E24 > Økonomi

Tirsdag, 22 September, 17:12

E24 - 26 mars 20 kl. 20:45

Høyer har laget fem scenarioer for fremtiden: – Det verste heter «veldig pessimistisk»

Høyer lanserer handel over «facetime» for å sørge for at kronene fortsetter å rulle inn i butikken selv om kundene sitter hjemme. Ørnulf Høyer sier klesbransjen rammes hardere enn mange deler av handelen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Høyer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høyerhar , laget, fem, scenarioer, for, fremtidenDet , verste, heter veldig pessimistisk
VG - 30 mars 20 kl. 16:32

Flere intensivpasienter enn antatt i FHIs scenarioer

Folkehelseinstituttet (FHI) la frem en modell med tre scenarioer for smitteutviklingen i Norge. Tallene viser at betydelig flere får intensivbehandling pr. 30.

E24 - 09 april 20 kl. 14:01

DNBs fire Opec-scenarioer: – Uten avtale blir konsekvensene brutale

DNB Markets har fire scenarioer for utfallet av torsdagens Opec-møte. Et aggressivt produksjonskutt kan løfte oljeprisen til opp mot 40 dollar fatet. Uten avtale kan prisen droppe under 20 dollar fatet, og tvinge produsenter til å stenge kranene..

VG - 24 mars 20 kl. 16:07

FHI med tre nye scenarioer: Så mange kan bli smittet i Norge

Folkehelseinstituttet har laget en ny modell for beregne spredning i Norge. På det verste kan nærmere 150.000 personer være smittet før påske..

Aftenposten - 17 juni 20 kl. 20:01

Nav-rapport: Må regne med betydelig høyere ledighet enn før krisen

I en fersk rapport har Nav laget tre scenarioer for arbeidsmarkedet i 2020 og 2021. Selv i det mest optimistiske spås høy ledighet i lang tid fremover..

E24 - 17 juni 20 kl. 20:01

Nav-rapport: Må regne med betydelig høyere ledighet enn før krisen

I en fersk rapport har Nav laget tre scenarioer for arbeidsmarkedet i 2020 og 2021. Selv i det mest optimistiske spås høy ledighet i lang tid fremover..

NRK - 30 jan. 20 kl. 18:25

To døde i nye opptøyer i Chile

To personer er døde i forbindelse med nye opptøyer i Chiles hovedstad Santiago. Også i Valparaíso og Concepcion har det vært opptøyer denne uken. Demonstrantene krever grunnlovsendringer og tiltak mot sosiale ulikhet..

VG - 15 april 20 kl. 23:45

Iranske fartøyer i høy fart nær amerikanske krigsskip: – Farlig og provoserende

– Fartøyer fra den iranske marinen oppsøkte amerikanske marinefartøyer onsdag på en «farlig og trakasserende» måte, sier den amerikanske marinen i en uttalelse..

P4 - 02 juli 20 kl. 08:13

Fortviler over savnede livbøyer

Forsikringsselskapet Tryg fortviler over flere titalls livbøyer som er forsvunnet fra badesteder, havner og ved vann rundt om i Norge. At folk stjeler disse livbøyene er et årlig problem, men i år er antallet stjålne livvbøyer rekordstort. Tryg er bekymret fordi hver eneste livbøye kan være redningen for noe som holder på å drukne..

NRK - 01 mars 20 kl. 19:52

E6 Øyer: Fem til sykehus

Tre biler og sju personer var involvert i ulykken på E6 i Øyer. Fem personer er kjørt til sjukehuset på Lillehammer med ukjente skader. Det er store materielle skader på bilene.

Aftenposten - 13 feb. 20 kl. 05:57

Sluttkampen nærmer seg i Syria. Europa kan bli rammet av enda en flyktningbølge.

ISTANBUL (Aftenposten): 2,5 millioner mennesker kan bli tvunget til å flykte fra det nordvestlige hjørnet av Syria. Her er tre ulike scenarioer for hvordan det kan gå..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Slik blir Europas norske klimagasslager

Regjeringa satsar 16,8 milliardar kroner på fullskala CO₂-fangst og lagring i Noreg. Dette skal bidra til store klimakutt og skapa titusenvis av nye arbeidsplassar..

E24 - 1 time siden

En god vert får ny industri

DEBATT: Skal Norge øke eksporten samtidig som inntektene fra olje reduseres, må vi styrke de eksisterende eksportnæringene og legge til rette for de nye næringene som vokser raskt, har stort eksportpotensial, og hvor Norge har sterke konkurransefortrinn..

E24 - 1 time siden

Mot innspurt i meklingen for over 13.000 elektrikere

Det drar seg til i elektrikermeklingen. Hvis El og IT Forbundet ikke er enige med arbeidsgiverne innen midnatt, kan 5.500 elektrikere bli tatt ut i streik..

E24 - 1 time siden

Helsetilsynet om busstreiken: – Ikke fare for liv og helse

Busstreiken er inne i sitt tredje døgn. Statens helsetilsyn overvåker streiken døgnet rundt, men ser foreløpig ingen grunn til å anbefale regjeringen å gripe inn..

E24 - 1 time siden

Satset på tek og helse i 2015 og traff: – Trendene har akselerert under corona

Arne Simensen feirer femårsjubileum i jobben og for fondet han forvalter. Her forteller han om grepene som måtte tas under corona, om troen Nordens suksessoppskrift og om han var 30 minutter unna å tape stort på en søppelkollaps..

E24 - 2 timer siden

Fagforbund-leder om lederlønningene i bussbransjen: – Det gjør folk forbanna

Topplederne i bransjen tjente i snitt 2,85 millioner kroner i 2019. Startlønnen til en bussjåfør lå samtidig på 340.000 kroner..

E24 - 3 timer siden

Konkurransetilsynet tillater fusjonen mellom Gresvig og Sport 1

Tilsynet har etter en helhetsvurdering kommet frem til at tidligere Gresvig-eier Olav Nils Sunde og Sport 1-eier Bjørn Rune Gjelsten kan danne landets største sportsaktør..

E24 - 4 timer siden

Omdømmerisikoen for både Norge og Equinor bør tas opp til bred diskusjon

KRONIKK: Det kan synes overraskende at oljeselskapene, herunder Equinor, går med på slike ordninger siden det kan bidra til en svekkelse av institusjonene i landene de opererer i..

E24 - 4 timer siden

Aker Solutions vinner Lundin-kontrakt: Skal installere gigantiske «vannkokere» på Grieg-feltet

Midt i den brutale coronakrisen kommer oljeselskapet Lundin Energy med en god nyhet til Aker Solutions. De får nemlig kontrakten for å levere el-kjelene som trengs for å elektrifisere Edvard Grieg-feltet..

E24 - 5 timer siden

Når bør faktisk Otello-styret snakket med opprørerne

Etter å ha tapt styrevalget i Otello i begynnelsen av september, har den britiske opprørsaksjonæren Sand Grove fortsatt å plukke aksjer. Det bør få konsekvenser..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt