P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 09:27

P4 - I førrgår: 09:38

Høie: - Svært alvorlig

- Helseminsiter Bent Høie sier han ser svært alvorlig på de mange problemene som har vært i luftambulansen.
Høie har i dag redegjort for luftambulansekrisen i Stortinget.
Etter at Babcock overtok tjenesten 1. juli i fjor har de hatt store problemer med å ivareta beredskapen. Både på grunn av pålagt trening av piloter, det har vært sykdom og tekniske probleme på flyene..
Les mer på P4


Les mer om:
Bent Høie, Stortinget, Babcock

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høie, Svært, alvorlig
NRK - 24 Sep 19 kl. 08:51

Alvorlig trafikkulykke ved Vormsund

En bil og en motorsykkel har kollidert på fylkesvei 117 i Nes i Akershus. Det er meldt om alvorlig personskade, opplyser politiet..

Dagbladet - 14 Nov 19 kl. 13:20

Mann (19) alvorlig skadd i arbeidsulykke

Mannen falt sju meter fra en mast. Tilstanden hans er alvorlig, men stabil..

NRK - 23 Oct 19 kl. 15:34

Alvorlig trafikkulykke i Brønnøy

En bil skal ha kjørt i en fjellvegg på fylkesvei 76 ved Molvika i Brønnøy. Ifølge politiet er det snakk om en alvorlig ulykke og veien er stengt på stedet..

Aftenposten - 01 Nov 19 kl. 19:45

Tre tunneler stengt etter alvorlig dødsulykke i Flåm

Luftambulansen er på stedet i forbindelse med en alvorlig trafikkulykke på E16 i Flåm. Tre biler var involvert i ulykken og en person er erklært død..

NRK - 18 Dec 19 kl. 15:11

Alvorlig trafikkulykke i Trøndelag

Politiet skriver at det er snakk om alvorlig personskade etter at et vogntog har kjørt inn i fjellveggen mellom Jøssund og Flatanger. Et Seeking-helikopter blir sendt til stedet..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 12:28

Norsk bibelskoleelev alvorlig skadet i Israel

En student ved Bildøy bibelskole på Sotra er alvorlig skadd etter en ulykke på en klassetur i Israel..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 18:49

Alvorlig trafikkulykke i Oslo

En fotgjenger er blitt påkjørt på Nordstrand i Oslo. Fotgjengeren er alvorlig skadd og kjøres til sykehus..

P4 - 11 Oct 19 kl. 15:53

Etterforsker av terrorpoliti

Knivstikkingen i Manchester i dag etterforskes nå av britisk antiterrorpoliti. Fem personer er skadd, en alvorlig, etter at de ble knivstukket på en kafé i ettermiddag, skriver Sky News. En mann i 40-årene er pågrepet, mistenkt for alvorlig overfall..

NRK - 03 Jan 20 kl. 14:55

En alvorlig skadet i knivstikking

Fransk politi har skutt og drept en mann som angrep flere personer med kniv i en offentlig park i byen Villejuif. En av de som ble knivstukket er alvorlig skadet..

NRK - 29 Oct 19 kl. 19:26

Alvorlig vold i Lillesand

Politiet har rykket ut til en det de omtaler som en alvorlig voldshendelse i Lillesand..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 1 time siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 1 time siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 1 time siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 2 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 2 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..

P4 - 2 timer siden

IS-kvinne landet og pågrepet

Den norske IS-kvinnen og hennes to barn landet i natt på Gardermoen. Kvinnen ble pågrepet ved ankomst av Politiets sikkerhetstjeneste, siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen i Syria. 29-åringens to barn, hvorav det ene er alvorlig syk, får helsehjelp på Ullevål sykehus, og blir fulgt opp av barnevernet.

P4 - 10 timer siden

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen. Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..

P4 - 10 timer siden

En person død etter voldshendelse

En person er død etter en voldshendelse i et bolighus i Søndre Land i Innlandet. Politiet opplyser at de har kontroll på flere personer som var tilstede, og en større etterforskning er igangsatt..

P4 - 12 timer siden

Tom Hagen leter etter svar

Mannen til forsvunnede Anne-Elisabeth Hagen har sendt flere e-poster til politiet med tanker om hva som kan ha skjedd med henne. Ifølge VG får Tom Hagen hjelp fra en bekjent og forretningspartner, som har ført til at han har sendt minst åtte e-poster hvor han deler sine tanker. Anne-Elisabeth Hagen forsvant 31.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt