NRK > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 19:11

NRK - 17 nov. 19 kl. 19:45

Gule vester okkuperte kjøpesenter

Ett år etter at Gule vester-bevegelsen så dagens lys i Frankrike, okkuperte et titalls demonstranter shoppingsenteret Galeries Lafayette i Paris. Dagens aksjon gikk rolig for seg. I går ble over 200 personer pågrepet i aksjoner rundt om i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gule, Frankrike, Galeries Lafayette, Paris

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gule, vester, okkuperte, kjøpesenter
NRK - 07 sep. 19 kl. 21:57

Gule vester tilbake i gatene

Protestbevegelsen Gule vester var tilbake i gatene i flere byer i Frankrike lørdag. I Montpellier i Sør-Frankrike var det mellom 2000 og 5000 demonstranter. Også i Paris, Marseille, Lille, Strasbourg, Dijon og Toulouse var det demonstranter..

Aftenposten - 16 nov. 19 kl. 12:10

Politiet brukte tåregass mot gule vester-demonstranter

Politiet brukte tåregass mot gule vester-demonstranter i Paris. Flere er pågrepet. Det er nå ett år siden protestbevegelsen holdt sin første demonstrasjon..

VG - 16 nov. 19 kl. 12:16

Politiet brukte tåregass mot gule vester-demonstranter

Politiet brukte tåregass mot gule vester-demonstranter i Paris. Flere er pågrepet. Det er nå ett år siden protestbevegelsen holdt sin første demonstrasjon..

VG - 20 sep. 19 kl. 16:00

Revolusjonen man bør frykte

«Gule vester og brennende bildekk – franske tilstander! – vil bli konsekvensen om Arbeiderpartiet og MDG får styre klimapolitikken»..

NRK - 17 nov. 19 kl. 14:01

254 demonstranter pågrepet i går

Til sammen 254 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike lørdag. Søndag er det ett år siden protestbevegelsens første demonstrasjon, og det er planlagt nye demonstrasjoner..

NRK - 16 nov. 19 kl. 14:42

Tåregass mot demonstranter

Politiet i Paris brukte tåregass mot gule vester-demonstranter lørdag. Det er ett år siden protestbevegelsen holdt sin første demonstrasjon. Minst 24 personer ble pågrepet i forbindelse med demonstrasjonen lørdag..

P4 - 17 nov. 19 kl. 15:33

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

Aftenposten - 29 aug. 19 kl. 20:30

Hvis det grønne skiftet ikke blir rettferdig, blir det ikke noe av | Trygve Svensson

Hvis modernitetens tog suser av gårde, i et lyntog, eller en Tesla, og man selv står igjen på perrongen uten lønnsvekst, men med dyrere bensin, ja da svarer samfunnet med gule vester og bompengeoppør..

NRK - 16 nov. 19 kl. 12:50

Politiet i Paris brukte tåregass

I formiddag brukte politiet i Paris tåregass mot gule vester-demonstranter. Minst 24 ble pågrepet av politiet etter at demonstrantene samlet seg ved metrostasjonen Porte de Champerret og Place d'Itale. Det skjedde uten provokasjon fra demonstrantene..

P4 - 28 jan. 20 kl. 15:47

Bosetter flere i okkuperte områder

Bosettingen på den okkuperte Vestbredden økte i fjor med 3,1 prosent. Det viser tall fra israelske myndigheter. Ved utgangen av 2019 var det over 463 000 bosetninger på Vestbredden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Syklist alvorlig skadd i Lofoten

En syklist som var involvert i en ulykke på Vestvågøya i Lofoten i Nordland i formiddag er alvorlig skadd, opplyser kommunikasjonssjef Hilde Pettersen Kvalvik ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Syklisten ble fløyet til Tromsø for behandling..

NRK - 45 minutter siden

Iran: 140 helsearbeidere døde

I Iran er 140 helsearbeidere døde med covid-19 siden de første koronautbruddene i midten av mars. Det opplyser myndighetene i landet. Iran er et av de landene i Midtøsten som er blitt hardest rammet av pandemien..

NRK - 45 minutter siden

Skal revurdere én-metersregelen

Helsedirektoratet har fått i oppdrag å vurdere hvordan avstandsreglene skal praktiseres på teatre, kinoer og konsertsaler. Blant annet skal det vurderes om meteren skal beregnes fra ansikt til ansikt, eller skulder til skulder når man sitter i en sal..

NRK - 1 time siden

Dramatisk nedgang i fisketurismen

Tall fra Fiskeridirektoratet viser enorme forskjeller fra fjorårets fisketurisme sammenlignet med i år. I 2019 ble det registrert 111.740 turer med fisketuristbedrifter.

NRK - 2 timer siden

Gutten kommer fra Larvik

Den 22 måneder gamle gutten som druknet i Geiranger i går kommer fra Larvik. Det bekrefter ordfører Erik Bringedal overfor Østlands-Posten. Kommunen er nå i ferd med å opprette et psykososialt kriseteam.

NRK - 1 time siden

Stenger utesteder i Magaluf

Myndigheter har bestemt at butikker, barer og restauranter i noen av Mallorcas mest populære utelivsområder skal stenges, skriver Aftonbladet. Dette skjer etter mye festbråk og turister som ikke følger smitteverntiltakene..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Laksevirus i Troms

Den alvorlige og smittsomme virussykdommen infeksiøs lakseanemi er oppdaget ved to oppdrettsanlegg i Ibestad kommune i Troms, melder NTB. Slakting av fisken er allerede begynt..

NRK - 1 time siden

Tom «Tommen» Bjerkenæs er død

Snowboardikonet Tom «Tommen» Bjerkenæs er død, skriver magasinet Fri Flyt. Bjerkenæs var en av de første snowboardkjørerne i Norge, og var blant annet inspirasjonskilde for filmen «Switch» i 2007. Han ble 70 år gammel..

NRK - 5 timer siden

Avløser Forsvarets helikopter

Norsk Luftambulanse overtar ambulansehelikopterflygningene i Øst-Finnmark. Ordningen skal vare ut året, og Helse Nord RHF jobber med en løsning etter dette. Finnmarkssykehuset har medisinsk ansvar for helikopteret, og bemanner det med anestesileger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt