P4 > Nyheter

Friday, 17 January, 21:13

P4 - 08 Dec 19 kl. 11:21

Gull til Ingebrigtsen

Jakob Ingebrigtsen tok gull U20 i EM i terrengløp.
Dette er hans fjerde strake EM-gull.
Seniorklassen med Filip Ingebrigtsen og Didrik Tønseth starter halv to..
Les mer på P4


Les mer om:
Ingebrigtsen, U20, EM, Filip Ingebrigtsen, Didrik Tønseth

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gull, til, Ingebrigtsen
VG - 08 Dec 19 kl. 11:18

Nytt terrengløp-gull for Jakob Ingebrigtsen etter utklassing

Jakob Ingebrigtsen (19) var overlegen i Lisboa, og løp søndag inn til sitt fjerde strake individuelle EM-gull i terrengløp..

P4 - 13 Oct 19 kl. 15:45

Ingebrigtsen vant superduell

Henrik Ingebrigtsen tok gull i det som ble en superduell mot langrennsløperen Didrik Tønseth under terreng-NM i Frognerparken i Oslo i ettermiddag. Etter åtte kilometer var det bare de to igjen, og i den siste kneiken opp mot mål fikk Ingebrigtsen en luke, som han holdt helt inn til mål..

P4 - 04 Dec 19 kl. 17:22

Ingebrigtsen til EM

Jakob og Filip Ingebrigtsen har bestemt seg for at de allikevel skal delta i EM i terrengløp i Lisboa til helgen. Det bekrefter Norges idrettsforbund overfor NRK. Ingebrigtsen-brødrene hadde egentlig ikke tenkt til å delta, men adbryter nå høydeoppholdet i USA for å kjempe om EM-gull søndag..

VG - 30 Sep 19 kl. 20:34

Medaljen glapp for Jakob Ingebrigtsen: – Jeg har gitt alt og gikk for gull

DOHA (VG) Jakob Ingebrigtsen (19) prøvde et gullrykk på 5000 meter, men sprakk på oppløpet og ble nummer fem. Filip Ingebrigtsen (26) brøt løpet med 500 meter igjen tross at han var med i front..

P4 - 08 Jan 20 kl. 19:28

Ingebrigtsen dropper innendørsssesongen

Jacob Ingebrigtsen dropper innendørssesongen for å ikke gamble med OL-formen. Trener og far Gjert Ingebrigtsen forteller til NRK at 19-åringen fikk en skade i rompa på oppløet under EM i Lisboa i desember, i tillegg til at han er veldig sliten. Ingebritsen hadde mange løp i fjor og tok både gull og sølv i senior-EM og satte U20-verdensrekord på 1500-meter..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 11:18

Jakob Ingebrigtsen kopierte gullbragd

Jakob Ingebrigtsen (19) løp inn til nok et EM-gull i terrengløp. Nå har han vunnet fire år på rad..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 15:03

Henrik Ingebrigtsen vant prestisjeduell og tok NM-gull

Det ble en ren spurtduell mellom Henrik Ingebrigtsen og langrennsløper Didrik Tønseth på NM i terrengløp i Frognerparken..

NRK - 05 Jan 20 kl. 15:11

Guri Ingebrigtsen er død

Tidligere sosial- og helseminister for Arbeiderpartiet Guri Ingebrigtsen er død, 67 år gammel. Siden juni 2011 har Ingebrigtsen vært åpen om den uhelbredelige kreftdiagnosen. Ingebrigtsen.

Aftenposten - 28 Sep 19 kl. 10:38

Kommentar: Doperne lever farlig, derfor kan Jakob Ingebrigtsen bli best i verden

Kommentar: Junioren Jakob Ingebrigtsen inntok den internasjonale seniorscenen med to EM-gull som 18-åring. Nå kan han bli best i verden..

P4 - 19 Oct 19 kl. 13:40

Ingebritgsen dropper terreng

Brødrene Ingebrigtsen dropper årets EM i terrengløp. I fjor vant Filip gull i seniorklassen, mens Jakob tok juniorgullet. Men EM i Portugal 8.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Norsk IS-kvinne på vei til Norge

Den siktede norske IS-kvinnen er nå på vei til Norge. Det melder TV 2 og NRK i kveld. Både politi, barnevernet og helsepersonell er på plass på Gardermoen i kveld.

P4 - 1 time siden

Frp vurderer omkamp om lovforslag

Frp vurderer omkamp om lovforslaget som ledet til Sylvi Listhaugs avgang som statsråd. Kilder NRK har snakket med sier ett av kravene kan være å gjøre det lettere å frata mennesker norsk statsborgerskap. Ifølge kildene tror neppe Siv Jensen kommer til å fremme absolutte krav som koster særlig mye penger..

P4 - 45 minutter siden

Ga forsikring til partilederne under middag

Frp-leder Siv Jensen skal ha gitt de andre partilederne en forsikring om at kravene til partiet vil være innenfor Granavoldenerklæringen. Det opplyser flere kilder til Dagens Næringsliv. Lovnaden ble ifølge kildene gitt under en fortrolig middag onsdag..

P4 - 2 timer siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

Politiet etterforsker det de anser som et mistenkelig dødsfall i Skien. En mann i 40-årene er funnt død i en trapp ute i sentrum, men politiet vet foreløpig ingenting om hva som har skjedd. Det ble funnet blod i oppgangen hvor mannen ble funnet, opplyser politiet til Telemarksavisa..

P4 - 3 timer siden

Drapssiktet utleveres fra Ungarn

Politiet i Oslo har fått klarsignal til å hete ut den drapssiktede mannen som ble pågrepet i Ungarn etter drapet på Prinsdal i Oslo. Til NRK sier politiadvokaten at de vil hente han hjem så raskt som mulig. Totalt er tre personer siktet etter drapet på 21 år gamle Halil Kara..

P4 - 3 timer siden

Fylkelag har kalt inn til krisemøter

Flere av fylkeslagene til Frp har innkalt til krisemøter neste uke for å diskutere regjeringsdeltakelse. Blant annet skal Oslo Frp møtes mandag ettermiddag og fylkeslaget i Vestland skal også møtes mandag. Møte vil bli holdt i etterkant av at statminister Erna Solberg og Frps Siv Jensen skal møtes for å gjennomgå Frps kravliste for å bli værende i regjeringen..

P4 - 3 timer siden

Thunberg demonstrerer i Sveits

Klimaforkjemper Gretha Thunberg har i dag deltatt i klimademonstrasjoner i Sveist sammen med flere tusen deltakere. I en tale til de 15.000 oppmøtte sa 17-åringen at man det siste tiåret ikke har sett noe til en reel klimahandling.

P4 - 3 timer siden

Mediedekninen av IS-kvinnen får kritikk

Frps innvandringspolitiske talsmann Jon Helgheim kritiserer mediedekningen av den IS-siktede kvinnen som nå hentes hjem til Norge. Han mener mediene har drevet kampanjejournalistikk for å få kvinnen og hennes to barn tilbake til Norge. Han mener saken har fått for mye oppmerksomhet i forhold til andre saker hvor mennesker sliter, sier han til Medier24..

P4 - 4 timer siden

Demonstranter sperrer Louvre

Demonstranter sperret inngangen til museet Louvre i Paris slik at det måtte stenge i dag. Demonstrantene protesterer mot pensjonsreformen i landet. Blant demonstrantene var også de ansatte ved museet..

P4 - 4 timer siden

Siktet 18-åring varetektsfengslet i 4 uker

18-åringen som er siktet for drap eller medvirkning til dette etter drapet på Halil Kara på Prinsdal i Oslo, er nå varetektsfengslet i fire uker. De to første ukene må mannen sitte i full isolasjon. Han erkjenner ikke straffskyld, men samarbeider med politiet med ønske om å bli sjekket ut av drapssaken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt