P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 19:29

P4 - 14 Aug 19 kl. 18:37

Høie ikke fornøyd med følgetjenesten

Det er ikke godt nok at mange kommuner i Norge mangler følgetjeneste for gravide i distriktene.
Det sier helseminister Bent Høie til VG.
Avisen avdekket nylig at 77 kommuner mangler en døgnbemannet følgetjeneste som skal sikre gravide trygg oppfølging.
Høie er ikke fornøyd, og ber nå helseforetakene avgi en rapport om hvordan tjenesten følges opp..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Bent Høie, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høie, ikke, fornøydmed , følgetjenesten
VG - 15 Aug 19 kl. 12:37

Sp om regelbrudd i fødselsomsorgen: – Ikke betryggende i det hele tatt

Flere politikere reagerer kraftig på at mange kvinner ikke får den følgetjenesten de har krav på, og krever at helseminister Bent Høie (H) komme på banen..

VG - 21 Aug 19 kl. 08:55

Arbeiderpartiet raser mot Høie: Må svare Stortinget om fødselsomsorg

I mai 2019 ba helseminister Bent Høie (H) helsepolitiker Elise Bjørnebekk-Waagen (Ap) å «jekke seg ned» da hun tok opp følgetjenesten i Stortinget. – Nå har pipa fått en annen lyd, sier hun til VG..

P4 - 13 Jun 19 kl. 09:54

Tajik ikke fornøyd med ny bunnmåling

Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik er ikke fornøyd med en ny dårlig meningsmåling. Partiet går ned 2,2 prosentpoeng fra målingen i mai og havner på 24,2 prosent oppslutning, ifølge en undersøkelse Kantar har gjort for TV 2. Tajik vet ikke hva årsaken til fallet skyldes, men vil brette opp ermene og jobbe inn mot kommunevalget i september..

NRK - 02 May 19 kl. 12:27

Fleirtalet fornøgd med radiotilbod

Fleirtalet av befolkninga er fornøgd med det totale radiotilbodet. Det viser ei undersøking gjort av Kantar Media. Seks av ti er fornøgde med innhaldet i sendingane.

NRK - 07 May 19 kl. 12:05

Bøndene ikke fornøyd med tilbudet

Staten mener tilbudet legger godt til rette for økt produksjon av blant annet korn og en mer klimavennlig retning, men bøndene er ikke fornøyd med tilbudet som er nesten halvparten av det de krevde i forrige uke..

P4 - 05 Jun 19 kl. 08:52

- Ikke fornøyd med målingen

- Dette er en måling vi ikke fornøyd med. Det sier finansminister og Frp-leder Siv Jensen, etter krisemålingen der Miljøpartiet de Grønne for første gang er større enn Frp. På NRKs partibarometer for juni går Frp tilbake 0,5 prosentpoeng til 7,2 prosent.

P4 - 14 Aug 19 kl. 08:15

Følgetjenesten svikter gravide

Nesten én av fem norske kommuner mangler en fungerende følgetjeneste, som skal sikre gravide i distriktene trygg oppfølging. Det viser en landsdekkende undersøkelse VG har gjort. Ordningen ble lovfestet i 2010 og skal ha døgnkontinuerlig vaktberedskap, i tillegg til at alle som har mer enn 90 minutter reisevei har rett til følge av jordmor.

Aftenposten - 12 May 19 kl. 19:52

Start-treneren fornøyd: - Må ikke glemme dennne

Joey Hardarson er fornøyd med den knepne seieren mot Nest-Sotra, og Joackim Jørgensen avdramatiserer skaden sin..

VG - 14 Aug 19 kl. 06:18

Kvinner i hele Norge har krav på følge av jordmor til sykehus – ordningen svikter

Følgetjenesten ble etablert for å sikre kvinner i distriktene trygg oppfølging på vei til sykehus. Nå viser en stor VG-undersøkelse at 77 norske kommuner mangler en fungerende følgetjeneste – ni år etter at ordningen ble lovfestet..

P4 - 24 Jun 19 kl. 10:25

Fornøyde Nav-brukere

Nav-brukere er stort sett fornøyde med etaten. Den årlige brukerundersøkelsen fra Nav viser at 77 prosent er tilfreds med tjenestene. Sykmeldte er blant dem som er mest fornøyde: 86 prosent.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Skutt mot på åpen gate

En mann ble skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten.

P4 - 15 minutter siden

Rasistiske meldinger mot Rashford

Manchester United-spiss Marcus Rashford er utsatt for en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier etter at han bommet på straffe i 2-1-tapet mot Crystal Palace i dag. Tidligere denne uken skjedde det samme med Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba. United-manager Ole Gunnar Solskjær sier til VG at det er galskap at dette skjer i 2019, og at han ikke har ord..

P4 - 2 timer siden

Palace-seier på Old Trafford

Crystal Palace slo Manchester United 2-1 på bortebane - Palace avgjorde kampen to minutter på overtid. Watford - West Ham 1-3 Sheffield United - Leciester 1-2 Og Brighton - Southampton 0-2.

P4 - 1 time siden

Væpnet aksjon i Oslo

Væpnet politi har gått til aksjon mot en leilighet ved Grünerløkka i Oslo. En person har forklart at han ble truet med våpen, men vedkommende er ikke skadet. Det er meldt om skudd, men dette er ikke bekreftet.

P4 - 2 timer siden

MC-fører omkom

En motorsykkelfører mistet livet etter en ulykke ved Ålgård i Rogaland sent i ettermiddag. Ifølge politiet har motorsyklisten trolig kjørt inn i autovernet. Veien vil trolig bli stengt på stedet i lang tid..

P4 - 2 timer siden

- Distriktene er vinneren

- Distriktene kommer klart best ut av regjeringens bompengeavtale. Det mener direktør i Transportøkonomisk institutt, Kjell Werner Johansen, som i dag har studert de mange tiltakene i avtalen de fire regjeringspartiene ble enige om i går kveld. Han sier til NRK at satsingen på å kutte bompenger på flere store samferdselsprosjekter rundt om i landet er det folk vil merke i størst grad.

P4 - 2 timer siden

- Johnsen RBK-klar

Landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen skal nå være klar for et utlån til Rosenborg, det melder VG. 27-åringen skal være klar for et fire måneder langt utlån fra nederlandske AZ Alkmaar, og ifølge avisen presenteres han i forbindelse med Rosenborg-Stabæk på Lerkendal i kveld..

P4 - 3 timer siden

- Puslete bomløsning

- Bompengeløsningen til regjeringen er puslete. Det mener Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum. Han sier til VG at det virker som om det blir en løsning som sentraliserer enda mer samferdselsmidler til de største byene.

P4 - 3 timer siden

Politimester flyttes

Politimester i Øst politidistrikt Steven Hasseldal flyttes til Politidirektoratet. Det skjer etter at det i går ble kjent at han har innledet et nært vennskap til en kollega. Visepolitimester Ida Øystese blir konstituert som politimester..

P4 - 4 timer siden

Ingen pågrepet etter voldshendelse

Fortsatt er ingen pågrepet etter en alvorlig voldshendelse i Horten i natt. En person er livstruende skadet, mens en annen er alvorlig skadet, men stabil, opplyser politiet til NTB. Også en tredje person er lettere skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt