jobber med å utvikle en covid-19-vaksine, melder nyhetsbyrået AP. De hevder gruppen APT29, også kjent som «Cozy Bear», står bak angrepet..

P4 - 16 juli 20 kl. 15:25

Hevder hackere saboterer vaksinearbeid

Russiske hackere sponset av den russiske stat prøver å sabotere arbeidet med koronavaksiner i Storbritannia, Canada og USA. Det hevder myndighetene i de tre landene, skriver nyhetsbyrået AFP. En gruppe kalt APT29 skal stå bak hackingen, og skal også ha forsøkt å stjele informasjon fra forskere.

VG - 16 juli 20 kl. 15:43

Hevder russiske hackere forsøkte å stjele vaksine-info

Storbritannia, USA og Canada hevder i en samlet kunngjøring at russiske hackere har forsøkt å stjele informasjon om vaksine-forskning fra akademiske institusjoner og legemiddelfirmaer..

NRK - 16 juli 20 kl. 16:34

Russland nekter for hacking

Russland avviser anklagene om at russiske hackere har forsøkt å stjele data fra koronaforskning, melder Reuters. Britiske, amerikanske og kanadiske myndigheter hevder hackere fra gruppen APT29 forsøkte å stjele data fra forskningsinstitusjoner..

Klartale - 16 juli 20 kl. 16:42

Hackere skal ha prøvd å stjele forskning på korona

USA, Canada og Storbritannia sier noen har prøvd å stjele forskning på korona. De mener det er en gruppe hackere fra Russland som har skylda..

P4 - 10 sep. 20 kl. 22:40

Hackere angriper valgkamp

Hackere fra Kina, Russland og Iran angriper amerikanske valgkamporganisasjoner i forkant av presidentvalget i november. Det opplyser Microsoft. De russiske hackerne skal være knyttet til grupper som også var aktive under valgkampen for fire år siden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Hjelletunnelen opna att

Hjelletunnelen på riksveg 15 Strynefjellet er opna att, opplyser Vegtrafikksentralen. Tunnelen var stengt ein periode grunna melding om brann..

NRK - 15 minutter siden

Smitteveksten i Oslo flater ut

Smitteveksten i Oslo har flatet ut de siste dagene. Så langt har hovedstadens smittejegere fått kontroll på tolv større smitteutbrudd, melder Aftenposten. Smitten i Oslo har økt jevnt siden sommerferien.

NRK - 30 minutter siden

Vil lede oppdrag i Hormuzstredet

Danmark ønsker å lede EUs patruljering av Hormuzstredet i Midtøsten for å sikre skipstrafikken og forebygge konflikt. Det opplyser den danske utenriksministeren Jeppe Kofod lørdag. Åtte EU-land ble i januar i år enige om å patruljere stredet..

NRK - 45 minutter siden

Hjelletunnelen stengt

Hjelletunnelen på riksveg 15 Strynefjellet er stengt grunna melding om brann. Det er mogleg at det kan vere ein teknisk feil, opplyser Vegtrafikksentralen. Brannvesenet er på veg til staden..

NRK - 45 minutter siden

Flere husstander uten strøm

De var uten strøm fordi trær falt over høyspentledninger i natt og i morges. Mannskap har rettet feil, opplyser Skagerak Energi. En kort stund var 1500 husstander uten strøm.

NRK - 1 time siden

Ring 3 og E6 gjenåpnet

Ring 3 ved Radiumhospitalet i Oslo er åpen igjen for trafikk etter at et stort tre hadde veltet. Også E6 mellom Trosterud og Furuset er åpen for trafikk etter at veien var delvis stengt på grunn av mye vann i veibanen, skriver NTB..

NRK - 12 timer siden

Meiner smittetrykk i England aukar

Talet på britar som helsestyresmaktene trur blei smitta av koronaviruset i førre veke, var nesten dobbelt så høgt som i veka før, melder Sky News, som siterer det britiske statistiske sentralbyrået. Det skal dreie seg om 103.000 smitta i førre veke..

NRK - 1 time siden

52 nye smittede i Oslo

52 personer har det siste døgnet fått påvist koronasmitte i Oslo. Det er en liten nedgang i forhold til dagen før. Alle bydelene i Oslo har nå over 20 smittede per 100 000 innbyggere viser tall fra Oslo kommune..

NRK - 1 time siden

Busstreik i Rogaland

Fra klokka seks i morges er busstreiken utvidet til Rogaland. Rutebussene til Kolumbus står over hele fylket. Også flybussene og kystbussen står.

NRK - 1 time siden

Tre sperrer T-bane

Det er forsinkelser på T-banestrekningen mellom Holmen og Hovseter på grunn av et veltet tre. – T-banen må kjøre på motspor, så her blir det forsinkelser, sier pressevakt i Sporveien, Jan Rustad til NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt