NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 15:39

NRK - 18 Jan 20 kl. 10:01

Hackere angrep greske nettsider

Tyrkiske hackere sier at de fredag tok kontroll over nettsidene til den greske regjeringen, etterretningstjenesten, nasjonalforsamlingen og børsen i Aten. Gruppen Anka Neferler Tim skriver på Facebook at de kapret sidene i over halvannen time..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aten, Anka Neferler Tim, Facebook

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hackere, angrep, greske, nettsider
NRK - 11 Oct 19 kl. 01:11

Omfattende passordlekkasje

Passordene til over 600.000 nordmenn er gjort tilgjengelig på internettet etter hacking av flere store nettsider. Ifølge Adresseavisen har hackere de siste månedene hatt tilgang til mer enn 1,4 milliarder e-postadresser og passord..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 18:18

Dagbladets nettsider er nede

Dagbladets nettsider er stengt ned etter at en artikkel med grove, falske utsagn ble lagt ut på sidene..

NRK - 04 Oct 19 kl. 23:41

Skal ha forsøkt å hacke valg

En gruppe hackere skal ha gått til angrep på rundt 200 epostkontoer tilknyttet kampanjen for å få president Donald Trump gjenvalgt i 2020, ifølge BBC. Microsoft skriver i en pressemelding at de mener at gruppen er tilknyttet iranske myndigheter..

P4 - 05 Jan 20 kl. 08:32

PST advarte Skiforbundet om datasikkerhet

Politiets sikkerhetstjeneste, PST, mener Norges skiforbund har vært sårbar for hackerangrep og har bedt dem bedre datasikkerheten. Bakgrunnen skal være flere angrep mot idrettssorganisasjoner i andre land, som ifølge PST, russiske hackere skal stå bak. Ansatte har nå fått beskjed om å skifte passord og skjerpe bevisstheten rundt datasikkerhet.

P4 - 04 Nov 19 kl. 18:18

Har funnet gamle skipsvrak

Det er funnet tre skipsvrak fra oldtiden og middelalderen utenfor den greske øya Kasos, som ligger nordøst for Kreta. Det opplyser greske myndigheter. Deler av lasten skal ha holdt seg ganske godt, og det er funnet både keramikkvaser- og servise om bord..

Aftenposten - 22 Jan 20 kl. 15:07

Tusenvis av greske øyboere demonstrerer mot migrantleirer

På de greske øyene Lesvos, Samos og Chios protesterer lokalbefolkningen onsdag mot migrantleirer og krever flytting av tusenvis av asylsøkere..

P4 - 12 Oct 19 kl. 18:53

Flere drept i moskéangrep

Minst 16 personer er drept i et angrep mot en moské i Burkina Faso. To personer er også kritisk skadd etter at en gruppe væpnede menn angrep moskeen. Området har vært rammet av flere angrep av islamistiske grupper..

Dagbladet - 08 Jan 20 kl. 02:25

Truer med angrep i USA

CNN gjengir en uttalelse fra Irans revolusjonsgarde, hvor de truer med å utføre angrep i USA, dersom USA gjengelder nattas angrep..

VG - 13 Dec 19 kl. 21:46

Den greske fiskeren henter lik opp av havet: «Vi har alle sviktet»

LESVOS, HELLAS (VG) Han glemmer aldri da han dro en død baby opp av havet, men måtte slippe taket for å hente opp de som fortsatt levde. Den greske fiskeren Stratis Valamios (40) vet ikke hvor mange han har reddet. Han skammer seg likevel hver dag..

NRK - 13 Oct 19 kl. 00:21

Angrep mot avis og TV-stasjon

Sinte demonstranter i Ecuadors hovedstad Quioto gikk lørdag til angrep på TV-stasjon Teleamazonas etter at presidenten hadde innført portforbud i byen. Også avisa El Comercio meldte om at en gruppe personer angrep deres kontorer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Influensa rammer svensk MGP

Rundt femten personer som jobber med produksjonen av svenske MGP har blitt rammet av influensa, skriver SVT. Prosjektleder for festivalen Anette Helenius håper ikke at tv-seerne på lørdag kommer til å merke forskjell, etter at de har fått inn vikarer.

NRK - 15 minutter siden

Norsk artist siktet for ran

Rapperen Kamelen ble fredag ettermiddag fremstilt for fengsling i fire uker i Bergen tingrett. Musikeren er siktet for ran og trusler i Bergen..

NRK - 45 minutter siden

Koronaviruset bekreftet i Libanon

Det første tilfelle av koronaviruset er blitt bekreftet i Libanon, melder landets helseminister Hassan Hamad fredag. Den smittede er en libanesisk kvinne på 45 år som hadde reist fra Qom i Iran, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Fire 5-åringer savnet

Politiet ber om tips på tlf 64999130 etter at fire 5-åringer er savnet fra en barnehage på Fagerstrand på Nesodden. Barna har på seg vinterdresser; en med gul dress, en med svart dress, en med blå og svart dress og en med usikker farge..

NRK - 45 minutter siden

Tre menn dømt for vold

Tre menn er i Frostating lagmannsrett dømt til mellom tre og fire års fengsel for å ha mishandlet og truet en kvinne. Retten mener vold ble brukt i familien for å kontrollere familiemedlemmenes atferd, ifølge Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Femåringer savnet fra barnehage

Fire femåringer er meldt savnet fra en barnehage i Fagerstrand i Nesodden kommune. Alle fire har på seg vinterdresser. Politiet ønsker tips dersom noen har observert barna..

NRK - 1 time siden

Økt beredskap på Bergensbanen

Sterk vind og mye nedbør har ført til at Bane Nor har innført oransje beredskap og satt inn ekstra mannskap og maskiner for å holde Bergensbanen åpen. Den ekstra beredskapen er satt inn mellom Haugastøl og Mjølfjell, opplyser de på sine nettsider..

NRK - 1 time siden

Ble hengende fast i skitrekk

I stedet for å bli trukket langs bakken i et skitrekk, ble en ung jente trukket opp i høyden og ble hengende fast noen meter over bakken ved Gaustablikk skisenter onsdag. Daglig leder ved skisenteret sier til Varden at skitrekket er nå sjekket..

NRK - 1 time siden

Bil og snøskuter kolliderte

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en kollisjon mellom en bil og en snøskuter i Stor-Elvdal, opplyser politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Stor snøskredfare

Mye vind og nedbør i fjellet fører til stor snøskredfare i flere regioner i Sør-Norge lørdag. I de mest utsatte områdene kan det komme så mye som én meter nysnø i løpet av fredag og lørdag. Det er også snøskredfare i Midt- og Nord-Norge, ifølge NVE..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt