NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 08:33

NRK - 21 Jul 18 kl. 01:38

Gressbrann på Holmlia

På Holmlia i Oslo er det en gressbrann, og det er fare for spredning til bygninger, melder politiet i Oslo på Twitter. Ingen er foreløpig evakuert. Ifølge politiet er brannvesenet i gang med slukking..
Les mer på NRK


Les mer om:
Holmlia, Oslo, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gressbrann, Holmlia
VG - 16 Jun 18 kl. 23:50

Lokale på Holmlia etter gjeng-avsløring: Vil ha mer synlig politi

HOLMLIA (VG) En uke etter VGs gjengavsløring ber Holmlia-beboere om mer synlig politi og forebygging. Og påpeker mens de for ellevte gang arrangerer festival at det ikke er utrygt å bo på Holmlia..

P4 - 29 Apr 18 kl. 12:50

Gressbrann i Telemark

Det har brutt ut gressbrann i Kviteseid i Telemark. Det brenner kun i et avgrenset område, og brannvesenet skal ha kontroll på brannen..

NRK - 03 May 18 kl. 17:55

Gressbrann spredde seg til fjøs

En gressbrann på øya Aldra i Lurøy kommune på Helgeland kom ut av kontroll torsdag og spredde seg til et fjøs. Det er ingen dyr i fjøset, opplyser politiet..

NRK - 29 Apr 18 kl. 12:41

Har kontroll på gressbrann

Brannvesenet har kontroll på en gressbrann som hadde spredt seg i Omtveitvegen i Kviteseid i Telemark. Det brenner nå kun i et avgrenset område..

P4 - 05 Jun 18 kl. 17:13

Gressbrann i Oslo

Det har brutt ut en gressbrann i området ved Stovner skole i Oslo i ettermiddag. Det opplyser politiet. Nødetatene er nå på stedet..

NRK - 14 Jul 18 kl. 16:37

Gressbrann ved Hønefoss

Sør-Øst politidistrikt skriver på Twitter at de har fått melding om en gressbrann på Helgelandsmoen ved Hønefoss lørdag ettermiddag. Det skal være fare for spredning til bygg. Brannvesenet er på vei..

P4 - 03 May 18 kl. 18:17

Gressbrann ute av kontroll

En gressbrann er ute av kontroll i Lurøy kommune i Nordland. Brannen har spredt seg til et fjøs, men det er ingen dyr i fjøst, opplyser politiet. Brannvesen, politi og en ambulansebåt er på stedet, og sivilforsvaret er på vei..

P4 - 28 May 18 kl. 15:10

Gressbrann på Sunnmøre

Det har brutt ut en større gressbrann på Remøya på Sunnmøre nå i ettermiddag. Politiet har fått beskjed om at det er et forholdsvis stort område i bratt terreng som brenner, skriver VG. Nødetatene er på vei til stedet..

P4 - 30 May 18 kl. 15:14

Setter inn helikopter mot gressbrann

Det har brutt ut en gressbrann i Forsand i Rogaland. Rundt 100 kvadratmeter står i brann, og et helikopter er rekvirert i slukningsarbeidet. Brannvesenet melder at de foreløpig har kontroll på brannen..

P4 - 04 Jun 18 kl. 17:48

Gressbrann i Solund

Brannvesenet jobber nå med å få kontroll på en kraftig gressbrann i nærheten av Trovåg i Solund. Det er foreløpig ikke fare for at det skal spre seg til bebyggelse. Et brannhelikopter er nå rekvirert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ambulanse i frontkollisjon

En ambulanse har frontkollidert personbil på E16 ved Røn i Vestre Slidre i Oppland. Ambulansen var på vei til en annen ulykke. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 1 time siden

4.400 fengselsansatte skal streike

I dag skal fengselsansatte protestere ved å gå ut i streik, fordi regjeringen mener det ikke er behov for like mange fengselsplasser fremover. Leder for Politijuristene, Sverre Bromander, advarer om at nedleggelsene kan føre til lange soningskøer..

NRK - 45 minutter siden

Minst 55 drept i Nigeria

Minst 55 mennesker er drept i sammenstøt mellom kristne og muslimske ungdommer fra henholdsvis Adara- og Hausa-folket i byen Kaduna nordvest i Nigeria, melder AFP..

NRK - 1 time siden

– En av tre dropper tannlegen

Hver tredje nordmann utsetter eller dropper å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, viser en spørreundersøkelse for Frifagbevegelse.no og Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

Raseri etter at Hareide tapte kampen om Krfs største fylkeslag.

NRK - 1 time siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 1 time siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 2 timer siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 19 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 3 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt