NRK > Nyheter

Lørdag, 24 Oktober, 22:56

NRK - 25 sep. 20 kl. 03:50

Guvernør fordømmer skyting

Guvernør i Kentucky, Andy Beshear (D) fordømmer skytingen av to politibetjenter under demonstrasjoner i Louisville onsdag. Demonstrasjonene tiltok etter at en politimann slapp drapstiltale etter at Breonna Taylor ble drept i Louisville..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kentucky, Beshear, Louisville, Breonna Taylor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Guvernør, fordømmer, skyting
NRK - 02 okt. 20 kl. 04:41

Fordømmer hvit maktgruppe

USAs president Donald Trump fordømmer den høyreekstreme gruppen Proud Boys og hvit makt. – Jeg fordømmer Proud Boys, sa Trump i et telefonintervju med Fox News torsdag kveld. Presidenten la til at han også fordømmer hvit makt..

NRK - 02 okt. 20 kl. 04:41

Trump fordømmer hvit maktgruppe

USAs president Donald Trump fordømmer den høyreekstreme gruppen Proud Boys og hvit makt. – Jeg fordømmer Proud Boys, sa Trump i et telefonintervju med Fox News torsdag kveld. Presidenten la til at han også fordømmer hvit makt..

P4 - 13 okt. 20 kl. 20:12

Diskuterte bortføring av guvernør

Militsgruppen som er siktet for å planlegge å kidnappe guvernøren i Michigan i USA skal også ha diskutert å kidnappe guvernøren i Virginia. Det opplyste FBI i dag, melder CNN. De to guvernørene ble vurdert kidnappet fordi de tok i bruk lockdown for å stoppe spredningen av koronaviruset.

NRK - 08 okt. 20 kl. 21:43

Guvernør takker politiet

Guvernør takker politiet for å ha avverget det FBI mener var planer om å kidnappe henne. Guvernør Gretchen Whitmer sier hun er glad for at syke og fordærvede menn nå møter rettferdighet. – Hat, intoleranse og vold har ingen plass i delstaten Michigan, sier Whitmer.

NRK - 08 okt. 20 kl. 18:37

– Planla bortføring av guvernør

Seks personer planla å bortføre den demokratiske guvernøren Gretchen Whitmer i delstaten Michigan i USA, ifølge rettsdokumenter. Planen skal ha vært å bortføre guvernøren mens hun oppholdt seg i en feriebolig..

VG - 13 okt. 20 kl. 21:04

FBI: Høyreradikal gruppe ville «ta» guvernøren i Virginia også

Den samme høyreradikale gruppen som er anklaget for å ha planlagt å kidnappe guvernøren i Michigan, diskuterte å angripe guvernøren i Virginia, ifølge FBI..

NRK - 08 okt. 20 kl. 21:43

Michigan-guvernør takker politiet

Guvernør Gretchen Whitmer takker politiet for å ha avverget det FBI mener var planer om å kidnappe henne. Withmer sier hun er glad for at syke og fordærvede menn nå møter rettferdighet. – Hat, intoleranse og vold har ingen plass i Michigan, sier hun..

P4 - 02 okt. 20 kl. 05:36

Trump fordømmer "Proud Boys"

President Donald Trump forsømmer den høyreekstreme gruppen Proud Boys og hvit makt. Det har kommet sterke reaksjoner på manglende fordømmelse, og at han under debatten mot Joe Biden, tirsdag sa at gruppen "Proud Boys" skulle "stand down and stand by". I et telefonintervju med Fox News i natt norsk tid, tok Trump avstand fra hvit makt-gruppene..

VG - 02 okt. 20 kl. 02:03

Trump fordømmer hvit makt-gruppe etter massiv kritikk

Etter at flere mektige republikanere har tatt avstand fra presidentens uttalelser - for andre gang - fordømmer Trump den høyreekstreme gruppen Proud Boys og hvit makt..

VG - 02 okt. 20 kl. 02:03

Trump fordømmer hvit makt etter massiv kritikk

Etter at flere mektige republikanere har tatt avstand fra presidentens uttalelser - for andre gang - fordømmer Trump den høyreekstreme gruppen Proud Boys og hvit makt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

19-åring planla å drepe Biden

En 19 år gammel mann er pågrepet i USA med bilen full av våpen, og med angivelige planer om et attentat mot den demokratiske presidentkandidaten Joe Biden. Ifølge Washington Post fant 19 åringen Bidens adresse på internett..

NRK - 15 minutter siden

Skipslege på Hurtigruten drept

Den filippinske mannen som var skipslege om bord på hurtigruteskipet MS «Roald Amundsen» er død, melder Nordlys. Ifølge avisa skal mannen ha blitt drept i en kriminell hendelse i hjemlandet..

NRK - 1 time siden

Vil ikke forby skiferoljeleting

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har ingen planer om å forby skiferoljeleting verken i Pennsylvania eller i andre delstater. Biden sa på et valgmøte lørdag at en overgang fra fossile drivstoff til fornybare energikilder må foregå over tid..

NRK - 1 time siden

Smitterekord i Frankrike

I Frankrike er det over 45.000 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er rekord, melder Reuters.

NRK - 1 time siden

al-Qaida leder drept i Aghanistan

Afghanske sikkerhetsstyrker har drept Abu Muhsin al-Masri, en av topplederne i Al-Qaida. Han var på FBIs liste over de mest ettersøkte terroristene i verden..

NRK - 1 time siden

Åtte barn drept i angrep i Kamerun

Minst åtte barn ble drept og tolv såret i et angrep på en skole i Kumba i Kamerun lørdag. Barna ble drept med macheter, ifølge FN. Områdene vest i landet har vært preget av uro og sammenstøt mellom engelsktalende separatister og regjeringsstyrkene..

NRK - 10 timer siden

– 150 nordmenn koronafaste til havs

Av dei kring 400.000 sjøfolka som ikkje får mønstra av som følge av korona, er kring 150 frå Noreg, ifølge Aftenposten. Dei fleste av desse er kapteinar på skip i Sør-Amerika eller Afrika, seier Jens Folland i Norsk Sjøoffiserforbund til avisa..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadet etter knivstikking

En person er alvorlig skadet mens tre andre er lettere skadet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter knivstikking

En person er pågrepet etter knivstikkingen ved McDonalds i Sandefjord i kveld. To personer er skadet, en av dem alvorlig etter hendelsen..

NRK - 1 time siden

Opposisjonsleder ut av landet

En av Venezuelas fremste opposisjonsledere, Leopoldo López, skal være på vei til Spania etter halvannet år i den spanske ambassaden i Caracas. Det er uklart hvordan han kom seg ut fra ambassaden siden den har vært bevoktet av sikkerhetspersonell..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt