NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:03

NRK - 21 Jul 18 kl. 01:38

Gressbrann på Holmlia

På Holmlia i Oslo er det en gressbrann, og det er fare for spredning til bygninger, melder politiet i Oslo på Twitter. Ingen er foreløpig evakuert. Ifølge politiet er brannvesenet i gang med slukking..
Les mer på NRK


Les mer om:
Holmlia, Oslo, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gressbrann, Holmlia
VG - 16 Jun 18 kl. 23:50

Lokale på Holmlia etter gjeng-avsløring: Vil ha mer synlig politi

HOLMLIA (VG) En uke etter VGs gjengavsløring ber Holmlia-beboere om mer synlig politi og forebygging. Og påpeker mens de for ellevte gang arrangerer festival at det ikke er utrygt å bo på Holmlia..

NRK - 29 Apr 18 kl. 12:41

Har kontroll på gressbrann

Brannvesenet har kontroll på en gressbrann som hadde spredt seg i Omtveitvegen i Kviteseid i Telemark. Det brenner nå kun i et avgrenset område..

P4 - 29 Apr 18 kl. 12:50

Gressbrann i Telemark

Det har brutt ut gressbrann i Kviteseid i Telemark. Det brenner kun i et avgrenset område, og brannvesenet skal ha kontroll på brannen..

P4 - 05 Jun 18 kl. 17:13

Gressbrann i Oslo

Det har brutt ut en gressbrann i området ved Stovner skole i Oslo i ettermiddag. Det opplyser politiet. Nødetatene er nå på stedet..

NRK - 03 May 18 kl. 17:55

Gressbrann spredde seg til fjøs

En gressbrann på øya Aldra i Lurøy kommune på Helgeland kom ut av kontroll torsdag og spredde seg til et fjøs. Det er ingen dyr i fjøset, opplyser politiet..

NRK - 14 Jul 18 kl. 16:37

Gressbrann ved Hønefoss

Sør-Øst politidistrikt skriver på Twitter at de har fått melding om en gressbrann på Helgelandsmoen ved Hønefoss lørdag ettermiddag. Det skal være fare for spredning til bygg. Brannvesenet er på vei..

P4 - 03 May 18 kl. 18:17

Gressbrann ute av kontroll

En gressbrann er ute av kontroll i Lurøy kommune i Nordland. Brannen har spredt seg til et fjøs, men det er ingen dyr i fjøst, opplyser politiet. Brannvesen, politi og en ambulansebåt er på stedet, og sivilforsvaret er på vei..

P4 - 30 May 18 kl. 15:14

Setter inn helikopter mot gressbrann

Det har brutt ut en gressbrann i Forsand i Rogaland. Rundt 100 kvadratmeter står i brann, og et helikopter er rekvirert i slukningsarbeidet. Brannvesenet melder at de foreløpig har kontroll på brannen..

P4 - 28 May 18 kl. 15:10

Gressbrann på Sunnmøre

Det har brutt ut en større gressbrann på Remøya på Sunnmøre nå i ettermiddag. Politiet har fått beskjed om at det er et forholdsvis stort område i bratt terreng som brenner, skriver VG. Nødetatene er på vei til stedet..

P4 - 04 Jun 18 kl. 17:48

Gressbrann i Solund

Brannvesenet jobber nå med å få kontroll på en kraftig gressbrann i nærheten av Trovåg i Solund. Det er foreløpig ikke fare for at det skal spre seg til bebyggelse. Et brannhelikopter er nå rekvirert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt