NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 08:54

NRK - 15 feb. 20 kl. 03:46

Høgre lover å auke inntektsgrenser

Høgre lover å auke inntektsgrensene for fri rettshjelp, ifølge Dagsavisen. Grensene har ikkje vorte endra sidan 2009, og sjølv dei som er uføretrygda tener for mykje til å søke ordninga om dei skulle få bruk for juridisk bistand..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dagsavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høgre, loverå , auke, inntektsgrenser
Aftenposten - 15 feb. 20 kl. 08:42

Høyre lover økte inntektsgrenser for fri rettshjelp

Grensen for å få fri rettshjelp har vært så lav at det i praksis ikke har vært mulig for særlig mange å benytte ordningen. Nå lover Høyre å heve taket..

NRK - 06 april 20 kl. 12:35

Auke i innlagde – no er det 316

316 er innlagde på sjukehus med koronasmitte i Noreg. Det er ei auke på seks personar sidan søndag..

NRK - 15 april 20 kl. 10:09

Auke i daglegvarehandelen

Daglegvarebransjen hadde ein auke på 3 milliardar kroner i første kvartal. Det svarar til ein vekst på 7,2 prosent, viser ein rapport frå Nielsen Norge. Hovudårsaka til veksten er koronautbrotet.

NRK - 21 april 20 kl. 20:52

Vil auke talet på kvoteflyktningar

Arbeidarpartiet si stortingsgruppe har vedteke at dei vil auke talet på kvoteflyktningar frå 3000 til 3500 i 2020. Samstundes vil dei at Noreg skal gå i dialog med FN for å finne ut korleis Noreg kan hjelpe dei mest sårbare i Hellas og Moria-leiren..

NRK - 16 des. 19 kl. 07:26

Lover få endringer for passasjerene

Britiske Go-Ahead lover få endringer for norske togpassasjerer nå som de har overtatt skinnene på Sørlandsbanen og Arendalsbanen. Selskapet lover tog etter samme rutetabell som før og sier de har ambisjoner om å levere bedre enn sin forgjenger..

Dagbladet - 01 nov. 19 kl. 20:29

Leonardo DiCaprio: - Lover å støtte Thunberg

Stjerna har møtt den svenske 16-åringen, og lover å støtte henne i kampen mot klimakrisen..

Dagbladet - 27 feb. 20 kl. 22:58

Lover gjengeldelse

Tyrkia lover gjengjeldelse etter at 33 tyrkiske soldater ble drept i et angrep i Idlib i Syria torsdag. FN, Nato og USA maner til nedtrapping av konflikten..

Klartale - 06 mars 20 kl. 16:34

Lover at ID-kortene blir klare i høst

Norge har jobbet med nasjonale ID-kort i mange år. Nå lover politiet at kortene kommer til høsten..

Dagbladet - 06 jan. 20 kl. 05:36

Lover hevn mot USA

Leder av den iranske Revolusjonsgardens eliteenhet, Esmail Qaani, lover hevn mot USA etter drapet på forgjengeren Qasem Soleimani..

NRK - 01 jan. 20 kl. 01:43

Dette er nye lover i 2020

Kommuner må kunne tilby et dagtilbud til personer med demens, og det blir en «lavterskel-domstol» for metoo-saker. Her er noe av det viktigste du bør vite du om nye, norske lover i 2020..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Storbritannia fjerner karantene

Den britiske regjeringen fjerner karantenekrav for reisende fra 58 land, blant dem Norge. Reisende fra landene på listen vil ikke lenger måtte gå i 14 dagers karantene eller oppgi bosted, skriver Sky News..

NRK - 15 minutter siden

Russisk atomubåt i Østersjøen

En russisk ubåt med to atomreaktorer og kapasitet til å føre kjernevåpen, seilte inn i Østersjøen via Storebælt torsdag. Ifølge Sveriges Television er det svært sjelden ubåter med atomvåpenkapasitet går inn i Østersjøen..

NRK - 30 minutter siden

Høye flypriser i juni

Nordmenn kan igjen begynne å reise til utlandet, og det sender flyprisene i været, ifølge SSB. Prisene på passasjertransport med fly steg 18,7 prosent, og det var de estimerte prisene på utenlandsreiser som stod bak økningen..

NRK - 45 minutter siden

Fornyede koronatiltak i India

Etter en ny dag med rekordmange registrerte smittetilfeller i India, stenger flere delstater ned risikoområder på nytt, melder AP. Fredag ble det meldt om 26.506 nye smittede, og totalen er nå oppe i 793.

NRK - 45 minutter siden

Tror ikke næringslivet friskmeldes i år

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet kommer tilbake til normal aktivitet i år, og mange venter en økning i antall konkurser framover. Det kommer fram i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion, der 4.500 nordmenn har svart..

NRK - 1 time siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 1 time siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 1 time siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt