VG > Sport

Torsdag, 24 September, 10:32

VG - 18 jan. 20 kl. 05:05

Gratis-opplevelser i Liverpool

Enten du skal til Liverpool for å se fotball eller ta for deg av byens kulturliv, kan du få mange opplevelser gratis mens du er i byen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Liverpool

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gratis-opplevelseri , Liverpool
VG - 02 feb. 20 kl. 07:22

Slik får du billetter til unike gratis London-opplevelser

LONDON (VG) Planlegger du godt og har litt flaks kan du havne på første rad på «verdens beste» talkshow og høre superstjerner dele private historier, helt gratis..

P4 - 11 nov. 19 kl. 14:56

Flere vil finne opplevelser under juletreet

Mange kommer til å finne opplevelser uner juletreet i år i stedet for fysiske gaver. Det viser prognoser fra handelsorganisasjonen Virke. Vi er mer opptatt av klima nå enn før og det kommer trolig til å gjenspeile seg i årets julehandel, sier direktør for faghandel i Virke, Bror William Stende..

P4 - 11 nov. 19 kl. 14:56

Flere opplevelser under juletreet i år

Mange kommer til å finne opplevelser uner juletreet i år i stedet for fysiske gaver. Det viser prognoser fra handelsorganisasjonen Virke. Vi er mer opptatt av klima nå enn før og det kommer trolig til å gjenspeile seg i årets julehandel, sier direktør for faghandel i Virke, Bror William Stende..

VG - 11 feb. 20 kl. 15:06

Mona Grudt: – Jeg har hatt mange #metoo-opplevelser

I et nytt intervju forteller Mona Grudt (48) om ubehagelige opplevelser hun hadde i sin misse-karriere: – Jeg har vært ute for mye, sier den tidligere Miss Universe-vinneren..

P4 - 29 juli 20 kl. 12:13

Færre deltar i det digitale kulturlivet

Det digitale kulturlivet i Norge har hatt en nedgang. En undersøkelse fra Norsk koronamonitor viser et en av fem nordmenn har deltatt i kulturelle opplevelser digitalt den siste måneden. På grunn av koronaviruset har festivaler og artister måtte avlyse konserter, men mange tilbyr opplevelser via nettet..

E24 - 13 aug. 20 kl. 06:53

Norske turister vil ikke betale for opplevelser: Andreas mista halve omsetninga

Fulle campingplasser og ferierende nordmenn til tross. Bare et fåtall vil betale for opplevelser. Nordmenn betaler heller for å se løver i Afrika enn å fiske på fjorden, sier Andreas Nilsen på Kvaløya..

P4 - 27 sep. 19 kl. 13:34

- Slutt på gratis elbilparkering i Oslo

- Det blir slutt på gratis parkering i Oslo for elbiler. Det slår miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg fast, skriver Nettavisen. Allerede fra neste år vil det koste penger, men hvor mye er ikke avklart.

NRK - 26 jan. 20 kl. 17:58

SAS tilbyr gratis ombooking

SAS tilbyr gratis ombooking av reiser til Kina før 23. februar på grunn av virusutbruddet. SAS tilbyr ikke gratis avbestillinger, med henvisning til at skandinaviske regjeringer ikke fraråder reiser til Kina generelt, men bare til rammede områder..

P4 - 29 feb. 20 kl. 23:53

Gratis kollektivtilbud i Luxembourg

Luxembourg blir det første landet i verden med gratis kollektivtransport. I dag ble dette lansert,her skal det ikke koste noe å ta buss, tog eller trikk. Gratis transport er et ledd i en større plan for å oppdatere samferdselen i Luxembourg.

NRK - 10 mars 20 kl. 15:35

Tilbyr gratis ombooking av reiser

Både SAS og Norwegian tilbyr nå gratis ombooking av reiser som er kjøpt i store delar av mars månad. Også reiseoperatøren Tui tilbyr gratis ombooking av sommar- og haustreiser som er bestilte frå og med 10. mars, skriv selskapet i ei pressemelding..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

RBK-legendene fra 1996 tror på Glimt: – Milan skal passe seg

For 24 år siden sto Rosenborg for en av nasjonens største fotballbragder. Nå mener RBK-heltene at en Bodø/Glimt-seier over Milan kan få stor betydning for hele Fotball-Norge..

VG - 1 time siden

Fra «null» til best i verden: – Jeg var totalt utrent

BERGEN (VG) Bare 10 år etter at hun var «totalt utrent» og kjøpte fotballsko for å begynne med fotball igjen, er Hedda Hynne (30) årets raskeste kvinne – i hele verden – på 800 meter..

VG - 2 timer siden

Jurist krever bedre begrunnelse for Oslos forbud mot private samlinger med over 10 personer

Begrunnelsen er for vag og upresis til å gjøre så stor inngripen i folks liv, mener menneskerettighetsekspert og jurist Anine Kierulf..

VG - 5 timer siden

Zayn Malik bekrefter: – Den lille jenta vår er her

Superparet Gigi Hadid og Zayn Malik har fått sitt første barn..

VG - 7 timer siden

Harry og Meghan får kritikk etter video

Prins Harry og hertuginne Meghan får kritikk for å oppfordre amerikanerne til å bruke stemmeretten sin. Donald Trump kommer samtidig med et nytt stikk mot hertuginnen..

VG - 17 timer siden

Full storm i Nord-Norge: 2500 uten strøm i Troms

Etter at stormen herjet i Lofoten, har uværet onsdag kveld truffet Troms med full styrke..

VG - 11 timer siden

Tidligere toppdommer etter Molde-drama: – Nå skjønner alle at handsregelen er totalt uforståelig

(Molde-Ferencvaros 3–3) To handssituasjoner. Den ene ga ikke straffe til Molde. Den andre ga straffe til Ferencvaros.

VG - 12 timer siden

Urimelig mot Kjøll

Idrettspresident Berit Kjølls utpreget dannede og diplomatiske linje har ikke alltid slått like heldig ut. Men coronakritikken hun nå får fremstår urettferdig..

VG - 16 timer siden

Helsepolitikere ber regjeringen granske ulovlig besøksstans

Politikere fra Senterpartiet, Fremskrittspartiet, Arbeiderpartiet og SV ber regjeringen finne hvor mange utviklingshemmede som har blitt nektet å ta i mot besøk - og sørge for at det ikke skjer igjen..

VG - 16 timer siden

Brennhete Tokmac Nguen bekrefter interesse fra flere klubber

Storspill for Ferencváros har fått opp øynene til både landslaget og klubber utenfor Ungarns grenser. Nå vil et dobbeltmøte med Molde få konsekvenser for fremtiden til drammenseren Tokmac Nguen (26)..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt