NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 11:22

NRK - 18 Oct 17 kl. 15:41

Gudvangatunnelen stengd

Stein i vegbana som kan ha kome frå taket er årsaka til at Gudvangatunnellen på E16 er stengt. – Det kan vera at det ikkje opnar att før klokka 17.30, trafikkoperatør Lise Kristoffersen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gudvangatunnellen, E16, Lise Kristoffersen

Dele artikeln

116 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gudvangatunnelen, stengd
NRK - 15 Dec 17 kl. 16:38

E39 stengd på Stord

Ein personbil og ein lastebil har kollidert på E39 ved Ådland på Stord. Naudetatane er på plass, og vegen er stengd. Skadeomfanget er ukjend..

NRK - 04 Dec 17 kl. 14:11

Hemsedalsfjellet stengd

Ein personbil og eit vogntog har kollidert på Hemsedalsfjellet ved fylkesgrensa mellom Buskerud og Sogn og Fjordane. Vegen er stengd og politi og brannvesen er på veg, opplyser Statens vegvesen. Framleis uvisst om nokon har kome til skade..

NRK - 30 Aug 18 kl. 09:06

E16 stengd til klokka 18

E16 mellom Dale og Bolstad er framleis stengd, etter raset onsdag kveld. Fjellskråninga skal spylast med helikopter, opplyser Vegtrafikksentralen. Det vert gjort ei ny vurdering klokka 18..

NRK - 12 Dec 17 kl. 16:04

Lillestrøm-Oslo stengd for tog

Linja Lillestrøm-Oslo er stengd for togtrafikk. Grunnen er at eit køyretøy sperrar sporet. NSB seier at ein må rekne med forseinkingar..

NRK - 24 Oct 17 kl. 17:10

Mulig brann i Gudvangatunnelen

E16 Sogn: Gudvangatunnelen er stengt på grunn av mulig brann i et kjøretøy, opplyser Statens Vegvesen..

NRK - 30 May 18 kl. 14:25

Jernbanestasjonen stengd i Bergen

Jernbanestasjonen i Bergen er utan straum og er difor stengd, melder NSB. Dei opplyser om at reisande må førebu seg på forseinkingar og innstillingar. Brannvesenet rykka ut til stasjonen rundt klokka 14, etter melding om gnistar frå ein køyreleidning..

NRK - 12 Jul 18 kl. 20:52

Dovrebana er open att

Dovrebana er opna for trafikk att etter å ha vore stengd ved Ringebu sidan i ettermiddag. Det melder Bane Nor. Bana var stengd grunna kraftig regnfall og fare for ras.

P4 - 24 Oct 17 kl. 17:15

Mulig brann i Gudvangatunnelen

Gudvangatunnelen på E16 i Sogn og Fjordane er nå stengt på grunn av melding om mulig brann i et kjøretøy, det opplyser Statens Vegvesen. Politiet mistenker at det kan dreier seg om vanndamp, men brannvesenet skal nå kjøre gjennom tunnelen for å avklare situasjonen..

NRK - 24 Nov 17 kl. 14:44

Rv 13 blir ikkje opna i dag

Riksveg 13 over Vikafjellet er framleis stengd og blir ikkje opna for trafikk i dag. Det er klart etter at ein geolog har vurdert rasfaren. Vikafjellsvegen har vore stengd grunna snøras og rasfare.

P4 - 24 Oct 17 kl. 17:15

Ikke brann i Gudvangatunnelen

Det var vanndamp som var årsaken til At Gudvangatunnelen på E16 i Sogn og Fjordane ble stengt sent i ettermiddag. Statens vegvesen stengte tunnelen etter melding om mulig brann i et kjøretøy, men da brannvesenet undersøkte tunnelen, viste det seg at røyekn kom fra damp i forbindelse med vedlikeholdsarbeid. Tunnelen er nå åpnet igjen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Kritisk til sammenslåing av museer

Direktør ved Vest-Telemark museum, Dag Rorgemoen, er kritisk til at administrasjonen i fylket skal utrede en løsning der museer i Vestfold og Telemark blir slått sammen. Det er kulturkomiteen i det nye fylket som ønsker saken utredet..

NRK - 15 minutter siden

– Skuffet over justisministeren

Ap og Kari Henriksen er kritiske til at justisminister Tor M. Wara ennå ikke har avgjort hvor Agder-politiet skal ha sitt hovedkontor i Kristiansand. Politiet har ventet på svar i over ett år og mener dagens lokaler har store sikkerhetsutfordringer..

NRK - 15 minutter siden

Bane Nor må betale erstatning

Bane Nor må betale 272 millioner kroner i erstatning til Skanska. Condette vant anbudet om etablering av Follobanen fra Ekebergåsen til Oslo S, men en enstemmig lagmannsrett har konkludert med at Condottes tilbud skulle vært avvist..

NRK - 15 minutter siden

Ber bodøværinger om å koke vannet

Bodø befolkning blir bedt om å koke vannet fram til klokka 19. Store deler av Bodø sentrum og Nordlandssykehuset var tirsdag formiddag uten vann etter at det gikk hull på hovedtilførselen til sentrum under gravearbeid. Etter snaut to timer var vannet på vei tilbake, opplyser kommunen..

NRK - 30 minutter siden

Mourinho ferdig i Manchester United

José Mourinho er ferdig som manager i Manchester United. Det bekrefter klubben på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

– Bør overbevise om anbudsrunde

Hvis ikke samferdselsminister Jon Georg Dale overbeviser opposisjonen om hvordan Go-Ahead vant anbudsrunden om blant annet Sørlandsbanen, er Rødt og Ap åpen for at saken kan havne hos både Riksrevisjonen og kontrollkomiteen, skriver Aftenposten..

NRK - 45 minutter siden

Vannet på vei tilbake i Bodø

Ifølge en representant fra Bodø kommune skal vannet nå være på vei tilbake etter at store deler av sentrum har vært uten vann i formiddag. En vannledning ble gravd over i forbindelse med bygging av den nye riksveien, men feilen skal nå være rettet..

NRK - 1 time siden

Almlid blir NHO-sjef

Ole Erik Almlid blir ny sjef i NHO, etter det NRK erfarer..

NRK - 17 timer siden

Sjå Dagsnytt atten her:


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt