NRK > Nyheter

Wednesday, 20 November, 01:02

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:39

Haag: Kan behandle sak mot Russland

Den internasjonale domstolen i Haag sier den har jurisdiksjon til å behandle Ukrainas søksmål mot Russland og det Kiev mener er russisk-støttet «terrorisme», melder NTB. Russland ba i september 2018 FN-domstolen om å forkaste saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haag, Ukrainas, Russland, Kiev, NTB, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: HaagKan , behandle, sakmot , Russland
NRK - 07 Nov 19 kl. 09:30

Skal behandle Trygdeskandalen

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite skal behandle Trygdeskandalen. Det er klart etter et møte med de parlamentariske lederne i partiene på Stortinget..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 16:07

USAs høyesterett skal behandle abortlov

NEW YORK (Aftenposten): USAs høyesterett har sagt ja til å behandle en omstridt abortlov fra Louisiana..

P4 - 08 Aug 19 kl. 15:40

PFU skal behandle Giske-video

Pressens Faglige utvalg skal behandle klagen om VGs omstridte sak om dansevideoen med Trond Giske 28. august. Det opplyser fagbladet Journalisten.

P4 - 22 Jul 19 kl. 13:14

Høyesterett skal behandle kommentar

Høyesterett skal behandle anken fra en 70 år gammel kvinne som i juni ble dømt til 14 dagers fengsel for kommentarer om forfatter Sumaya Jirde Ali på Facebook. Kvinnen omtalte blant annet 22-åringen som en korrupt kakerlakk. Både lovanvendelsen og straffeutmålingen skal behandles i Høyesterett.

P4 - 27 Sep 19 kl. 16:05

Bare deler av saken mot Svein Ludvigsen skal ankebehandles

Lagmannsretten har sagt ja til å behandle anken over straffeutmålingen mot tidligere fylkesmann Svein Ludvigsen. Men de vil ikke behandle mer enn ett tiltalepunkt. NRK melder at Hålogaland lagmannsrett lar Ludvigsen få prøvd punktet om at han skal ha forledet en lettere psykisk utviklingshemmet asylsøker til sex.

P4 - Igår: 17:45

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå,WADA, varsler nå at de vil komme med en dom mot Russland i desember. WADA skal ta stilling til om Russland har manipulert innsamlet dopingmateriale. Russland risikerer å bli utestengt fra sommer-OL i Tokyo til neste år og vinterlekene i Beijing om tre år.

P4 - 06 Nov 19 kl. 17:49

Berg neste uke

- Vi er stadig mer optimiske med hensyn til at spiondømte Frode Berg snart kan komme hjem til Norge. Det sier Bergs norske advokat, Brynjulf Risnes, til NRK. Berg soner en dom på 14 år i russisk fengsel etter at han ble dømt for spionasje.

NRK - 10 Oct 19 kl. 17:50

UD: Norge stopper Tyrkia-eksport

UD: Norge vil ikke behandle nye søknader om eksport av forsvarsmateriell til militær bruk i Tyrkia. – Vi vil ikke behandle nye søknader om eksportlisens for forsvarsmateriell til militær bruk til Tyrkia inntil videre, sier Søreide til Dagbladet..

P4 - 02 Aug 19 kl. 12:37

- Russland har ansvaret

Det er Russland som må bære det fulle ansvaret for at atomavtalen mellom USA og Russland nå skrotes. Det sa NATO-toppsjef Jens Stoltenberg for kort tid siden. Den såkalte INF-avtalen som ble inngått i 1987 har gjort det forbudt for begge land å bruke landbaserte mellomdistanseraketter.

NRK - Igår: 17:49

Russland-dom i desember

Verdens antidopingbyrå er klare til å komme med en dom neste måned om hvorvidt Russland har manipulert dopingmateriale eller ikke. Russland risikerer å bli utestengt fra OL i Tokyo i 2020, og kan bli nektet å arrangere internasjonale mesterskap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

FN-komité vedtok resolusjon

FNs komité for menneskerettighetsspørsmål har enstemmig vedtatt en resolusjon som skal styrke menneskerettighetsforsvarere. Norge har ledet arbeidet med resolusjonen, og utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) er fornøyd med gjennomslaget..

NRK - 1 time siden

Kornproduksjonen går opp

Årets kornavling ligger elleve prosent over snittet de siste fem årene, noe som gjør at behovet for å importere korn blir mindre enn vanlig. Totalt blir årets norske kornavlinger på 1,27 millioner tonn, viser nye prognoser fra Norske Felleskjøp..

NRK - 1 time siden

Vogntog veltet på E6

E6 er stengt nord for Steinkjer i Trøndelag, etter at et vogntog lastet med radioaktivt materiale kjørte av veien og veltet tirsdag kveld. Det er opprettet en sikkerhetssone rundt stedet, men det er ikke snakk om lekkasje, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

Vitne sjokkert over Trump-samtale

Et vitne som overhørte president Donald Trumps samtale med Ukrainas nyvalgte president, sa han var sjokkert over det han hørte..

NRK - 3 timer siden

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

NRK - 3 timer siden

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

NRK - 3 timer siden

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 3 timer siden

Se Debatten

NRK - 4 timer siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 4 timer siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt