Hegnar.no > Økonomi

Søndag, 25 Juli, 17:56

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..
Les mer på Hegnar.no


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Grunnlag, for, dempet, optimisme, fremfor, bunnløs, pessimisme
NRK - 03 okt. 20 kl. 14:46

Dempet 30-årsfeiring i Tyskland

Tyskland markerer i dag 30-årsdagen for at de øst-tyske delstatene ble tatt opp i forbundsrepublikken, og at man dermed fikk én tysk stat igjen. Feiringen var dempet på grunn av smitteverntiltak, men president Frank-Walter Steinmeier talte i Potsdam..

P4 - 24 jan. 20 kl. 08:57

Støre krever klarhet fra Solberg

Ap-leder Jonas Gahr Støre krever at statsminister Erna Solberg forklarer seg for Stortinget om hvilket grunnlag hun egentlig regjerer på. Det melder NTB. Solberg har sagt at de skal fortsette å styre på grunnlag av regjeringsplattformen som blke utarbeidet da KrF ble med i regjering.

NRK - 15 juni 21 kl. 14:56

Oslo Ap:Ikke grunnlag for mistillit

Frode Jacobsen, leder i Oslo Arbeiderparti, sier de ikke mener det er grunnlag for mistillit mot Oslos miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG). I formiddag varslet Rødt at partiet støtter mistillitsforslaget mot Berg, og det har dermed flertall i bystyret. – Vi har hørt hva Rødt har sagt og sett deres konklusjon.

E24 - 25 juni 19 kl. 14:09

Økt optimisme i boligmarkedet tross renteoppgang

Etter fallende optimisme for boligmarkedet blant husholdningene gjennom årets første måneder, pekte pilene opp i juni for NBBLs boligmarkesbarometer. .

P4 - 30 mars 20 kl. 17:20

- Grunn til behersket optimisme

- Det er grunn til behersket optimisme. Det sier assisterende direktør ved Helsedirektoratet, Espen Nakstad. Han mener det er ikke noe markant økning i antall personer innlagt på sykehus med koronoaviruset.

E24 - 27 mai 20 kl. 21:54

Fersk NHO-undersøkelse viser ny optimisme i næringslivet

FREDRIKSTAD (Aftenposten): Fersk undersøkelse viser ny optimisme i næringslivet. Nå vil NHO-sjef Ole Erik Almlid øke andelen fagorganiserte arbeidere og sier at det er «verdt å diskutere om fagforeningsfradraget skal økes»..

Aftenposten - 20 juli 20 kl. 10:24

Glimt av optimisme i fastlåste EU-forhandlinger

I gruppen av «sparsommelige» EU-land er det en viss optimisme å spore på den fjerde dagen med forhandlinger om unionens koronakrisepakke..

Aftenposten - 13 sep. 20 kl. 21:48

Forsiktig optimisme foran Afghanistan-forhandlinger

Den afghanske regjeringens forhandlingsteam uttrykte søndag forsiktig optimisme foran forhandlingene med Taliban i Qatar..

Aftenposten - 06 april 21 kl. 08:40

Forsiktig optimisme foran atomsamtaler i Wien

USA gjenopptar atomsamtalene med Iran, men ikke direkte. Det råder likevel forsiktig optimisme foran dagens møte i Wien..

Dagbladet - 19 sep. 19 kl. 06:15

Misvisende cannabis-optimisme

Det er dessverre ikke grunnlag for å hevde at cannabis kan redde liv ved å forebygge opioiddødsfall, slik Annette Svae gjør i Dagbladet 31. august..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 sep. 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt