P4 > Nyheter

Wednesday, 29 January, 20:59

P4 - 14 Aug 19 kl. 18:37

Høie ikke fornøyd med følgetjenesten

Det er ikke godt nok at mange kommuner i Norge mangler følgetjeneste for gravide i distriktene.
Det sier helseminister Bent Høie til VG.
Avisen avdekket nylig at 77 kommuner mangler en døgnbemannet følgetjeneste som skal sikre gravide trygg oppfølging.
Høie er ikke fornøyd, og ber nå helseforetakene avgi en rapport om hvordan tjenesten følges opp..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Bent Høie, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høie, ikke, fornøydmed , følgetjenesten
VG - 15 Aug 19 kl. 12:37

Sp om regelbrudd i fødselsomsorgen: – Ikke betryggende i det hele tatt

Flere politikere reagerer kraftig på at mange kvinner ikke får den følgetjenesten de har krav på, og krever at helseminister Bent Høie (H) komme på banen..

P4 - 13 Sep 19 kl. 14:27

Helseministeren er ikke fornøyd

Helseminister Bent Høie er ikke fornøyd med at kreftpasienter må vente altfor lenge på behandling. Nye tall fra Helsedirektoratet viser at stadig færre pakkeforløp for kreft blir gjennomført innen anbefalt tid. Høie sier helseregionene må gjøre mer for å nå fristene som er satt..

VG - 21 Aug 19 kl. 08:55

Arbeiderpartiet raser mot Høie: Må svare Stortinget om fødselsomsorg

I mai 2019 ba helseminister Bent Høie (H) helsepolitiker Elise Bjørnebekk-Waagen (Ap) å «jekke seg ned» da hun tok opp følgetjenesten i Stortinget. – Nå har pipa fått en annen lyd, sier hun til VG..

P4 - 13 Jun 19 kl. 09:54

Tajik ikke fornøyd med ny bunnmåling

Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik er ikke fornøyd med en ny dårlig meningsmåling. Partiet går ned 2,2 prosentpoeng fra målingen i mai og havner på 24,2 prosent oppslutning, ifølge en undersøkelse Kantar har gjort for TV 2. Tajik vet ikke hva årsaken til fallet skyldes, men vil brette opp ermene og jobbe inn mot kommunevalget i september..

NRK - 02 May 19 kl. 12:27

Fleirtalet fornøgd med radiotilbod

Fleirtalet av befolkninga er fornøgd med det totale radiotilbodet. Det viser ei undersøking gjort av Kantar Media. Seks av ti er fornøgde med innhaldet i sendingane.

NRK - 02 Oct 19 kl. 20:06

Irland ikke fornøyd med brexit-plan

Irlands regjering er ikke fornøyd med brexit-planen Storbritannias statsminister Boris Johnsons la på bordet onsdag. Den irske regjeringen stiller spørsmål ved flere punkter i planen, ikke minst det om grensen mellom Irland og Nord-Irland..

NRK - 07 May 19 kl. 12:05

Bøndene ikke fornøyd med tilbudet

Staten mener tilbudet legger godt til rette for økt produksjon av blant annet korn og en mer klimavennlig retning, men bøndene er ikke fornøyd med tilbudet som er nesten halvparten av det de krevde i forrige uke..

NRK - 18 Dec 19 kl. 09:37

Høie misfornøyd med Babcock

Helseminister Bent Høie (H) sier man så enkelte forbedringer i Babcocks leveranser, før fem fly ble satt på bakken i desember. – Jeg er ikke fornøyd med den forrige operatørens leveranser, og jeg er ikke fornøyd med Babcocks leveranser, sier Høie..

P4 - 05 Jun 19 kl. 08:52

- Ikke fornøyd med målingen

- Dette er en måling vi ikke fornøyd med. Det sier finansminister og Frp-leder Siv Jensen, etter krisemålingen der Miljøpartiet de Grønne for første gang er større enn Frp. På NRKs partibarometer for juni går Frp tilbake 0,5 prosentpoeng til 7,2 prosent.

Aftenposten - 12 May 19 kl. 19:52

Start-treneren fornøyd: - Må ikke glemme dennne

Joey Hardarson er fornøyd med den knepne seieren mot Nest-Sotra, og Joackim Jørgensen avdramatiserer skaden sin..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

P4 - 15 minutter siden

Slått med balltre

En person ble slått med balltre i Sagdalen i Lillestrøm i kveld. Politiet søker nå etter fire gjerningspersoner som skal ha løpt fra steder, melder politiet i Øst. Den fornærmede personen blødd mye da politiet kom fram, men skadeomfanget er uklart..

P4 - 15 minutter siden

Frp med god måling

Frp passeser Senterpartiet for første gang på ett år i en ny måling. På målingen som er gjort for Vårt Land får Frp en oppslutning på 14,7 prosent, noe som opp med 2,9 prosentpoeng. Senterpartiet faller hele 5,7 prosentpoeng og får 2,8 prosent på målingen.

P4 - 1 time siden

Nytt krisemøte

Verdens helseorganisasjon innkaller nå til nytt krisemøte i morgen om spredningen av coronaviruet. Viruset sprer seg stadig videre og i dag ble det første tilfellet også bekreftet i Norden da en person har fått påvist lungeviruset i Finland. WHO skal nå på nytt ta stilling til om viruset skal betegnes som en internasjonal helsekrise.

P4 - 1 time siden

Vil stanse Bolton-bok

Det hvite hus har nå sendt et brev til John Bolton for å forsøke å stanse den kommende boken hans. Det melder CNN. Lekkasjene fra boken til Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver har nemlig ført til usikkerhet om det skal kalles inn vitner eller ikke.

P4 - 2 timer siden

Sa ja til brexitavtale

EU-parlamentet har i ettermiddag stemt for brexitavtalen til Storbritannia. Avstemningen i Brussel var det siste formelle steget, dermed forlater britene EU med en avtale fredag denne uken. Norge har, sammen med Island og Liechtenstein, forhandlet frem en egen avtale med Storbritannia.

P4 - 2 timer siden

Trump har signert ny handelsavtale

USAs president Donald Trump har nå signert en ny handelsavtale med Mexico og Canada. Forhandlingene om den nye nordamerikanske handelsavtalen har pågått i lang tid, og avtalen erstatter frihandelsavtalen Nafta, som ble inngått i 1994. Trump tidligere uttalt at Nafta har ført til at arbeidsplasser er blitt flyttet ut av USA..

P4 - 2 timer siden

Fly blendet av laser

Flere piloter meldt fra til flytårnet ved Tromsø Lufthavn at fly har blitt blendet av laser fra Ringvassøy i kveld. Politiet er oppgitt og mener det bør være unødvendig å nok en gang fortelle hvor farlig dette er for pilotene i cockpit..

P4 - 3 timer siden

WWF vant i retten

To av tre vedtak om ulvefelling i 2017 var ugyldige. Det har Borgarting lagmannsrett bestemt. Verdens Naturfond, WWF, saksøkte i 2017 staten fordi de mener den norske rovdyrforvaltningen strider med Grunnloven, naturmangfoldloven og Bernkonvensjonen.

P4 - 3 timer siden

- Håper flere anmelder seksuallovbrudd

- Store, krevende overgrepssaker gjør at man ikke klarer å få ned saksbehandlingstiden på seksuallovbrudd. Det sier leder for straffesaksseksjonen Harald Bøhler i Politidirektoratet. Foreløpige tall fra politiet viser at saksbehandlingstiden i fjor var på 243 dager - en økning på 34 dager på ett år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt