VG > Økonomi

Fredag, 14 August, 13:05

VG - 15 jan. 20 kl. 11:30

Høie: Ikke fornøyd med svekket beredskap

Helseminister Bent Høie (H) sier han ser alvorlig på den til tider svekkede beredskapen i luftambulansetjenesten i nord..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bent Høie

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høie, Ikke, fornøydmed , svekket, beredskap
NRK - 05 feb. 20 kl. 11:14

Baghdadis død svekket ikke IS

IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadis død har ikke svekket IS. Det skriver generalinspektøren for det amerikanske forsvarsdepartementet i en ny rapport. IS har en intakt kommando- og kontrollstruktur, hemmelige nettverk i byer og et stort nærvær i Syria.

NRK - 05 feb. 20 kl. 11:14

– Baghdadis død svekket ikke IS

IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadis død har ikke svekket IS. Det skriver generalinspektøren for det amerikanske forsvarsdepartementet i en ny rapport. IS har en intakt kommando- og kontrollstruktur, hemmelige nettverk i byer og et stort nærvær i Syria –.

Aftenposten - 05 feb. 20 kl. 11:32

Rapport: Baghdadis død svekket ikke IS

IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadis død har ikke svekket IS, slår en amerikansk rapport fast..

NRK - 09 mars 20 kl. 01:54

Kronekursen kraftig svekket

Etter at kursen på nordsjøolje falt med nesten 25 prosent natt til mandag, svekket også kronekursen seg betydelig. Kronen er svekket mot euro, amerikanske dollar og britiske pund natt til søndag, skriver E24..

P4 - 05 feb. 20 kl. 12:12

- IS ikke svekket av lederens død

Terrorgruppen IS har ikke blitt svekket av at lederen Abu Bakr al-Baghdadi ble drept. Det slår det amerikanske forsvarsdepartmentet fast i en ny rapport. Baghdadid ble drept i en amerikanske militæroperasjon i Syria i fjor høst.

NRK - 12 juli 20 kl. 19:22

Svekket mistanke om drap

Politiet skriver at mistanken om at noe straffbart har skjedd er svekket, etter dødsfallet på Fergeland i Steinkjer. Den siktede mannen er derfor løslatt etter avhør, fordi vilkårene for fortsatt pågripelse og varetektsfengsling ikke er oppfylt..

P4 - 20 april 20 kl. 22:08

Kronen svekkes

Den norske kronen er svekket etter det kraftige oljeprisfallet i kveld. Prisen på amerikansk lettolje har stupt over 200 prosent - og da handelen stengte i kveld var prisen på minus 18,6 dollar fatet. Og det har gått utover den norske kronen, som har svekket seg med 15 øre mot dollaren i dag, og også mot euro og pund er kronen svekket..

P4 - 05 mai 20 kl. 14:23

Reform svekket lokalt politi

Den såkalte nærpolitireformen til politiet har gått på bekostningen av det lokale politi. Det viser en fersk evalueringsrapport fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring. Der kommer det fram at innbyggerne ikke er fornøyd med politiets tilstedeværelse lokalt.

P4 - 12 juli 20 kl. 19:18

Svekket mistanke om straffbar handling etter dødsfall

Politiet har svekket mistanken om at noe mistenkelig har skjedd etter at en mann ble funnet død i en bolig i Steinkjær. I en pressemelding i kveld opplyser politiet at de har gjort flere tekniske og taktiske undersøkelser som har svekket denne mistanken. En person ble siktet og pågrepet etter funnet, men er nå løslatt etter avhør..

NRK - 19 juni 20 kl. 10:21

Svenske fornøyelsesparker usikre

Det er fremdeles ikke klart om fornøyelsesparker i Sverige vil få lov til å åpne, skriver NTB. Tiden har gått ut for Skare sommarland, og nestleder i parken sier hun er skuffet over mangelen på beskjed om de har lov til å åpne eller ikke..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Slik svarer Høie om blodpris på munnbind og fulle folk i parken

Thomas Giertsen mener folk gjerne må skamme seg mer. Helseminister Bent Høie er mer forståelsesfull..

VG - 30 minutter siden

Nå kan Cecilia Brækhus toppe bokselegenden: – Et øyeblikk for historien

Lørdag kan Cecilia Brækhus slå Joe Louis sin «uslåelige» rekord fra 1948. Aldri før har noen forsvart et verdensmesterbelte 26 ganger..

VG - 1 time siden

Les dagens VG!

I dagens VG kan du lese om hvordan Trondheims tidligere ordfører Marvin Wiseth (69) fant sitt livs kjærlighet for fire år siden, om hvordan ingen trodde på ham da han entret toppolitikken og hans voldsomme sjenanse..

VG - 2 timer siden

Langrennsløperne fikk magevirus: Alle sendt hjem fra juniorsamling

Det var fullt fokus på å unngå coronaviruset da juniorlandslaget var samlet ved Sjusjøen. I stedet ble halve laget rammet av magevirus som spredte seg fort..

VG - 3 timer siden

Førstemann ut av krisen

ARENDAL (VG) Så langt har det nesten vært rørende enighet om hvordan vi skulle bekjempe corona. Men kampen vil stå om hvordan Norge skal komme seg ut av krisen..

VG - 3 timer siden

Helsedirektoratet bekrefter: Anbefaler bruk av munnbind i enkelte situasjoner

Helsedirektoratet vil i dag anbefale bruk av munnbind, også munnbind laget av tøy..

VG - 3 timer siden

Helsedirektoratet anbefaler bruk av munnbind, også tøymunnbind

Norske myndigheter vil i dag anbefale munnbind i enkelte situasjoner - og da også munnbind laget av tøy..

VG - 2 timer siden

Byrådsleder i Bergen: – Bekymret for utviklingen

– Vi er bekymret for utviklingen vi ser i Bergen, sier byrådsleder i Bergen Roger Valhammer..

VG - 2 timer siden

Les den i et sug! Bokanmeldelse: Zeshan Shakar: «Gul bok»

Zehsan Shakar står fram som en forfatter av de sjeldne: Han har et rikt stoff fra ulike kulturer, setter et skarpt blikk på omgivelsene og skriver med humor, alvor og varme..

VG - 2 timer siden

Nattens uvær har ødelagt kirkegården i Eggedal: – Det ser ikke ut

Gravstøtter har veltet eller sunket i jorden, og kirkegården er overfylt av leire. – Fryktelig trist, sier kirkeverge Mette Gabrielsen Flågan..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt