P4 > Nyheter

Lørdag, 08 August, 12:00

P4 - 08 des. 19 kl. 11:21

Gull til Ingebrigtsen

Jakob Ingebrigtsen tok gull U20 i EM i terrengløp.
Dette er hans fjerde strake EM-gull.
Seniorklassen med Filip Ingebrigtsen og Didrik Tønseth starter halv to..
Les mer på P4


Les mer om:
Ingebrigtsen, U20, EM, Filip Ingebrigtsen, Didrik Tønseth

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gull, til, Ingebrigtsen
VG - 08 des. 19 kl. 11:18

Nytt terrengløp-gull for Jakob Ingebrigtsen etter utklassing

Jakob Ingebrigtsen (19) var overlegen i Lisboa, og løp søndag inn til sitt fjerde strake individuelle EM-gull i terrengløp..

P4 - 13 okt. 19 kl. 15:45

Ingebrigtsen vant superduell

Henrik Ingebrigtsen tok gull i det som ble en superduell mot langrennsløperen Didrik Tønseth under terreng-NM i Frognerparken i Oslo i ettermiddag. Etter åtte kilometer var det bare de to igjen, og i den siste kneiken opp mot mål fikk Ingebrigtsen en luke, som han holdt helt inn til mål..

P4 - 04 des. 19 kl. 17:22

Ingebrigtsen til EM

Jakob og Filip Ingebrigtsen har bestemt seg for at de allikevel skal delta i EM i terrengløp i Lisboa til helgen. Det bekrefter Norges idrettsforbund overfor NRK. Ingebrigtsen-brødrene hadde egentlig ikke tenkt til å delta, men adbryter nå høydeoppholdet i USA for å kjempe om EM-gull søndag..

VG - 30 sep. 19 kl. 20:34

Medaljen glapp for Jakob Ingebrigtsen: – Jeg har gitt alt og gikk for gull

DOHA (VG) Jakob Ingebrigtsen (19) prøvde et gullrykk på 5000 meter, men sprakk på oppløpet og ble nummer fem. Filip Ingebrigtsen (26) brøt løpet med 500 meter igjen tross at han var med i front..

P4 - 08 jan. 20 kl. 19:28

Ingebrigtsen dropper innendørsssesongen

Jacob Ingebrigtsen dropper innendørssesongen for å ikke gamble med OL-formen. Trener og far Gjert Ingebrigtsen forteller til NRK at 19-åringen fikk en skade i rompa på oppløet under EM i Lisboa i desember, i tillegg til at han er veldig sliten. Ingebritsen hadde mange løp i fjor og tok både gull og sølv i senior-EM og satte U20-verdensrekord på 1500-meter..

Aftenposten - 08 des. 19 kl. 11:18

Jakob Ingebrigtsen kopierte gullbragd

Jakob Ingebrigtsen (19) løp inn til nok et EM-gull i terrengløp. Nå har han vunnet fire år på rad..

Aftenposten - 13 okt. 19 kl. 15:03

Henrik Ingebrigtsen vant prestisjeduell og tok NM-gull

Det ble en ren spurtduell mellom Henrik Ingebrigtsen og langrennsløper Didrik Tønseth på NM i terrengløp i Frognerparken..

NRK - 05 jan. 20 kl. 15:11

Guri Ingebrigtsen er død

Tidligere sosial- og helseminister for Arbeiderpartiet Guri Ingebrigtsen er død, 67 år gammel. Siden juni 2011 har Ingebrigtsen vært åpen om den uhelbredelige kreftdiagnosen. Ingebrigtsen.

Aftenposten - 28 sep. 19 kl. 10:38

Kommentar: Doperne lever farlig, derfor kan Jakob Ingebrigtsen bli best i verden

Kommentar: Junioren Jakob Ingebrigtsen inntok den internasjonale seniorscenen med to EM-gull som 18-åring. Nå kan han bli best i verden..

P4 - 19 okt. 19 kl. 13:40

Ingebritgsen dropper terreng

Brødrene Ingebrigtsen dropper årets EM i terrengløp. I fjor vant Filip gull i seniorklassen, mens Jakob tok juniorgullet. Men EM i Portugal 8.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Mange fortsatt savnet i Beirut

Mange er fortsatt savnet etter den voldsomme eksplosjonen i Beirut tirsdag. Over 60 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Så langt er 154 personer bekreftet døde, ifølge helsemyndighetene i Libanon.

P4 - 30 minutter siden

Tre pasienter isolert ved OUS

Tre pasienter er isolert etter å ha vært i kontakt med en ansatt som er smittet av koronaviruset ved Oslo universitetssykehus. Den ansatte var på jobb i to dager med potensiell smitte. Vedkommende skal også ha vært i kontakt med tre andre ansatte som nå er satt i karantene.

P4 - 45 minutter siden

Festdeltakere må i karantene

Rundt 190 personer må i karantene etter fire fester på Oslo vest forrige helg. Så langt har 35 personer fått påvist koronasmitte etter disse festene. Oslo kommune ber nå alle som har vært på de samme festene som de smittede om å gå i ti dagers karantene..

P4 - 1 time siden

To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadet etter å ha blitt knivstukket utenfor Stockholm i natt. En av de skadde skal være ei jente i tenårene, ifølge Aftonbladet. En mindreårig personer er pågrepet mistenkt for drapsforsøk..

P4 - 1 time siden

Munnbindpåbud i Storbritannia

Munnbind er nå påbudt inne i blant annet kirker, kinoer, konsertlokaler og på hoteller i Storbritannia. Til nå har det bare vært påbudt i butikker. Innstrammingene kommer fordi smittetallene stiger igjen..

P4 - 1 time siden

Presidenten visste om eksplosiver

Presidenten i Libanon skal ha visst om de store mengdene eksplosive materialer som ble lagret i havna i Beirut. Senest i juli skal han ha blitt fortalt om det 2750 tonnene med ammoniumnitrat. Dødstallene etter kjempeeksplosjonen i Beirut tirsdag har nå steget til 154.

P4 - 2 timer siden

Elsparkesykler hindrer politiet

Elsparkesykler hindrer politiet og ambulanser i Oslo. I en e-porst fra politiet til Oslo kommune kommer det frem at disse sparkesyklene flere ganger har blokkert veier og gangfelt for nødetatene, skriver Dagavisen. Politiet har også fått en rekke klager fra oslo-borgere.

P4 - 2 timer siden

- Må i karantene

Passasjerene som kom med SAS-flyet fra Frankriket i natt må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. Ved midnatt ble Frankrike rødt, dermed må alle reisende som ankommer Norge etter det i karantene.

P4 - 3 timer siden

- Har avdekket flere fester

Oslo kommune har avdekket flere fester med over 20 personer der folk kan ha blitt smittet. Smittesporingen etter fire fester forrige helg pågår for fullt og så langt er 35 festdeltakere bekreftet smittet. Bydelsdirektør i Vestre Aker Elisabth Vennevold sier til VG at hun ikke har oversikt over om sammenkomstene var før eller etter festene på oslo vest, men bekrefter at det har vært smittede på de festene de nå har avdekket..

P4 - 3 timer siden

Mange har hatt behov for veihjelp

Mange nordmenn på bilferie fikk problemer langs veiene i sommer. I sommermåneden er det vanligvis mye å gjøre for bilbergere, men i år har det vært ekstra hektisk. Tall fra NAF viser at det i juni og juli var 1000 flere bilberginger enn samme periode i fjor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt