E24 > Økonomi

Tuesday, 26 May, 12:24

E24 - 09 Nov 19 kl. 10:56

Høyesterett i USA skal vurdere navnet til Booking.com

Merkenavnet til hotellsøketjenesten Booking.com kan være for generisk for å varemerkebeskyttes under amerikansk lov, mener Patentkontoret i USA. Nå går saken til Høyesterett, skriver Reuters..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Booking, Patentkontoret, USA, Høyesterett, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høyesteretti , USA, skal, vurdere, navnet, til, Booking.com
Dagbladet - 07 May 20 kl. 15:27

Kan ikke vurdere Hagen-bevisene

Politiet har anket løslatelsen av Tom Hagen, men Høyesterett skal ikke vurdere om bevisene er gode nok. - Sjansene er minimale for at Høyesterett vil oppheve kjennelsen, sier professor..

P4 - 20 Apr 20 kl. 15:47

Høyesterett skal vurdere klimasøksmål

Høyesterett vil vurdere om staten brøt Grunnloven da de tildelte nye oljelisenser i Arktis i 2016. Miljøorganisasjonene Greenpance og Natur og Ungdom står bak søksmålet, men har tapt i to rettinstanser. Nå skal landets øverste domstol ta den endelige avgjørelsen.

Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 09:56

Høyesterett skal vurdere om mor krenket datteren

En kvinne i slutten av 40-årene ble tidligere i år dømt for å ha krenket og utlevert sin sju år gamle datter på sosiale medier. Nå skal saken opp i Høyesterett..

P4 - 05 Jan 20 kl. 11:15

Skal vurdere hets mot samfunnsdebattant

Ankesaken i Høyesterett mot kvinnen som er dømt for å ha hetset samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali starter neste uke. Kvinnen ble i lagsmannretten dømt til 14 dages ubetinget fengsel for å kalt Jirde Ali et svart avkom og en korrupt kakerlakk på Facebook i 2017. Debattanten har seinere trukket seg fra offentligheten etter å ha blitt grovt hetset flere ganger.

P4 - 03 Mar 20 kl. 16:05

Høyesterett skal vurdere Tysfjord-overgrep

Høyesterett sier nå ja til å vurdere saken der to søstre ber om erstatning for overgrep og omsorgssvikt i Tysfjord, det melder NRK. Søstrene tapte erstatningssøksmålet mot Tysfjord kommune, som de mener ikke gjorde noen tiltak for å stoppe overgrepene. Søstrene krevde 16 millioner kroner i erstatning av kommunen for en oppvekst med overgrep og omsorgssvikt fra de var tre år gamle..

NRK - 13 May 20 kl. 00:39

Trumps skatt til høyesterett i USA

Amerikansk høyesterett skal ta stilling til president Donald Trumps krav om få holde skattemeldingene hemmelige og vurdere om presidenter har full juridisk immunitet. Trump er den første presidenten som ikke frivillig har offentliggjort skatten sin..

VG - 13 Oct 19 kl. 09:54

Høyesterett skal vurdere om mor krenket datteren på sosiale medier

En kvinne i slutten av 40-årene ble tidligere i år dømt for å ha krenket og utlevert sin syv år gamle datter på sosiale medier. Nå skal saken opp i Høyesterett..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 22:27

Trumps skattemeldinger diskutert i Høyesterett

Amerikansk høyesterett skal nå ta stilling til Donald Trumps krav om få holde skattemeldingene hemmelige og vurdere om presidenter har full juridisk immunitet..

VG - 05 Jan 20 kl. 10:40

Facebook-hets mot Sumaya Jirde Ali opp for Høyesterett

Debattant Sumaya Jirde Ali måtte trekke seg fra offentligheten etter grov hets. Nå skal Høyesterett for første gang vurdere hatefulle ytringer i sosiale medier..

NRK - 20 Apr 20 kl. 15:44

Klimasøksmålet til Høyesterett

Høyesterett vil vurdere om staten brøt Grunnloven da de tildelte nye oljelisenser i Arktis. Bakgrunnen for saken er at organisasjonene Greenpeace og Natur og Ungdom mener miljøparagraf 112 ble brutt, da de åpnet for ny oljeleting i Barentshavet..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Norges Bank mener sporene etter pandemien kan bli langvarige: – Det er klart at sentralbankene kan gjøre mer

Ida Wolden Bache, fersk visesentralbanksjef i Norges Bank, understreker at usikkerheten i økonomien fortsatt er uvanlig stor. Selv om det verste trolig er over, vil det ta tid før vi kommer tilbake til nivåene før coronakrisen..

E24 - 1 time siden

Går mot krisesommer for norske storbyhoteller

Kun en av ti nordmenn planlegger storbyferie på hotell i sommer. Dermed kan det gå mot en krisesommer for hotellnæringen. De fleste planlegger ferie på hytta..

E24 - 1 time siden

Kronikk: Tangen-saken: To langsiktige problemer og en løsning

Denne uken kan det avgjøres om Nicolai Tangen blir ny leder av Oljefondet..

E24 - 1 time siden

Aksjonister hindrer vindkraftutbyggere på Haramsøya

Flere aksjonister blokkerte tirsdag fergekaia på Haramsøya for trailertrafikk som etter planen skulle komme med utstyr til vindkraftanlegget utenfor Ålesund..

E24 - 3 timer siden

Slutter som Plantasjen-sjef etter åtte måneder

Det har vært hyppige lederbytter i kriserammede Plantasjen, og nå henter oppkjøpsfondet Ratos sjef fra egne rekker..

E24 - 3 timer siden

En finne og en danske tar lederrollen i Telenor Norden

Telenor-sjef Sigve Brekke krymper sin egen konsernledelse igjen. Etter at landene i Asia nylig ble samlet under én direktør skal det samme nå skje i Norden..

E24 - 3 timer siden

Halvert overskudd for østerriksk oljeselskap

Lavere produksjon og lavere priser gjorde 2019 langt dårligere enn rekordåret 2018 for OMV Norge..

E24 - 3 timer siden

Tror kronestyrkingen kan ta pause

Kronen har styrket seg betraktelig fra de dramatiske bunnivåene i mars, etter en oppgang i oljeprisen. Men Nordea Markets blir ikke overrasket om styrkingen nå tar en pause..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt