NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 13:20

NRK - 01 okt. 20 kl. 09:05

H&M stenger 250 butikker

Den svenske kleskjeden H&M skal stenge 250 butikker rundt om i verden i løpet av neste år. Det melder selskapet i sitt kvartalsregnskap, skriver Dansk TV2. Salget til H&M gikk ned med 16 prosent i sommermånedene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dansk TV2

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: H&M, stenger, 250, butikker
Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 09:08

H&M stenger 250 butikker

Coronakrisen øker netthandelen. Kleskjempen planlegger å ha færre fysiske butikker..

E24 - 01 okt. 20 kl. 09:08

H&M stenger 250 butikker

Corona fremskynder det digitale skiftet i kleskjempen..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 09:08

H&M får bot på 367 millioner for spionasje mot egne ansatte

Samtidig stenger kleskjeden 250 butikker..

NRK - 08 okt. 20 kl. 21:38

Stenger Bærum rådhus

Bærum kommune stenger rådhuset for alle folkevalgte og ansatte. Rådhuset stenger etter at en medarbeider er blitt smittet av korona. Vedkommende skal ikke ha vært på jobb i den smittebærende perioden, skriver Budstikka..

NRK - 18 okt. 20 kl. 18:18

Over 250.000 koronadøde i Europa

Talet på koronarelaterte dødsfall i Europa har passert 250.000, syner oppteljinga til nyheitsbyrået AFP. Oppteljinga til Worldometer syner 238.

NRK - 19 okt. 20 kl. 22:34

Irland stenger ned samfunnet

Regjeringen i Irland har kunngjort en ny nedstenging. Fra og med onsdag må butikker som ikke selger helt nødvendige varer stenge. Restauranter og barer får kun tilby take away.

P4 - 29 sep. 20 kl. 12:30

Russland stenger skolene i to uker

Moskva i Russland stenger skolene i to uker for å begrense smitten av koronavisuret. Det siste døgnet er det registrert 8200 nye tilfeller av viruset. Mens skolene holder stengt får elevene en ekstra lang høstferie heter det fra myndighetene.

P4 - 30 sep. 20 kl. 08:37

Avviser at streik stenger plattform

Equinor avviser nå at streik stenger ned Johan Sverdrup-feltet. Sokkelmeklingen førte ikke frem til enighet i natt , og 43 medlemmer fra Johan Sverdrup-feltet tas ut i streik. Tidligere i dag kom det meldinger fra Fagforeningen Lederne om at plattformen ville stenge.

Aftenposten - 30 sep. 20 kl. 10:58

Vinduet stenger om seks dager. Dette sier Starts sportslige leder om sjansene for forsterkninger

Atle Roar Håland vil ikke utelukke at Start henter en spiller til før vinduet stenger..

P4 - 04 okt. 20 kl. 22:23

Stenger alle barer i Paris

Franske styresmakter slår full alarm og stenger samtlige barer i Paris på grunn av økningen i koronasmitte. Myndighetene har også justert opp til høyeste beredskapsnivå i hovedstaden. Restriksjonene varer i 15 dager fra og med tirsdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Veronika Kristiansen testa positivt

Handballspelaren Veronika Kristiansen har testa positivt for koronavirus, melder klubben Györ på sine nettsider. Ho testa positivt måndag, men har vore i karantene sidan torsdag. Då testa Csenge Fodor positivt, og 21 tilsette gjekk i karantene..

NRK - 45 minutter siden

51 personer innlagt for covid-19

51 personer er tirsdag innlagt på norske sykehus for covid-19. Det er tre færre enn i går, viser Helsedirektoratets oversikt. Tre personer behandles med respirator, like mange for tredje dag på rad..

NRK - 1 time siden

Skutt av politi i Philadelphia

Det brøt ut demonstrasjoner i Philadelphia etter at en 27-åring bevæpnet med kniv ble skutt og drept av politiet. Faren klandrer politiet for sønnens død..

NRK - 1 time siden

Køkaos ved teststasjon i Bergen

Det ble køkaos ved teststasjonen i Fyllingsdalen i Bergen etter at Bergen legevakt meldte om at de var fullbooket for koronatesting. Politiet ble bedt om å bistå for å få kontroll på situasjonen. Også onsdag er i ferd med å fylle seg for legevakten..

NRK - 1 time siden

Kanariøyene vil kreve negativ test

Det spanske øyriket Kanariøyene vil vedta en lov som innebærer at turister må avlegge negativ koronatest før de får slippe inn. Det melder nyhetsbyrået AP. Loven vil gjelde for alle turister, både spanjoler og utlendinger, ifølge lokale politikere..

NRK - 1 time siden

Tolv nye smittede i Bodø

Tolv nye smittetilfeller er oppdaget i Bodø det siste døgnet. Det er det høyeste tallet på nye smittede i Bodø på ett døgn så langt. Alle tilfellene forklares med nærkontakt med andre smittede.

NRK - 1 time siden

Voldelige demonstrasjoner i Italia

I Italia demonstreres det mot myndighetenes koronarestriksjoner i flere byer. Demonstrantene har tydd til steinkasting og brukt fyrverki og brannbomber. I Milano er 28 personer anholdt, og én politibetjent ble lettere skadd..

NRK - 1 time siden

Seks personer pågrepet av Kripos

Den siste uka har Kripos pågrepet seks personer i en aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De pågrepene er siktet for grov narkotikakriminalitet. Pågripelsene fant sted på Østlandet, og én ble pågrepet i Sverige.

NRK - 1 time siden

Ber om seks års forvaring for brann

Påtalemyndigheten ber om seks års forvaring, med en minstetid på fire år, for en 20-åring som står tiltalt for å ha startet tre branner på Stord. Det skriver Stord24. Mannen har tilstått og erkjent straffskyld.

NRK - 1 time siden

Utelivsgigant stenger mange steder

NOHO Norway har bestemt seg for å stenge halvparten av deres utesteder i Oslo som følge av de nye koronatiltakene. NOHO Norway driver mange av Oslos største utesteder, som Kulturhuset, Grisen, Youngs og Eilefs Landhandleri..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt