VG > Økonomi

Tuesday, 21 January, 03:56

VG - 15 Jan 20 kl. 11:30

Høie: Ikke fornøyd med svekket beredskap

Helseminister Bent Høie (H) sier han ser alvorlig på den til tider svekkede beredskapen i luftambulansetjenesten i nord..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bent Høie

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høie, Ikke, fornøydmed , svekket, beredskap
P4 - 18 Sep 19 kl. 15:16

- Abid Raja har ikke svekket seg som lederkandidat

Flere lokale Venstre-topper mene ikke at Abid Raja har svekket seg som lederkandidat i partiet etter de siste dagenes oppstyr. Flere har åpent sagt at han bør ta over etter Trine Skei Grande, og de har fremdeles like stor tro på Raja, viser en rundspørring Aftenposten har gjort. Raja har vært ute i hardt vært de siste dagene etter å ha brukt ordene «brun retorikk» om sentrale Frp-politikeres utspill..

P4 - 27 Dec 19 kl. 09:40

Ambulanse-beredskapen fortsatt svekket

Luftambulanse-beredskapen i Finnmark er fortsatt svekket. Flere av pilotene er rammet av sykdom, noe som fører til redusert beredskap og fly på bakken. NTB skriver at en rapport fra Luftambulansetjenesten viser at det er beredskapsbrudd mellom klokken 8 og 11.

NRK - 02 Oct 19 kl. 20:06

Irland ikke fornøyd med brexit-plan

Irlands regjering er ikke fornøyd med brexit-planen Storbritannias statsminister Boris Johnsons la på bordet onsdag. Den irske regjeringen stiller spørsmål ved flere punkter i planen, ikke minst det om grensen mellom Irland og Nord-Irland..

NRK - 06 Nov 19 kl. 07:15

Svekket krone gir ny rekord

Norge eksporterte 291.000 tonn sjømat for 10,9 milliarder kroner i oktober. En svekket norsk krone bidrar sterkt til at det settes ny rekord.

NRK - 18 Dec 19 kl. 09:37

Høie misfornøyd med Babcock

Helseminister Bent Høie (H) sier man så enkelte forbedringer i Babcocks leveranser, før fem fly ble satt på bakken i desember. – Jeg er ikke fornøyd med den forrige operatørens leveranser, og jeg er ikke fornøyd med Babcocks leveranser, sier Høie..

NRK - 09 Oct 19 kl. 07:20

Tyrkisk lira svekket før invasjon

Den tyrkiske valutaen lira har svekket seg noe, på grunn av uroen rundt den mulige invasjonen av de kurdiske områdene i Nord-Syria. Det melder Reuters. President Erdogan har varslet at tyrkiske styrker vil krysse grensen «innen kort tid».

P4 - 12 Dec 19 kl. 15:52

SV: - Hauglies forklaring er svekket

SV mener arbeids- og sosialminister Anniken Hauglies sak er svekket etter at Navs internrevisjon i dag la frem sin kartlegging. Rapporten peker på svikt i etaten når det gjelder både kommunikasjon, kapasitet og kompetanse. Denne informasjonen påvirker svarene vi i kontroll- og konstitusjonskomiteen har fått fra Hauglie, sier SVs Freddy André Øvstegård..

NRK - 05 Oct 19 kl. 08:13

Fornøyd med økosystemtoktet

Norske og russiske havforskere er fornøyde med årets økosystemtokt i Barentshavet. I fjor fikk de ikke kartlagt den sørøstlige delen av Barentshavet på grunn av trøbbel med en vinsj, men i år har de fått kartlagt det de ønsker..

P4 - 21 Nov 19 kl. 10:38

- Tilliten er svekket

Arbeiderpartiet har blitt et haleheng til regjeringen. Det mener tidligere LO-leder Yngve Hågensen, som tror det er en av grunnene til at Ap får rekordlav oppslutning på meningsmålingene. Hågensen sier til Fri Fagbevegelse at det å stadig inngå kompromisser med partier som skal være politiske hovedmotstandere har svekket folks tillit til partiet.

Dagbladet - 16 Dec 19 kl. 11:22

Terrorens kraft svekkes

Terror som politisk våpen er svekket, men på ingen måte nedkjempet. Vi behandler sårene, ikke sykdommens årsak..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Roy Keane mener Solskjær bør fredes i ett år

LIVERPOOL (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) får bred støtte blant tidligere storspillere i Manchester United..

VG - 7 timer siden

Norges OL-gullformel: Har leid 62 rom i «Ørneredet»

Det er over to år til Beijing-OL. Men Olympiatoppens vintersjef har allerede booket 62 rom til langrenn, skiskyting og kombinert – i et ungdomsherberge kalt «Ørneredet» – i håp om at Norges gullformel fra Pyeongchang-OL 2018 skal føre til reprise i 2022..

VG - 7 timer siden

Supermodell Ashley Graham og mannen fikk sitt første barn sammen

Det kjente paret fikk en liten sønn i helgen. «Livene våre ble snudd til det bedre», mener Graham..

VG - 7 timer siden

Ruud server for skogbrannofrene: – Tragisk det som skjer

MELBOURNE (VG) Casper Ruud (21) donerer rundt 1200 kroner til skogbrannofrene for hvert serveess han leverer mens han er i Australia..

VG - 14 timer siden

Sagosen inspireres av Warholm

MALMÖ (VG) Sander Sagosen (24) sier at han har gått fra 85 til 100 kilo siden han forlot Norge for drøyt fem år siden. Han sier at han henter inspirasjon fra Karsten Warholm og Leif Olav Alnes i EM..

VG - 12 timer siden

Siv Jensen avviser lederdebatt i Frp

Frp-leder Siv Jensen kunngjorde at partiet går ut av Solberg-regjeringen etter seks og et halvt år. Det har hun full støtte for i partiet, sier hun selv..

VG - 13 timer siden

Sylvi Listhaug om Frp-exiten: – Ga tydelig beskjed

Frp-nestleder Sylvi Listhaug sier det nå blir en jobb å bygge opp partiet igjen. Og forsvarer at det ble holdt tett om at IS-kvinnen skulle til Norge..

VG - 18 timer siden

Siste: Magnus Abelvik Rød er ute av EM

MALMÖ (VG) Magnus Abelvik Rød (22) har pådratt seg et lite brudd i foten og kan ikke spille resten av håndball-EM..

VG - 13 timer siden

Trykker opp Ari Behns «Trist som faen» på nytt

Etter Ari Behns brå bortgang 1. juledag har bøkene hans blitt revet bort fra butikkhyllene..

VG - 14 timer siden

Netflix bekrefter: Blir ny sesong «Hjem til jul»

Netflix vil ha mer «Hjem til jul» etter at serien ble mest sett av norske seere i 2019. Ida Elise Broch (33) og Gabrielle Leithaug (35) er med videre..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt