P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 09:28

P4 - I førrgår: 09:53

Høyre vil fjerne pensjonstvang

Offentlige ansatte i yrker som politi og forsvar bør kunne stå lenger i jobben enn i dag.
Det mener Høyre som nå åpner opp for å fjerne særaldersgrensen for pensjon.
I flere stillinger med stor fysisk og psykisk belastning i offentlig sektor har personer i dag en plikt til å fratre når de har nådd en viss alder.
Stortingsrepresentant for Høyre, Henrik Asheim sier de nå vil fjerne må med kan..
Les mer på P4


Les mer om:
Høyre, Asheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høyre, vil, fjerne, pensjonstvang
P4 - 07 Oct 19 kl. 05:54

Vil fjerne særregler for flyktninger

Regjeringen går inn for å fjerne flere særordninger for flyktninger i statsbudsjettet som legges frem i dag. VG erfarer at regjeringen vil fjerne retten til pensjon fra første dag etter oppholdstillatelse, samt heve botidskravet fra tre til fem år for arbeidsavklaringspenger og uføretrygd for flyktninger. I dag har flyktninger som får opphold i Norge krav på rettigheter som ellers krever 40 års medlemskap i folketrygden.

NRK - 13 Nov 19 kl. 10:07

Kan la Trump fjerne beskyttelse

Det konservative flertallet i USAs høyesterett kan være klare til å ha regjeringen til Trump fjerne beskyttelsen som lar 660.000 unge immigranter jobbe. Det ventes at høyesterett skal stemme over forslaget om å fjerne DACA-programmet i juni 2020..

NRK - 01 Oct 19 kl. 22:37

Dømt til å fjerne kirke

Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg pålegger Bosnia å fjerne en serbisk-ortodoks kirke som er bygget ulovlig på en muslimsk enkes eiendom. Domstolen har gitt Bosnia tre måneder på å fjerne kirken, samt tilkjent enken 5.000 euro i oppreisning..

P4 - 25 Dec 19 kl. 07:15

Kinas skiledere ville fjerne bok fra bibliotek i Meråker

Ledere for kinesiske langrennstalenter som er i Norge for å trene mot OL i Beijing i 2022, ønsket å få fjernet en kontroversiell kinesisk bok på biblioteket i Meråker. Kineserne er med på et samarbeidsprosjekt mellom Kina og Norge. Til Adresseavisen sier biblioteksjefen at de har fått flere henvendelser om å fjerne bøker.

NRK - 07 Oct 19 kl. 01:24

VG: Vil fjerne særordninger

Flyktninger som får opphold har krav på flere rettigheter som vanligvis krever 40 års medlemskap i folketrygden. Det erfarer VG at regjeringen nå vil endre. Ifølge avisa vil de blant annet fjerne retten til pensjon fra første dag..

NRK - 20 Nov 19 kl. 06:25

Vil fjerne el-sparkesykler i vinter

Bymiljøetaten oppfordrer samtlige utleiere av el-sparkesykkel i Oslo om å fjerne sparkesyklene når snøen kommer. Siden mars i år har fremkomstmiddelet blitt en stor del av bybilde, til glede og irritasjon for publikum..

NRK - 22 timer siden

Vil fjerne 60 oppdrettsanlegg

Havforskningsinstituttet vil fjerne 60 oppdrettsanlegg på Vestlandet, fordi dei trur det vil hjelpe på utfordringane med lakselus, skriv Bergens Tidende. Forskingsdirektør Geir Lasse Taranger seier at dei vil halde på dei beste oppdrettsanlegga..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 13:52

Er det en god gjerning å fjerne bilene helt fra byens boligstrøk? | Erling Dokk Holm

Er det å fjerne bilene fra sentrum (u)sosialt og grønt? Eller bidrar man da til mer segregering og mindre sosial variasjon?.

NRK - 07 Oct 19 kl. 11:05

Vil fjerne tannregulering-støtte

I statsbudsjettet for 2020 foreslår regjeringen å fjerne støtte til tannregulering som er kosmetisk begrunnet. Støtte til tannregulering som ikke har betydning for tannhelsen, bør fjernes, mener regjeringen..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 05:53

Arbeiderpartiet vil fjerne kontantstøtten

Kontantstøtten er dårlig likestillingspolitikk, sier leder Anette Trettebergstuen i Aps kvinnenettverk. Hun vil fjerne hele ordningen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 1 time siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 1 time siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 1 time siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 2 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 2 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 2 timer siden

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av barnevernet.

P4 - 10 timer siden

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

P4 - 10 timer siden

En person død etter voldshendelse

En person er død etter en voldshendelse i et bolighus i Søndre Land i Innlandet. Politiet opplyser at de har kontroll på flere personer som var tilstede, og en større etterforskning er igangsatt..

P4 - 12 timer siden

Tom Hagen leter etter svar

Mannen til forsvunnede Anne-Elisabeth Hagen har sendt flere e-poster til politiet med tanker om hva som kan ha skjedd med henne. Ifølge VG får Tom Hagen hjelp fra en bekjent og forretningspartner, som har ført til at han har sendt minst åtte e-poster hvor han deler sine tanker. Anne-Elisabeth Hagen forsvant 31.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt