NRK > Nyheter

Lørdag, 26 September, 03:15

NRK - 31 aug. 19 kl. 17:56

HRS og luftambulanse er fremme

Redningshelikopteret og luftambulansen er fremme ved ulykkesstedet utenfor Alta der et helikopter har styrtet. Det melder HRS Nord-Norge. Man tror det er seks personer i det havarerte helikopteret..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alta, HRS Nord-Norge, HRS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: HRSog , luftambulanseer , fremme
NRK - 13 aug. 19 kl. 09:29

Vil kutte støtten til HRS

AUF-leder Ina Libak mener statsstøtten til Human Rights Service (HRS) må kuttes som et ledd i å få bukt med hatet, det skriver Aftenposten. HRS får en halv million kroner i støtte i statsbudsjettet for 2019..

NRK - 07 okt. 19 kl. 07:54

HRS får videreført støtte

Etter det NRK erfarer får Human Rights Service (HRS) videreført sin støtte på statsbudsjettet for 2020. HRS har de to siste årene fått 1.835.

NRK - 05 feb. 20 kl. 08:33

HRS anmeldt for hatytring

Antirasistisk senter anmelder Human Rights Service (HRS) for å ha publisert en illustrasjon som viser samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali sammen med en kakerlakk, skriver Utrop. HRS sier til avisa at anmeldelsen er et tegn på overfortolkning..

NRK - 04 aug. 20 kl. 14:07

Hentet med luftambulanse fra fjell

En mann har skadd seg på Rønvikfjellet i Bodø og er sendt til sykehus med luftambulanse. – Han har skadet begge bein. Han lå uveisomt til og måtte hentes med helikopter, sier redningsleder Alf Hågensen i HRS Nord-Norge..

P4 - 17 juni 19 kl. 07:16

Krever handling mot muslimhets

Kutt støtten til Human Rights Service, og få på plass mer handling mot muslimhets. Det krever nå Arbeiderpartiet og SV. APs Gaute Børstad Skjærvø sier til Klassekampen at regjeringen mangler troverdighet i arbeidet mot rasisme så lenge de støtter HRS, og viser til at en Fafo-rapport nylig viste at en stor andel nordmenn har fordommer mot muslimer.

VG - 07 okt. 19 kl. 11:06

Abid Raja om HRS-støtte: – Vi i Venstre er selvsagt imot

Human Rights Service (HRS) får statsstøtte også i 2020, mot Venstres vilje. – Når de var viktigst for Frp, har vi konsentrert oss om å øke støtten til antirasismearbeid, sier Abid Raja (V)..

P4 - 16 nov. 19 kl. 22:34

HRS etterlyser fritidsbåt

Hovedredningssentralen Sør-Norge etterlyser observasjoner av en fritidsbåt som er savnet mellom Radøy og Stord i Hordaland. En person skal være om bord i båten, men telefonen til vedkommende er avskrudd og ikke mulig å finne posisjonen til. Det sier redningsleder ved HRS til VG.

Aftenposten - 05 feb. 20 kl. 00:12

Antirasistisk senter anmelder HRS for å ha publisert illustrasjon som viser kjent samfunnsdebattant

Antirasistisk senter anmelder Human Rights Service (HRS) for å ha publisert en illustrasjon som viser Sumaya Jirde Ali sammen med en kakerlakk..

NRK - 06 feb. 20 kl. 01:39

V, SV og Rødt vil fjerne HRS-støtte

Venstre venter at regjeringen kutter statsstøtta til innvandringskritiske Human Rights Service. SV og Rødt vil også bort tilskuddet. Finanspolitisk talsperson i Venstre, Guri Melby, sier til Klassekampen, at HRS bidrar destruktivt i samfunnsdebatten..

NRK - 22 mai 20 kl. 17:35

HRS advarer om skredfare

Skredfaren i Nord-Norge er betydelig, og vil være på samme nivå hele helga, melder HRS Nord-Norge. – Vedvarende svake lag, våt snø og store naturlig utløste skred kommer. Sjekk varsom.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ble kurert for HIV - dør av kreft

Amerikaneren Timothy Ray Brown, som regnes som den første pasienten i verden som ble kurert for hiv, er nå i ferd med å dø av leukemi. Brown er kjent som den såkalte «Berlin-pasienten» og ble i 2008 erklært HIV-fri etter å ha vært positiv i 13 år.

NRK - 1 time siden

Seks smittet etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet og 109 er satt i karantene etter koronasmitte i forbindelse med et bryllup i Lillestrøm kommune sist helg. Både arrangør og mange av nærkontaktene bor i Alna bydel i Oslo. Alle er satt i karantene..

NRK - 1 time siden

Busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.

NRK - 1 time siden

Trump om terrororganisasjoner

USAs president Donald Trump lover å erklære Ku Klux Klan og Antifa som terrororganisasjoner når han fredag legger fram en ny plattform for svarte amerikanere. Trump lover også å kategorisere lynsjing som nasjonal hatkriminalitet, melder Fox News..

NRK - 1 time siden

Mann utsatt for vold i Stavanger

Natt til lørdag kom politiet over en mann i Stavanger sentrum som var blitt utsatt for vold. Mannen ble hentet med ambulanse og fraktet til sykehuset for sjekk. Mistenkte er ikke pågrepet, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 2 timer siden

139 nye smittetilfeller siste døgn

Natt til lørdag var det registrert 13.544 koronasmittede i Norge. Det viser foreløpige tall.

NRK - 3 timer siden

Politiker siktet for grovt lovbrudd

Den svarte Kentucky-politikeren Attica Scott ble sluppet fri etter et døgn i arresten fredag. Hun ble pågrepet da hun deltok i en demonstrasjon for Breonna Taylor. Hun er siktet for tre lovbrudd, deriblant opptøyer som blir regnet som et grovt..

NRK - 3 timer siden

CNN: Tror Barret er Trumps kandidat

Ifølge flere kilder skal dommer Amy Coney Barrett være kandidaten som president Donald Trump vil presentere som etterfølger til Ruth Bader Ginsburg, skriver CNN. Trump har annonsert at han vil offentliggjøre nominasjonen lørdag..

NRK - 4 timer siden

Ni nye tilfeller i Arendal

Fredag melder Arendal kommune om ni nye koronasmittetilfeller. Til sammen er om lag 220 personer nå i karantene i kommunen. Sju av de nye smittede kan knyttes til de to arrangementene som er bakgrunnen for smitteutbruddet, opplyser kommunen..

NRK - 4 timer siden

Fem nye smittetilfeller i Øygarden

Det siste døgnet er det registrert fem nye som er smittet av koronaviruset i Øygarden. Det opplyser kommunen til NRK. De to dagene før hadde kommunen syv nye tilfelle hver dag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt