VG > Debatt

Thursday, 20 February, 17:52

VG - 23 Jun 19 kl. 08:17

Grisekrise

Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» har rystet oss alle..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Grisekrise
VG - 25 Jun 19 kl. 12:50

En varslet grisekrise

VGs leder 23. juni om dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» fremhever at de fleste bønder er lovlydige og etisk bevisste, og at «råtne epler» finnes i alle bransjer. Men å skylde på enkelttilfeller med dårlige holdninger er for lettvint.

P4 - 03 Jul 19 kl. 22:54

Ingen tegn til grisekrise

Brennpunkt-dokumentaren om svineæringen ser ikke ut til å ha hatt innvirkning på salget av grisekjøtt i norske butikker. Hverken hos Coop Norge, Norgesgruppen eller Rema 1000 har de merket at salget har stupt, melder VG. NRKs dokumentar «Griseindustriens hemmeligheter», som avdekket alvorlige eksempler på håndtering, kastrering og avliving av norsk gris, fryktet næringen negative utslag både på salg og på omdømme..

VG - 03 Jul 19 kl. 22:35

Ingen tegn til grisekrise etter Brennpunkt-dokumentar

Svinenæringen fikk negativ oppmerksomhet etter Brennpunkt-dokumentaren som ble sendt i midten av juni. Det skal imidlertid ikke ha lagt noen demper på salget, ifølge næringen selv..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Giften som leder til terror

Terror i Tyskland er de siste årene blitt utført av både høyreekstreme og ytterliggående islamister. De har én sak felles. De vil undergrave det liberale demokratiet..

VG - 5 timer siden

Skolen skal tilpasses eleven

Mange elever får ikke den utdannelsen de fortjener fordi skolen har vært for ensrettet. Nå skal skolen tilpasses eleven – ikke omvendt..

VG - 21 timer siden

Svarer Frp: – Den farlige stigmatiseringen

Det er overhodet ikke overraskende at Sylvi Listhaug og Jon Helgheim får ungdomskriminalitet til å handle om etnisitet på basis av deres bestilling til SSB om å produsere statistikk på kriminalitet koblet til etnisitet..

VG - Igår: 15:16

Dette er det komplette kaos

En tidligere høyesterettsdommer mener det ikke er begått justismord i NAV-saken. Vi har en skandale i skandalen..

VG - Igår: 11:40

Kjære fornekter

Har du tenkt gjennom hva det vil si å støtte «Folkeopprøret mot klimahysteriet» på Facebook?.

VG - Igår: 11:08

Soning med mening og muligheter

VGs rundtur med Arbeiderpartiet i et norsk fengsel etterlater et inntrykk av at det meste er galt med norsk kriminalomsorg. Dette stemmer selvfølgelig ikke.  .

VG - Igår: 20:17

Offer eller offensiv?

KIRKENES (VG) Hvis du reiser til Finnmark og snakker om flyskam, så er det du som får føle skammen. Derfor oppleves Widerøes rutekutt som nok en knyttneve fra storsamfunnet..

VG - I førrgår: 11:06

Oslo øst fortjener et løft

Få minutter fra Oslo Sentralstasjon ligger landets mest mangfoldige boområde, på godt og vondt..

VG - I førrgår: 11:03

Det verste gjenstår i Syria

President Bashar al-Assad er i ferd med å rette dødsstøtet mot de siste syriske opprørere. Det store slaget kan stå om Idlib, opprørernes bastion i nord..

VG - 17 Feb 20 kl. 10:55

Hadia Tajik refser regjeringen: – Økonomisk middelmådighet er ikke godt nok

Gro Harlem Brundtlands gamle utsagn om at «Det er typisk norsk å være god» er ikke sant lenger. I alle fall ikke i økonomimesterskapet landene imellom, der er vi blitt middelmådige..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt