VG > Sport

Wednesday, 19 February, 15:09

VG - 18 Jan 20 kl. 05:05

Gratis-opplevelser i Liverpool

Enten du skal til Liverpool for å se fotball eller ta for deg av byens kulturliv, kan du få mange opplevelser gratis mens du er i byen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Liverpool

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gratis-opplevelseri , Liverpool
VG - 02 Feb 20 kl. 07:22

Slik får du billetter til unike gratis London-opplevelser

LONDON (VG) Planlegger du godt og har litt flaks kan du havne på første rad på «verdens beste» talkshow og høre superstjerner dele private historier, helt gratis..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 08:04

Oilers-profilen med klar melding: – Narvik skal ikke få noe gratis her

Med fulladede batterier og gode opplevelser fra landslaget, er Tommy Kristiansen klar for å sette Narvik på plass når serien starter opp igjen i kveld..

VG - 11 Feb 20 kl. 15:06

Mona Grudt: – Jeg har hatt mange #metoo-opplevelser

I et nytt intervju forteller Mona Grudt (48) om ubehagelige opplevelser hun hadde i sin misse-karriere: – Jeg har vært ute for mye, sier den tidligere Miss Universe-vinneren..

P4 - 11 Nov 19 kl. 14:56

Flere opplevelser under juletreet i år

Mange kommer til å finne opplevelser uner juletreet i år i stedet for fysiske gaver. Det viser prognoser fra handelsorganisasjonen Virke. Vi er mer opptatt av klima nå enn før og det kommer trolig til å gjenspeile seg i årets julehandel, sier direktør for faghandel i Virke, Bror William Stende..

P4 - 11 Nov 19 kl. 14:56

Flere vil finne opplevelser under juletreet

Mange kommer til å finne opplevelser uner juletreet i år i stedet for fysiske gaver. Det viser prognoser fra handelsorganisasjonen Virke. Vi er mer opptatt av klima nå enn før og det kommer trolig til å gjenspeile seg i årets julehandel, sier direktør for faghandel i Virke, Bror William Stende..

P4 - 18 Dec 19 kl. 21:06

Liverpool til VM-finale for klubblag

Liverpool er videre til VM-finalen for klubblag. Det ble klart i kveld når de avgjorde kampen mot Monterrey på overtid. Det så lenge tøft ut for Liverpool, men innbytter Roberto Firmino satte inn 2-1 målet like før slutt og Jürgen Klopp og Liverpool kan glede seg over finaleplass..

VG - 15 Feb 20 kl. 20:21

Innbytter reddet Liverpool-seier mot bunnlag

(Norwich - Liverpool 0–1) Sadio Mané kom inn fra benken og sikret tre Liverpool-poeng. Det ble ikke av den enkle sorten da Alexander Tetteys Norwich var nære å bryte seiersrekken til Liverpool..

VG - 18 Dec 19 kl. 20:20

Innbyttere sendte Liverpool til finalen på overtid

(Monterrey - Liverpool 1–2) Liverpool slet lenge mot Monterrey, men så satte Jürgen Klopp inn stjernene, og en av dem var Roberto Firmino som avgjorde for Liverpool på overtid..

VG - 05 Nov 19 kl. 22:50

Sander Berge og Genk nær Liverpool-skalp

LIVERPOOL (VG) (Liverpool – Genk 2–1) Liverpool sløste og sløste med sjansene i en kamp de totaldominerte, og på tampen kunne Sander Berge (21) og hans lagkamerater stukket av med ett poeng..

VG - 27 Nov 19 kl. 22:54

Nøkkelspiller skadet da Napoli tok poeng mot Liverpool på Anfield

(Liverpool - Napoli 1–1) Napoli rystet Liverpool på Anfield. Nå kan Erling Braut Haaland (19) og Red Bull Salzburg ødelegge for Liverpool i Champions League-gruppespillets siste kamp..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 minutter siden

Superagenten til VG: Haaland er «ZENSASJONELL»

DORTMUND (VG) Superagent Mino Raiola (52) mener klienten Erling Braut Haaland (19) fortsatt har mye å gå på..

VG - 45 minutter siden

Søderlund klar for BK Häcken

Alexander Søderlund (32) er ferdig i Rosenborg og flytter seg til BK Häcken i svensk fotball..

VG - 1 time siden

Warholm-treneren etter Haalands monsterspurt: – Han er steingod

Friidretts- og sprinteksperter lar seg imponere over farten og fysikken til Erling Braut Haaland (19). Fotballfenomenet er ikke i samme liga som Norges raskeste menn, men kunne fort ha vunnet kvinneklassen på 60 meter i NM, mener de..

VG - 1 time siden

Eksperter om Beslutningsforum: – Tragisk

Beslutningsforum for nye metoder må endres, mener flere fagfolk. De etterspør større åpenhet om beslutningene, større hensyn til at pasienter har dårlig tid og større faglighet i vurderingene..

VG - 1 time siden

Drapssiktet 15-åring avhørt uten forsvarer – politimenn må møte i retten

15-åringen som ble dømt for dobbeltdrapet i Kristiansand i 2016, ble avhørt i 40 minutter uten forsvarer. Nå må de to etterforskningslederne møte i retten..

VG - 2 timer siden

Filmanmeldelse «Fjols til fjells»: Fjasete fjols

Overhodet ikke morsom, dessverre..

VG - 2 timer siden

Trakk seg fra «Farmen kjendis»: – Mamma var nær døden

Drøyt ett døgn etter at den svenske hollywoodfruen entret «Farmen kjendis» fikk TV 2 en bekymringsmelding fra en venninne i Los Angeles. Så reiste hun tårevåt hjem..

VG - 3 timer siden

Anniken Jørgensen er sammen igjen med eksen

Den profilerte bloggeren bekrefter forholdet til VG..

VG - 4 timer siden

Casper Ruud ligger bedre an enn verdensfirer Thiem

Casper Ruud matcher ikke resultatene til verdens tre beste spillere på samme alder. Men det norske tennishåpet ligger bedre an på ATP-rankingen enn verdensfirer Dominic Thiem og halvparten av topp 10-spillerne gjorde da de nettopp hadde fylt 21 år..

VG - 5 timer siden

Slik blir været i resten av vinterferien

Dagen i dag ser ut til å bli den fineste dagen i vinterferien flere steder i landet. Så kommer det en ny runde med vind, regn og sludd!.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt