NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 08:58

NRK - 31 Aug 19 kl. 17:56

HRS og luftambulanse er fremme

Redningshelikopteret og luftambulansen er fremme ved ulykkesstedet utenfor Alta der et helikopter har styrtet. Det melder HRS Nord-Norge. Man tror det er seks personer i det havarerte helikopteret..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alta, HRS Nord-Norge, HRS

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: HRSog , luftambulanseer , fremme
NRK - 05 Jun 19 kl. 05:32

Luftambulanse tilkalt

Politiet mistenker at det en person er alvorlig skadet i trafikkulykken ved Hillestadtunnelen på E18 i Holmestrand. Luftambulansen er på vei. Alle nødetatene er fremme på stedet..

NRK - 05 Jun 19 kl. 05:32

Luftambulanse tilkalt etter ulykke

Politiet mistenker at en person er alvorlig skadet i trafikkulykken ved Hillestadtunnelen på E18 i Holmestrand. En bil har kjørt i tunnelveggen. Luftambulansen er på vei.

NRK - 20 Jun 19 kl. 15:29

Sp tar nedleggelsen til Stortinget

Timer etter at Ullevål sykehus ble vedtatt nedlagt, varsler Senterpartiet at de vil fremme sak i Stortinget om å stanse planene. Fredag vil Senterpartiet fremme et forslag i Stortinget for å omgjøre vedtaket..

NRK - 03 Dec 19 kl. 22:21

Oslo Ap vil la ureturnerbare jobbe

Styret i Oslo Arbeiderparti vedtok tirsdag å be partiets stortingsgruppe fremme forslag om å be regjeringen fremme forslag til lovendringer slik at ureturnerbare asylsøkere kan gis midlertidig arbeidstillatelse så lenge de ikke kan returneres..

P4 - 04 Nov 19 kl. 15:50

Bombegruppe fremme ved boligblokk

Bombegruppen fra Oslo er nå fremme ved boligblokken på Flatåsen i Trondheim der det tidligere i dag ble funnet en mistenkelig gjenstand i en oppgang. Alle beboere som var hjemme, ble evakuert, og politiet har etterhvert utvidet sperringene. Ifølge NRK skal en person ha blitt påsatt håndjern på en veranda.

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 08:17

Undersøkelse: 14.000 studenter ruser seg for å fremme egne skoleprestasjoner

En fersk undersøkelse viser at én av 20 studenter bruker rusmidler for å fremme egen skoleprestasjon. Nå roper flere organisasjoner varsku..

NRK - 30 Jun 19 kl. 07:49

Trump fremme ved Korea-grensen

President Donald Trump er fremme vedl den demilitariserte sonen mellom Nord- og Sør-Korea der han senere i dag skal møte Nord-Koreas leder Kim Jong-un. Trump sier at han ser frem til «å håndhilse på Kim og si hei»..

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:03

Er fremme hos savnet skuterfører

Norsk Folkehjelp er fremme ved skuterføreren som var meldt savnet i Skittenelvdalen i Tromsø. Mannen vil bli fraktet ned til vegen med snøskuter. Det er mye snø og er meldt betydelig snøskredfare.

VG - 14 Oct 19 kl. 19:28

Syriske regjeringsstyrker fremme i viktig by

Både syriske og tyrkiske styrker har varslet sitt offensiv mot den strategiske byen Manbij. Nå er syriske regjeringsstyrker fremme i byen, melder AFP..

NRK - 20 Sep 19 kl. 16:46

Hentet av luftambulanse

Kvinnen i 50-årene som ble skadet i en motorsykkelulykke på Solbergfossen i Askim er fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse. Hun skal ha kjørt inn i autovern i en sving. Politiet melder at hun er ved bevissthet, men har skader i bein og armer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Uvær stenger Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Det skal gjøres ny vurdering klokka 10..

NRK - 2 minutter siden

Klippet vekk afrikansk aktivist

Nyhetsbyrået AP får krass kritikk etter å ha klippet den ugandiske klimaaktivisten Vanessa Nakate (23) vekk fra et bilde sammen med tre andre, hvite aktivister, fra et bilde fra Davos-toppmøtet. – Jeg gråt, sier Nakate til Buzzfeed News..

NRK - 15 minutter siden

Kina: Usikre på kilden til viruset

Viseminister i Kinas helsekommisjon sier de er usikre på kilden til coronaviruset. Myndighetene tror viruset kom fra et vilt dyr, men mangler fortsatt mye informasjon, sa viseministeren ifølge Reuters. 56 mennesker er døde av virusutbruddet..

NRK - 45 minutter siden

Treg respons fra nettgigantene

Politiet refser nettgiganter som Facebook, Snapchat og TikTok for å bruke lang tid på å svare, når politiet ber om hjelp til å spore overgripere. Antall nettovergrep mot barn øker, og politiet ber plattformene om raskere respons, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Leter etter overlevende i Tyrkia

I Tyrkia fortsetter redningsaksjoner for å finne overlevende etter jordskjelvet øst i landet fredag kveld. 31 mennesker døde i skjelvet, men 1.607 mennesker ble skadd, ifølge tyrkiske myndigheter.

NRK - 1 time siden

56 døde av coronaviruset

56 personer har til nå mistet livet på grunn av det nye lungeviruset, og det er oppdaget nær 700 nye tilfeller, opplyser kinesiske myndigheter..

NRK - 17 timer siden

Reddet ut av ruinene etter 17 timer

En kvinne ble lørdag ettermiddag reddet ut i en dramatisk redningsaksjon, 17 timer etter at hun ble fanget i ruinene i den jordskjelvrammede Elazig-provinsen. 42 andre har blitt reddet ut av ruinene i live. Det melder den tyrkiske avisen Hürriyet..

NRK - 2 timer siden

Skjøt med hagle

En mann ble natt til søndag pågrepet i Steinkjer i Trøndelag, etter at han skal ha oppført seg truende med en hagle. Han skal også ha løsnet ett skudd. Politiet opplyser at de har beslaglagt flere våpen.

NRK - 2 timer siden

Operaen i Paris åpnet etter streik

Lørdag åpnet operaen i Paris igjen dørene. Dansere og musikere har streiket sammen med andre i offentlig sektor i protest mot forslaget om å erstatte over 40 ulike pensjonssystem med ett. Streiken har kostet operaen mange millioner i tapte inntekter..

NRK - 4 timer siden

Ber om et fritt og rettferdig valg

Tidligere president Evo Morales i Bolivia sier han respekterer beslutningen til landets midlertidige president Jeanine Añez om å delta i valget i mai. – Det er hennes rett, sa Morales lørdag. Han ber samtidig om et fritt og rettferdig valg 3.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt