NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:37

NRK - 21 Jul 18 kl. 01:38

Gressbrann på Holmlia

På Holmlia i Oslo er det en gressbrann, og det er fare for spredning til bygninger, melder politiet i Oslo på Twitter. Ingen er foreløpig evakuert. Ifølge politiet er brannvesenet i gang med slukking..
Les mer på NRK


Les mer om:
Holmlia, Oslo, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gressbrann, Holmlia
VG - 16 Jun 18 kl. 23:50

Lokale på Holmlia etter gjeng-avsløring: Vil ha mer synlig politi

HOLMLIA (VG) En uke etter VGs gjengavsløring ber Holmlia-beboere om mer synlig politi og forebygging. Og påpeker mens de for ellevte gang arrangerer festival at det ikke er utrygt å bo på Holmlia..

P4 - 05 Jun 18 kl. 17:13

Gressbrann i Oslo

Det har brutt ut en gressbrann i området ved Stovner skole i Oslo i ettermiddag. Det opplyser politiet. Nødetatene er nå på stedet..

NRK - 03 May 18 kl. 17:55

Gressbrann spredde seg til fjøs

En gressbrann på øya Aldra i Lurøy kommune på Helgeland kom ut av kontroll torsdag og spredde seg til et fjøs. Det er ingen dyr i fjøset, opplyser politiet..

P4 - 29 Apr 18 kl. 12:50

Gressbrann i Telemark

Det har brutt ut gressbrann i Kviteseid i Telemark. Det brenner kun i et avgrenset område, og brannvesenet skal ha kontroll på brannen..

NRK - 29 Apr 18 kl. 12:41

Har kontroll på gressbrann

Brannvesenet har kontroll på en gressbrann som hadde spredt seg i Omtveitvegen i Kviteseid i Telemark. Det brenner nå kun i et avgrenset område..

NRK - 14 Jul 18 kl. 16:37

Gressbrann ved Hønefoss

Sør-Øst politidistrikt skriver på Twitter at de har fått melding om en gressbrann på Helgelandsmoen ved Hønefoss lørdag ettermiddag. Det skal være fare for spredning til bygg. Brannvesenet er på vei..

P4 - 03 May 18 kl. 18:17

Gressbrann ute av kontroll

En gressbrann er ute av kontroll i Lurøy kommune i Nordland. Brannen har spredt seg til et fjøs, men det er ingen dyr i fjøst, opplyser politiet. Brannvesen, politi og en ambulansebåt er på stedet, og sivilforsvaret er på vei..

P4 - 28 May 18 kl. 15:10

Gressbrann på Sunnmøre

Det har brutt ut en større gressbrann på Remøya på Sunnmøre nå i ettermiddag. Politiet har fått beskjed om at det er et forholdsvis stort område i bratt terreng som brenner, skriver VG. Nødetatene er på vei til stedet..

P4 - 30 May 18 kl. 15:14

Setter inn helikopter mot gressbrann

Det har brutt ut en gressbrann i Forsand i Rogaland. Rundt 100 kvadratmeter står i brann, og et helikopter er rekvirert i slukningsarbeidet. Brannvesenet melder at de foreløpig har kontroll på brannen..

P4 - 04 Jun 18 kl. 17:48

Gressbrann i Solund

Brannvesenet jobber nå med å få kontroll på en kraftig gressbrann i nærheten av Trovåg i Solund. Det er foreløpig ikke fare for at det skal spre seg til bebyggelse. Et brannhelikopter er nå rekvirert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Pengefondet justerer ned utsiktene

Det internasjonale pengefondet meiner dei økonomiske utsiktene har svekka seg sidan oktober, og justerer ned vekstprognosane med 0,2 prosentpoeng for 2019, og 0,1 for 2020. Handelskrig og brexit har verka inn, og dei åtvarar mot brexit utan avtale..

NRK - 15 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 15 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 45 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 45 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt