NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 20:53

NRK - Igår: 03:46

Høgre lover å auke inntektsgrenser

Høgre lover å auke inntektsgrensene for fri rettshjelp, ifølge Dagsavisen. Grensene har ikkje vorte endra sidan 2009, og sjølv dei som er uføretrygda tener for mykje til å søke ordninga om dei skulle få bruk for juridisk bistand..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dagsavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Høgre, loverå , auke, inntektsgrenser
Aftenposten - Igår: 08:42

Høyre lover økte inntektsgrenser for fri rettshjelp

Grensen for å få fri rettshjelp har vært så lav at det i praksis ikke har vært mulig for særlig mange å benytte ordningen. Nå lover Høyre å heve taket..

NRK - 16 Dec 19 kl. 07:26

Lover få endringer for passasjerene

Britiske Go-Ahead lover få endringer for norske togpassasjerer nå som de har overtatt skinnene på Sørlandsbanen og Arendalsbanen. Selskapet lover tog etter samme rutetabell som før og sier de har ambisjoner om å levere bedre enn sin forgjenger..

Dagbladet - 01 Nov 19 kl. 20:29

Leonardo DiCaprio: - Lover å støtte Thunberg

Stjerna har møtt den svenske 16-åringen, og lover å støtte henne i kampen mot klimakrisen..

Dagbladet - 06 Jan 20 kl. 05:36

Lover hevn mot USA

Leder av den iranske Revolusjonsgardens eliteenhet, Esmail Qaani, lover hevn mot USA etter drapet på forgjengeren Qasem Soleimani..

NRK - 01 Jan 20 kl. 01:43

Dette er nye lover i 2020

Kommuner må kunne tilby et dagtilbud til personer med demens, og det blir en «lavterskel-domstol» for metoo-saker. Her er noe av det viktigste du bør vite du om nye, norske lover i 2020..

VG - 18 Dec 19 kl. 09:41

Høie lover ekstra fly

Helseminister Bent Høie er ikke fornøyd med det Babcock har levert, men lover ekstra ressurser..

NRK - 06 Jan 20 kl. 05:34

Lover hevn mot USA

Leder av den iranske Revolusjonsgardens eliteenhet, Esmail Qaani, lover hevn mot USA etter drapet på forgjengeren Qasem Soleimani. – Gud den allmektige har lovet å få sin hevn, og Gud er den viktigste hevneren, sier han i et intervju med iransk TV..

NRK - 09 Nov 19 kl. 15:21

Lover reformer i Irak

Iraks statsminister Adel Abdel-Mahdi lover å rydde opp i det politiske systemet og innføre reformer. Over 250 mennesker er blitt drept i opptøyer de siste ukene. Folk har protestert på omfattende korrupsjon og høy arbeidsledighet..

NRK - 10 Nov 19 kl. 18:05

Lover reformer i Irak

Irakiske, politiske ledere lover omfattende reformer og tiltak mot korrupsjon i et forsøk på å stanse de voldsomme protestene mot regjeringen. 319 personer er drept i demonstrasjonene. Også søndag var det demonstasjoner i Bagdad, rundt 30 ble skadet..

VG - 18 Dec 19 kl. 09:41

Luftambulansekrisen: Høie lover ekstra fly

Helseminister Bent Høie er ikke fornøyd med det Babcock har levert, men lover ekstra ressurser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Casper Ruud vann Argentina Open

21 år gamle Casper Ruud vann si fyrste ATP-turnering. Det er fyrste gong ein nordmann vinn ei slik turnering..

NRK - 45 minutter siden

Syriske styrkar rykkjer i Aleppo

I fylgje syriske medium har regjeringsstyrkane rykka inn i mesteparten av Aleppo-provinsen, som er eit av dei siste opprørsstyrte områda. Sidan desember har russisk-støtta syriske styrkar rykka fram i Aleppo, Idlib og område i Latakia-provinsen..

NRK - 1 time siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 1 time siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 1 time siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 1 time siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 2 timer siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 2 timer siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt