NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 19:36

NRK - 12 nov. 19 kl. 14:51

Høgt sjukefråvær i Nav

Sjukefråværet blant Nav-tilsette ligg over gjennomsnittet i Noreg. Ei intern undersøking viser at stor arbeidsbelasting og rollekonflikt er utfordringar i etaten. Sjukefråværet i Nav var på 7 prosent i 2018, medan landssnittet er på 6,3 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nav, Noreg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høgt, sjukefråværi , Nav
NRK - 27 des. 19 kl. 21:16

Kontorlandskap gjev høgare fråvær

Folk som deler kontor har 18 prosent høgare sjukefråvær enn dei som har kontor aleine, viser tal frå Statens arbeidsmiljøinstitutt. Og risikoen for legemeldt sjukefråvær er 12 prosent høgare for dei som delar kontor..

NRK - 09 mars 20 kl. 16:17

Vurderer økonomiske tiltak i USA

Trump-administrasjonen vil gje president Trump ei liste med tiltak som kan bli innført som følge av utbrotet av det nye koronaviruset, skriv Washington Post. Blant tiltaka som blir foreslått, er betalt sjukefråvær og krisehjelp til småselskap..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

95-åring for retten

Ein 95 år gammal tysk mann står for retten for å ha delteke i drap som vakt i ein konsentrasjonsleir i nærleiken av Gdansk under andre verdskrig. Mannen var mindreårig under delar av krigen, og saka vert ført for ungdomsretten..

NRK - 45 minutter siden

Svimerker på vegg

Norkirken i Grimstad har fått tydelige svimerker etter at noen har tent på papp og papir inntil en murvegg. En politipatrulje er på stedet..

NRK - 45 minutter siden

Funn av person i Piru-innsjøen

Sheriffkontoret i Ventura, California, skriv på Twitter at det har vorte funne ein person i Piru-innsjøen. Det var i denne innsjøen «Glee»-skodespelar Naya Rivera forsvann, og søk etter henne har gått føre seg sidan onsdag førre veke..

NRK - 45 minutter siden

Funn i innsjø der stjerne forsvann

Sheriffkontoret i Ventura, California, skriv på Twitter at det har vorte funne ein person i Piru-innsjøen. Det var i denne innsjøen Glee-skodespelar Naya Rivera forsvann, og søk etter henne har gått føre seg sidan onsdag førre veke..

NRK - 1 time siden

Anmelder vindkraftselskap

Organisasjonen Motvind Nord-Odal anmelder sammen med flere grunneiere Odal Vindkraftverk, for å ha startet anleggsarbeidet uten å ha innhentet nødvendig tillatelse. Akershus Energi eier selskapet, har tidligere sagt at de ikke har gjort noe ulovlig..

NRK - 1 time siden

WHO: – Lenge til normale forhold

Altfor mange land går i feil retning. Det blir ikke normale forhold i verden i overskuelig framtid, formidlet sjefen i Verdens helseorganisasjon (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, mandag..

NRK - 1 time siden

Boligbrann slukket i Rådal

Det brant inne på et kjøkken i en bolig i Bjørnevegen i Rådal i Bergen. Det var flammer fra en panne på komfyren. Politiet fikk melding om brannen klokken 18.

NRK - 1 time siden

Branntilløp ved kirke i Grimstad

Ved Norkirken i Grimstad har noen tent på papp og papir inntil en murvegg på bygget. Det skal ikke brenne nå, men det er merke etter svimerker på veggen, melder Politiet i Agder på Twitter..

NRK - 1 time siden

Walt Disney Hongkong stenger

Walt Disney stenger midlertidig sin park Hongkong Disneyland 15. juli. Det fordi det er økning i antall koronasmitte i byen, opplyste selskapet mandag.

NRK - 1 time siden

Uhell fallskjermhopp i Skien

Ved skien lufthavn har en person hatt uhell med et fallskjermhopp, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Ambulanse og politi er på stedet. Det er ukjent skadeomfang..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt