NRK > Nyheter

Tuesday, 16 October, 14:31

NRK - 14 May 18 kl. 03:11

Gransker politiet etter sykkel-VM

Politiets Fellesforbund mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under sykkel-VM i Bergen. Nå er saken til behandling hos Arbeidstilsynet. PF har meldt fra om lange vakter, overtid og vanskelige arbeidsforhold, skriver Bergens Tidende..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fellesforbund, Politidirektoratet, VM, Bergen, Arbeidstilsynet, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gransker, politiet, etter, sykkel-VM
Hegnar.no - 14 May 18 kl. 05:43

Arbeidstilsynet gransker politiet etter sykkel-VM i Bergen

Politiets Fellesforbund (PF) mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under sykkel-VM i Bergen. Nå er saken til behandling hos Arbeidstilsynet. .

Dagbladet - 14 May 18 kl. 03:30

Arbeidstilsynet gransker politiet etter sykkel-VM i Bergen

Politiets Fellesforbund (PF) mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under sykkel-VM i Bergen. Nå er saken til behandling hos Arbeidstilsynet. .

P4 - 14 May 18 kl. 05:51

Arbeidstilsynet gransker politiet

Arbeidstilsynet gransker nå politiet etter sykkel-VM i Bergen i fjor. Årsaken er at Politiets fellesforbund mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under mesterskapet og har meldt fra til tilsynet, skriver Bergens Tidende. Regionleder i forbundet, Kjetil Rekdal, mener arbeidsgiver bevisst har brutt loven med lange vakter, overtid og vanskelige arbeidsforhold..

VG - 14 May 18 kl. 03:39

Arbeidstilsynet gransker politiet etter sykkel-VM i Bergen

Politiets Fellesforbund (PF) mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under sykkel-VM i Bergen. Nå er saken til behandling hos Arbeidstilsynet. .

NRK - 09 Sep 18 kl. 22:45

Turist på tråsykkel påkjørt

Et redningshelikopter er på vei til Karasjok i Finnmark etter at en bil har kjørt på en turist på tråsykkel. Ifølge iFinnmark var det uklart om redningshelikopteret kunne ta av på grunn av tåke, men det er nå på vei, melder politiet..

NRK - 04 Jun 18 kl. 18:31

7-åring på sykkel påkjørt

En 7 år gammel gutt på sykkel ble påkjørt i Parkalleen i Lillestrøm ved halv seks-tiden mandag, melder Politiet i Øst på Twitter. Gutten er kjørt til sykehus med ambulanse, skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 15 Jun 18 kl. 07:41

Krever evaluering av sykkel-VM

Vest politidistrikt har tatt imot varsel om pålegg frå Arbeidstilsynet etter sykkel-VM i Bergen Det skriver Bergens Tidene. Under mesterskapet fikk de nemlig flere varslinger om lange vakter og omfattende overtid for politibetjentene. Tilsynet krever at politiet nå evaluerer sitt eget arbeid under VM..

VG - 01 Aug 18 kl. 10:31

Politiet har beslaglagt sykkel i Jæren-drapssaken

JÆREN (VG) Onsdag ettermiddag har politiet hentet ut en svart sykkel fra garasjen der siktede bor..

NRK - 19 Jun 18 kl. 09:37

Trafikk-tiltak i sykkel-NM

Det oppstod trafikkaos da sykkel-NM åpnet i Sandefjord i helgen. Arrangementsansvarlig Anders Besvold Hansen møtte i går Statens vegvesen, politiet og kommunen for å utarbeide tiltak som sikrer god flyt resten av mesterskapet..

P4 - 20 Jun 18 kl. 14:41

Leter fortsatt etter 15-åring

Politiet søker fortsatt etter en 15 år gammel gutt som ble meldt savnet fra Fornebu i Bærum natt til i går. Gutten er ifølge politiet syk, og det haster derfor å komme i kontakt med ham. 15-åringen hadde meg seg et telt, en stor sekk og en sykkel, og kan være observert i Tønsberg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Nattetemperatur-rekord ble knust

De 25,4 gradene som ble målt i Tafjord og Surnadal natt til søndag, lå langt over tidligere rekorder for nattetemperatur i oktober. På nattetid finnes det ikke noe i nærheten av 25,4 grader i temperaturdata som strekker seg tilbake til 1950-tallet..

NRK - 45 minutter siden

500 skader etter flommen

Rundt 500 skader for 100 millioner kroner meldt inn etter flommen, ifølge Finans Norge.

NRK - 6 timer siden

53 registrert som utviklingshemma

Minst 53 personer er oppførte som psykisk utviklingshemma uten en utgreiing i spesialisthelsetjenesten, skriver VG. Avisen har kartlagt hvor mange som har blitt registerte som psykisk utviklingshemma de siste ti åra i norske kommuner..

NRK - 1 time siden

Slutt på gratispasseringer

I løpet av tirsdag vil alle de 38 bomstasjonene på Nord-Jæren være i drift. Det skriver Stavanger Aftenblad. Seks bomstasjoner i Stavanger og Sandnes har vært utsatt for hærverk, og fem av disse har vært satt ut av spill..

NRK - 1 time siden

Finsk forfatter er død

Den finske forfatteren Arto Paasilinna er død, 76 år gammel, melder Sveriges Radio. Paasilinna fikk sitt store gjennombrudd med "Harens år" i 1975. I dag er hans bøker oversatt til over 20 språk og har vunnet en rekke litterære priser..

NRK - 1 time siden

Anklager Frankrike for våpeneksport

Frankrike bryter egne regler om våpeneksport til Egypt, mener Amnesty International. I en rapport kommer det fram at egyptiske sikkerhetsstyrker har benyttet franske pansrede kjøretøy når de har skutt mot demonstranter under protestaksjoner i Egypt..

NRK - 45 minutter siden

Drapsforsøk opp for Høyesterett

Kvinnen som er dømt for gjentatte drapsforsøk ved å fore ektemannen med musegift, får anken sin opp i Høyesterett. Dommen skal vurdere om lagmannsretten har forstått loven korrekt da juryen fant kvinnen skyldig og retten til slutt avsa dom..

NRK - 1 time siden

Pompeo takket Saudi-Arabias konge

USAs utenriksminister Mike Pompeo takket kong Salman av Saudi-Arabia for at han forplikter seg til en grundig etterforskning forsvinningen til journalisten Jamal Khashoggi. Pompeo er på besøk i Saudi-Arabia i forbindelse med forsvinningssaken.

NRK - 1 time siden

300 skademeldinger etter flommen

Forsikringsselskapet If ble tatt på sengen av den kraftige flommen, og tror skadene kommer på flere titalls millioner kroner. Forsikringsselskapa venter enda flere skademeldinger når de evakuerte får flytte hem..

NRK - 1 time siden

Pressetreff med Merkel og Solberg

Statsminister Erna Solberg besøker Berlin, der hun møter Tysklands forbundskansler Angela Merkel. Solberg skal også delta på World Health Summit.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt