VG > Økonomi

Fredag, 23 Oktober, 02:15

VG - 22 sep. 20 kl. 16:18

Høyesterett: Romney støtter avstemning i år

Tidligere presidentkandidat, senator Mitt Romney, sier han vil støtte forslaget om å stemme over en ny høyesterettsdommer i år - etter at Ruth Bader Ginsburg gikk bort..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Mitt Romney, Ruth Bader Ginsburg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høyesterett, Romney, støtter, avstemningi år
NRK - 22 sep. 20 kl. 16:16

Romney støtter dommeravstemning

Senator Mitt Romney sier støtter forslaget om å stemme over en ny høyesterettsdommer i år, etter at Ruth Bader Ginsburg døde i forrige uke, skriver Reuters. Fra før har to repulikanske senatorer sagt at de ikke syns Senatet skal stemme før valget..

Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 03:15

McConnell sier Senatet vil holde avstemning hvis Trump nominerer en kandidat til Høyesterett

Flertallsleder Mitch McConnell sier Senatet vil holde avstemning om president Donald Trump nominerer en erstatter til Ruth Bader Ginsburg i USAs høyesterett..

P4 - 28 sep. 20 kl. 17:13

Høyesterett forkaster Jensens anke

Høyesterett har bestemt seg for å forkaste den narkotika- og korrupsjonsdømte politimannen Eirik Jensens anke over den siste fengslingsforlengelsen. Oslo Tingrett forlenget fengslingen med åtte uker, noe Jensen var uenig i. Saken gikk til Høyesterett som nå har avvist anken..

VG - 22 sep. 20 kl. 16:18

Støtter forslag om å stemme om ny høyesterettdommer

Tidligere presidentkandidat, senator Mitt Romney sier han vil støtte forslaget om å stemme over en ny høyesterettsdommer i år etter at Ruth Bader Ginsburg gikk bort..

NRK - 11 okt. 20 kl. 04:38

Taliban støtter Trump i valget

Taliban støtter Donald Trump foran presidentvalget i USA. Etter krigen i Afghanistan USAs og Vestens erklærte fiende. Trump-leiren avviser støtten, valgkamp-talsmann Tim Murtaugh mener Taliban heller burde støtte Joe Biden, melder CBS News..

P4 - 11 okt. 20 kl. 07:04

Taliban støtter Trump

Taliban støtter Donald Trump i det amerikanske presidentvalget. Talibans talsmann Zabihullah Mujahid sier i et intervju med CBS News at de håper Trump vinner valget og trekker USA ut av Afghanistan. Støtten tas ikke godt imot i Trump-leiren.

NRK - 22 sep. 20 kl. 20:47

Samler seg om Trumps dommervalg

Republikanerne ser ut til å ha sikret seg de 51 stemmene de trenger for å kunne godkjenne en ny dommer i Høyesterett før presidentvalget. I dag bekreftet republikaneren Mitt Romney at han er positiv til å stemme før presidentvalget..

NRK - 02 okt. 20 kl. 09:33

Enda en general støtter Biden

Tidligere øverstkommanderende for USAs styrker i Afghanistan, general Stanley McChrystal, støtter Demokratenes Joe Biden i presidentvalget. Støtten kommer trass i at han i 2010 mistet jobben etter sterk kritikk mot daværende visepresident Biden..

P4 - 06 okt. 20 kl. 05:39

Regjeringspartiene støtter Rødts forslag

Regjeringspartiene kommer til å støtte Rødts forslag om at krigsveteraner har rett til å søke erstatning for skader uansett når de skjedde. I regjeringens eget forslag har de begrenset dette til skader som har oppstått etter 2010. Rødt har flertall i Stortinget etter å ha fått med seg Frp, Ap, Sp og SV.

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 22:54

Obama-rivalens enke støtter Biden, og Trump svarer: «Joe Biden var John McCains skjødehund»

DETROIT (Aftenposten): Cindy McCain, enken etter republikanernes presidentkandidat i 2008, støtter demokraten Joe Biden foran valget 3. november..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Ny bok: E-tjenesten i direkte kontakt med Russland etter pågripelsen av Frode Berg

I ukene etter at Frode Berg ble arrestert og siktet for spionasje i Moskva, skal det ha vært direkte kontakt mellom norsk etterretningstjeneste og den russiske sikkerhetstjenesten FSB..

VG - 3 timer siden

Hauge-scoring senket Celtic: - Jeg er henrykt

(Celtic – Milan 1–3) Jens Petter Hauge (21) scoret og gikk seirende ut av den «norske» duellen mot Kristoffer Ajer (22) og Mohamed Elyounoussi (26), som begge imponerte mot den italienske giganten..

VG - 5 timer siden

Vant årets «Sommerhytta»: – Regnet med å tape

Levi Try (23) og Øyunn Krogh (25) ble kjærester kort tid før «Sommerhytta», og hadde aldri snekret tidligere. Etter en forferdelig start stakk de til slutt av med seieren av drømmehytten..

VG - 6 timer siden

Camilla Herrem om livet uten faren: – Ekstremt tøft

OSLO (VG) I sin nye bok åpner Camilla Herrem (34) opp om hvor vanskelig hun hadde det da håndballjentene spilte mesterskap på andre siden av jorden for snart ett år siden..

VG - 6 timer siden

Nye tall: Politiet kommer frem raskere enn før

OSLO S (VG) Politiet får snart splitter nye politibiler, men de når allerede nasjonale krav om responstid for aller første gang..

VG - 8 timer siden

Ekspertene: Sørloths landslagsplass ikke i fare

De tidligere landslagskapteinene Brede Hangeland og Kjetil Rekdal og TV 2-ekspert Jesper Mathisen mener det uproblematisk at Alexander Sørloth (24) blir tatt ut til landskampene i november..

VG - 9 timer siden

Deeney: – Hvis du ikke har utenlandsk navn, er du ikke verdensklasse

Watford-kapteinen Troy Deeney mener at Harry Kane ikke blir regnet som noen verdensklassespiller, fordi han er engelsk..

VG - 9 timer siden

Verdensmester Holund har ombestemt seg: Har fått ny motivasjon

HOLMENKOLLEN (VG) Hans Christer Holund (31) hadde bestemt seg for å legge opp etter OL i Beijing om halvannet år. Nå vil han fortsette til VM i Planica i 2023..

VG - 11 timer siden

En viktig seier for likestillingen

Endelig er det flertall på Stortinget for å forby søskenbarnekteskap..

VG - 11 timer siden

Kristoffersen frykter corona-smitte: – Umulig å holde avstand

Henrik Kristoffersen (26) innrømmer at det som alpinist ofte er vanskelig å beskytte seg mot corona-smitte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt