E24 > Økonomi

Saturday, 25 June, 18:23

E24 - I førrgår: 11:23

Høyre etter rentehoppet: Ber Støre og Vedum bruke mindre oljepenger

Rentehoppet torsdag må føre til at Støre-regjeringen strammer inn på pengebruken fremover, mener Høyres finanspolitiske talsperson Tina Bru..
Les mer på E24


Les mer om:
Støre, Høyres, Tina Bru, Vedum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høyre, etter, rentehoppet, Ber, Støreog , Vedum, brukemindre , oljepenger
VG - Igår: 07:15

Vedums budskap etter rentehoppet: – Må snu enda mer på krona

VESTNES (VG) Trygve Slagsvold Vedum (Sp) advarer om at småbarnsfamilier vil merke rentehoppet. Han sier at regjeringen må kutte mer i statsbudsjettet til høsten..

VG - I førrgår: 13:16

Småbarnsfar om rentehoppet: – Vurderer å avlyse ferien

Nordmenn med boliglån kommer til å kjenne konsekvensene av rentehoppet på lommeboken. – Det går utover ungene, fortviler småbarnspappa Joacim Berget..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 05 jun 22 kl. 10:33

Ber Norge gi mer til Ukraina – og handle mindre med Russland

Etter over 100 dager med krig sier Ukrainas ambassadør at støtten fra Norge aldri vil bli glemt. Men han ber Norge gi mer støtte – og straffe Russland hardere. Ukrainas ambassadør Vjatsjeslav Jatsiuk sier Norge må huske på at ukrainerne kjemper for hele Europas framtid.

E24 - 04 maj 22 kl. 20:52

Wall Street stiger markant etter rentebeskjed

De amerikanske børsene stiger etter at USAs sentralbank annonserte av renten skal opp 0,5 prosentpoeng for å bekjempe en brennet inflasjon. Det er det største rentehoppet på 22 år..

NRK - 15 jun 22 kl. 23:11

Oppgang på Wall Street etter kraftig rentehopp

USAs børser avsluttet dagen med oppgang etter at sentralbanken Federal Reserve kunngjorde et rentehopp på 0,75 prosentpoeng. Industriindeksen Dow Jones steg med 1 prosent, den teknologitunge Nasdaq-indeksen med 2,5 prosent og den brede S&P 500-indeksen med 1,5 prosent. Rentehoppet som ble kunngjort tidligere onsdag – det største på 28 år – var tydelig gode nyheter for investorene.

NRK - 10 maj 22 kl. 19:46

Høyre nesten på 30 prosent – Sp fortsatt i fritt fall

Høyre får en oppslutning på nesten 30 prosent i VGs siste måling, mens begge regjeringspartiene fortsetter å falle. Målingen gir borgerlig flertall. Høyre får støtte fra 29 prosent i VGs måling.

NRK - 16 jun 22 kl. 22:26

Kraftig børsfall i USA

Torsdag falt børsene USA kraftig, etter at rentehoppet på 0,75 prosentpoeng bidro til oppgang dagen før. Nasdaq falt hele 4,1 prosent. Ved stengetid var den brede S&P 500-indeksen ned 3,2 prosent, mens industriindeksen Dow Jones falt 2,4 prosent.

E24 - 24 apr 22 kl. 17:59

Ny tek-lov kan påvirke markedene

Et skred av resultater fra selskapene på Oslo Børs og amerikanske tek-giganter preger uken som kommer. Nyheter om Ukraina-krigen og det nært forestående rentehoppet i USA kan også bevege markedene..

NRK - 04 maj 22 kl. 20:02

Styringrenta i USA opp med 0,5 prosentpoeng

Den amerikanske sentralbanken setter opp styringsrenta med 0,5 prosentpoeng til et renteintervall på 0,75 til 1 prosent. Det ble kjent onsdag kveld. Det er det høyeste rentehoppet på over 20 år, siden år 2000.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

For to uker siden sa Arctic-sjefen opp jobben. Nå får meglerhuset refs av Finanstilsynet

Arctic Securities har i årevis begått brudd på verdipapirloven, mener Finanstilsynet. Ulik regelforståelse, svarer meglertopp Mads Syversen, som får fire uker på å rydde opp..

E24 - 1 time siden

Inflasjonen i Zimbabwe stiger til 192 prosent

Til tross for drastiske tiltak øker inflasjonen igjen voldsomt i ett av Afrikas fattigste land. Nå varsles det nye grep..

E24 - 2 timer siden

Pridesponsor avlyser markeringer

Petter Stordalen-eide Nordic Choice Hotels er hovedsponsor for Oslo Pride. Etter masseskytingen avlyser hotellkjeden alle planlagte markeringer..

E24 - 2 timer siden

To menn i 50- og 60-årene ble drept i masseskytingen i Oslo

De to som ble drept i masseskytingen i Oslo sentrum natt til lørdag, var menn i 50- og 60-årene. De pårørende er varslet..

E24 - 3 timer siden

Stor pågang hos hotellene: – Veksten i storbyene er formidabel

Gjestene har vendt tilbake til norske hoteller. Hotellrådgiver tror det kan bli vanskelig å få tak i ledige rom flere steder i sommer..

E24 - 3 timer siden

EU: Atomforhandlingene med Iran blir gjenopptatt

Samtalene om en revidert atomavtale med Iran blir gjenopptatt i løpet av få dager, sier EUs utenrikssjef Josep Borrell, som er i Iran..

E24 - 3 timer siden

Zaniar Matapour (42) siktet for terror - var i samtaler med PST i mai

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) vurderer skytingen i Oslo som en ekstrem islamistisk terrorhandling. De ble først kjent med den pågrepne Zaniar Matapour (42) i 2015..

E24 - 4 timer siden

NHO Luftfart avslår dispensasjonssøknad i flyteknikerkonflikten

NHO Luftfart har avvist en søknad om dispensjon fra ambulanseflyselskapet Babcock, som vil bli rammet av flyteknikerstreiken fra og med søndag..

E24 - 5 timer siden

Flyteknikerstreiken: Widerøe stanser sine flygninger på kortbanenettet i dag

Widerøe opplyser til NTB at de lørdag vil foreta en kontrollert nedstengning av kortbanenettet. Kortbanenettet er rutene til minste flyene til flyselskapet..

E24 - 6 timer siden

Historien har stått opp fra de døde. Og den er forbannet

Hvordan skal et rikt, demokratisk og fornuftig Europa forstå Russland? En engelsk sosialist ga kanskje et svar for 70 år siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com