NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 23:03

NRK - 18 Oct 17 kl. 15:41

Gudvangatunnelen stengd

Stein i vegbana som kan ha kome frå taket er årsaka til at Gudvangatunnellen på E16 er stengt. – Det kan vera at det ikkje opnar att før klokka 17.30, trafikkoperatør Lise Kristoffersen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gudvangatunnellen, E16, Lise Kristoffersen

Dele artikeln

116 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gudvangatunnelen, stengd
NRK - 15 Dec 17 kl. 16:38

E39 stengd på Stord

Ein personbil og ein lastebil har kollidert på E39 ved Ådland på Stord. Naudetatane er på plass, og vegen er stengd. Skadeomfanget er ukjend..

NRK - 04 Dec 17 kl. 14:11

Hemsedalsfjellet stengd

Ein personbil og eit vogntog har kollidert på Hemsedalsfjellet ved fylkesgrensa mellom Buskerud og Sogn og Fjordane. Vegen er stengd og politi og brannvesen er på veg, opplyser Statens vegvesen. Framleis uvisst om nokon har kome til skade..

NRK - 30 Aug 18 kl. 09:06

E16 stengd til klokka 18

E16 mellom Dale og Bolstad er framleis stengd, etter raset onsdag kveld. Fjellskråninga skal spylast med helikopter, opplyser Vegtrafikksentralen. Det vert gjort ei ny vurdering klokka 18..

NRK - 12 Dec 17 kl. 16:04

Lillestrøm-Oslo stengd for tog

Linja Lillestrøm-Oslo er stengd for togtrafikk. Grunnen er at eit køyretøy sperrar sporet. NSB seier at ein må rekne med forseinkingar..

NRK - 24 Oct 17 kl. 17:10

Mulig brann i Gudvangatunnelen

E16 Sogn: Gudvangatunnelen er stengt på grunn av mulig brann i et kjøretøy, opplyser Statens Vegvesen..

NRK - 30 May 18 kl. 14:25

Jernbanestasjonen stengd i Bergen

Jernbanestasjonen i Bergen er utan straum og er difor stengd, melder NSB. Dei opplyser om at reisande må førebu seg på forseinkingar og innstillingar. Brannvesenet rykka ut til stasjonen rundt klokka 14, etter melding om gnistar frå ein køyreleidning..

NRK - 12 Jul 18 kl. 20:52

Dovrebana er open att

Dovrebana er opna for trafikk att etter å ha vore stengd ved Ringebu sidan i ettermiddag. Det melder Bane Nor. Bana var stengd grunna kraftig regnfall og fare for ras.

P4 - 24 Oct 17 kl. 17:15

Mulig brann i Gudvangatunnelen

Gudvangatunnelen på E16 i Sogn og Fjordane er nå stengt på grunn av melding om mulig brann i et kjøretøy, det opplyser Statens Vegvesen. Politiet mistenker at det kan dreier seg om vanndamp, men brannvesenet skal nå kjøre gjennom tunnelen for å avklare situasjonen..

NRK - 24 Nov 17 kl. 14:44

Rv 13 blir ikkje opna i dag

Riksveg 13 over Vikafjellet er framleis stengd og blir ikkje opna for trafikk i dag. Det er klart etter at ein geolog har vurdert rasfaren. Vikafjellsvegen har vore stengd grunna snøras og rasfare.

P4 - 24 Oct 17 kl. 17:15

Ikke brann i Gudvangatunnelen

Det var vanndamp som var årsaken til At Gudvangatunnelen på E16 i Sogn og Fjordane ble stengt sent i ettermiddag. Statens vegvesen stengte tunnelen etter melding om mulig brann i et kjøretøy, men da brannvesenet undersøkte tunnelen, viste det seg at røyekn kom fra damp i forbindelse med vedlikeholdsarbeid. Tunnelen er nå åpnet igjen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ingen ny etterforskning av Søviknes

Riksadvokaten fastslår at kvinnen som har forsøkt å få Søviknes-saken gjenåpnet og etterforsket på nytt, ikke har klagerett over statsadvokatens beslutning. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 45 minutter siden

Sier nei til ny etterforskning

Riksadvokaten fastslår at kvinnen som har forsøkt å få Søviknes-saken gjenåpnet og etterforsket på nytt, ikke har klagerett over statsadvokatens beslutning. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 45 minutter siden

En person skutt i Stockholm

En person er skadet etter en skyteepisode i Farsta sør i Stockholm fredag kveld, melder Aftonbladet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Ikke langt unna åstedet står en bil i brann..

NRK - 1 time siden

Sørlandsbanen er stengt

Sørlandsbanen er fredag kveld stengt mellom Egersund og Vigrestad på grunn av uværet. NSB skriver på sine egne nettsider at det ikke kjører tog mellom Kristiansand og Vigrestad, og at reisende må regne med forsinkelser og innstillinger..

NRK - 1 time siden

Flere land stanser utbetalinger

Sverige og Danmark holder tilbake penger til FNs miljøprogram på grunn av kritikken mot Erik Solheims reiser, melder Aftenposten. Det skjer etter at det ble kjent at FNs internrevisjon kom med kritikk av Solheims reiser som sjef for FNs miljøprogram..

NRK - 1 time siden

To skadd etter skyting på Nørrebro

Minst to personer er skadd etter skyting på Nørrebro i København fredag kveld, melder Extrabladet. Det har vært flere skyeepisoder i dette området den siste tiden..

NRK - 1 time siden

29.950 husstander uten strøm

Etter at nesten 51.000 husstander var uten strøm i Agder-fylkene i 19-tiden, var tallet på strømløse nede i 29.950 i 21.

NRK - 1 time siden

Enige om grensene for våpenfri sone

Russland og Tyrkia er blitt enige om grensene for en demilitarisert sone nord i Syria, opplyser Russlands utenriksminister Sergej Lavrov. Enigheten er ledd i en avtale mange håper kan bremse en storstilt offensiv mot Idlib..

NRK - 1 time siden

Aas enig med Nasdaq om salgsplan

Einar Aas, som risikerer å gå konkurs etter feilslåtte veddemål i kraftmarkedet, er enig med Nasdaq om en plan for salg av Aas' verdier. Det melder Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Kjørte for sakte - ble stoppet

Oslo-politiet opplyser på Twitter om en elbilfører som ble stoppet på ring 3 etter hå kjørt sakte og vinglet fredag kveld. Politiet mistenkte promillekjøring, men det viste seg at bilen var nesten uten strøm og at fører hadde rekkeviddeangst..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt