VG > Debatt

Torsdag, 01 Oktober, 09:15

VG - 23 juni 19 kl. 08:17

Grisekrise

Brennpunkt-dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» har rystet oss alle..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Grisekrise
VG - 25 juni 19 kl. 12:50

En varslet grisekrise

VGs leder 23. juni om dokumentaren «Griseindustriens hemmeligheter» fremhever at de fleste bønder er lovlydige og etisk bevisste, og at «råtne epler» finnes i alle bransjer. Men å skylde på enkelttilfeller med dårlige holdninger er for lettvint.

VG - 03 juli 19 kl. 22:35

Ingen tegn til grisekrise etter Brennpunkt-dokumentar

Svinenæringen fikk negativ oppmerksomhet etter Brennpunkt-dokumentaren som ble sendt i midten av juni. Det skal imidlertid ikke ha lagt noen demper på salget, ifølge næringen selv..

P4 - 03 juli 19 kl. 22:54

Ingen tegn til grisekrise

Brennpunkt-dokumentaren om svineæringen ser ikke ut til å ha hatt innvirkning på salget av grisekjøtt i norske butikker. Hverken hos Coop Norge, Norgesgruppen eller Rema 1000 har de merket at salget har stupt, melder VG. NRKs dokumentar «Griseindustriens hemmeligheter», som avdekket alvorlige eksempler på håndtering, kastrering og avliving av norsk gris, fryktet næringen negative utslag både på salg og på omdømme..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

«25 under 25»: Er jeg smitta?

Disse falske trygghetene jeg har gitt meg selv, kan ha ødelagt veldig mye..

VG - Igår: 08:04

Gi dem fredsprisen!

Nobelprisen bør gå til de tre kvinnelige lederne for de fredelige demonstrasjonene mot valgfusk og politivold i Hviterussland..

VG - Igår: 18:01

Hanekamp om smittevern

Fra utsiden ser det mer ut som revirmarkering enn felles dugnad. Håndteringen av covid-19 blir enda mer forvirrende når Høyreregjeringen og de Ap-styrte storbyene er i utakt..

VG - Igår: 13:02

Nødvendig med påbud

Det er på høy tid at Oslo innfører påbud om munnbind i kollektivtrafikken. Bare et mindretall har fulgt oppfordringen om å bruke munnbind. I en tid med økende smitte er det åpenbart nødvendig at myndighetene sender et tydelig signal..

VG - Igår: 11:55

Kan TV-debattene avgjøre presidentvalget?

TV-debattene blir den beste muligheten for kandidatene til å overbevise de usikre velgerne og dermed sikre seg nok stemmer til å lede USA de neste fire årene..

VG - Igår: 10:26

Å bekjempe mobbing og seksuell trakassering er vårt felles ansvar

Metoo handler om å ta inn over seg virkeligheten og opplevelsene til dem som ikke har blitt godt nok tatt vare på. Vi har alle et ansvar for å respektere hverandres grenser og lytte når noen opplever at grensene tråkkes på..

VG - I førrgår: 08:35

Kjære lillebror!

Jeg synes det er tragisk og urovekkende å se og lese om hvor redde og skremte dere, vært kjære broderfolk, har blitt av vår corona-håndtering. Like tragisk er det at grensen mellom Sverige og Norge mer eller mindre har vært stengt i seks måneder..

VG - I førrgår: 09:53

Norgeshistorien på billigsalg

I 1802 fikk vi det i gave. Like etter flyttet vi inn – vi bodde her, vi sov her, vi lærte soldatyrket. Vi lærte å kjempe for Norge – for friheten, åpenheten og rettferdigheten.

VG - 27 sep. 20 kl. 18:31

Vi har et særskilt ansvar for dem uten stemme

Historiene om hvordan grunnleggende rettigheter for samfunnets mest sårbare ble satt til side under pandemien, er mange og vonde..

VG - 27 sep. 20 kl. 16:03

Kort vei fra Messias til syndebukk

JESSHEIM (VG) Hvis Venstre ikke lykkes nå, har de ikke stort mer igjen å skylde på. Det må i så fall være velgerne..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt