VG > Sport

Torsdag, 21 Januar, 01:47

VG - 12 okt. 20 kl. 22:49

Haaland knuser verdens beste spisser: – Veldig respektløs

Når «oksen fra Jæren» starter blindt i bakrom, skjelver forsvarerne. Erling Braut Haaland (20) er best av de beste på sjanseutnyttelse i 2020..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jæren, Braut Haaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Haaland, knuser, verdens, beste, spisser, Veldig, respektløs
Aftenposten - 24 des. 20 kl. 16:39

Haaland nummer seks på eksklusiv liste over verdens beste fotballspillere

Erling Braut Haaland rangeres som verdens sjette beste spiller av avisen The Guardian. Det er foran spillere som Kylian Mbappé, Neymar og Mohamed Salah..

P4 - 24 okt. 20 kl. 20:46

Nytt Haaland-mål

Erling Braut Haaland scoret nok et mål da Borussia Dortmund vant derbyet mot Schalke, 3-0 i kveld. Etter 61 minutter ble nordmannen spilt gjennom av Jadon Sancho og chippet ballen over Schalkes keeper. Og det var som bestilt fortalte Haaland etter kampen..

VG - 07 nov. 20 kl. 11:53

Enorm dag for Bryne: Opprykkskamp og Haaland i «Der Klassiker»

I 2016 ble Erling Braut Haaland (20) byttet inn i siste seriekamp da Bryne rykket ned fra Obos-ligaen. I dag, fire år senere, trenger jærbuene bare ett poeng mot Sotra for å returnere til 1. divisjon - mens Haaland er superstjerne i «Der Klassiker» mot Bayern München noen timer senere..

NRK - 02 des. 20 kl. 20:45

Haaland ferdigspilt for i år

Fotballspiller Erling Braut Haaland er ikke med i Dortmunds mesterligatropp mot Lazio onsdag, grunnet en strekk i hamstring. Skaden gjør at Haaland ikke blir spilleklar før etter vinterpausen i tysk fotball som varer fram til midten av januar..

NRK - 02 des. 20 kl. 23:28

Haaland skadet ut 2020

En hamstringsskade holdt Erling Braut Haaland ute av spill til onsdagens mesterligakamp mot Lazio. Skaden gjør at Haaland ikke blir klar for spill igjen før etter den innlagte julepausen i tysk fotball som varer til rett over nyttår..

NRK - 17 des. 20 kl. 20:31

Biden vil ha Haaland som minister

Den påtroppande presidenten i USA, Joe Biden, har utnemnt Deb Haaland som innanriksminister til sin administrasjon, melder avisa The Washington Post. Haaland er barnebarn av norske innvandrarar til USA, frå Kvitsøy og Skudeneshavn i Rogaland..

Aftenposten - 21 nov. 20 kl. 08:46

Haaland kåret til Europas beste unge spiller

Erling Braut Haaland vant den gjeve «Golden boy»-prisen, og er kåret til Europas beste unge spiller i 2020..

VG - 21 nov. 20 kl. 08:46

Haaland kåret til Europas beste unge spiller

Erling Braut Haaland vant den gjeve «Golden boy»-prisen, og er kåret til Europas beste unge spiller i 2020..

Aftenposten - 15 okt. 20 kl. 13:44

Haaland med i finalefeltet i prestisjekåring

Erling Braut Haaland (20) nevnes blant favorittene til å stikke av med Golden Boy-trofeet. Prisen går til den beste fotballspilleren i Europa under 21 år..

NRK - 21 nov. 20 kl. 09:13

Haaland får prestisjetung pris

Erling Braut Haaland er kåret til Europas beste fotballspiller under 21 år. Golden Boy-prisen deles ut av avisa Tuttosport i Italia. Borussia Dortmund-spissen er stemt fram av 40 journalister fra hele verden, og det er første gang en nordmann vinner..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Slik kan Norge miste kvartfinalen: – Tror ikke Frankrike legger seg

Den norske ettmålsseieren over Portugal kan vise seg å være for liten. Åpningstapet mot Frankrike kan bli skjebnesvangert. Om portugiserne søndag vinner mot Frankrike med mellom ett og seks mål kan Norge miste VM-kvartfinalen..

VG - 2 timer siden

Cup-mareritt: Real Madrid utslått av nivå tre-lag med ti mann

(Alcoyano-Real Madrid 2–1) Zinedine Zidanes Copa del Rey-mareritt fortsetter. Onsdag kveld ble det tap for nivå tre-laget Alcoyano, som spilte med ti mann..

VG - 2 timer siden

Comeback-kongene Manchester United vant igjen – tangerte klubbrekord

(Fulham - Manchester United 1–2) Ingen lag har tatt flere poeng i Premier League denne sesongen etter å ha havnet under. Nå står Ole Gunnar Solskjær & Co. med 17 strake bortekamper uten å tape i ligaen..

VG - 3 timer siden

Norge vant intenst VM-drama mot Portugal: – Det er krig

KAIRO (VG) (Portugal-Norge 28–29) Et tap ville sendt Norge ut av VM, men de norske håndballgutta taklet presset og tok to viktige poeng for å komme til kvartfinalen i mesterskapet..

VG - 3 timer siden

Inspirerte barna med «Jeg kan bli den neste»-fest

WASHINGTON D.C./OSLO (VG) I Detroit satt seks små jenter klistret foran TV-skjermene med «Jeg kan bli den neste»-T-skjorter da Kamala Harris ble sverget inn som visepresident..

VG - 3 timer siden

Norge vant intenst VM-drama mot Portugal

KAIRO (VG) (Portugal-Norge 28–29) Et tap ville sendt Norge ut av VM, men de norske håndballgutta taklet presset og tok to livsviktige mesterskapspoeng mot Portugal..

VG - 3 timer siden

Folkebørsen: Bergerud reddet Norge

(Portugal-Norge 29–28) Torbjørn Bergerud så den siste skuddet slå i stolpen. Norge vant skjebnekampen om å komme til VM-kvartfinalen. Bli med å sette dine poeng på VG-børsen..

VG - 3 timer siden

Anspent førstekjempevalg på «Farmen kjendis»: – Han raste mot meg

Onsdag valgte Lasse Matberg Espen Thoresen som førstekjempe. – Jeg hadde ikke i min villeste fantasi trodd at det skulle skape så mye oppstyr..

VG - 4 timer siden

Aston Villa-manageren raste etter Manchester City-scoring og ble utvist

(Manchester City - Aston Villa 2–0) Etter en heroisk forsvarsinnsats måtte gjestene gi tapt. Samtidig er skaden til Kevin de Bruyne et skår i gleden for Pep Guardiola..

VG - 4 timer siden

Hvilken vaksine er best: Pfizer eller Moderna?

Nå settes doser av to ulike coronavaksiner i Norge. Ifølge FHI og Legemiddelverket bør det imidlertid være det samme hvilken du får..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt