NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 19:03

NRK - 14 jan. 20 kl. 18:59

Håper Norge henter flere

Flere hjelpeorganisasjoner roser regjeringen for å hente hjem en norsk IS-siktet kvinne og hennes to barn fra al-Hol-leiren i Syria. Både Amnesty Norge, UNICEF Norge og Røde Kors håper samtidig at alle norske barn i Irak og Syria blir hentet hjem..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, Hol, Syria, Amnesty Norge, UNICEF Norge, Røde Kors, Irak, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Håper, Norge, henter, flere
NRK - 14 jan. 20 kl. 14:57

Norge henter IS-kvinne

Norge gjør helomvending og henter hjem en IS-siktet norsk kvinne og hennes syke 5-åring. Den 29 år gamle kvinnen og de to barna hennes kom ut fra Syria i ettermiddag..

NRK - 14 jan. 20 kl. 18:59

Håper Norge henter flere barn

Flere hjelpeorganisasjoner roser regjeringen for å hente hjem en norsk IS-siktet kvinne og hennes to barn fra al-Hol-leiren i Syria. Både Amnesty Norge, UNICEF Norge og Røde Kors håper samtidig at alle norske barn i Irak og Syria blir hentet hjem..

P4 - 14 jan. 20 kl. 14:56

Henter både mor og barn

Norske myndigheter henter nå hjem både den 29 år gamle IS-siktede kvinnen og de to barna hennes som har sittet i Al-Hol-leiren i Syria. Det får Aftenposten bekreftet fra flere hold. Det er hensynet til den syke sønnen på 5 år som gjør at de blir hentet til Norge.

NRK - 17 feb. 20 kl. 22:14

Henter skadd person

Et ambulansehelikopter henter mandag kveld en skadd person ned fra et fjellområde på Kvaløya i Tromsø. Det melder pressevakta på Universitetssykehuset Nord-Norge..

P4 - 14 jan. 20 kl. 19:25

Hjelpeorganisasjoner håper alle norske barn blir hentet

Amnesty Norge, UNICEF og Røde Kors håper alle norske barn i Irak og Syria blir hentet hjem. De roser regjeringen etter at det i dag ble klart at de henter en IS-siktet kvinne og hennes to barn fra al-Hol-leiren i Syria. Til NRK uttaler de at de også håper Norge vil hente fler.

NRK - 18 jan. 20 kl. 05:07

Jagland vil ha kvinner hjem

Thorbjørn Jagland mener det er en trussel mot rikets sikkerhet om Norge ikke henter IS-kvinner og straffeforfølger dem. Hvis hjemlandene ikke henter kvinnene, blir disse forbrytelsene i praksis straffefrie, sier Jagland til Vårt Land..

NRK - 16 mars 20 kl. 15:53

Oslo Børs henter seg noe inn

Etter å ha stupt under ti prosent ned tidligere i dag, henter Oslo Børs seg noe inn på tampen av en dramatisk handelsdag. Hovedindeksen er nå ned 6,3 prosent, halvannen time etter at Wall Street åpnet. Også oljeprisen henter seg noe inn..

Klartale - 22 mai 20 kl. 08:33

Vil at Norge henter flyktninger fra Hellas

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik vil ha Moria-barna til Norge..

P4 - 26 juni 20 kl. 17:09

Henter tilbake 600 permitterte

Norwegian henter tilbake 600 permitterte ansatte fra juli. Flyselskapet permitterte rundt 5.000 ansatte da koronakrisen rammet Norge og resten av verden i mars.

Aftenposten - 27 april 20 kl. 16:45

Sverige henter smøresjef i Norge. Flere kan bli med over grensen.

Trysil-bosatte Petter Myhlback erstatter Anders Niemi som smøresjef for det svenske langrennslandslaget. Samtidig er fortsatt Norges Perry Olsson sterkt ønsket..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kontroll på brann i Grovfjord

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Alle de fjorten beboerne er evakuret og uskadd, melder politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Kontroll på brann

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det jobbes for øyeblikket med å få kontroll på ni beboere og seks omsorgsleiligheter, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

12-åring pågrepet for rasisme

Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha våknet opp til rasistisk motiverte trusler før møtet med Aston Villa søndag. Politiet har arrestert en 12-åring i saken. Lokalt politi i West Midlands bekrefter pågripelsen på Twitter søndag..

NRK - 45 minutter siden

Flere biler røykskadd

Mellom 20 og 30 biler er røykskadet etter at en container brant i et garasjeanlegg i Kongens gate i Skien i ettermiddag. Det er foreløpig uvisst hvor store skader bilene har..

NRK - 45 minutter siden

Melding om brann i Grovfjord

Nødetatene har rykket ut til melding om brann i Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det opplyser Troms politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

73 gårdsarbeidere testet positivt

200 ansatte ved en gård nær Malvern i England har fått beskjed om å isolere seg selv etter at 73 av dem testet positivt for koronaviruset. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Smitteøknings-rekord i verden

Verdens helseorganisasjon melder at det har vært rekord i antall nye koronasmittede i verden det siste døgnet, ifølge Reuters. I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert over 230.000 nye smittetilfeller av viruset i verden..

NRK - 1 time siden

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drapet på en utenlandsk statsborger på Fergeland i Steinkjer natt til søndag, erkjenner ikke straffskyld. Det forteller mannens advokat, Rolf Christensen, ifølge VG. Han sier og at offeret og siktede var godt bekjent..

NRK - 1 time siden

Beboere må tilbake til isolasjon

Beboere i og rundt byen Lerida i spanske Katalonia har blitt beordret til å gå tilbake til hjemmeisolasjon etter en økning i antall koronasmittede i området, ifølge AFP. De 200.000 i området var også i isolasjon fra resten av regionen forrige helg..

NRK - 1 time siden

Kraftig beruset på Antibac

En mann i 40-årene ble fjernet fra et hotell i Trondheim etter at han drakk seg kraftig beruset på Antibac og forstyrret andre gjester. Det melder politiet på Twitter. Mannen ble sendt til legevakt, og deretter hjem etter å ha blitt klarert der..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt