NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 17:19

NRK - 03 Apr 20 kl. 20:53

Høyeste antall døde på én dag

Ni personer har dødd som følge av covid-19 i Norge i dag. Dette er det så langt høyeste antallet døde registrert på én dag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høyeste, antall, døde, én, dag
NRK - 13 Apr 20 kl. 07:56

Høyeste antall smittede på lenge

Kina meldte mandag om 108 nye tilfeller av koronasmittede, det høyeste antallet på seks uker. 98 av smittetilfellene kommer fra utlandet. Dermed er det til sammen registrert 82.

Aftenposten - 07 Jan 20 kl. 06:43

13 mistet livet i snøskred i fjor – høyeste antall på flere år

13 personer omkom i snøskred i fjor. Det er det høyeste antallet på ni år..

NRK - 07 Jan 20 kl. 06:46

Høyeste antall skredofre på ni år

13 personer omkom i snøskred i 2019. Det er det høyeste antallet på ni år, viser tall fra Norges Geotekniske Institutt. Ikke siden 1986, da 22 personer, inkludert 16 soldater som døde i rasulykken i Vassdalen, har flere omkommet i snøskred Norge..

NRK - 18 Mar 20 kl. 18:32

Høyeste antall dødsfall på én dag

475 nye virusrelaterte dødsfall er registrert i Italia onsdag, det høyeste tallet på ett døgn så langt. Det totale tallet på døde er nå oppe i 2.978 personer, opplyser Italienske helsemyndigheter.

P4 - 07 Apr 20 kl. 19:46

Voldsom økning i antall dødsfall i Frankrike

I Frankrike har det det siste døgnet vært en voldsom økning i antall døde personer som følge av koronaviruset. 1417 personer er døde av korona siste døgnet, det er en økning på 41 prosent fra i går, og det høyeste antall døde landet har registrert på 24 timer. Totalt har over 10.

P4 - 02 Apr 20 kl. 05:30

884 nye dødsfall i USA

I USA er det høyeste dødstallet på et døgn blitt registrert under pandemien. 884 personer har mistet livet av sykdommen. Totalt er antall koronadøde i USA nå oppe i 5116..

NRK - 01 Apr 20 kl. 02:58

Ny topp i antall korona-døde i USA

I USA er antallet døde av koronaviruset det siste døgnet 865. Det er det høyeste antallet i løpet av et døgn, i følge en opptelling gjort av John Hopkins University..

NRK - 19 Apr 20 kl. 15:33

596 nye dødsfall i Storbritannia

Tallet på registrerte døde som følge av koronaviruset i Storbritannia har økt med 596 til 16.060, opplyser det britiske helsedepartementet. Storbritannia har det fjerde høyeste antall døde som følge av epidemien..

NRK - 07 May 20 kl. 18:50

200 deltakere fra 7.juni

Regjeringen vil øke høyeste mulige antall deltakere på et arrangement fra 50 til 200 fra 7. juni. I tillegg vil muligheten for å øke fra 200 til 500 bli vurdert månedlig, men det vil ikke skje før 1.

NRK - 07 May 20 kl. 18:50

200 deltakere fra 7. juni

Regjeringen vil øke høyeste mulige antall deltakere på et arrangement fra 50 til 200 fra 7. juni. I tillegg vil muligheten for å øke fra 200 til 500 bli vurdert månedlig, men det vil ikke skje før 1.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Brann på skole i Kristiansand

Det er brann i vegger og tak på Holte skole i Randesund. Politiet melder at nødetatene er fremme på stedet..

NRK - 15 minutter siden

Eksplosjon i Kabul

Ein kraftig eksplosjon er høyrt i hovudstaden i Afghanistan, Kabul, ifølge ein Reuters-journalist. Eksplosjonen skal ha blitt høyrt frå ambassadeområdet i byen..

NRK - 30 minutter siden

Biden ber om politireform i USA

Joe Biden ber Kongressen om umiddelbart å vedta ei serie politireformer – blant anna eit forbod mot kvelartak og ein standard for bruk av makt. Biden ligg an til å bli presidentkandidat for Demokratane og utfordraren til Trump i valet i november..

NRK - 45 minutter siden

VG: Ny Hagen-melding til motparten

Tom Hagen skal fredag 29. mai ha sendt ein koda bitcoin-melding til motparten som skal bety: «Eg bekreftar at eg vil betala», ifølge undersøkingar frå VG. Forsvarar Svein Holden, bekreftar overfor VG at dei har tatt «initiativ» overfor motparten..

NRK - 45 minutter siden

Hundekjører tilbake i Norge

Iditarod-vinneren Thomas Wærner og hundene hans er tilbake i Norge etter å ha sittet koronafast i Alaska siden han vant det kjente hundekjøringsløpet 18. mars. Tirsdag ettermiddag landet han i Stavanger etter en nesten 20 timers flytur, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Nye opningstider for Vinmonopolet

Frp sikrar truleg fleirtal for forslaget om å at Vinmonopolet kan ha opent til klokka 16 på laurdagar, melder NTB. Stortinget voterer tysdag over justerte opningstider. Regjeringa har føreslått endringa, som er i tråd med Granavolden-plattforma..

NRK - 1 time siden

Russland med enorme krisetiltak

Russiske styresmakter vil sette i gang krisetiltak for nesten 700 milliardar kroner for å redde økonomien i kjølvatnet av koronapandemien, melder AFP. Krisepakken består av over 500 ulike tiltak, opplyser statsministeren i landet tysdag..

NRK - 1 time siden

Sjå Biden tala i Philadelphia

NRK - 1 time siden

Ber WTO avgjere handelskonflikt

Sør-Korea vil klaga Japan formelt inn for Verdas handelsorganisasjon i håp om å få løyst ein fastlåst handelskonflikt med røter tilbake til andre verdskrig. Valdgiftsprosessen i WTO kan ta opp til eit år, avhengig av framdrifta i saka..

NRK - 2 timer siden

Solberg: Sterkt bekymra

Statsminister Erna Solberg (H) seier ho er svært uroleg over opptøyane i USA etter at George Floyd døydde som følge av ein arrrestasjon. Solberg seier ho er sterkt bekymra for det som skjer i USA. Ikkje minst fordi samfunnet ser så splitta ut..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt