NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 15:40

NRK - 29 jan. 21 kl. 06:00

Høring etter børssvingninger

USAs folkevalgte kaller inn til høring om aksjemarkedet etter aksjespekulasjon og påfølgende handelsbegrensninger for brukere av investeringsapper. Det er finanskomiteen i Representantenes hus og Senatets bankkomité som kaller inn til høring..
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Representantenes, Senatets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høring, etter, børssvingninger
VG - 10 feb. 21 kl. 09:37

Coronatiltak: Nå er det ring 1, ring 2 pluss tiltaksnivå A, B, C og D som gjelder

Helseminister Bent Høie (H) presiserer at systemet med ring 1 og ring 2 ikke i seg selv forklarer hvor strenge coronatiltakene er..

Aftenposten - 10 feb. 21 kl. 09:44

Koronatiltak: Nå er det ring 1, ring 2 pluss tiltaksnivå A, B, C og D som gjelder

Helseminister Bent Høie (H) presiserer at systemet med ring 1 og ring 2 ikke i seg selv forklarer hvor strenge….

NRK - 19 feb. 21 kl. 14:40

Skrotar «ring 1» og «ring 2»

Regjeringa ryddar opp i koronatiltaka og fjernar omgrepa ring 1 og ring 2. No blir det tre nivå av tiltak som kan vedtakast nasjonalt, sa statsminister Erna Solberg (H) på pressekonferansen fredag..

NRK - 30 jan. 21 kl. 10:29

Færre kommuner med strenge tiltak

Åtte kommuner slipper ut av den harde nedstengningen etter smitteutbruddet i Nordre Follo, opplyser regjeringen. Fra onsdag 03. februar endres noen av tiltakene og hvilke kommuner de omfatter.

NRK - 15 mars 21 kl. 07:00

Flere bøter for iskjøring

Politiet i Agder har skrevet ut 11 bøter på over 130.000 kroner etter ulovlig iskjøring i januar og februar, skriver Fædrelandsvennen. NRK har tidligere skrevet om Skorstølvannet i Gjerstad, der politi og kommune har gitt tillatelse til iskjøring..

NRK - 31 jan. 21 kl. 01:28

To pågrepet for ran av 15-åring

En 15 år gammel gutt ble lørdag kveld knivtruet av flere ungdommer og fraranet både jakke og airpods ved Vettre skole i Asker. Fire personer ble mistenkt for gjerningen, to av dem er pågrepet, en 17-åring og en 18-åring. De to andre er dimittert..

VG - 01 feb. 21 kl. 19:43

Regjeringen om «ring-tiltak»: Forstår at folk er forvirret

I løpet av helgen har regjeringen presentert tre ulike inndelinger for hvilke kommuner på Østlandet som er, og skal være, i «ring 1» og «ring 2»..

NRK - 14 feb. 21 kl. 08:37

Planlegger bensin- og dieselforbud

Byrådet i Oslo jobber vil allerede neste år ha forbud mot bensin- og dieselbiler innenfor Ring 1. Målet er å utvide sonen til Ring 2 i 2026, sier miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg (MDG) til VG. Det bor i dag 155.

NRK - 15 feb. 21 kl. 05:39

Kolonnekjøring på E134 og Rv13

På E134 over Haukelifjell er det kolonnekjøring på grunn av uvær, melder Statens Vegvesen. Også på Riksveg13 Vikafjellet er det kolonnekjøring nå..

NRK - 15 feb. 21 kl. 05:39

Kolonnekjøring på E134, E6 og rv. 13

På E134 over Haukelifjell og på E6 over Sennalandet i Finnmark er det kolonnekjøring på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Også på riksveg 13 Vikafjellet er det kolonnekjøring nå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Jobbar med å rulle ut massetesting

Det nasjonale systemet for massetesting på skular og i barnehagar skal no rullast ut i område med høg smitte. – Massetesting er eitt av fleire verktøy for å kome i mål med TISK-arbeidet, sa helsedirektør Bjørn Guldvog på ei pressekonferanse torsdag. Testinga er allereie i gang i Vestland og i Oslo..

NRK - 30 minutter siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 45 minutter siden

Følg koronapressekonferanse kl. 15

NRK - 1 time siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..

NRK - 1 time siden

Museum inngjekk forlik

Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø har inngått eit forlik med den tidlegare direktøren Jérémie McGowan. McGowan gjekk til sak mot museet etter at han fekk sparken i fjor, men tapte i retten. Bakgrunnen for forliket er eit felles ynskje om å skape ro rundt museet, opplyser partane i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

19 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 19 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. I Danmark har det vorte registrert to nye dødsfall siste døgnet. Så langt har pandemien kosta 13.

NRK - 1 time siden

Gude-måleri seld for 4,1 millionar

Salet av eit måleri av Hans Fredrik Gude med motiv frå Balestrand enda med bodkrig. Kjøparen måtte ut med 4,1 millionar for verket «Norwegische Landschaft», som vart mala i 1848. Bodrunden starta på 800.

NRK - 1 time siden

Avsluttar øving ved Ukraina

Dei omstridde russiske militærøvingane ved Ukraina vert avslutta fredag, melder den russiske forsvarsministeren. Øvingane har skapt frykt for ein trappa opp konflikt. Den spente situasjonen har vorte kritisert av vestlege styresmakter og Nato..

NRK - 1 time siden

Avslutter øvelse ved Ukraina

Russland avslutter militærøvelsene i nærheten av Ukraina på fredag, opplyser russiske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Joe Biden leder klimatoppmøte


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt