NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 12:03

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:39

Haag: Kan behandle sak mot Russland

Den internasjonale domstolen i Haag sier den har jurisdiksjon til å behandle Ukrainas søksmål mot Russland og det Kiev mener er russisk-støttet «terrorisme», melder NTB. Russland ba i september 2018 FN-domstolen om å forkaste saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haag, Ukrainas, Russland, Kiev, NTB, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: HaagKan , behandle, sakmot , Russland
NRK - 29 Nov 19 kl. 20:38

Knivstikking i Haag

Flere personer skal være skadet etter å ha blitt knivstukket i en handlegate i Haag i Nederland fredag kveld. Politiet sier at de er på plass..

NRK - 10 Dec 19 kl. 10:24

Aung San Suu Kyi forsvarer Myanmar

Fredsprisvinner Aung San Suu Kyi skal tirsdag selv forsvare Myanmar i Den internasjonale straffedomstolen i Haag. ICC vil behandle anklagene om mulige forbrytelser mot den muslimske rohingya-minoriteten i Myanmar, selv om landet ikke er en del av ICC.

NRK - 02 Apr 20 kl. 11:38

Opp til kiropraktorer å behandle

Kiropraktorer bestemmer selv om de kan behandle folk, sier styreleder Espen Ohren i Norsk Kiropraktorforening. Han har etterlyst en avklaring fra Helsedirektoratet. Kiropraktorer må vurdere om de kan behandle og samtidig følge smittevernreglene..

VG - 09 Jan 20 kl. 23:37

Wada har sendt Russland-utelukkelsen til CAS

Verdens antidopingbyrå (Wada) bekreftet at det har bedt Idrettens voldgiftsrett (CAS) om å behandle saken om utelukkelse av Russland..

P4 - 30 Nov 19 kl. 09:46

Jakter gjerningsperson i Haag

Nederlandsk politi leter fremdeles etter personen som knivstakk tre ungdommer i en handlegate i Haag i går. Motivet er fremdeles ikke kjent. Alle de tre som ble stukket er skrevet ut av sykehus..

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 23:37

Verdens antidopingbyrå har sendt Russland-utelukkelsen til CAS

Verdens antidopingbyrå (Wada) bekreftet torsdag at det har bedt Idrettens voldgiftsrett (CAS) om å behandle saken om utelukkelse av Russland..

NRK - 30 Nov 19 kl. 18:11

35-åring arrestert i Haag

Nederlandsk politi har arrestert en 35 år gammel mann etter knivangrepet i Haag fredag ettermiddag, Tre personer ble skadet da de ble knivstukket i en travel handlegate i byen. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 30 Nov 19 kl. 01:42

Knivofre i Haag er unge

De tre som ble stukket med kniv på en travel handlegate i Haag fredag kveld, er alle mindreårige. Det bekrefter nederlandsk politi. Alle tre skal være utskrevet fra sykehus.

P4 - 29 Nov 19 kl. 20:42

Knivstikking i handlegate i Haag

Flere personer skal være skadd etter knivstikking i en handlegate i Haag. Det melder nederlandsk politi på Twitter..

Aftenposten - 29 Nov 19 kl. 20:44

Flere personer skadet etter knivstikking i handlegate i Haag

Flere personer er skadd i en knivhendelse i en handlegate i byen Haag fredag kveld, opplyser politiet i Nederland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Vil evaluere Domstoladministrasjon

Senterpartiet vil ha en evaluering av om Domstoladministrasjonen (DA) har fungert tilfredsstillende. Bakteppet er forslaget om å legge ned tingretter. DA, et statlig organ som gir administrativ støtte til domstolene, er under press, skriver Nationen..

NRK - 10 minutter siden

Guaidó er ikke på fransk ambassade

Opposisjonslederen i Venezuela, Juan Guaidó, får ikke søke tilflukt på den franske ambassaden i Caracas, sier den franske utenriksministeren til AFP. Guaidó ble i mars stevnet for kuppforsøk etter politisk uro i fjor..

NRK - 45 minutter siden

Utgjør 57 prosent av fattige barn

Til sammen bodde rundt 111.000 barn i lavinntektshusholdninger i 2018. 57 prosent av disse er barn av innvandrere, ifølge en ny rapport om integrering fra Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi)..

NRK - 1 time siden

Mulig skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket ut til en mulig skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver det lokale politiet på Twitter. Det var nettstedet Waff48 som først omtalte saken..

NRK - 1 time siden

Trues av mulig sultkatastrofe

Sult truer rundt en tidel av befolkningen i tørkerammede Burkina Faso. I juni og juli vil det være stor usikkerhet om matforsyningen til 2 millioner mennesker i det vestafrikanske landet, viser en ny rapport. Dette er dobbelt så mange som i fjor..

NRK - 1 time siden

VG: skyteepisode i Alabama

Politiet i Morgan County i Alabama har rykket til en skyteepisode. Sju mennesker skal være funnet døde, og saken etterforskes som en drapssak, skriver VG..

NRK - 10 timer siden

Mann ble slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 1 time siden

SAS gjenåpner 20 ruter

SAS i Danmark gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 1 time siden

SAS gjenåpner 20 ruter fra Danmark

SAS gjenåpner 20 ruter fra midten av juni, melder Ekstra Bladet. 16 av rutene er fra København, og selskapet skal ifølge avisa fly til Frankfurt, Brussel og München, men også destinasjoner som Malaga, Mallorca, Athen og Nice..

NRK - 1 time siden

FN: 1300 sivile drept i DR Kongo

Rundt 1300 sivile er drept som følge av konflikt i Den demokratiske republikken Kongo i løpet av de siste åtte månedene, ifølge FN. Nyhetsbyrået AFP melder også at en halv million mennesker skal være drevet på flukt i landet i løpet av ni måneder..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt