NRK > Nyheter

Onsdag, 20 Januar, 13:14

NRK - 26 nov. 20 kl. 10:17

Hønneland ny generalsekretær

Geir Hønneland (54) blir ny generalsekretær i Den norske Helsingforskomité. Hønneland er statsviter og tidligere russlandsforsker ved Fridtjof Nansens Institutt. For øyeblikket er han tilknyttet Norsk Utenrikspolitisk Institutt, NUPI..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hønneland, Den, Helsingforskomité, Fridtjof Nansens Institutt, Norsk Utenrikspolitisk Institutt, NUPI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hønnelandny , generalsekretær
NRK - 26 nov. 20 kl. 18:08

Helsingforskomitéen får ny sjef

Geir Hønneland fra Mandal er ansatt som generalsekretær i Den norske Helsingforskomité. Han sier til Lindesnes at han ser fram til å jobbe med demokrati og menneskerettigheter. Hønneland er tidligere russlandsforsker ved Fridtjof Nansens Institutt..

NRK - 11 jan. 21 kl. 02:39

Jong-un utnevnt som generalsekretær

Nord-Koreas diktator Kim Jong-un er ifølge nordkoreanske medier utnevnt til generalsekretær for landets kommunistparti, som han også er leder for. Det er en tittel som hans far og farfar tidligere har hatt..

Aftenposten - 3 timer siden

Kvalevåg ferdig som generalsekretær i NIF

Karen Kvalevåg (54) går av som generalsekretær i Norges idrettsforbund 1. juli..

VG - 3 timer siden

Kvalevåg ferdig som generalsekretær i NIF

Karen Kvalevåg (54) går av som generalsekretær i Norges idrettsforbund 1. juli..

Aftenposten - 26 nov. 20 kl. 22:58

Kritiserer NFF – nå er det fullt kaos rundt kvinnenes cupfinale

Daglig leder i Toppfotball kvinner Hege Jørgensen går ut mot NFF etter at de flyttet kvinnenes cupfinale fra Ullevaal Stadion. Nå svarer generalsekretæren at det hele er en misforståelse..

VG - 26 nov. 20 kl. 22:58

Kritiserer NFF – nå er det fullt kaos rundt kvinnenes cupfinale

Daglig leder i Toppfotball kvinner Hege Jørgensen går ut mot NFF etter at de flyttet kvinnenes cupfinale fra Ullevaal Stadion. Nå svarer generalsekretæren at det hele er en misforståelse..

NRK - 27 nov. 20 kl. 23:36

Iran beskylder Israel for drap

Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif mener Israel er involvert i drapet på atomfysikeren Mohsen Fakhrizadeh, skriver Sky News. Iran har sendt et brev angående dette til sikkerhetsrådet og generalsekretæren i FN, ifølge Reuters..

NRK - 30 nov. 20 kl. 04:26

FN fordømmer massakre

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet mot risbønder i en landsby nær Maiduguri i Nigeria lørdag. Det er fortsatt ikke kjent hvor mange som ble drept i massakren, som skal ha blitt begått av Boko Haram eller en utbrytergruppe..

NRK - 02 des. 20 kl. 17:09

Meiner verda sviktar i klimakampen

FNs generalsekretær Antonio Guterres meiner verda sviktar i klimakampen. To ferske FN-rapportar viser nye vêrrekordar og auka utvinning av fossilt brensel i år. Guterres utfordrar no verdsleiarane til å forplikte seg til å stanse utsleppa..

VG - 02 des. 20 kl. 18:44

Advarer mot intern NATO-uenighet: Kan true sikkerheten

Intern strid og politisk uenighet mellom NATO-land er farlig og kan sette felles interesser og sikkerhet i fare, ifølge ekspertene som generalsekretær Jens Stoltenberg utpekte for å styrke alliansens politiske arbeid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Oslo forlenger nedstengingen

Oslo kommune forlenger nedstrendingen i to nye uker, men kommer med noen lettelser for barn og unge. Fritidsaktiviteter for barn og unge åpner igjen, og fritidsklubbene åpner med et begrenset tilbud, opplyser byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

NRK - 15 minutter siden

Etterregistrerte dødsfall fra FHI

18 nye koronarelaterte dødsfall er registrert av FHI som følge av etterregistrering i uke 3. Dermed er det totalt registrert 543 koronarelaterte dødsfall i Norge..

NRK - 9 timer siden

Arrestert etter biljakt på Råholt

Politiet på Romerike pågrep i natt to personer etter en kort biljakt på Råholt ved Eidsvoll. De to i bilen nektet å stanse for kontroll, og stakk av til fots, men ble oppsporet av politihund. Bilføreren er 17 år og er mistenkt for ruskjøring..

NRK - 15 minutter siden

124 nye smittede i Norge

Onsdag var 124 koronapasienter innlagt på norske sykehus. Det er åtte færre enn dagen før. 21 av pasientene får respiratorbehandling, noe som er én flere enn dagen før..

NRK - 15 minutter siden

Massevaksinering i Japan før OL

Japanske myndigheter starter generell massevaksinering i landet i mai. Myndighetene håper at de fleste voksne japanerne er vaksinert innen sommer-OL i Tokyo går av stabelen to måneder senere..

NRK - 30 minutter siden

Russland vil ha vaksinegodkjennelse

Den russiske produsenten av den russiske vaksinen Sputnik V hevder å ha søkt om vaksinegodkjennelse i EU. Ifølge vaksineprodusenten var de tirsdag denne uken i et møte med Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA)..

NRK - 1 time siden

Koronabøter for 2 millioner kroner

Fram til denne uken er det i Oslo blitt skrevet ut totalt 185 koronabøter til en samlet sum på 2 millioner kroner. Det opplyser Oslo politidistrikt til Dagbladet. Brudd på karantene- og isolasjonsplikt utgjorde over halvparten av bøtene..

NRK - 1 time siden

Trondheim vil vaksinere 150.000

Trondheim kommune planlegger å vaksinere 150.000 innbyggere før sommeren. Det opplyste kommunen på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.

NRK - 1 time siden

Ingen koronalettelser neste uke

Statsminister Erna Solberg (H) sier til VG at det neppe vil komme lettelser av koronatiltak neste uke. Bakgrunnen er at Stortingets flertall tvang gjennom en oppheving av skjenkeforbudet, stikk i strid med regjeringens ønsker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt