P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 09:22

P4 - 15 jan. 20 kl. 09:38

Høie: - Svært alvorlig

- Helseminsiter Bent Høie sier han ser svært alvorlig på de mange problemene som har vært i luftambulansen.
Høie har i dag redegjort for luftambulansekrisen i Stortinget.
Etter at Babcock overtok tjenesten 1. juli i fjor har de hatt store problemer med å ivareta beredskapen. Både på grunn av pålagt trening av piloter, det har vært sykdom og tekniske probleme på flyene..
Les mer på P4


Les mer om:
Bent Høie, Stortinget, Babcock

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høie, Svært, alvorlig
NRK - Igår: 13:26

Flere alvorlig skadd i togavsporing

Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon opplyser at det er meldt om flere alvorlig skadde i togavsporingen i Stonehaven. Ministeren kaller det en ekstremt alvorlig ulykke. Hun bekrefter at det dreier seg om et passasjertog..

P4 - 27 jan. 20 kl. 10:49

Alvorlig skadd i trampolineulykke

En gutt i starten av tenårene er alvorlig skadd etter en ulykke i en trampolinepark i Åsane i Bergen. Ulykken skjedde i går. Gutten landet feil på trampolinen og skal ha fått en alvorlig nakkeskade, opplyser politiet til TV 2..

Aftenposten - 26 juli 20 kl. 14:37

To til sykehus etter alvorlig trafikkulykke på Hadeland

Tre personer var involvert i en alvorlig trafikkulykke på riksvei 4 ved Roa i Lunner kommune. To av dem betegnes som alvorlig og kritisk skadd..

P4 - 26 juli 20 kl. 14:30

Alvorlig trafikkulykke ved Roa

Det har vært en alvorlig trafikkulykke ved Roa i Lunner i Innlandet. Riksvei 4 er stengt i begge retninger, og det vil bli skiltet omvei opplyser politiet. Ambulanse er på stedet og luftambulanse er på vei.

P4 - 18 juni 20 kl. 09:39

Syklist alvorlig skadd

En syklist er alvorlig skadd etter å ha kollidert med en annen sykkel i Sinsenkrysset i Oslo. Syklistene skal ha hatt stor fart. Begge er skadet, men kun for den ene er situasjonen alvorlig.

P4 - 16 mai 20 kl. 20:47

Alvorlig skadd i båtulykke

En mindreårig person er alvorlig skadd og to andre lettere skadd etter en båtulykke i Vesterålen. Den alvorlig skadde er sendt til Universitetssykehuset Nord-Norge. Flere omstendigheter rundt ulykken er ikke kjent foreløpig..

P4 - 10 april 20 kl. 13:48

Høy andel innlagte alvorlig syke

Én av fem koronapasienter på Bærum sykehus hadde et svært alvorlig sykdomsforløp. Det viser en ny studie publisert i Tidsskrift for Den norske legeforening. Konstituert overlege Håkon Ihle-Hansen ved sykehuset sier til Nettavisen at noe av det som skiller viruset fra andre, vanlig infeksjonssykdommer, er at noen pasienter opplever alvorlig forverring av sykdommen sent i forløpet..

NRK - 31 mars 20 kl. 18:24

En alvorlig skadd etter hundeangrep

Fire personer ble skadd, én av dem alvorlig, etter at en hund gikk til angrep og beit rundt seg i Mjøndalen utenfor Drammen. Personen som ble alvorlig skadd, skal ifølge politiet ha blitt bitt helt inn til beinet i armen..

NRK - 20 juni 20 kl. 04:41

Alvorlig skadd etter skyting

En mann er alvorlig skadd etter en skyteepisode i et hus på Stoa i Arendal. Tre menn i 20-årene er sendt til sykehus med skuddskader. En av dem er alvorlig skadd, mens de to andre er lettere skadd..

NRK - 25 mai 20 kl. 22:27

Syklist alvorlig skadd i ulykke

En syklist er alvorlig skadd etter en sykkelulykke i terrenget i Stokkåsen i Trondheim kommune. – En person skal være alvorlig skadd. Luftambulanse er på vei til stedet, opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter like etter klokken 22 mandag kveld..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Ba aldri om risikovurdering av cruisetrafikk

Folkehelseinstituttet risikovurderte aldri cruisetrafikken langs norskekysten før den ble gjenåpnet i sommer. Årsaken er at instituttet aldri ble spurt av Helsedepartementet om å gjøre en vurdering, melder NRK. Helseminister Bent Høie sier Norge befant seg i en annen situasjon i sommer, og mente erfaringen fra gjenåpningen for cruise rundt Svalbard var tilstrekkelig.

P4 - 1 time siden

19.000 lynnedslag på Østlandet

Tordenværet på Østlandet ble mer omfattende enn varslet. Meteorologisk institutt opplyser nå at det ble registrert hele 19.000 lynnedslag fra i går kveld til i natt.

P4 - 1 time siden

Kraftig fall for økonomien i Danmark

Den danske økonomien er i rekordstort fall. Økonomien krympet med 7,4 prosent i andre kvartal sammenlignet med første. Det er det største fallet siden landet begynte å føre kvartalsoversikt på 1990-tallet.

P4 - 1 time siden

Høy risiko for smitte i Paris og Marseille

Franske myndigheter erklærer Paris og Marseille for høyrisikosteder for koronasmitte. Erklæringen gir myndighetene rett til å innføre strenge tiltak for å holde smitten nede. De siste to ukene har smittetallene i Paris og Marseille økt kraftig.

P4 - 1 time siden

NAF frykter trafikk-kaos ved skolestart

Det kan bli trafikk-kaos ved skolestart om flere foreldre velger å kjøre barna til skolen på grunn av korona. Det frykter NAF, som sier det er uheldig. Da kan det fort oppstå farlige situasjoner, sier kommunikasjonsrådgiver Ingunn Handagard..

P4 - 1 time siden

Mobilbruken kan gjøre hunden deprimert

Menneskets økende bruk av smarttelefonen har en negativ effekt på hunden. En britisk forskningsrapport viser at hunden kan bli emosjonelt påvirket om de ikke får kontakt med eieren fordi de ikke klarer å lese kroppsspråk eller få øyekontakt. Veterinær og TV-profil Trude Mostue tror dette fører til at hunden blir gående mye for seg selv..

P4 - 1 time siden

Apotekene fyller opp lagrene med munnbind

Apotek-kjedene i Norge fyller nå opp lagrene med munnbind i påvente av pressekonferansen med regjeringen i dag. Etterspørselen etter munnbind har vært stor den siste tid, og for å unngå tomme hyller innfører Apotek 1 nå rasjonering. Til VG sier de at hver kunde får lov til å kjøpe to pakker med 50 munnbind..

P4 - 1 time siden

Forsinkelser på Dovrebanen

Det er forsinkelser på Dovrebanen på grunn av en signalfeil ved Lillehammer. Det melder Bane Nor. De jobber nå med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Biden vil ha munnbindpåbud i USA

- Å innføre et nasjonalt påbud om bruk av munnbind i USA vil redde svært mange liv. Det sier Demokratenes presidentkandidat, Joe Biden. Han tar nå til orde for nasjonalt påbud de tre neste månedene når man ferdes ute.

P4 - 2 timer siden

Professor: – Barn bør bruke munnbind på steder med masse folk

Tar til orde for at alle barn over to år bør bruke munnbind..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt