E24 > Økonomi

Wednesday, 20 November, 11:01

E24 - 09 Nov 19 kl. 10:56

Høyesterett i USA skal vurdere navnet til Booking.com

Merkenavnet til hotellsøketjenesten Booking.com kan være for generisk for å varemerkebeskyttes under amerikansk lov, mener Patentkontoret i USA. Nå går saken til Høyesterett, skriver Reuters..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Booking, Patentkontoret, USA, Høyesterett, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høyesteretti , USA, skal, vurdere, navnet, til, Booking.com
Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 09:56

Høyesterett skal vurdere om mor krenket datteren

En kvinne i slutten av 40-årene ble tidligere i år dømt for å ha krenket og utlevert sin sju år gamle datter på sosiale medier. Nå skal saken opp i Høyesterett..

VG - 13 Oct 19 kl. 09:54

Høyesterett skal vurdere om mor krenket datteren på sosiale medier

En kvinne i slutten av 40-årene ble tidligere i år dømt for å ha krenket og utlevert sin syv år gamle datter på sosiale medier. Nå skal saken opp i Høyesterett..

P4 - 30 Aug 19 kl. 11:45

DNB-søksmålet til Høyesterett

Gruppesøksmålet mot DNB skal nå opp i Høyesterett. Saken har pågått i over fire år i rettssystemet, men nå skal Høyesterett få siste ord. Forbrukerrådet vant saken i lagmannsretten, og DNB valgte å anke.

P4 - 22 Jul 19 kl. 13:14

Høyesterett skal behandle kommentar

Høyesterett skal behandle anken fra en 70 år gammel kvinne som i juni ble dømt til 14 dagers fengsel for kommentarer om forfatter Sumaya Jirde Ali på Facebook. Kvinnen omtalte blant annet 22-åringen som en korrupt kakerlakk. Både lovanvendelsen og straffeutmålingen skal behandles i Høyesterett.

NRK - 16 Sep 19 kl. 05:45

Trusselsak opp for Høyesterett

Saken om trusler mot Abid Raja (V) skal opp i Høyesterett. I Borgarting lagmannsrett ble Mohyeldeen Mohammad dømt til fengsel i to år og tre måneder. Retten skal ta stilling til anken både over straffeutmålingen og oppreisningskravet denne uka..

P4 - 19 Sep 19 kl. 11:35

Skal avgjøre om Johnson brøt loven

I dag skal britisk høyesterett avgjøre om statsminister Boris Johnson brøt loven da han suspenderte parlamentet i en drøy måned. Skottlands høyesterett har kommet fram til at stengingen var lovstridig, men høyesterett i London er øverste domstol. Johnsons politiske motstandere mener stengingen er for å hindre politikere i å fatte vedtak som kan stanse eller utsette Brexit..

P4 - 16 Sep 19 kl. 06:14

Raja-trusler for Høyesterett

Saken om trusler mot Venstres Abid Raja skal nå opp i Høyesterett. I Borgarting lagmannsrett ble Mohyeldeen Mohammad dømt til fengsel i to år og tre måneder for truslene, som besto av tre tekstmeldinger med utskjelling og en film på YouTube, der retten slo fast at Mohammad ga uttrykk for at Raja var en frafallen muslim og fortjener dødsstraff. Men dommen ble anket til Høyesterett, som skal ta stilling til både straffeutmålingen og oppreisningskravet..

Dagbladet - 22 Jul 19 kl. 10:35

Dømt for å kalle Sumaya Jirde Ali «korrupt kakerlakk». Går til Høyesterett

Høyesterett skal behandle anke fra kvinne (70)..

NRK - 28 Oct 19 kl. 22:16

Oslo vurderer Israel-boikott

Byrådet i Oslo skal vurdere et forbud mot kommunale innkjøp av produkter og tjenester fra israelske bosetninger. – Jeg glad for at byrådet nå skal vurdere å bruke innkjøpsmakten sin aktivt, sier SVs gruppeleder Sunniva Holmås Eidsvoll til NTB..

E24 - Igår: 16:19

Veireno-saken skal prøves for Høyesterett

Tidligere daglig leder i Veireno, Jonny Enger, ble i august dømt til ni måneders fengsel etter søppelkrisen i Oslo. Nå skal saken opp i Høyesterett, melder NRK..

Fler nyheter fra E24

E24 - 10 minutter siden

Ny rapport: Produsentlandene sprenger klimabudsjettet

De største produsentlandene planlegger å utvinne 50 prosent mer kull, olje og gass i 2030 enn verden har råd til hvis klimamålene skal nås..

E24 - 15 minutter siden

Bedrifter bekymret over CO₂-avgift: – Min store skrekk

Figgjo, Metallco og Benteler er blant 40 norske industribedrifter som mister fritaket for CO₂-avgift og dermed må ut med millioner av kroner hvert år. – Ren risikosport, mener Norsk Industri..

E24 - 2 timer siden

Eieren av koffertkjeden Morris søker konkursbeskyttelse

Nordea krever at Value Retail Group henter friske penger gjennom en emisjon..

E24 - 3 timer siden

Tror toppen nærmer seg for oljemotoren i norsk økonomi

Høy fart i oljenæringen har vært en viktig ingrediens i årets oppgang i norsk økonomi. Neste år vil imidlertid veksten bremse, tror økonomer..

E24 - 4 timer siden

Flere ber om å ta ut «egne» oljepenger

Den siste måneden har en rekke nordmenn henvendt seg til Norges Bank for å få utbetalt sin andel..

E24 - 4 timer siden

Bank anklages for 23 millioner brudd på hvitvaskingsloven

Australske myndigheter anklager landets nest største bank Westpac for millioner av brudd på hvitvaskingsloven i perioden 2013 til 2019..

E24 - 4 timer siden

Det nye arbeidslivet: - Det er jobbhåp for alle som vil

For å få fremtidens jobber kan karakterer bli mindre viktig: – Om du er samvittighetsfull, menneskenær og har evne til fordypning, vil bli vel så viktig i mange jobber, sier Camilla Tepfers i inFuture..

E24 - 4 timer siden

SVT: Storbank kan ha bidratt til brudd på USAs sanksjoner

Hvitvaskingsanklagede Swedbank dras onsdag morgen inn i en ny skandale. – Jeg blir opprørt, sier bankens nye toppsjef..

E24 - 14 timer siden

Thon Gruppen er en av vinnerne på Black Friday, men liker det ikke: – Det ødelegger julehandelen

Kjøpesentrene er blant de store vinnerne på Black Friday, i motsetning til de mindre uavhengige butikkene. Samtidig mener sjefen for Olav Thons kjøpesenterimperium at ting var bedre før..

E24 - 16 timer siden

Kreditorer skulle få betalt av Notabene etter julesalget – så gikk kjeden konkurs

Da selskapet gikk konkurs i 2013 var det 139 butikker. Nå, seks år senere, er det bare 47 butikker igjen. Fremtiden til de gjenværende ansatte er foreløpig usikker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt