NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 13:21

NRK - 27 jan. 21 kl. 18:04

Greip inn mot ulovleg budsjett

Fauske kommune i Nordland har 1,5 milliardar kroner i gjeld, og planla å gå med nesten 70 millionar i underskot i år. No har statsforvaltaren oppheva det ulovlege budsjettet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Greip, innmot , ulovleg, budsjett
E24 - 09 jan. 21 kl. 10:00

Var Norwegian-aksjen et pengespill, ville nok Lotteritilsynet grepet inn

Aksjemarkedet verdsetter Norwegian, som i realiteten er et konkursbo, til over tre milliarder kroner. Det henger ikke på greip..

E24 - 13 jan. 21 kl. 21:25

Reagerer på manglende kjøttgrep i klimaplanen

Regjeringen vil redusere kjøttkonsumet samtidig som de stimulerer til høy kjøttproduksjon. – Henger ikke på greip, mener Anja Bakken Riise, leder i Fremtiden i våre hender..

NRK - 13 jan. 21 kl. 10:43

Nye tiltak mot fiskerikrim

Nye tiltak mot fiskerikriminalitet skal gjere det vanskelegare å drive ulovleg. Alle fiskebåtar skal bli spora og dei må dokumentere alle leveringer av fangst med automatiserte veiingsystem..

NRK - 02 feb. 21 kl. 09:25

Stansa etterforsking av bryggje

Då Gunnar Bygnes fann ei ulovleg bryggje på eigedomen sin ville lensmannen i Fjaler etterforske, men politileiinga og statsadvokaten sa nei. Dei meiner det må løysast som ei sivil sak, men Bygnes veit ikkje kven som har satt opp bryggja..

NRK - 08 feb. 21 kl. 16:04

24 arbeidarar mista livet i Marokko

Minst 24 arbeidarar er døde i Tanger i Marokko etter at kraftig regn førte til flaum i ein ulovleg klesfabrikk. Det melder det marokkanske nyheitsbyrået MAP. Ein redningsaksjon går føre seg for å hente ut andre arbeidarar i lokalet..

NRK - 22 feb. 21 kl. 13:16

Etterforsking av sjøtransport over

Konkurransetilsynet har ikkje lenger mistanke om ulovleg prissamarbeid innan sjøtransport. I oktober i fjor gjennomførte tilsynet rassia hos fleire aktørar. Materialet har ikkje gitt dei grunnlag til å gå vidare med saka..

Aftenposten - 11 jan. 21 kl. 13:00

RBK har laget tre budsjett: Forberedt på tomt Lerkendal til juli

Den usikre koronasituasjonen har fått Rosenborg til å ta et uvanlig grep..

NRK - 10 feb. 21 kl. 09:51

Politiet med økt budsjett

Politiet i Innlandet har fått tildelt 898 millioner kroner for 2021, en økning på 36 millioner fra 2020. Politimester Johan Brekke skriver i en pressemelding at han er glad for økningen, men mener de fortsatt står i en krevende økonomisk situasjon..

Aftenposten - 12 feb. 21 kl. 08:00

Male vegger, kjøkken eller fliser? Enkle oppgraderinger med stor effekt. Her er malerens oppskrift.

Oppussing på budsjett: Interiørarkitekten og malerens tips..

NRK - 15 feb. 21 kl. 15:27

Ønsker større Nato med mer penger

Nato-sjef Jens Stoltenberg tar til orde for et Nato med større budsjett og mer samarbeid innen blant annet klima, innovasjon og samfunnets motstandsdyktighet. Det er noen av hovedpunktene og forslagene Stoltenberg la fram mandag, melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Strengere tiltak i byggebransjen

Bygg- og anleggsbransjen i Oslo får en forskrift for ivaretakelse av smittevern, skriver Oslo kommune i en pressemelding. Forskriften varer til og med 23. mars.

NRK - 10 minutter siden

105 koronasmittede på sykehus

Onsdag var 105 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge, en nedgang på fire pasienter fra dagen før. 22 av dem får respiratorbehandling, like mange som dagen før, ifølge Helsedirektoratet. 72.

NRK - 15 minutter siden

Rapport fraråder ny flyplass

En ny flyplass i Mo i Rana er ikke samfunnsøkonomisk lønnsom. Det er konklusjonen i en rapport som viser til milliardtap..

NRK - 15 minutter siden

BBC: Uigur-befolkningen tynnes ut

En ny hemmelig kinesisk studie viser at uigurene er i ferd med å tynnes ut i Xinjiang-regionen i Kina, melder BBC. Kinesiske myndigheter sier de ønsker å utrydde fattigdom på landsbygda, men avviser at de har et mål om å endre demografien i området..

NRK - 30 minutter siden

En fjerde er siktet

Politiet arresterte en fjerde person i går etter knivstikkingen som fant sted på Madla i Stavanger natt til i går. Det opplyser politiadvokat Marita Hagen til NRK. Den siste er også siktet for grov kroppsskade.

NRK - 1 time siden

Påvist mutert korona i Alta

Det er påvist mutert korona-virus i Alta, det melder kommunen. Nå kartlegges det om flere som kan være smittet av den muterte varianten..

NRK - 1 time siden

Norwegian-selskap til domstolen

Eit av dei norske dotterselskapa i Norwegian-konsernet har bede Asker og Bærum tingrett om forhandlingar om rekonstruksjon på same måte som morselskapet. Norwegian Air Resources Shared Service Center har 574 administrativt tilsette i sju land..

NRK - 1 time siden

Vaksiner til Rwanda og Kenya

Rwanda og Kenya fikk de første leveranser av AstraZeneca-vaksinene onsdag, som et ledd i det globale Covax-samarbeidet som skal sørge for vaksinering i lav- og mellominntektsland. Rwanda mottok 240.000 doser, Kenya fikk 1.

NRK - 1 time siden

Innrømmer bombetrussel

En 17 åring fra Sandefjord har i avhør innrømmet at han står bak en bombetrussel mot Sandefjord videregående skole på det sosiale nettverket Jodel. Krimsjef Paal Knutsen sier gutten ikke hadde noen bombe. Politiets jurister skal vurdere reaksjon..

NRK - 1 time siden

Kraftig jordskjelv i Hellas

Et jordskjelv med en styrke på 6.2 har rammet Hellas, opplyser European Mediterranean Seismological Centre. Det har ikke kommet meldinger om skader, men ifølge vitner kunne skjelvet kjennes godt i Aten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt