VG > Nyheter

Tuesday, 20 August, 01:22

VG - 17 Jan 19 kl. 00:31

Høygravid parlamentsmedlem i rullestol stemte mot May – to ganger

Tulip Siddiq ble anbefalt å ta keisersnitt tidligere denne uken. Hun utsatte derimot fødselen for å vise sin misnøye med Theresa May, som overlevde mistillitsvoteringen med knappe 19 stemmer..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Siddiq, Theresa May, May

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høygravid, parlamentsmedlemi , rullestol, stemtemot , Mayto , ganger
VG - 17 Jan 19 kl. 00:31

Høygravid parlamentsmedlem stemte mot May i rullestol – to ganger

Tulip Siddiq ble anbefalt å ta keisersnitt tidligere denne uken. Hun utsatte derimot fødselen for å vise sin misnøye med Theresa May, som overlevde mistillitsvoteringen med knappe 19 stemmer..

NRK - 22 Feb 19 kl. 11:22

Parlamentsmedlem trekkjer seg

I Storbritannia trekkjer endå eit parlamentsmedlem seg frå opposisjonspartiet Labour. Til saman ni parlamentsmedlemmer har no trekt seg i protest mot partileiar Jeremy Corbyn, og det dei meiner er antisemittisme i partiet..

Klartale - 04 Mar 19 kl. 15:16

Derfor vil de bli kvitt mannen i rullestol

Han er 82 år gammel og sitter i rullestol etter et slag. Folk i Algerie demonstrerer mot presidenten sin..

NRK - 23 Apr 19 kl. 20:16

Stemte for å forlenge Sisis styre

Egypterne har i en folkeavstemning godkjent grunnlovsendringer som åpner for at Abdel-Fattah al-Sisi beholder makten til 2030, ifølge valgkommisjonen. Hele 88,83 prosent av dem som stemte i folkeavstemningen, stemte ja til grunnlovsendringene..

NRK - 06 Apr 19 kl. 23:48

Mann i rullestol havnet i sjøen

En mann i rullestol havnet sent i kveld i sjøen ved Oksøy fyr i Kristiansand. Flere redningsressurser sendt til stedet og mannen ble etter hvert hentet opp av vannet. Han får nå behandling av helsepersonell.

NRK - 23 Sep 18 kl. 15:07

Sankt Gallen stemte for burkaforbud

Nær én av tre inbyggere i den sveitsiske kantonen Sankt Gallen stemte for et forbud mot ansiktsdekkende plagg som nikab og burka. Nær 67 prosent av inbyggerne stemte for loven, melder AFP..

NRK - 17 Jan 19 kl. 05:46

Flertall for Nøtterøy-bru

Et klart flertall av politikerne i Færder kommune stiller seg bak planen om nye bru fra Vear i Tønsberg til Kaldnes på Nøtterøy. I går kveld stemte kommunestyret over intensjonsavtalen som ble skrevet under i romjula. 38 stemte ja og 9 stemte nei..

NRK - 09 Nov 18 kl. 04:01

Hawkings rullestol solgt på auksjon

En 40 år gammel rullestol og flere andre av Stephen Hawkings eiendeler er solgt på auksjon. Millioninntektene gikk til gode formål. Auksjonen på Christie's i London hadde tittelen «Stephen Hawkings liv og tidsreise i ti ekstraordinære gjenstander»..

NRK - 12 Mar 19 kl. 20:22

Stemte nei til Mays brexit-avtale

Det britiske parlamentet har stemt nei til Theresa Mays foreslåtte brexit-avtale. Nå kan Storbritannia forlate unionen uten avtale, 29.mars.

P4 - 18 Jul 19 kl. 05:37

Stemte nei til å stille Trump for riksrett

I USA stemte Representantenes hus i natt ned et forslag om å stille president Donald Trump for riksrett etter Twitter-meldingene der han ba fire kongresskvinner dra tilbake til landene de kom fra. Det var demokraten Al Green fra Texas som fremmet forslaget som ble stemt ned med 332 mot 95 stemmer. Ingen republikanere stemte for..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Lokale Venstre-topper ut mot Frp i regjeringsdrama

Venstre-politikere reagerer på at regjeringspartner Frp forsøker å stemple dem som tapere i bompenge-dramaet i regjeringen. – Sleipt kommunikasjonstriks, sier partiets fylkesleder i Trøndelag..

VG - 2 timer siden

Frikjent for drapet på sin dødfødte baby

Salvaodrianske kvinner kan juble en liten stund: Evelyn Hernández (21) var dømt to ganger for å ha drept sin dødfødte baby. I dag ble hun frifunnet..

VG - 3 timer siden

Epsteins assistent i søkelyset etter forretningsmannens bortgang

Amerikanske myndigheter har gjort det klart at etterforskningen av Jeffrey Epstein ikke er over, selv om han er død. Hans assistent Ghislaine Maxwell er nå i søkelyset..

VG - 4 timer siden

Politiet leide svart mann med tau. Konklusjon: Ikke kriminelt

Myndighetene har kommet frem til at de to politibetjentene ikke gjorde noe kriminelt da de geleidet en svart mann i tau langs en gate i Texas..

VG - 5 timer siden

Nekter for videre bomforhandlinger: – Vi er ferdig forhandlet

Frp-lederen fastholder at partiet ikke vil forhandle mer om bompengeskissen..

VG - 8 timer siden

Amerikanske myndigheter hevder de har avverget tre masseskytinger

Myndighetene i USA har den siste uken pågrepet tre menn i ulike delstater, for å ha truet med eller å ha vist interesse for å utføre masseskytinger. Alle tre er under 30 år..

VG - 11 timer siden

USA: Niåring skutt og drept etter krangel på sosiale medier

Tyrese Simmons (19) skulle konfrontere en rivaliserende rapper da han skjøt gjennom feil dør og drepte 9 år gamle Brandoniya Bennet..

VG - 12 timer siden

«Listhaug-effekt» for Frp i Møre og Romsdal

Mens Frp sliter på nasjonale målinger, går de kraftig fram i Møre og Romsdal, viser ny måling. Sylvi Listhaug får en stor del av æren..

VG - 15 timer siden

Brasils president med nytt angrep mot Norge: – De sponser hvaldrap

President Jair Bolsonaro delte en brutal og blodig video av det han hevder er hvalfangst i Norge..

VG - 16 timer siden

Faktisk.no: Nei, Oslo Frp ønsker ikke et forbud mot el-sparkesykler

Faktasjekken viser at lokalpartiet ikke har vedtatt å gå inn for et forbud mot de omstridte el-sparkesyklene. Påstanden fra Lan Marie Nguyen Berg (MDG) er dermed helt feil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt