P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 10:47

P4 - 26 Jan 20 kl. 19:36

Håper å finne flere overlevende

Letemannskap i Tyrkia har fortsatt håp om å finne overlevende etter jordskjelvet som rammet landet fredag.
Minst 36 personer omkom, mens rundt 1600 ble skadet, over 100 av dem er fortsatt innlagt på sykehus.
Skjelvet hadde en styrke på 6,8, og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland..
Les mer på P4


Les mer om:
Tyrkia, Tyrkias

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Håperå , finne, flere, overlevende
Aftenposten - 26 Jan 20 kl. 19:33

Håpet svinner for å finne flere overlevende etter jordskjelv i Tyrkia

Redningsarbeidet fortsatte for full styrke i Tyrkia søndag, men det er lite håp om å finne flere i live i de sammenraste bygningene..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 05:37

Røde Kors: Ingen mulighet for overlevende etter flystyrt med 180 personer i Iran

Et Boeing 737-fly med rundt 180 passasjerer og kabinansatte har styrtet i Iran. Røde Kors lokalt opplyser at det ikke er sannsynlighet for å finne overlevende..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 05:37

Redningsmannskaper: Ingen mulighet for overlevende etter flystyrt med 176 personer i Iran

Et ukrainsk fly med 167 passasjerer og 9 kabinansatte har styrtet i Iran. Det er ikke håp om å finne overlevende. Ifølge ukrainske myndigheter var det ti svensker i flyet..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 05:37

Røde Kors: Ingen mulighet for overlevende etter flystyrt med 170 personer i Iran

Et Boeing 737-fly med minst 170 passasjerer og kabinansatte har styrtet i Iran. Røde Kors lokalt sier at det ikke er mulighet for å finne overlevende..

Aftenposten - 08 Jan 20 kl. 05:37

Røde Kors: Ingen mulighet for overlevende etter flystyrt med 176 personer i Iran

Et Boeing 737-fly med 167 passasjerer og 9 kabinansatte har styrtet i Iran. Røde Kors lokalt sier at det ikke er mulighet for å finne overlevende..

NRK - 26 Jan 20 kl. 07:42

Leter etter overlevende i Tyrkia

I Tyrkia fortsetter redningsaksjoner for å finne overlevende etter jordskjelvet øst i landet fredag kveld. 31 mennesker døde i skjelvet, men 1.607 mennesker ble skadd, ifølge tyrkiske myndigheter.

Aftenposten - 27 Jan 20 kl. 11:01

Overlevende la ned kranser i Auschwitz

Markeringen av 75-årsdag for frigjøringen av Auschwitz startet med at overlevende fra leiren la ned kranser på stedet der flere medfanger ble henrettet..

NRK - 31 Oct 19 kl. 17:45

74 døde i togbrann i Pakistan

74 mennesker døde i en voldsom togbrann i Punjab-provinsen i Pakistan torsdag. Ifølge overlevende, sto toget i brann i 20 minutter mens toget kjørte. Flere overlevende sier at nødbremsene på toget ikke fungerte, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 29 Nov 19 kl. 09:46

Totalt 49 døde i Albania

Etter jordskjelvet natt til tirsdag er det funnet 49 omkomne, og omkring 2000 skadet. Durrës og Thumane ble hardest rammet. Nå trappes innsatsen for å finne overlevende og omkomne ned..

NRK - 10 Feb 20 kl. 18:35

Beitekrise flere steder i Finnmark

Uvanlig mye snø har ført til beitekrise i flere deler av Finnmark. Mye hardpakket snø gjør det vanskelig for rein å finne mat, og gjør at de bruker mer energi på å trekke. Kriseberedskapsutvalget, reineiere og Staten skal sammen finne tiltak..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Får ikke bruke DNA-verktøy

Et norskutviklet DNA-verktøy som har avslørt flere forbrytere i Sverige, er ikke lov å bruke i Norge. I Sverige er i dag tillatt å gjøre søk i DNA-databaser på familiemedlemmer av en mulig gjerningsperson, melder NRK. Nylig ble en voldtektsmann i Sverige avslørt etter 24 år på grunn av metoden.

P4 - 45 minutter siden

-Ikke vår oppgave å avlaste fastleger

-Det er ikke vår oppgave å avlaste fastlegene. Det sier leder for Helsesykepleierne Ann Karin Swang. Høyres Sveinung Stensland mener helsesykepleierne kan avlaste fastlegene med å skrive fraværsattester for elever på videregående skole når de nærmer seg 10 prosent fravær i et fag.

P4 - 1 time siden

Mener Nav-dommer kan være riktige likevel

En tidligere høyesterettsdommer mener NAV-sakene kan være riktige likevel. I en EØS-rettslig analyse publisert på rett24, konkluderer Karl Arne Utgård med at få eller ingen er urettmessig dømt i trygdesaken. Påtalemyndigheten har så langt avdekket at 78 personer er feilaktig dømt i det som omtales som NAV-skandalen.

P4 - 1 time siden

Ny tilsynssak mot lege i Kristiansand

Fylkeslegen har åpnet enda en tilsynssak mot sykehuset i Kristiansand og legen som granskes der. Det melder NRK. Dermed er det åpnet sju pågående tilsynssaker mot mannen som i en årrekke har utført kompliserte ortopediske operasjoner uten godkjenning.

P4 - 2 timer siden

Tar til motmæle etter innvandringskritikk

Frp-toppene Sylvi Listhaug og Jon Helgheim går ut mot det de kaller en «skyve-under-teppet-mentalitet» om høy kriminalitet blant innvandrere. Det skriver VG. Nylig fikk de kritikk fra flere hold etter å ha lagt frem en rapport fra SSB som viser at unge, mannlige innvandrere har langt flere siktelser enn øvrig ungdom i Norge.

P4 - 2 timer siden

Politiaksjon på Aker Brygge

Det pågår akkurat nå en politiaksjon på Aker Brygge i Oslo. Både brannvesen, politi og ambulanse er på stedet. Ifølge operasjonsleder Tor Gulbrandsen skal det være snakk om en person de ønsker å få i trygghet, han skal ikke være noen fare for omgivelsene..

P4 - 1 time siden

Sykehusledere vet ikke hvor mange sykepleiere de trenger

Norsk Sykepleierforbund provoseres av at sykehusledere ikke vet hvor mange sykepleiere de trenger. I fjor høst konkluderte Riksrevisjonens rapport med at lederne verken vet behovet nå eller om ti år. Så smarte og dyktige folk bør vite hva de trenger for å sikre vefokningen likeverdige helsetjenester sier Sykepleierforbundet til FriFagbevegelse gjengitt i Dagsavisen i dag..

P4 - 2 timer siden

Dømt for å ha truet med sexvideo

En 36 år gammel mann er dømt til fengsel i et halvt år for å ha filmet at han hadde sex med en 15 år yngre mann og truet med å spre filmene. Det går frem i en dom fra Agder tingrett. Mannen må også betale den fornærmede 20.

P4 - 2 timer siden

Svinebønder skal under lupen

600 svinebønder skal nå under lupen, i en ny lansomfatende tilsynskampanje fra Mattilsynet. I 2017-2018 fant tilsynet avvik hos 1550 av 189 svinebønder i Rogaland. Nå skal Mattilsynet finne ut om dyrevelferdsregelverket følges i alle typer grisebesetninger skriver Nationen.

P4 - 2 timer siden

-Helsesykepleiere bør avlaste fastlegene

La helsesykepleiere avlaste fastlegene når det kommer til å skrive ut fraværsattester på videregående skole. Det mener Høyres helsepolitiske talsmann Sveinung Stensland. Til NRK sier allmennlegeforeningen at hver fastlege får 1-2 slike henvendelser per dag, og de er frustrerte over at dette tar mye tid.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt