NRK > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:11

NRK - 18 Oct 17 kl. 15:41

Gudvangatunnelen stengd

Stein i vegbana som kan ha kome frå taket er årsaka til at Gudvangatunnellen på E16 er stengt. – Det kan vera at det ikkje opnar att før klokka 17.30, trafikkoperatør Lise Kristoffersen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gudvangatunnellen, E16, Lise Kristoffersen

Dele artikeln

116 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gudvangatunnelen, stengd
NRK - 15 Dec 17 kl. 16:38

E39 stengd på Stord

Ein personbil og ein lastebil har kollidert på E39 ved Ådland på Stord. Naudetatane er på plass, og vegen er stengd. Skadeomfanget er ukjend..

NRK - 04 Dec 17 kl. 14:11

Hemsedalsfjellet stengd

Ein personbil og eit vogntog har kollidert på Hemsedalsfjellet ved fylkesgrensa mellom Buskerud og Sogn og Fjordane. Vegen er stengd og politi og brannvesen er på veg, opplyser Statens vegvesen. Framleis uvisst om nokon har kome til skade..

NRK - 12 Dec 17 kl. 16:04

Lillestrøm-Oslo stengd for tog

Linja Lillestrøm-Oslo er stengd for togtrafikk. Grunnen er at eit køyretøy sperrar sporet. NSB seier at ein må rekne med forseinkingar..

NRK - 24 Oct 17 kl. 17:10

Mulig brann i Gudvangatunnelen

E16 Sogn: Gudvangatunnelen er stengt på grunn av mulig brann i et kjøretøy, opplyser Statens Vegvesen..

NRK - 30 May 18 kl. 14:25

Jernbanestasjonen stengd i Bergen

Jernbanestasjonen i Bergen er utan straum og er difor stengd, melder NSB. Dei opplyser om at reisande må førebu seg på forseinkingar og innstillingar. Brannvesenet rykka ut til stasjonen rundt klokka 14, etter melding om gnistar frå ein køyreleidning..

P4 - 24 Oct 17 kl. 17:15

Mulig brann i Gudvangatunnelen

Gudvangatunnelen på E16 i Sogn og Fjordane er nå stengt på grunn av melding om mulig brann i et kjøretøy, det opplyser Statens Vegvesen. Politiet mistenker at det kan dreier seg om vanndamp, men brannvesenet skal nå kjøre gjennom tunnelen for å avklare situasjonen..

NRK - 24 Nov 17 kl. 14:44

Rv 13 blir ikkje opna i dag

Riksveg 13 over Vikafjellet er framleis stengd og blir ikkje opna for trafikk i dag. Det er klart etter at ein geolog har vurdert rasfaren. Vikafjellsvegen har vore stengd grunna snøras og rasfare.

P4 - 24 Oct 17 kl. 17:15

Ikke brann i Gudvangatunnelen

Det var vanndamp som var årsaken til At Gudvangatunnelen på E16 i Sogn og Fjordane ble stengt sent i ettermiddag. Statens vegvesen stengte tunnelen etter melding om mulig brann i et kjøretøy, men da brannvesenet undersøkte tunnelen, viste det seg at røyekn kom fra damp i forbindelse med vedlikeholdsarbeid. Tunnelen er nå åpnet igjen..

NRK - 24 Feb 18 kl. 20:31

Ålesund lufthamn opnar att

Ålesund lufthamn Vigra, opnar att i 20:30-tida etter å ha vore stengd i fleire timar. Det seier passasjerane som ventar utanfor flyplassen. Flyplassen har vore stengd etter at det vart funne ein mistenkeleg pakket.

NRK - 27 Dec 17 kl. 15:38

Hardangervidda stengd

Hardangervidda stengd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Erdogan erklærer sin egen seier

Den sittende presidente Recep Tayyip Erdogan har for kort tid siden erklært seg selv om vinner av presidentvalget. Når 95 prosent av stemmene er talt opp, har Erdogan 52,7 prosent av stemmene. Får han under 50 prosent, blir det en ny valgrunde..

NRK - 45 minutter siden

Jobber for å redde fugler

Havnesjef René de Vries sier til TV-kanalen NOS at hundrevis av fugler har blitt rammet av oljesølet etter at et norsk tankskip lakk ut 217 tonn fyringsolje utenfor Rotterdam lørdag..

NRK - 1 time siden

Fransk politi har arrestert ti

Politiet i Frankrike har arrestert ti personer som skal tilknytning til et høyreradikalt miljø. Personene skal ifølge AP ha planlagt å angripe muslimer. De ti ble arrestert flere steder i Frankrike og på Korsika..

NRK - 1 time siden

Kan ta uker å fjerne oljesøl

Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. 217 tonn fyringsolje lakk ut da det ble hull i skroget da skipet Bow Jubail kjørte i kaia lørdag..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd etter vold

En person er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er pågrepet etter en voldsepisode i Levanger i Trøndelag. Politiet rykket ut i kveld etter å ha fått melding om at en person var slått ned og at vedkommende kunne være bevisstløs..

NRK - 2 timer siden

Jens Kristian Thune er død

Høyesterettsadvokat Jens Kristian Thune er død (82), ifølge Dagbladet. Thune var tidligere styreleder i avisa. Thune var også styreleder i Nasjonalgalleriet da Munch-maleriet «Skrik» ble stjålet i 1994.

NRK - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

Et uhell førte til at 217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail utenfor Rotterdam lørdag. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet for knivstikking

En mann i 60-årene er knivstukket i en bolig i Tørberget i Trysil, men skal ikke være livstruende skadd. En mann i 40-årene er pågrepet i saken, skriver NTB..

NRK - 3 timer siden

Anklages for stemmetellingsjuks

Tyrkias største opposisjonsparti CHP anklager statlige medier for å manipulere de foreløpige valgresultatene som gir ledelse til president Recep Tayyip Erdogan. Opposisjonskandidaten Muharrem Ince ber de ansvarlige om å ikke forlate valgurnene..

NRK - 3 timer siden

Erdogan leder foreløpig

Den sittende presidenten Recep Tayyip Erdogan leder med 56,5 prosent når mer enn halvparten av stemmene i presidentvalget er talt, ifølge AFP. Hovedutfordreren har så langt fått 28,8 prosent av stemmene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt