NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:32

NRK - 14 May 18 kl. 03:11

Gransker politiet etter sykkel-VM

Politiets Fellesforbund mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under sykkel-VM i Bergen. Nå er saken til behandling hos Arbeidstilsynet. PF har meldt fra om lange vakter, overtid og vanskelige arbeidsforhold, skriver Bergens Tidende..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fellesforbund, Politidirektoratet, VM, Bergen, Arbeidstilsynet, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gransker, politiet, etter, sykkel-VM
Dagbladet - 14 May 18 kl. 03:30

Arbeidstilsynet gransker politiet etter sykkel-VM i Bergen

Politiets Fellesforbund (PF) mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under sykkel-VM i Bergen. Nå er saken til behandling hos Arbeidstilsynet. .

Hegnar.no - 14 May 18 kl. 05:43

Arbeidstilsynet gransker politiet etter sykkel-VM i Bergen

Politiets Fellesforbund (PF) mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under sykkel-VM i Bergen. Nå er saken til behandling hos Arbeidstilsynet. .

P4 - 14 May 18 kl. 05:51

Arbeidstilsynet gransker politiet

Arbeidstilsynet gransker nå politiet etter sykkel-VM i Bergen i fjor. Årsaken er at Politiets fellesforbund mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under mesterskapet og har meldt fra til tilsynet, skriver Bergens Tidende. Regionleder i forbundet, Kjetil Rekdal, mener arbeidsgiver bevisst har brutt loven med lange vakter, overtid og vanskelige arbeidsforhold..

VG - 14 May 18 kl. 03:39

Arbeidstilsynet gransker politiet etter sykkel-VM i Bergen

Politiets Fellesforbund (PF) mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under sykkel-VM i Bergen. Nå er saken til behandling hos Arbeidstilsynet. .

NRK - 09 Sep 18 kl. 22:45

Turist på tråsykkel påkjørt

Et redningshelikopter er på vei til Karasjok i Finnmark etter at en bil har kjørt på en turist på tråsykkel. Ifølge iFinnmark var det uklart om redningshelikopteret kunne ta av på grunn av tåke, men det er nå på vei, melder politiet..

NRK - 04 Jun 18 kl. 18:31

7-åring på sykkel påkjørt

En 7 år gammel gutt på sykkel ble påkjørt i Parkalleen i Lillestrøm ved halv seks-tiden mandag, melder Politiet i Øst på Twitter. Gutten er kjørt til sykehus med ambulanse, skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 15 Jun 18 kl. 07:41

Krever evaluering av sykkel-VM

Vest politidistrikt har tatt imot varsel om pålegg frå Arbeidstilsynet etter sykkel-VM i Bergen Det skriver Bergens Tidene. Under mesterskapet fikk de nemlig flere varslinger om lange vakter og omfattende overtid for politibetjentene. Tilsynet krever at politiet nå evaluerer sitt eget arbeid under VM..

VG - 01 Aug 18 kl. 10:31

Politiet har beslaglagt sykkel i Jæren-drapssaken

JÆREN (VG) Onsdag ettermiddag har politiet hentet ut en svart sykkel fra garasjen der siktede bor..

NRK - 19 Jun 18 kl. 09:37

Trafikk-tiltak i sykkel-NM

Det oppstod trafikkaos da sykkel-NM åpnet i Sandefjord i helgen. Arrangementsansvarlig Anders Besvold Hansen møtte i går Statens vegvesen, politiet og kommunen for å utarbeide tiltak som sikrer god flyt resten av mesterskapet..

P4 - 20 Jun 18 kl. 14:41

Leter fortsatt etter 15-åring

Politiet søker fortsatt etter en 15 år gammel gutt som ble meldt savnet fra Fornebu i Bærum natt til i går. Gutten er ifølge politiet syk, og det haster derfor å komme i kontakt med ham. 15-åringen hadde meg seg et telt, en stor sekk og en sykkel, og kan være observert i Tønsberg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ein person til sjukehus

Ein person er køyrd til sjukehus etter ei utforkøyring i Sandnes i Rogaland. Det var mykje røyk frå bilen. Politiet etterforskar kva som har skjedd.

NRK - 30 minutter siden

Motegiganter vil være klimanøytrale

Motegigantene H&M, Hugo Boss, Puma, Adidas og Levi's skal om 32 år ikke lenger slippe ut klimagasser. Selskapene har i en pressemelding i anledning FNs klimatoppmøte i Polen kunngjort at de skal gå sammen om å skjerpe ambisjonene på klimafeltet..

NRK - 1 time siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 1 time siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 1 time siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 2 timer siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 3 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 3 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 3 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt