VG > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 20:45

VG - 20 jan. 20 kl. 22:49

Høie ut mot Støre-krav: – Veldig overraskende

Helseminister Bent Høie er svært overrasket over at Jonas Gahr Støre (Ap) vil vite mer om helsetilstanden til IS-kvinnens fem år gamle sønn..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bent Høie, Jonas Gahr Støre, IS, Støre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høieut mot , Støre-krav, Veldig, overraskende
NRK - 17 jan. 20 kl. 07:14

KrF-krav om Frp får oppfylt krav

KrFs nestleiar Ingelin Noresjø varslar nye omkampar og at dei også vil kunne ha krav dersom Frp får innfridd sine krav. Det skriv Dagsavisen. Frp si partileiing har jobba med ei liste med krav som skal overleverast til statsminister Erna Solberg..

P4 - 19 aug. 20 kl. 22:48

Har sendt ut krav om 3.000 tilbakebetalinger

Skatteetaten har sendt ut 3.000 krav om tilbakebetaling av kontantstøtte for bedrifter. Det utgjør til sammen 160 millioner kroner, melder E24 i kveld.

P4 - 23 april 20 kl. 14:56

Overraskende at Tangen ikke ble dybdesjekket

- Det er overraskende at Norges Bank ikke har gjort en dybdesjekk av påtroppende oljefondsjef Nicolai Tangen. Det mener rekrutteringsekspert og førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI, Ole Iversen. Dagens Næringsliv skriver i dag at bakgrunnsjekken som ble gjort av Tangen ikke var veldig grundig..

P4 - 16 jan. 20 kl. 18:46

Venstre sier nei til Frp-krav

Venstre-leder Trine Skei Grande sier nei til krav fra Frp fordi det vil bety en reforhandling av regjeringsplattformen. Frp truer med å forlate regjering hvis ikke en liste med krav blir innfridd. Ifølge NTB vil et av kravene være å reforhandle plattformen som regjeringen ble enige om.

P4 - 05 mai 20 kl. 05:25

Overraskende tall i Malmö

I Sveriges største by Malmö er koronaepedemien nesten som i Norge. Tallene er overraskende lave i forhold til Stockholm der dødstallet er 12 ganger høyere om man tar hensyn til innbyggertallet. Myndighetene vet ikke hvorfor.

Aftenposten - 24 okt. 19 kl. 14:21

Boet etter sykkel-VM avviser krav på 66 millioner kroner

Av totalt innkomne krav på 98 millioner, mener boet at reelle krav er langt mindre. Nesten hele kravet fra Norges Cykleforbund avvises..

NRK - 30 okt. 19 kl. 09:25

Vanskeligere for Nav å stille krav

Det vil bli vanskelegare for Nav å stilla like mange krav til trygdemottakarar som det var før trygdeskandalen blei kjend, meiner trygderettsekspert og advokat Olav Lægreid. Han seier det kan vera fleire krav frå Nav som bryter med EØS-reglane..

NRK - 20 nov. 19 kl. 14:30

Nye miljøkrav for verdensarvfjordar

Neste år blir det innført strengare miljøkrav til verdsarvfjordane, då kjem fleire cruiseskip til å segle forbi. Frå 2026 blir det krav um nullutslepp i verdsarvfjordane Geiranger, Nærøyfjorden og Flåm..

Aftenposten - 17 jan. 20 kl. 07:28

Nestleder varsler KrF-krav dersom Solberg godtar Frps krav

KrFs nestleder Ingelin Noresjø sier at også de har lidd nederlag i regjeringen. Hun varsler nye omkamper dersom Frp får innfridd sine krav..

P4 - 24 april 20 kl. 20:11

Strengere krav til norskkunnskaper

Det blir strengere krav til norskkunnskaper i den nye integreringsloven. Regjeringen foreslår å erstatte kravet om et visst antall timer med norskopplæring med krav om et minimumsnivå i norsk hos den enkelte. Målet er at innvandrere skal raskere ut i jobb og utdanning..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Støre hardt ut mot minnesmerke-utsettelser: - Nok er nok

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier det ikke er Norge verdig hvis man etter ti år ikke greier å få på plass et nasjonalt minnesmerke over 22-juli-terrorofrene på Utøya..

VG - 3 timer siden

Trump-kampanjeleder pågrepet – kona varslet om mishandling

Kona til president Donald Trumps tidligere kampanjeleder, Brad Parscale, hevder ektemannen har slått henne, viser politirapporter..

VG - 3 timer siden

Historisk debatt i natt: – Begge har mer å tape enn å vinne

CLEVELAND, OHIO (VG) En aggressiv tone med angrep begge veier, en presset president og mye som står på spill. Slik mener eksperter at den første debatten mellom Donald Trump og Joe Biden blir..

VG - 5 timer siden

Laila Mjeldheim tiltalt for bedrageri for 62 millioner kroner

Laila Mjeldheim, eieren av Det norske kartselskapet, er tiltalt for å ha bedratt norske bedrifter og kommuner for 62 millioner kroner..

VG - 9 timer siden

Gresk politi etterforsker menneskesmugling til Lesvos - mener nordmenn er involvert

Gresk politi har aksjonert mot det de kaller et menneskesmuglingsnettverk på den greske øya Lesvos. De mener ikke-statlige organisasjoner står bak og at nordmenn skal være blant de involverte..

VG - 12 timer siden

Tidligere «Estonia»-gransker til VG: Svenske myndigheter må ha visst om hullet i skroget

Margus Kurm ledet Estlands ekspertutredning om «Estonia»-forliset. Han tror svenske myndigheter har hemmeligholdt informasjon om hullet i skroget som Dplay og Monster har dokumentert..

VG - 18 timer siden

Slik unngikk Trump å betale skatt: – Ingen skattesnyter

USAs president har krevd foretaksfradrag for private fritidshus, fly og frisørutgifter. Han har også bokført gjeld fra flerfoldige år tilbake, viser avsløringer..

VG - 20 timer siden

Protester i Barcelona: Kastet grisehoder etter politiet

Rasende demonstranter marsjerte og kastet grisehoder etter politiet i Barcelona, etter at den katalanske presidenten Quim Torra (57) ble suspendert fra sitt embete..

VG - Igår: 20:33

Petter Stordalen snakker ut om kjærligheten til Märta (30)

Hundre dager i samme hus midt i en pandemi førte til stormende forelskelse..

VG - Igår: 18:10

Oslo-byrådet strammer inn tiltakene

Helsemyndighetene har bedt Oslo innføre strengere coronatiltak. Her er hovedstadens nye innstramminger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt