VG > Økonomi

Mandag, 26 Oktober, 04:49

VG - 24 sep. 20 kl. 22:38

Grovt brudd: Barnevernet i Alna får millionbot

Statsadvokaten ber barnevernet i bydel Alna betale to millioner kroner for grovt brudd på tjenesteplikt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Alna

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Grovt, brudd, Barneverneti , Alnafår , millionbot
P4 - 21 sep. 20 kl. 08:10

- Utviklingen går feil vei

- Storbritannia er på et kritisk punkt i pandemien og utviklingen går i feil retning. Det advarer den britiske regjeringen. I går ble nesten 4000 nye smittetilfeller registrert i landet.

NRK - 25 sep. 20 kl. 23:54

Politiker siktet for grovt lovbrudd

Den svarte Kentucky-politikeren Attica Scott ble sluppet fri etter et døgn i arresten fredag. Hun ble pågrepet da hun deltok i en demonstrasjon for Breonna Taylor. Hun er siktet for tre lovbrudd, deriblant opptøyer som blir regnet som et grovt..

NRK - 27 sep. 20 kl. 05:22

Tiltalt for grovt ran i Skien

To menn er tiltalt for grovt ran av en bensinstasjon i Skien natt til 6. februar i år. En kvinne skal ifølge påtalemyndigheten ha blitt tvunget inn på bakrommet på for å åpne en safe, og ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep, skriver Varden..

P4 - 27 sep. 20 kl. 10:14

To tiltalt for grovt ran

To menn er tiltalt for grovt ran av en bensinstasjon i Skien der en kvinne også ble utsatt for et seksuelt overgrep. Det melder Varden. De to mennene er 21 og 18 år gamle.

P4 - 01 okt. 20 kl. 18:13

Oslo-politiker tiltalt for grovt bedrageri

En politiker i Oslo er tiltalt for grovt bedrageri ved å svindle Nav. Mannen skal ha mottatt 760.000 kroner i trygd mens han fikk lønn fra et firma, ifølge tiltalen.

NRK - Igår: 10:18

Tiltalt for grovt underslag

En mann i 40-årene er tiltalt for grovt underslag fra firmaet han er daglig leder i, skriver avisen Agder. Ifølge tiltalen skal mannen ha utnyttet sin stilling som daglig leder i en kommunal bedrift i Sirdal til å anskaffe seg varer og tjenester..

NRK - 26 sep. 20 kl. 02:13

Seks smittet etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet og 109 er satt i karantene etter koronasmitte i forbindelse med et bryllup i Lillestrøm kommune sist helg. Både arrangør og mange av nærkontaktene bor i Alna bydel i Oslo. Alle er satt i karantene..

NRK - 26 sep. 20 kl. 05:22

Smitteveksten flater ut i Oslo

Smitteveksten i Oslo har flatet ut de siste dagene. Så langt har hovedstadens smittejegere fått kontroll på tolv større smitteutbrudd, melder Aftenposten. Det største enkeltutbruddet i Oslo nå, er i Alna..

P4 - 26 sep. 20 kl. 08:30

109 i karantene etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet av koronaviruset etter et bryllup i Lillestrøm sist helg. 109 personer er satt i karantene, opplyser Alna Bydel i Oslo der mange av de berørte bor. Bydelsoverlegen opplyser at de jobber med å teste alle, og utelukker ikke at antallet smittede kan øke..

NRK - 14 okt. 20 kl. 13:53

Kan bli rammet av streik

Barnehager og aktivitetsskoler i de tre Oslo-bydelene Østensjø, Alna og Frogner kan bli rammet av streik i morgen dersom ikke meklingen fører fram. Det pågår også mekling i staten. Forbundets hovedkrav er å sikre forhandlingsrett om pensjon..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Kastrati legger seg paddeflat etter «soper»-kommentar: – Utrolig tungt

Flamur Kastrati (28) sier at han er veldig lei seg etter at han sa «jævla soper» til Dag-Eilev Fagermo. Kristiansund-spissen sier til VG at han ikke visste hva ordet betydde..

VG - 6 timer siden

1165 personer i karantene i Gjøvik, barnehager og skoler til rødt nivå

Barnehager og skoler i Gjøvik går fra gult til rødt nivå. Søndag er 1165 personer i kommunen i karantene..

VG - 6 timer siden

Møte mellom Lagerbäck og Sørloth - enige om å legge bråket bak seg

NFF, Lars Lagerbäck og Alexander Sørloth har snakket ut om turbulensen den siste tiden og sier at de har skværet opp..

VG - 6 timer siden

Møte mellom Lagerbäck og Sørloth - enige om å legge det bak seg

NFF, Lars Lagerbäck og Alexander Sørloth har snakket ut om turbulensen den siste tiden. De møttes søndag for å skvære opp..

VG - 6 timer siden

Junker-dobbel senket Mjøndalen

BODØ (VG) (Bodø/Glimt-Mjøndalen 2–0) Kasper Junker (26) benyttet sjansen da Jens Petter Hauge er solgt og Philip Zinckernagel skadet: Han scoret to, vant kampen for Glimt – og tangerte de to rekkekameratene. Alle tre står nå med 14 seriemål..

VG - 7 timer siden

Dommer Hagen om hetsen mot Fagermo: – Hører ikke hva som blir sagt

VALLE (VG) (Vålerenga-Kristiansund 1–1) Dommer Tom Harald Hagen fikk ikke med seg at Flamur Kastrati kalte Vålerenga-trener Dag-Eiliv Fagermo «jævla soper»..

VG - 7 timer siden

Slik opplever nordmenn unntakstilstanden i Spania

Spania vil ha portforbud og unntakstilstand i hele landet et halvt år frem i tid. – Jeg føler vi har mulighet til å leve livet relativt normalt, mener student Cecilie Rystad (20)..

VG - 9 timer siden

«Farmen»-deltagere får truende brev og meldinger: – Helt uakseptabelt

Én «Farmen»-deltager fikk nylig et brev i posten der hun sammenlignes med Nord-Koreas statsleder og diktator, Kim Jong-un. Hun er ikke alene i hatet fra seerne..

VG - 8 timer siden

Hetsen i norsk fotball: Primitiviteten er patetisk

Akkurat mens det virkelig forsøkes å røske opp i rasisme i norsk fotball, dukker det opp homohets i Eliteserien. Skal lavmålet virkelig aldri ta slutt?.

VG - 8 timer siden

Enorm keepertabbe felte AaFK – styrer mot rekordsvak sesong

(AaFK – Odd 0–3) Aalesunds FKs marerittsesong vil ingen ende ta. I sin første kamp fra start herjet Kevin Egell-Johnsen (20) med tabelljumboen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt