NRK > Nyheter

Thursday, 23 January, 04:30

NRK - 14 Jan 20 kl. 18:59

Håper Norge henter flere

Flere hjelpeorganisasjoner roser regjeringen for å hente hjem en norsk IS-siktet kvinne og hennes to barn fra al-Hol-leiren i Syria. Både Amnesty Norge, UNICEF Norge og Røde Kors håper samtidig at alle norske barn i Irak og Syria blir hentet hjem..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, Hol, Syria, Amnesty Norge, UNICEF Norge, Røde Kors, Irak, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Håper, Norge, henter, flere
NRK - 14 Jan 20 kl. 14:57

Norge henter IS-kvinne

Norge gjør helomvending og henter hjem en IS-siktet norsk kvinne og hennes syke 5-åring. Den 29 år gamle kvinnen og de to barna hennes kom ut fra Syria i ettermiddag..

NRK - 14 Jan 20 kl. 18:59

Håper Norge henter flere barn

Flere hjelpeorganisasjoner roser regjeringen for å hente hjem en norsk IS-siktet kvinne og hennes to barn fra al-Hol-leiren i Syria. Både Amnesty Norge, UNICEF Norge og Røde Kors håper samtidig at alle norske barn i Irak og Syria blir hentet hjem..

P4 - 14 Jan 20 kl. 14:56

Henter både mor og barn

Norske myndigheter henter nå hjem både den 29 år gamle IS-siktede kvinnen og de to barna hennes som har sittet i Al-Hol-leiren i Syria. Det får Aftenposten bekreftet fra flere hold. Det er hensynet til den syke sønnen på 5 år som gjør at de blir hentet til Norge.

P4 - 14 Jan 20 kl. 19:25

Hjelpeorganisasjoner håper alle norske barn blir hentet

Amnesty Norge, UNICEF og Røde Kors håper alle norske barn i Irak og Syria blir hentet hjem. De roser regjeringen etter at det i dag ble klart at de henter en IS-siktet kvinne og hennes to barn fra al-Hol-leiren i Syria. Til NRK uttaler de at de også håper Norge vil hente fler.

NRK - 18 Jan 20 kl. 05:07

Jagland vil ha kvinner hjem

Thorbjørn Jagland mener det er en trussel mot rikets sikkerhet om Norge ikke henter IS-kvinner og straffeforfølger dem. Hvis hjemlandene ikke henter kvinnene, blir disse forbrytelsene i praksis straffefrie, sier Jagland til Vårt Land..

Klartale - 17 Jan 20 kl. 09:03

– Jeg ville ikke risikere at barnet døde

Norge henter en IS-kvinne og to barn hjem. Statsministeren forklarer hvorfor de sa ja..

Klartale - 12 Dec 19 kl. 09:59

Politiet henter døde fra vulkanøya

Flere personer er savnet etter et vulkan-utbrudd. De er trolig døde..

Dagbladet - 18 Jan 20 kl. 12:08

- Kvinnene bør hentes hjem

Det er en trussel mot rikets sikkerhet om Norge ikke henter kvinner som har sluttet seg til IS, mener Thorbjørn Jagland..

NRK - 20 Nov 19 kl. 10:10

Flere vil kjøpe sauekjøtt

Norgesgruppen og Rema merker at flere kunder vil kjøpe sauekjøtt, skriver Nationen. Kommunikasjonssjef Kine Søyland i Norgesgruppa sier at de merker økt etterspørsel etter at Matsjokket ble sendt på NRK, og at de nå henter inn nye produkter av sau..

Klartale - 14 Jan 20 kl. 15:23

Henter hjem siktet kvinne og barna fra Syria

Norske myndigheter har ombestemt seg. Nå henter de hjem en norsk kvinne og hennes to barn fra Syria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Trump deltar i anti-abort-mars

President Donald Trump blir den første amerikanske presidenten som deltar i den årlige marsjen mot abort i Washington. Trump kunngjorde onsdag at han deltar på det som er den største samlingen av abortmotstandere i USA..

NRK - 30 minutter siden

Flere personer skutt i Seattle

I Seattle i delstaten Washington, ble minst en person drept og fem andre kritisk skadd da en person skjøt mot dem i et populært turistområde, opplyser politiet. Ifølge lokale medier leter politiet etter minst en mistenkt i forbindelse med skytingen..

NRK - 2 timer siden

USA ber om håndfaste reformer

Den nye regjeringen i Libanon må vedta reformer for å håndtere den dype økonomiske krisen i landet og for å få slutt på gateprotestene, mener USA. – Den store testen for Libanons regjering blir hvordan den handler, sier utenriksminister Mike Pompeo..

NRK - 2 timer siden

Hver femte student vil ikke ha barn

Hver femte student i Norge vil ikke ha barn, i følge en undersøkelse Sentio har gjort for Norsk studentorganisasjon og Universitas. Undersøkelsen viser at 57 prosent av norske studenter ønsker seg barn, mens 19 prosent ikke vil ha barn..

NRK - 3 timer siden

Stor interesse for riksrettssaken

Den første dagen av riksrettssaken mot president Donald Trump i Senatet trakk et stort antall TV-seere i USA: Rundt elleve millioner seere var innom sendingen tirsdag, melder Variety. Størst oppslutning hadde Fox News med over 2,6 millioner seere..

NRK - 3 timer siden

WHO berømmer Kina for smittetiltak

Verdens helseorganisasjon sier Kinas tiltak reduserer risikoen for at et nytt lungevirus spres globalt. All trafikk inn og ut av byen Wuhan er stanset. WHO-sjef Tedros Ghebreyesus omtaler tiltakene fra Kinas helsemyndigheter som veldig sterke..

NRK - 4 timer siden

Kraftig økning i politidrap i Rio

Mens antallet drap stupte til knappe 4.000 i Rio de Janeiro i fjor, økte antallet drap utført av brasiliansk politi til drøyt 1.800.

NRK - 5 timer siden

Fikk milliardbot i Canada

En domstol i Canada har beordret Volkswagen til å betale en bot på 1,3 milliarder kroner etter at bilprodusenten sa seg skyldig i å ha brutt miljølovgivningen. Lovbruddene har utspring i utslippsskandalen..

NRK - 5 timer siden

Demokratenes prosedyre i gang

Demokratene begynte onsdag sin prosedyre i riksrettssaken mot Donald Trump og fastholdt at USAs president må avsettes. Demokratene mener at Trump har gjort seg skyldig i maktmisbruk og for å ha forsøkt å hindre Kongressens etterforskning av dette..

NRK - 6 timer siden

Frp snur om ulv

Fremskrittspartiet sier nå at de kan støtte Senterpartiets ønske om å felle to omstridte ulveflokker. Hvis Sp og Frp får med seg Ap på å felle ulveflokkene, vil de få flertall mot regjeringen i Stortinget..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt