Dagbladet > Kultur

Wednesday, 13 November, 03:48

Dagbladet - 03 Oct 19 kl. 11:53

Grillet Giske om fortida

I boka «Dagbok 13. desember - 13. februar» beskriver Haddy Njie hvordan hun og ektemannen Trond Giske har snakket sammen om ryktene rundt Giske allerede tidlig i forholdet..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Haddy Njie, Trond Giske, Giske

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Grillet, Giskeom , fortida
P4 - 26 Jul 19 kl. 08:33

Christers grillet kyllingbryst, marinert i estragon og appelsin

Christer lager deiling grillet kylling!.

P4 - 09 Aug 19 kl. 22:26

Økt tillit til Giske

Tilliten til Aps Trond Giske ser ut til å øke. I en spørreundersøkelse svarer 44 prosent at de mener Giske gjør en god jobb for Arbeiderpartiet, skriver Trønder-Avisa. I mars svarte 38 prosent det samme.

P4 - 17 Jun 19 kl. 20:17

Giske valgt til styrelederverv

Trond Giske er valgt til ny styreleder i Arbeidernes Økonomiske Fellesorganisasjon, som blant annet eier Folkets Hus i Trondheim. Det ble fremsatt benkeforslag til fordel for sittende styreleder, men Giske vant voteringen med 36 stemmer for mot 29 i mot, skriver Adresseavisen. To styremedlemmer har nå valgt å trekke seg etter at Giske ble valgt..

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:14

Giske i metoo-debatt

Arbeiderpartipolitiker Trond Giske er kritisk til måten pressen dekket metoo-sakene mot ham i 2017. Han deltar nå i en debatt om temaet i Tromsø. Giske sier at ingen har gått inn i sakene som gjaldt ham og spurt om hva det handlet om og hva slags dokumentasjon som fantes, melder Dagbladet.

NRK - 08 Nov 19 kl. 12:52

Giske snakker om metoo

Trond Giske skal debattere metoo offentlig for første gang siden han gikk av som nestleder i Arbeiderpartiet. Den nordnorske mediekonferansen Svarte Natta har invitert Giske for å fortelle om sine erfaringer da varslene mot ham kom..

P4 - 05 Oct 19 kl. 13:40

Lager film om Giske

Filmskaperen Håvard Bustnes lager helaftens dokumentarfilm om tidligere nestleder i Arbeiderpartiet, Trond Giske. Til tross for at prosjektet er holdt under radaren, har det vært mange tegn på at filmproduksjonen er godt i gang. da Bustnes har filmet Giske i bryllupet sitt, under årsmøter og valgvaken i Trondheim, skriver Adresseavisen.

NRK - 28 Aug 19 kl. 06:15

PFU behandler Giske-video

I dag behandler Pressens faglige utvalg saken som omhandler dansevideoen med Arbeiderparti-politiker Trond Giske. VG innrømmer å ha brutt god presseskikk på fem punkter i saken. Avisa er klaget inn for PFU av kvinnen Giske danset med på bar i Oslo..

VG - 05 Oct 19 kl. 16:52

Trond Giske: – Jeg hadde bare ett ønske til Haddys bok

Haddy Njies bok om sin mann, Trond Giske, har skapt store bølger. Giske ba innstendig om at den ikke kom ut før etter valget..

NRK - 15 Jun 19 kl. 09:51

Varsler benkeforslag mot Giske

Det er varslet benkeforslag mot Trond Giske når det mandag skal velges ny styreleder for Folkets hus i Trondheim. Nominasjonskomiteen innstilte Giske, men det blir benkeforslag om at sittende styreleder Tore Helgesen får fortsette, skriver Adressa..

NRK - 04 Oct 19 kl. 12:17

Giske-varsler kritiserer Njie

Giske-varsleren Line Oma retter krass kritikk mot Haddy Njie, som har skrevet en bok om ektemannen Trond Giske og hvordan de opplevde varslene mot ham om seksuell trakassering. Oma sier Njie bruker sin innflytelse til å kalle henne en løgner..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 4 timer siden

Refser NRK etter «omsorgssvikt»-kronikk

Anita Krohn Traaseth reagerer sterkt på at NRK publiserte krass kronikk, uten at hun hadde fått anledning til å svare..

Dagbladet - 5 timer siden

NRK-profilene som forsvant

De var noen av nitti- og 00-tallets mest kjente TV-fjes, men så forsvant de fra skjermen. Dette gjør de i dag..

Dagbladet - 6 timer siden

NRK trakk anklage om «omsorgssvikt»

I en kronikk hos NRK Ytring ble toppleder Anita Krohn Traaseth anklaget for omsorgssvikt. Nå er kronikken slettet..

Dagbladet - 7 timer siden

Raser mot Netflix: - Ekstremt unøyaktig

Polens statsminister går hardt ut mot Netflix' dokumentarserie «The Devil Next Door»..

Dagbladet - 12 timer siden

Krisearbeidet er ikke imponerende

Vanligvis blåser politiske skandaler over, fordi de knytter seg til enkeltmenneskers handlinger. Nav-krisen kan imidlertid bli både langvarig og underminere tilliten til myndighetene..

Dagbladet - 14 timer siden

En stille revolusjon

Støtten til et radikalt forbud mot «konverteringsterapi» er naiv. For hva vil egentlig endres i praksis av et forbud mot oppførsel som allerede er straffbar?.

Dagbladet - 14 timer siden

Bør hun få barn?

Else Kåss Furuseth jakter svar på et av livets store spørsmål, og det er både morsomt, lettvint og dypt rørende om hverandre..

Dagbladet - 13 timer siden

- Regjeringa driter i oss som bor i distriktet

Det river i hjertet å bli så grundig oversett og sviktet, som borger, og som region..

Dagbladet - 16 timer siden

Kjønnsroller er i hovedsak biologisk betinget

Med utgangspunkt i seksuell seleksjon kan vi sette opp modeller som lar oss forutsi ganske presist hvilke kjønnsroller, og i hvor stor grad, hannen og hunnen har i en art..

Dagbladet - 16 timer siden

Equinor seiler under falskt flagg

Regjeringen deler ut rekordmange nye letekonsesjoner, og lar Equinor bruke skattebetalernes penger på å forsøke å påvirke våre holdninger. Mye tyder på at det er ytterst uklokt, også fra et økonomisk perspektiv..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt