NRK > Nyheter

Torsdag, 25 Februar, 02:58

NRK - 20 jan. 21 kl. 14:02

Gutt siktet for overgrep

Politiet i Rogaland har siktet en mindreårig gutt for et overgrep mot en jente i barneskolealder. Overgrepet skal ha skjedd i høst da jenta var på vei hjem fra skolen. Den siktede er i ungdomskolealder, og vil bli avhørt på sammen med en forelder..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rogaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gutt, siktet, for, overgrep
NRK - 27 jan. 21 kl. 06:05

Kampanje mot overgrep i Frankrike

Frankrikes regjering lover strengere straffer for overgrep mot barn etter en kampanje der flere hundre overgrepsofre har fortalt sine historier. Kampanjen #MeTooInceste har ført til at mange har delt innleggene der folk forteller om overgrep..

NRK - 12 feb. 21 kl. 00:14

Prester nekter for overgrep

To prester står tiltalt for overgrep mot barn i Vatikanstaten. Den ene er tiltalt for seksuelt misbrukt av en altergutt. Den andre for å ha dekket over.

NRK - 16 feb. 21 kl. 10:22

Suu Kyi siktet for enda et lovbrudd

Aung San Suu Kyi er siktet for et nytt lovbrudd av militærjuntaen som tok makten i Myanmar. Først ble hun siktet for brudd på importlover fordi hun hadde walkie-talkier hjemme, men nå er hun siktet for brudd på beredskapsloven om naturkatastrofer..

Dagbladet - 05 feb. 21 kl. 10:47

16-åring siktet for terrorplanlegging

En 16 år gammel gutt har blitt pågrepet av PST. Han er siktet for å ha forberedt en terrorhandling..

NRK - 17 timer siden

Siktet fotballtrener blir løslatt

Fotballtreneren som er siktet for overgrep mot mindreårige gutter i Lyngdal, blir løslatt. Treneren får besøksforbud, og siktelsen opprettholdes. – Saken har fortsatt høy prioritet, sier politiadvokat Henrik Hegdahl i Agder politidistrikt..

NRK - 09 jan. 21 kl. 23:57

Gutt sparket og spyttet mot politi

I Kristiansand forsøkte en gutt å sparke og spytte etter politiet. Gutten blir nå anmeldt for vold mot politiet, som var på stedet etter melding om slagsmål. Gutten er overlatt til foresatte, skriver politiet i Agder på Twitter..

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 19:39

13-årig gutt knivstukket ved Haugerudsenteret i Oslo

Politiet søker etter gjerningspersoner etter at en gutt på 13 år ble knivstukket ved Haugerudsenteret i Alna bydel i….

Aftenposten - 17 jan. 21 kl. 19:39

Kontroll på mistenkt for knivstikking av 13-årig gutt i Oslo

En 13-årig gutt er utenfor livsfare etter å ha blitt knivstukket ved Haugerudsenteret i Alna bydel i Oslo..

NRK - 28 jan. 21 kl. 12:43

Gutt alvorlig skadet i skiulykke

En sju år gammel gutt er alvorlig skadet og lagt i kunstig koma etter en skiulykke i Myrkdalen, melder avisa Hordaland..

VG - 28 jan. 21 kl. 13:07

Gutt (7) alvorlig skadet i skiulykke

En syv år gammel gutt ble alvorlig skadet i skianlegget i Myrkedalen da han kolliderte med en annen skikjører søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Norske kraftselskaper rammet

Også norske kraftselskaper ble rammet av hackingen av det amerikanske selskapet Solarwinds i fjor. Et tosifret antall norske kraftselskaper ble rammet av hackingen i desember i fjor, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

50 nye smittetilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det registrert over 50 nye smittetilfeller på Romerike. Det er barnehager og skoler som er hardest rammet. Siden forrige oppdatering, melder kommunene på Romerike om til sammen 54 nye smittetilfeller, skriver Romerikes Blad.

NRK - 2 timer siden

341 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 341 koronasmittede i Norge. Det er 49 færre enn dagen før og 17 færre enn samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til torsdag er det registrert 69.

NRK - 3 timer siden

Skal vedlikeholdes av russere

Motorene på spionskipet Marjata, et av Norges mest sensitive skip, skal vedlikeholdes av russere etter salget av skipsmotorselskapet Bergen Engines til det russisk-kontrollerte selskapet TMH International, melder E24..

NRK - 5 timer siden

Tre familier uten hus etter brann

Tre familier ble husløse etter en storbrann trehusbebyggelsen i Risør i sentrum i dag tidlig. Rundt 21 personer ble evakuert, og noen av byens eldste hus gikk tapt i brannen..

NRK - 5 timer siden

Åtte nye smittetilfeller i Bodø

Det er onsdag kveld registrert åtte nye smittetilfeller av covid-19 i Bodø, opplyser kommunen. Alle med unntak av én er smitte ved nærkontakt. I det siste tilfellet er smittekilde foreløpig uavklart og smittesporingen pågår fremdeles..

NRK - 5 timer siden

Forbindelser til bin Salman

Privatflyet som de mistenkte gjerningsmennene brukte i forbindelse med drapet på journalisten Jamal Kashoggi tilhørte et selskap overtatt av Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman, melder CNN..

NRK - 6 timer siden

Woods blir ikke siktet etter ulykke

Golfstjernen Tiger Woods blir ikke siktet etter bilulykken i Los Angeles tirsdag, opplyser politiet. En anmeldelse for uaktsom kjøring blir ikke aktuelt ettersom det er snakk om en ulykke, sier sheriff Alex Villanueva..

NRK - 6 timer siden

Anmeldes ikke for uaktsom kjøring

Golfstjernen Tiger Woods vil ikke bli anmeldt etter bilulykken i Los Angeles tirsdag, opplyser politiet. Straff for uaktsom kjøring blir ikke aktuell ettersom det er snakk om en ulykke, sier sheriff Alex Villanueva..

NRK - 6 timer siden

Ansatt ved russisk ambassade utvist

En ansatt ved Russlands ambassade i Stockholm utvises fra Sverige, melder Dagens Nyheter. Ifølge ikke navngitte kilder tror svenske myndigheter at den utviste mannen jobber for den russiske etterretningstjenesten. Svensk UD sier til DN at dette er et svar på Russland sin utvisning av en svensk diplomat for noen uker siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt