VG > Sport

Mandag, 06 Juli, 14:47

VG - 16 okt. 19 kl. 00:27

Håtveit om KRIK: – Skurrer å ha samboere som ledere

Den tidligere skistjernen og «Mesternes mester»-deltager Andreas Håtveit (33) mener at samboere – homofile eller heterofile – ikke kan være ledere på leirer og andre arrangement i regi av Kristen Idrettskontakt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Andreas Håtveit, Kristen Idrettskontakt, KRIK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Håtveitom , KRIK, Skurrerå ha , samboeresom , ledere
Aftenposten - 02 nov. 19 kl. 19:14

KRIK sier ja til at homofile og samboere kan være ledere

Den kristne ungdomsorganisasjonen KRIK (Kristen idrettskontakt) vedtok lørdag kveld at samboere og homofilt samboende kan være frivillige ledere på organisasjonens leirer, melder Dagen..

NRK - 02 nov. 19 kl. 19:16

KRIK sier ja til homofile ledere

Lørdag vedtok den kristne ungdomsorganisasjonen at samboere og homofilt samboende kan være frivillige ledere på KRIK sine leirer. Teamet var det store spørsmålet på organisasjonens generalforsamling. 288 delegater stemte for, 150 stemte imot..

P4 - 02 nov. 19 kl. 19:05

Sier ja til at homofile kan være ledere

Den kristne ungdomsorganisasjonen, KRIK, sier ja til at samboere og homofilt samboende kan være frivillige ledere på organisasjonens leirer. 288 delegater stemte for, mens 150 stemte imot, under organisasjonens generalforsamling i kveld. Saken har fått mye oppmerksomhet etter at freeski-stjernen Andreas Håtveit gikk ut i media nylig, og sa han var imot homofile ledere på kristne arrangemeneter..

VG - 22 okt. 19 kl. 12:53

KRIK og homofili: – Ufattelig trist og provoserende

Andreas Håtveit, jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Hvis jeg legger godvilja til, er du i beste fall historieløs..

Aftenposten - 17 okt. 19 kl. 14:25

Vi trenger homofile forbilder i KRIK og idretten | Christian Hetty

Når idrettsforbilder som Andreas Håtveit kommer med negative utsagn om skeive, gjør han terskelen høyere for å komme ut som skeiv både i kirken og i idretten..

P4 - 17 okt. 19 kl. 13:12

Tveit nominert til stilling som preses

Olav Fykse Tveit er nominert til ny preses i Den norske kirke. Han har sagt seg villig til å ta over stillingen, og erstatter dermed Helga Haugland Byfuglien, som går av i februar. Tveit er er i dag generalsekretær i Kirkenes Verdensråd..

NRK - 10 mai 20 kl. 12:00

Tveit vigslet til preses og biskop

Olav Fykse Tveit (59) blir vigslet til biskop og preses i Den norske kirke i bispemøtet under en gudstjeneste i Nidaros søndag. Tveit overtar den prestisjefulle jobben etter Helga Haugland Byfuglien..

NRK - 10 mai 20 kl. 08:31

Tveit blir vigsla til preses

Olav Fykse Tveit blir i dag vigsla til preses, og leiande biskop for den norske kyrkja. Det er visepreses biskop Atle Sommerfeldt som leier seremonien i Nidarosdomen. Tveit tek over jobben etter Helga Haugland Byfuglien..

P4 - 20 april 20 kl. 20:07

Utdanningsforbundet: - Noe skurrer

Utdanningsforbundet er skeptiske til den nye smittevern-veilederen for ungdomsskolen og videregående. Forbundsleder Steffen Handal sier til VG at det blir vanskelig å sikre god nok avstand mellom elevene med de gruppestørrelsene som regjeringen legger opp til, særlig for de eldste elevene. Han sier også at det er noe som skurrer når det skal lages mindre elevgrupper med samme antall lærere som før..

VG - 20 april 20 kl. 19:18

Lærere om mindre elevgrupper med samme lærernorm som før: Noe skurrer

Lærerne forstår ikke hvordan de skal lage mindre elevgrupper med samme lærernorm som før coronaen. – Noe skurrer, sier Steffen Handal i Utdanningsforbundet om regjeringens smittevern-veiledere for ungdomsskolen og videregående..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Pharrell Williams på talentjakt i ny realityserie

Superstjernen (47) tar sikte på å skape et av verdens beste gospelkor..

VG - 1 time siden

Maestro Morricone er død

Ennio Morricone er død. Komponisten, som på sitt sterkeste skapte musikk som nesten var mer filmene enn bildene, ble 91..

VG - 3 timer siden

Birger Meling skal ha signert for franske Nîmes

Rosenborgs landslagsback Birger Meling skal ha signert for Ligue 1-klubben Nîmes, får VG opplyst fra informert hold..

VG - 5 timer siden

Filmkomponist Ennio Morricone er død

Den italienske komponisten Ennio Morricone er død, 91 år gammel..

VG - 5 timer siden

Rasisme-sak i Elverum har vekket oppsikt: Dette sier familiene

ELVERUM (VG) Historien om den norsk-somaliske familien Bulhan som føler seg utsatt for rasistiske angrep fra en annen familie i Elverum, har skapt stor blest den siste uken. VG har møtt begge familiene, som har svært sprikende forklaringer på hva som skal ha skjedd..

VG - 6 timer siden

Spøker om klubbytte etter Kitolanos første mål: – Beijing Guoan, kanskje?

MOLDE (VG) John Kitolano legger ikke skjul på ambisjonene om utenlandsspill. Fokuset er imidlertid på å etablere seg i Molde – og kanskje ikke ta med Ola Brynhildsen til intervjuer?.

VG - 15 timer siden

Hovland falt ut av topp ti, men spilte inn over én million

Storspillet uteble i finalerunden for både Hovland og Ventura, men de reddet seg inn med gode avslutninger..

VG - 16 timer siden

RBKs utskjelte spiss slo tilbake: – Leser ikke media

BEKKESTUA (VG) (Stabæk – Rosenborg 0–3) Én kamp på benken var det som skulle til for å vekke målscoreren i heftig kritiserte Dino Islamovic (26)..

VG - 17 timer siden

Musiker Alejandro Fuentes har blitt far

Dette er musikerens andre barn sammen med kona Christina..

VG - 18 timer siden

Gauseth slakter seg selv: – Dette svir

MOLDE (VG) (Molde FK – Mjøndalen IF 2–1) Christian Gauseth var svært skuffet etter straffebommen som sendte Mjøndalen tomhendte hjem igjen. Etter kampslutt kranglet Mjøndalen-kapteinen med Etzaz Hussain..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt