NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:52

NRK - 14 May 18 kl. 03:11

Gransker politiet etter sykkel-VM

Politiets Fellesforbund mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under sykkel-VM i Bergen. Nå er saken til behandling hos Arbeidstilsynet. PF har meldt fra om lange vakter, overtid og vanskelige arbeidsforhold, skriver Bergens Tidende..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Fellesforbund, Politidirektoratet, VM, Bergen, Arbeidstilsynet, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gransker, politiet, etter, sykkel-VM
Dagbladet - 14 May 18 kl. 03:30

Arbeidstilsynet gransker politiet etter sykkel-VM i Bergen

Politiets Fellesforbund (PF) mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under sykkel-VM i Bergen. Nå er saken til behandling hos Arbeidstilsynet. .

Hegnar.no - 14 May 18 kl. 05:43

Arbeidstilsynet gransker politiet etter sykkel-VM i Bergen

Politiets Fellesforbund (PF) mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under sykkel-VM i Bergen. Nå er saken til behandling hos Arbeidstilsynet. .

P4 - 14 May 18 kl. 05:51

Arbeidstilsynet gransker politiet

Arbeidstilsynet gransker nå politiet etter sykkel-VM i Bergen i fjor. Årsaken er at Politiets fellesforbund mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under mesterskapet og har meldt fra til tilsynet, skriver Bergens Tidende. Regionleder i forbundet, Kjetil Rekdal, mener arbeidsgiver bevisst har brutt loven med lange vakter, overtid og vanskelige arbeidsforhold..

VG - 14 May 18 kl. 03:39

Arbeidstilsynet gransker politiet etter sykkel-VM i Bergen

Politiets Fellesforbund (PF) mener Politidirektoratet brøt arbeidsmiljøloven under sykkel-VM i Bergen. Nå er saken til behandling hos Arbeidstilsynet. .

NRK - 09 Sep 18 kl. 22:45

Turist på tråsykkel påkjørt

Et redningshelikopter er på vei til Karasjok i Finnmark etter at en bil har kjørt på en turist på tråsykkel. Ifølge iFinnmark var det uklart om redningshelikopteret kunne ta av på grunn av tåke, men det er nå på vei, melder politiet..

NRK - 04 Jun 18 kl. 18:31

7-åring på sykkel påkjørt

En 7 år gammel gutt på sykkel ble påkjørt i Parkalleen i Lillestrøm ved halv seks-tiden mandag, melder Politiet i Øst på Twitter. Gutten er kjørt til sykehus med ambulanse, skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 15 Jun 18 kl. 07:41

Krever evaluering av sykkel-VM

Vest politidistrikt har tatt imot varsel om pålegg frå Arbeidstilsynet etter sykkel-VM i Bergen Det skriver Bergens Tidene. Under mesterskapet fikk de nemlig flere varslinger om lange vakter og omfattende overtid for politibetjentene. Tilsynet krever at politiet nå evaluerer sitt eget arbeid under VM..

VG - 01 Aug 18 kl. 10:31

Politiet har beslaglagt sykkel i Jæren-drapssaken

JÆREN (VG) Onsdag ettermiddag har politiet hentet ut en svart sykkel fra garasjen der siktede bor..

NRK - 19 Jun 18 kl. 09:37

Trafikk-tiltak i sykkel-NM

Det oppstod trafikkaos da sykkel-NM åpnet i Sandefjord i helgen. Arrangementsansvarlig Anders Besvold Hansen møtte i går Statens vegvesen, politiet og kommunen for å utarbeide tiltak som sikrer god flyt resten av mesterskapet..

P4 - 20 Jun 18 kl. 14:41

Leter fortsatt etter 15-åring

Politiet søker fortsatt etter en 15 år gammel gutt som ble meldt savnet fra Fornebu i Bærum natt til i går. Gutten er ifølge politiet syk, og det haster derfor å komme i kontakt med ham. 15-åringen hadde meg seg et telt, en stor sekk og en sykkel, og kan være observert i Tønsberg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 30 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 30 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt