NRK > Nyheter

Friday, 06 December, 03:45

NRK - 17 Nov 19 kl. 19:45

Gule vester okkuperte kjøpesenter

Ett år etter at Gule vester-bevegelsen så dagens lys i Frankrike, okkuperte et titalls demonstranter shoppingsenteret Galeries Lafayette i Paris. Dagens aksjon gikk rolig for seg. I går ble over 200 personer pågrepet i aksjoner rundt om i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gule, Frankrike, Galeries Lafayette, Paris

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gule, vester, okkuperte, kjøpesenter
NRK - 07 Sep 19 kl. 21:57

Gule vester tilbake i gatene

Protestbevegelsen Gule vester var tilbake i gatene i flere byer i Frankrike lørdag. I Montpellier i Sør-Frankrike var det mellom 2000 og 5000 demonstranter. Også i Paris, Marseille, Lille, Strasbourg, Dijon og Toulouse var det demonstranter..

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 12:10

Politiet brukte tåregass mot gule vester-demonstranter

Politiet brukte tåregass mot gule vester-demonstranter i Paris. Flere er pågrepet. Det er nå ett år siden protestbevegelsen holdt sin første demonstrasjon..

VG - 16 Nov 19 kl. 12:16

Politiet brukte tåregass mot gule vester-demonstranter

Politiet brukte tåregass mot gule vester-demonstranter i Paris. Flere er pågrepet. Det er nå ett år siden protestbevegelsen holdt sin første demonstrasjon..

VG - 20 Sep 19 kl. 16:00

Revolusjonen man bør frykte

«Gule vester og brennende bildekk – franske tilstander! – vil bli konsekvensen om Arbeiderpartiet og MDG får styre klimapolitikken»..

NRK - 17 Nov 19 kl. 14:01

254 demonstranter pågrepet i går

Til sammen 254 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike lørdag. Søndag er det ett år siden protestbevegelsens første demonstrasjon, og det er planlagt nye demonstrasjoner..

NRK - 16 Nov 19 kl. 14:42

Tåregass mot demonstranter

Politiet i Paris brukte tåregass mot gule vester-demonstranter lørdag. Det er ett år siden protestbevegelsen holdt sin første demonstrasjon. Minst 24 personer ble pågrepet i forbindelse med demonstrasjonen lørdag..

P4 - 17 Nov 19 kl. 15:33

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

Aftenposten - 29 Aug 19 kl. 20:30

Hvis det grønne skiftet ikke blir rettferdig, blir det ikke noe av | Trygve Svensson

Hvis modernitetens tog suser av gårde, i et lyntog, eller en Tesla, og man selv står igjen på perrongen uten lønnsvekst, men med dyrere bensin, ja da svarer samfunnet med gule vester og bompengeoppør..

NRK - 16 Nov 19 kl. 12:50

Politiet i Paris brukte tåregass

I formiddag brukte politiet i Paris tåregass mot gule vester-demonstranter. Minst 24 ble pågrepet av politiet etter at demonstrantene samlet seg ved metrostasjonen Porte de Champerret og Place d'Itale. Det skjedde uten provokasjon fra demonstrantene..

Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 20:17

Republikanere okkuperte rom for riksrettshøring i protest mot hemmelighold

NEW YORK (Aftenposten): Flere titall republikanske politikere var så lei av at riksrettsgranskningen går for lukkede dører at de okkuperte møterommet i fem timer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Brann i bolighus ved Hønefoss

En enebolig i Hallingby nord for Hønefoss i Buskerud var helt overtent da brannvesenet ankom ved 03-tiden. Det skal ikke være folk inne i huset. En beboer har fått i seg røyk og får hjelp av ambulansepersonell, opplyser Politiet i Sør-Øst.

NRK - 4 minutter siden

Evakuert fra boligblokk i Larvik

Beboere i en oppgang i en boligblokk på Fritzøe Brygge i Larvik sentrum ble evakuert ved 02.30-tiden i natt da det begynte å brenne i en leilighet. Beboerne ble kjørt til Farris Bad hotell.

NRK - 15 minutter siden

Putin håper på nedrustningsavtale

Russlands president Vladimir Putin håper USA vil gå med på å fornye atomnedrustningsavtalen New START før nyttår. Avtalen er en av få gjenværende nedrustningsavtaler mellom USA og Russland, og løper ut i 2021..

NRK - 15 minutter siden

Tre omkom i helikopterstyrt i USA

Et mannskap på tre er bekreftet omkommet etter at helikopter av typen Sikorsky UH-60 Black Hawk fra den amerikanske nasjonalgarden styrtet torsdag kveld nær Pearl Lake i Minnesota..

NRK - 1 time siden

Vaksinemotstander pågrepet på Samoa

Myndighetene på Samoa har arrestert en profilert vaksinemotstander de mener hindrer det pågående arbeidet med vaksinere hele befolkningen mot meslinger. 63 mennesker, de fleste små barn, er døde som følge av meslingsmitte på noen få uker..

NRK - 1 time siden

Skadd i knivstikking i Drammen

Politiet i Drammen har pågrepet tre menn som de mistenker kan ha forbindelse med en voldsepisode i byen i natt. En mann er sendt til sykehus med stikkskader..

NRK - 1 time siden

Kvinne omkom i ulykke i Lofoten

En kvinne i 80-årene er død og en kvinne i 40-årene er hardt skadd etter en trafikkulykke i Svolvær i Nordland, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Uber: 6000 overgrep på 2 år i USA

Taxitjenesten Uber melder om at de fikk rapport om nesten 6000 seksuelle overgrep, hvorav mer enn 450 voldtekter, for virksomheten i USA i 2017 og 2018. Tallene er hentet fra en rapport som Uber selv offentliggjorde torsdag..

NRK - 2 timer siden

Bloomberg vil ha strengere våpenlov

Demokraten Michael Bloomberg sier han vil gå inn for å skjerpe våpenlovene i USA. Han vil forby spesielle typer angrepsrifler, innføre lisens for våpenkjøp og at Det hvite hus skal innta en helt ny rolle i hvordan vold med skytevåpen skal bekjempes..

NRK - 2 timer siden

Jakter på gjerningsmann i Trondheim

Politiet i Trondheim leter med hunder i Ila-området der en mann ble skutt og alvorlig skadet torsdag kveld. Kriminalteknikere jobber på åstedet med bevissikring. Gjerningsmannen kom seg unna i bil, ifølge vitner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt