NRK > Nyheter

Wednesday, 22 January, 01:13

NRK - 14 Jan 20 kl. 18:59

Håper Norge henter flere barn

Flere hjelpeorganisasjoner roser regjeringen for å hente hjem en norsk IS-siktet kvinne og hennes to barn fra al-Hol-leiren i Syria. Både Amnesty Norge, UNICEF Norge og Røde Kors håper samtidig at alle norske barn i Irak og Syria blir hentet hjem..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, Hol, Syria, Amnesty Norge, UNICEF Norge, Røde Kors, Irak, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Håper, Norge, henter, flere, barn
NRK - 14 Jan 20 kl. 18:59

Håper Norge henter flere

Flere hjelpeorganisasjoner roser regjeringen for å hente hjem en norsk IS-siktet kvinne og hennes to barn fra al-Hol-leiren i Syria. Både Amnesty Norge, UNICEF Norge og Røde Kors håper samtidig at alle norske barn i Irak og Syria blir hentet hjem..

NRK - 14 Jan 20 kl. 14:57

Norge henter IS-kvinne

Norge gjør helomvending og henter hjem en IS-siktet norsk kvinne og hennes syke 5-åring. Den 29 år gamle kvinnen og de to barna hennes kom ut fra Syria i ettermiddag..

P4 - 14 Jan 20 kl. 14:56

Henter både mor og barn

Norske myndigheter henter nå hjem både den 29 år gamle IS-siktede kvinnen og de to barna hennes som har sittet i Al-Hol-leiren i Syria. Det får Aftenposten bekreftet fra flere hold. Det er hensynet til den syke sønnen på 5 år som gjør at de blir hentet til Norge.

P4 - 14 Jan 20 kl. 19:25

Hjelpeorganisasjoner håper alle norske barn blir hentet

Amnesty Norge, UNICEF og Røde Kors håper alle norske barn i Irak og Syria blir hentet hjem. De roser regjeringen etter at det i dag ble klart at de henter en IS-siktet kvinne og hennes to barn fra al-Hol-leiren i Syria. Til NRK uttaler de at de også håper Norge vil hente fler.

NRK - 18 Jan 20 kl. 05:07

Jagland vil ha kvinner hjem

Thorbjørn Jagland mener det er en trussel mot rikets sikkerhet om Norge ikke henter IS-kvinner og straffeforfølger dem. Hvis hjemlandene ikke henter kvinnene, blir disse forbrytelsene i praksis straffefrie, sier Jagland til Vårt Land..

Klartale - 17 Jan 20 kl. 09:03

– Jeg ville ikke risikere at barnet døde

Norge henter en IS-kvinne og to barn hjem. Statsministeren forklarer hvorfor de sa ja..

Klartale - 12 Dec 19 kl. 09:59

Politiet henter døde fra vulkanøya

Flere personer er savnet etter et vulkan-utbrudd. De er trolig døde..

Dagbladet - 18 Jan 20 kl. 12:08

- Kvinnene bør hentes hjem

Det er en trussel mot rikets sikkerhet om Norge ikke henter kvinner som har sluttet seg til IS, mener Thorbjørn Jagland..

NRK - 20 Nov 19 kl. 10:10

Flere vil kjøpe sauekjøtt

Norgesgruppen og Rema merker at flere kunder vil kjøpe sauekjøtt, skriver Nationen. Kommunikasjonssjef Kine Søyland i Norgesgruppa sier at de merker økt etterspørsel etter at Matsjokket ble sendt på NRK, og at de nå henter inn nye produkter av sau..

Klartale - 14 Jan 20 kl. 15:23

Henter hjem siktet kvinne og barna fra Syria

Norske myndigheter har ombestemt seg. Nå henter de hjem en norsk kvinne og hennes to barn fra Syria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Trusler mot flere skoler

Det har kommet trusler på sosiale medier rettet mot skoler, bedrifter og enkeltpersoner over hele landet tirsdag kveld, opplyser politiet. Sørøst politidistrikt sier de ser truslene som uspesifikke. De oppfordrer skoler og bedrifter til normal drift..

NRK - 1 time siden

Forslag fra demokratene nedstemt

Et forslag fra demokratene om å åpne for bruk av dokumenter fra Det hvite hus i riksrettssaken mot president Donald Trump ble tirsdag kveld nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Avstemningen var den første i riksrettssaken..

NRK - 2 timer siden

Flertall for å avsette Trump i USA

Et flertall av amerikanerne mener at Donald Trump bør finnes skyldig i riksrettssaken og avsettes. 51 prosent av de spurte i en meningsmåling gjort for CNN mener at Senatet bør dømme Trump, mens 45 prosent mener at han bør frifinnes, ifølge målingen..

NRK - 2 timer siden

Kamp om finansministeren

Både Venstre og KrF skal være svært interessert i å sikre seg finansministeren. En sentral KrF-kilde opplyser til NRK at partiet jobber for å sikre seg posten. Også en sentralt plassert Venstre-kilde sier at denne posten står høyt på ønskelisten..

NRK - 2 timer siden

35.000 drept i Mexico i fjor

35.588 drap ble begått i Mexico i 2019, viser tall fra myndighetene ifølge nyhetsbyrået AP. Det tilsvarer 95 drap om dagen i gjennomsnitt.

NRK - 2 timer siden

Tre omkom i vinterstorm i Spania

Det nordøstlige Spania er rammet av den verste vinterstormen på nesten 40 år. Tre mennesker er omkommet, og 220.000 mistet tirsdag strømmen i flere timer, melder AFP.

NRK - 3 timer siden

Økt klimagassutslipp i Danmark

Danmarks utslipp av klimagasser steg med fire prosent i i 2018, skriver Politiken. Det viser en foreløpig rapport fra Danmark til EU og FN som Aarhus Universitet har laget. Stigningen er i strid med regjeringens mål og ambisjonrne i klimaloven..

NRK - 3 timer siden

Tre palestinere drept i Israel

Israelske soldater har skutt og drept tre palestinske menn, som ifølge den israelske hæren hadde tatt seg inn i landet fra Gazastripen. Ifølge hæren kastet de en sprengladning mot soldatene. De ble drept 400 meter inne i Israel, skriver Haaretz..

NRK - 3 timer siden

36 sivile drept i Burkina Faso

Væpnede menn har drept 36 sivile i angrep mot landsbyer nord i Burkina Faso, opplyser myndighetene. Massakrene skjedde i Sanmatenga-provinsen og betegnes av regjeringen som et terrorangrep..

NRK - 3 timer siden

Stengte fjelloverganger

Fjellovergangene Rv7 Hardangervidda, Fv 50 Hol–Aurland, Fv 53 Tyin–Årdal og Rv 15 Strynefjellet er stengt på grunn av uvær. Det er kolonnekjøring på Rv 52 over Hemsedalsfjellet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt