NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:52

NRK - 18 Oct 17 kl. 15:41

Gudvangatunnelen stengd

Stein i vegbana som kan ha kome frå taket er årsaka til at Gudvangatunnellen på E16 er stengt. – Det kan vera at det ikkje opnar att før klokka 17.30, trafikkoperatør Lise Kristoffersen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gudvangatunnellen, E16, Lise Kristoffersen

Dele artikeln

116 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gudvangatunnelen, stengd
NRK - 15 Dec 17 kl. 16:38

E39 stengd på Stord

Ein personbil og ein lastebil har kollidert på E39 ved Ådland på Stord. Naudetatane er på plass, og vegen er stengd. Skadeomfanget er ukjend..

NRK - 04 Dec 17 kl. 14:11

Hemsedalsfjellet stengd

Ein personbil og eit vogntog har kollidert på Hemsedalsfjellet ved fylkesgrensa mellom Buskerud og Sogn og Fjordane. Vegen er stengd og politi og brannvesen er på veg, opplyser Statens vegvesen. Framleis uvisst om nokon har kome til skade..

NRK - 12 Dec 17 kl. 16:04

Lillestrøm-Oslo stengd for tog

Linja Lillestrøm-Oslo er stengd for togtrafikk. Grunnen er at eit køyretøy sperrar sporet. NSB seier at ein må rekne med forseinkingar..

NRK - 24 Oct 17 kl. 17:10

Mulig brann i Gudvangatunnelen

E16 Sogn: Gudvangatunnelen er stengt på grunn av mulig brann i et kjøretøy, opplyser Statens Vegvesen..

P4 - 24 Oct 17 kl. 17:15

Mulig brann i Gudvangatunnelen

Gudvangatunnelen på E16 i Sogn og Fjordane er nå stengt på grunn av melding om mulig brann i et kjøretøy, det opplyser Statens Vegvesen. Politiet mistenker at det kan dreier seg om vanndamp, men brannvesenet skal nå kjøre gjennom tunnelen for å avklare situasjonen..

NRK - 24 Nov 17 kl. 14:44

Rv 13 blir ikkje opna i dag

Riksveg 13 over Vikafjellet er framleis stengd og blir ikkje opna for trafikk i dag. Det er klart etter at ein geolog har vurdert rasfaren. Vikafjellsvegen har vore stengd grunna snøras og rasfare.

P4 - 24 Oct 17 kl. 17:15

Ikke brann i Gudvangatunnelen

Det var vanndamp som var årsaken til At Gudvangatunnelen på E16 i Sogn og Fjordane ble stengt sent i ettermiddag. Statens vegvesen stengte tunnelen etter melding om mulig brann i et kjøretøy, men da brannvesenet undersøkte tunnelen, viste det seg at røyekn kom fra damp i forbindelse med vedlikeholdsarbeid. Tunnelen er nå åpnet igjen..

NRK - 27 Dec 17 kl. 15:38

Hardangervidda stengd

Hardangervidda stengd.

Dagbladet - 24 Oct 17 kl. 17:23

Gudvangatunnelen er åpen igjen

Var stengt på grunn av vanndamp..

NRK - 10 Jun 17 kl. 08:31

Brann i tunnel sløkt

Brannen i togtunnelen ved Trengereid er no sløkt, melder brannvesenet. Dei held no på med ettersløkking, og Bergensbanen er framleis stengd. Ingen personar er skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hydro-selskap skulda for utslepp

Eit norskeigd selskap vert skulda for å ha forgifta drikkevatnet til tusenar ved Belém i det nordlege Brasil. Ifølgje helsedepartementet er det registrert høge nivå av bly, aluminium og natrium i drikkevatnet på grunn av uvêr, skriv Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 1 time siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 2 timer siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 2 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 2 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..

NRK - 4 timer siden

Innbruddsforsøk med øks i Porsgrunn

To menn har forsøkt å slå inn døra til urmaker i Storgata i Porsgrunn med øks. De to skal ha rømt fra stedet og politiet ber om tips i saken..

NRK - 4 timer siden

Frykter flere branner på natten

NVE Norges vassdrags- og energidirektorat vurderer å sette opp prisen på strøm når nettet er mest belastet, altså på morgenen og ettermiddagen, og ned på kvelden. – Kan føre til flere branner på natten, sier Sigmund Clementz i IF Forsikring..

NRK - 4 timer siden

Fant feil i Vipps under kriminalsak

Ved en tilfeldighet avdekket politiet i Agder et hull i appen Vipps da de etterforsket en lokal kriminalsak. To menn klarte å aktivere stjålne kort i appen og overførte penger til en tredjepart. De to er nå tiltalt og feilen i Vipps er rettet opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt