P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 18:43

P4 - 26 jan. 20 kl. 19:36

Håper å finne flere overlevende

Letemannskap i Tyrkia har fortsatt håp om å finne overlevende etter jordskjelvet som rammet landet fredag.
Minst 36 personer omkom, mens rundt 1600 ble skadet, over 100 av dem er fortsatt innlagt på sykehus.
Skjelvet hadde en styrke på 6,8, og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland..
Les mer på P4


Les mer om:
Tyrkia, Tyrkias

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Håperå , finne, flere, overlevende
P4 - 09 aug. 20 kl. 17:27

Lite trolig overlevende i Beirut

Det er lite trolig å finne overlevende etter eksplosjonen i Beirut tirsdag. Den libanesiske hæren opplyser at de etter tre dager med søk er ferdige med den første fasen hvor det hadde vært mulig å finne overlevende, melder NRK. De kraftige eksplosjonene tok livet av 158 mennesker.

Klartale - 07 aug. 20 kl. 10:28

Mindre håp om å finne overlevende i Beirut

Redningsfolk og soldater sliter med å komme seg inn i ruinene i Beirut. Håpet om å finne overlevende blir stadig mindre..

NRK - 07 aug. 20 kl. 11:18

Lite håp å finne overlevende

I Beirut sliter redningsarbeidere og soldater med å ta seg inn i ruinene av bygninger, og håpet om å finne overlevende har blitt mindre etter tirsdagens enorme eksplosjon. Hvor mange som er savnet, er uklart. Så langt er 150 bekreftet døde..

NRK - 07 aug. 20 kl. 11:18

Lite håp om å finne overlevende

I Beirut sliter redningsarbeidere og soldater med å ta seg inn i ruinene av bygninger, og håpet om å finne overlevende har blitt mindre etter tirsdagens enorme eksplosjon. Hvor mange som er savnet, er uklart. Så langt er 150 bekreftet døde..

Aftenposten - 08 jan. 20 kl. 05:37

Røde Kors: Ingen mulighet for overlevende etter flystyrt med 180 personer i Iran

Et Boeing 737-fly med rundt 180 passasjerer og kabinansatte har styrtet i Iran. Røde Kors lokalt opplyser at det ikke er sannsynlighet for å finne overlevende..

Aftenposten - 08 jan. 20 kl. 05:37

Røde Kors: Ingen mulighet for overlevende etter flystyrt med 170 personer i Iran

Et Boeing 737-fly med minst 170 passasjerer og kabinansatte har styrtet i Iran. Røde Kors lokalt sier at det ikke er mulighet for å finne overlevende..

Aftenposten - 08 jan. 20 kl. 05:37

Røde Kors: Ingen mulighet for overlevende etter flystyrt med 176 personer i Iran

Et Boeing 737-fly med 167 passasjerer og 9 kabinansatte har styrtet i Iran. Røde Kors lokalt sier at det ikke er mulighet for å finne overlevende..

Aftenposten - 08 jan. 20 kl. 05:37

Redningsmannskaper: Ingen mulighet for overlevende etter flystyrt med 176 personer i Iran

Et ukrainsk fly med 167 passasjerer og 9 kabinansatte har styrtet i Iran. Det er ikke håp om å finne overlevende. Ifølge ukrainske myndigheter var det ti svensker i flyet..

NRK - 26 jan. 20 kl. 07:42

Leter etter overlevende i Tyrkia

I Tyrkia fortsetter redningsaksjoner for å finne overlevende etter jordskjelvet øst i landet fredag kveld. 31 mennesker døde i skjelvet, men 1.607 mennesker ble skadd, ifølge tyrkiske myndigheter.

P4 - 04 sep. 20 kl. 08:43

Svakere signal fra mulig overlevende i Beirut

Fortsatt forsøker letemannskaper å finne ut om det er én overlevende i ruinene etter den voldsomme eksplosjonen i Beirut. Søket gjennopptas i dag, og skuelystne bes om å være stille og skru av mobiltelefoner. Letemannskaper har flyttet ruinene for hånd, fordi de frykter at maskiner vil få bygget til å rase helt sammen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Over 7000 smittede i Storbritannia

Storbritannia har satt en dyster smitterekord. Det siste døgnet har 7143 personer fått påvist smitte. Det er det høyeste antallet nye smittede på én dag siden pandemiens utbrudd, skriver The Guardian.

P4 - 30 minutter siden

Sykehus oppfyller ikke kvalitetskrav

370 pasienter ble i fjor operert på sykehus som ikke oppfyller nasjonale krav til kreftkirurgi. Det viser tall fra Kreftregisteret. Blant annet tilfredsstilte ikke sykehusene kravene om å operere et minimum antall pasienter, skriver Aftenposten.

P4 - 1 time siden

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

P4 - 1 time siden

80 elever 19 ansatte i karantene

80 elever og 19 ansatte ved Vik skole i Brønnøysund etter at en skoleansatt i går og en elev i dag har fått påvist koronasmitte. Kommunehelsetjenesten opplyser til Brønnøysunds Avis at de har igangsatt ny smittesproign. Skolen har besluttet å holde stengt til og fredag denne uken..

P4 - 45 minutter siden

Ung mann drept i København

En 20 år gammel mann er skutt og drept i en frisørsalong i København i Danmark. Vitner kort tid etter hendelsen sett folk løpe inn og ut av frisørsalongen. Ingen er hittil pågrepet, og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen..

P4 - 1 time siden

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.

P4 - 1 time siden

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.

P4 - 1 time siden

Bertheussen brøt karantenereglene flere ganger

Dokumenter fra etterforskningen viser at Laila Bertheussen brøt karantenebestemmelsene flere ganger. Blant annet ble et brev til hennes forsvarer John Christian Elden postet i Sverige samtidig som hun handlet i Strømstad. Aktor mener brudd på karanteneregler viser risikovilje skriver NRK.

P4 - 2 timer siden

Alle landskamper uten publikum

I dag ble det bekreftet det mange har fryktet. Det blir ingen publikum på hjemmekamper for Norge i høst på grunn av koronasituasjonen. Det bekreftet Norges Fotballforbund i dag.

P4 - 2 timer siden

Politiet vil følge utviklingen

Oslo Politidistrikt vil følge utviklingen etter at de nye smittevernreglene i Hovedstaden trådte i kraft klokken 12 i dag. I utgangspunktet vil de ikke gjennomføre egne smittevernkontroller, men skrive i en pressemelding i ettermiddag at åpenbare og gjentatte brudd på smittevernloven vil kunne bli anmeldt. I dag ble det innført påbud om munnbind i Oslo.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt