NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:00

NRK - 14 Aug 19 kl. 14:47

Greta Thunberg klar for seilas

Den svenske miljøaktivisten Greta Thunberg skal seile til klimatoppmøtet i New York 23. september. Seilasen starter onsdag fra Plymouth i England, og forventet avreise for den unge aktivisten er klokken 16:00 norsk tid..
Les mer på NRK


Les mer om:
Greta Thunberg, New York, Plymouth, England, Thunberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Greta, Thunberg, klar, for, seilas
NRK - 21 Jul 19 kl. 17:43

Frihetspris til Greta Thunberg

Klimaforkjemper Greta Thunberg er hedret med den nyopprettede Frihetsprisen som deles ut av den franske regionen Normandie. 16 år gamle Thunberg sto med krigsveteranene Charles Norman Shay og Léon Gautier da hun mottok prisen i Caen søndag. (NTB).

NRK - 17 May 19 kl. 16:26

Greta Thunberg blir æresdoktor

Den 16 år gamle svenske klimaaktivisten Greta Thunberg er utnevnt til æresdoktor ved Universitetet i Mons i Belgia. Thunberg får ærestittelen som følge av sin utrettelige innsats for å skape oppmerksomhet om global oppvarming, skriver Dagens Nyheter..

Dagbladet - 07 Jun 19 kl. 09:32

Greta Thunberg får Amnesty-pris

Klimaaktivisten Greta Thunberg og skoleelevenes protestbevegelse er tildelt Amnestys samvittighetspris for sin kamp for menneskerettigheter..

P4 - 29 Jul 19 kl. 11:36

Thunberg seiler til klimatoppmøtet

Den 16 år gamle klimaaktivisten Greta Thunberg skal seile til FNs klimatoppmøte i New York i september. Det skriver hun på Twitter. Thunberg har tidligere vært klar på at å fly dit har vært uaktuelt.

Dagbladet - 08 May 19 kl. 21:24

Greta Thunberg til norske politikere: - Vi må handle nå

Greta Thunberg og Natur og Ungdom er tildelt Fritt Ord-prisen for sine bidrag i klima- og miljødebatten. I takketalen ba Thunberg norske politikere om å handle..

Aftenposten - 07 Jun 19 kl. 08:41

Greta Thunberg får Amnesty-pris

Klimaaktivisten Greta Thunberg og skoleelevenes protestbevegelse er tildelt Amnestys samvittighetspris for sin kamp for menneskerettigheter..

Klartale - 29 Jul 19 kl. 14:46

Slik reiser Greta Thunberg klima-vennlig

Greta Thunberg kjemper for et bedre klima i verden. Nå vil hun reise med båt til USA og Latin-Amerika for å snakke om det..

Hegnar.no - 21 Jul 19 kl. 18:04

Frihetspris til Greta Thunberg i Normandie

Klimaforkjemper Greta Thunberg er hedret med den nyopprettede Frihetsprisen som deles ut av den franske regionen Normandie..

NRK - 07 Jun 19 kl. 08:32

Greta Thunberg får Amnesty-pris

Klimaaktivisten Greta Thunberg og skoleelevenes protestbevegelse er tildelt Amnestys samvittighetspris for sin kamp for menneskerettigheter. Det kunngjorde Amnesty International fredag. Tildelingen viser til unike «lederskap og mot»..

Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 19:05

Greta Thunberg på vei til New York med seilbåt

Den 16 år gamle svenske miljøaktivisten Greta Thunberg reiste onsdag fra den britiske byen Plymouth på vei til New York i seilbåt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 15 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 30 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 45 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 3 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt