NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:13

NRK - 10 Oct 18 kl. 12:38

Høy prislapp på psykiske lidelser

Kostnadene forbundet med psykiske lidelser kan bli på 130.000 milliarder kroner på verdensbasis over en periode på 20 år, ifølge en ny rapport. – Situasjonen er ekstremt dyster, sier professor Vikram Patel, ifølge nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vikram Patel, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høy, prislapp, psykiske, lidelser
Aftenposten - 12 Oct 18 kl. 21:00

Den betingede åpenheten om psykiske lidelser | Ole Jacob Madsen

Utenfor den redigerte medievirkeligheten er anerkjennelse av psykisk sykdom fortsatt et knapphetsgode..

Aftenposten - 23 Aug 18 kl. 21:00

Gi befolkningen direkte tilgang til psykologer med refusjonsrett | Jørgen Flor

Psykiske lidelser rammer skjevt. En stadig større del av helsetilbudet forbeholdes de rike..

Aftenposten - 17 Nov 18 kl. 15:10

Vi med psykiske lidelser må få hjelp. Alle skoler trenger en egen psykolog.

Si ;D-innlegg: Depresjonen min er der ikke bare en gang i uken. Den er der hele tiden..

NRK - 03 Aug 18 kl. 20:31

Mer utsatt med psykisk lidelse

Flere studier viser at folk med psykiske lidelser er mer utsatt for å bli skutt av politiet. – De kan ha et annerledes reaksjonsmønster som politiet ikke forventer, sier tidligere leder for bevæpningsutvalget, Anne Kari Lande Hasle til NRK..

NRK - 02 Feb 19 kl. 21:42

Kåss Furuseth tildelt hederspris

Komikeren Else Kåss Furuseth (38) er tildelt Sanitetskvinnenes hederspris – Fredrikkeprisen. – Else Kåss Furuseth får prisen fordi hun har bidratt til åpenhet rundt psykiske lidelser, sa Ellen-Sofie Egeland, leder i Norske Kvinners Sanitetsforening..

Aftenposten - 30 Jun 18 kl. 21:00

Vi svikter de sykeste syke | Ti ansatte i det psykiske helsevernet

Vi som jobber i det psykiske helsevernet forvalter et mangelfullt system som medfører umulige prioriteringer..

Dagbladet - 07 Nov 18 kl. 05:34

Mener Trump-sjokket utløste psykiske problemer. Nå biter Demokratene negler igjen

Valgsjokket i 2016 kan ha utløst psykiske problemer, ifølge en ny studie. Frykten for et nytt valgtap har preget valgkampen..

Aftenposten - 05 Sep 18 kl. 14:33

Fortsatt øker andelen studenter med psykiske problemer

De fleste tall peker oppover for norske studenter, og de fleste forteller at de har det bra. Likevel øker andelen som har psykiske problemer..

NRK - 05 Sep 18 kl. 12:07

Mange studenter sliter psykisk

29 prosent av studentene opplever at de har psykiske plager. Det kommer fram i en ny undersøkelse der 50.000 studenter har svart.

Dagbladet - 10 Nov 18 kl. 22:16

Denne diamanten har en prislapp på 420 millioner kroner

En tidligere uregistrert diamant vekker oppsikt hos samlere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 2 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 2 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 2 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 3 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..

NRK - 4 timer siden

Dykkar sendt til sjukehuset

To menn som held på med sportsdykking i Fonnebostvatnet i Lindås i Nordhordland, blei dårlege då dei kom opp i dykkarbåten. Ein blei køyrd til legevakt, medan den andre vart frakta i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge var medvitne..

NRK - 5 timer siden

200.000 demonstrerte i Barcelona

Det var store demonstronar i Barcelonas gater i dag i protest mot den pågåande rettssaka mot tolv katalanske separatistleiarar. Totalt er ni av dei tiltalte skulda for opprør, etter det mislukka forsøket på å erklære regionen Catalonia uavhengig..

NRK - 5 timer siden

Sølvbjørn til norsk film

Den norske filmen "Ut og stjæle hester" vann i kveld "Sølvbjørnen" for beste foto under den internasjonale filmfestivalen i Berlin. "Sølvbjørnen" er juryens fagpris og gjekk til filmens danske filmfotograf Rasmus Videbæk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt