P4 > Nyheter

Tuesday, 19 February, 18:52

P4 - 21 Jun 18 kl. 14:39

Håper det er slutt på anker

AUF-leder Mani Hussaini håper avgjørelsen i dag setter et punktum for ankene fra drapsdømte Anders Behring Breivik.
Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg mener soningsforholdene ikke er i strid med menneskerettighetene, og avslo i dag anken.
Hussaini sier til NTB at dette har vært nok et ynkelig forsøk fra Breivik på å prøve å få oppmerksomhet rundt seg selv..
Les mer på P4


Les mer om:
AUF, Mani Hussaini, Anders Behring Breivik, Strasbourg, NTB, Breivik

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Håperdet er , slutt, anker
P4 - 26 Mar 18 kl. 15:14

Anker drapsdom

Den 25 år gamle mannen som er dømt for å ha drept samboeren sin på en hytte i Hallingdal anker dommen. Han ble dømt til 13 og et halvt års fengsel. Hans forsvarer sier til Moss Avis at klienten anker og at de skal bruke påsken på å jobbe med begrunnelsen for anken..

Aftenposten - 27 Nov 18 kl. 15:03

Oslo anker eiendomsskatt-sak til Høyesterett – 260 millioner står på spill

Oslo kommune anker tvisten om eiendomsskatt. Også motparten anker deler av dommen fra lagmannsretten..

P4 - 09 Apr 18 kl. 21:05

Anker frifinnelse

Påtalemyndigheten anker frifinnelsen av Metkel Betew og Lars Harnes..

NRK - 11 Sep 18 kl. 12:59

Aschehoug anker ikke dommen

Forlaget Aschehoug anker ikke dommen i saken mot Konkurransetilsynet. Aschehoug, Cappelen Damm og Gyldendal ble i juni dømt til å betale 13,5 millioner kroner i bot for å ha presset en konkurrent ut av markedet. De to andre forlagene anker dommen..

P4 - 07 May 18 kl. 12:35

Madsen anker straffeutmålingen

Drapsdømte Peter Madsen anker kun straffeutmålingen etter at han ble dømt for ubåtdrapet. Dermed anker han ikke skyldspørsmålet, opplyser dansk påtalemyndighet. Madsen vil ha mildere straff enn sin livstidsstraff, som han fikk i København byrett i april, for drapet på den svenske journalisten Kim Wall..

Hegnar.no - 13 Jun 18 kl. 14:51

WWF anker ulvedommen

Oslo tingrett kom fram til at norsk rovdyrforvaltning ikke er lovstridig, men WWF er uenig og anker dommen i ulvesaken..

NRK - 14 Mar 18 kl. 13:53

Overgrepsdømt mann anker

En 37 årig hordalandsmann som er dømt til fengsel i ni år for omfattende nettovergrep mot ti jenter, anker dommen. Mannen er også dømt for overgrep mot en seks år gammel jente..

Hegnar.no - 24 Sep 18 kl. 14:18

Spionsiktet russer anker varetektsfengsling

Den 51-årige russeren som er siktet for ulovlig etterretningsvirksomhet, anker kjennelsen om varetekt i to uker, opplyser forsvareren hans..

Aftenposten - 24 Sep 18 kl. 13:53

Spionsiktet russer anker varetektsfengsling

Den 51-årige russeren som er siktet for ulovlig etterretningsvirksomhet, anker kjennelsen om varetekt i to uker, opplyser forsvareren hans..

NRK - 04 Jul 18 kl. 09:59

16-åring anker drapsdom

Den 16 år gamle jenta som er dømt til 11 års fengsel for drap og drapsforsøk på Sørlandssenteret i fjor, anker saken. Det bekrefter forsvarer Hege Klem til NRK..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt