NRK > Nyheter

Saturday, 25 November, 10:35

NRK - 18 Oct 17 kl. 15:41

Gudvangatunnelen stengd

Stein i vegbana som kan ha kome frå taket er årsaka til at Gudvangatunnellen på E16 er stengt. – Det kan vera at det ikkje opnar att før klokka 17.30, trafikkoperatør Lise Kristoffersen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gudvangatunnellen, E16, Lise Kristoffersen

Dele artikeln

116 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gudvangatunnelen, stengd
NRK - 24 Oct 17 kl. 17:10

Mulig brann i Gudvangatunnelen

E16 Sogn: Gudvangatunnelen er stengt på grunn av mulig brann i et kjøretøy, opplyser Statens Vegvesen..

P4 - 24 Oct 17 kl. 17:15

Mulig brann i Gudvangatunnelen

Gudvangatunnelen på E16 i Sogn og Fjordane er nå stengt på grunn av melding om mulig brann i et kjøretøy, det opplyser Statens Vegvesen. Politiet mistenker at det kan dreier seg om vanndamp, men brannvesenet skal nå kjøre gjennom tunnelen for å avklare situasjonen..

NRK - 19 timer siden

Rv 13 blir ikkje opna i dag

Riksveg 13 over Vikafjellet er framleis stengd og blir ikkje opna for trafikk i dag. Det er klart etter at ein geolog har vurdert rasfaren. Vikafjellsvegen har vore stengd grunna snøras og rasfare.

P4 - 24 Oct 17 kl. 17:15

Ikke brann i Gudvangatunnelen

Det var vanndamp som var årsaken til At Gudvangatunnelen på E16 i Sogn og Fjordane ble stengt sent i ettermiddag. Statens vegvesen stengte tunnelen etter melding om mulig brann i et kjøretøy, men da brannvesenet undersøkte tunnelen, viste det seg at røyekn kom fra damp i forbindelse med vedlikeholdsarbeid. Tunnelen er nå åpnet igjen..

Dagbladet - 24 Oct 17 kl. 17:23

Gudvangatunnelen er åpen igjen

Var stengt på grunn av vanndamp..

NRK - 10 Jun 17 kl. 08:31

Brann i tunnel sløkt

Brannen i togtunnelen ved Trengereid er no sløkt, melder brannvesenet. Dei held no på med ettersløkking, og Bergensbanen er framleis stengd. Ingen personar er skadd..

Dagbladet - 24 Oct 17 kl. 17:23

E16 stengt etter bilbrann

Gudvangatunnelen er stengt..

NRK - 17 Jul 17 kl. 22:34

Lastebil sette seg fast i bru

Møllendalsveien i Bergen er stengd etter at lastebil har køyrd seg fast under jernbanebru i Fløen..

NRK - 19 Jun 17 kl. 15:29

Lange køar etter ulukke

Riksveg 555 mot Sotra er heilt stengd etter kjedekollisjonen ved avkøyringa til Knappetunnelen. Det vil ta tid å rydda. Køane strekk seg allereie over Puddefjordsbroen i Bergen og køane vil vara i fleire timar, opplyser Vegtrafikksentralen..

NRK - 10 Sep 17 kl. 14:20

Trafikkulukke i Måbødalen

På riksveg 7 i Måbødalen i Eidfjord har to bilar kollidert front mot front. Det skal vera tre personar involvert og alle er medvitne, ifølge politiet. Vegen er no stengd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Første fly med nødhjelp på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, melder AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene..

NRK - 15 minutter siden

Fire drept i Quetta

Minst fire personer er drept og 19 er såret, etter en selvmordsbomber sprengte seg selv i den sørvestlige byen Quetta i Pakistan. Det forteller pakistansk politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Kan ha 2000 soldater i Syria

I løpet av få dager vil trolig USAs forsvarsdepartement Pentagon innrømme at USA har 2000 soldater i Syria, og ikke rundt 500 slik man tidligere har oppgitt. Det opplyser to ikke navngitte amerikanske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Islamabad: Én drept og hundre såret

En politimann ble drept og om lag 100 mennesker såret da politiet aksjonerte for å fjerne en protestleir med islamister i Pakistans hovedstad Islamabad..

NRK - 1 time siden

Kan få 21 års fengsel for voldtekt

Mandag starter rettssaken mot en nå 42 år gammel mann fra Romerike i Akershus. Ifølge tiltalen voldtok han to jenter i Oslo for 17 år siden og kan få fengselsstraff på 21 år..

NRK - 1 time siden

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press..

NRK - 1 time siden

Rohingyaer blir plassert i leirer

Rohingyaer som blir sendt tilbake til Myanmar, skal først innkvarteres i midlertidige leire eller boliger i en tidsbegrenset periode, opplyser utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali, på en pressekonferanse i Dhaka lørdag..

NRK - 1 time siden

Nå åpnes alpinbakkene

Alpinsentre landet rundt åpner bakkene denne helga. For å gi de perfekte forholdene i løypa bruker anleggene flere hundre tusen kroner på drift av snøkanoner..

NRK - 1 time siden

Mener militær aksjon var lovlig

Høyesterettsdommer George Chiweshe i Zimbabwe sier den militære aksjonen som førte til Mugabes avgang var lovlig og ikke et kupp. Samtidig sier han at Mugabes avsettelse av Mnangagwa som visepresident var ulovlig, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Tar i mot bistand til rohingyaene

Myanmar og Bangladesh har blitt enige om å ta imot bistand fra FN for å få rohingyaflyktningene hjem igjen. Det sier utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali. Returneringen vil starte om to måneder, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt