Dagbladet > Innenriks

Tuesday, 17 September, 10:14

Dagbladet - 23 Aug 19 kl. 09:27

Grande til statsministerboligen

Statsminister Erna Solberg (H) og Venstre-leder Trine Skei Grande har avlyst planlagte turer for nye samtaler om bomkrisen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Erna Solberg, Venstre, Trine Skei Grande

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Grande, til, statsministerboligen
NRK - 21 Aug 19 kl. 20:57

Grande ankom statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande ankom statsministerboligen rundt klokken halv ni onsdag kveld. Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå..

P4 - 23 Aug 19 kl. 11:51

Grande har ankommet statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande dro til statsministerboligen like over klokken 11 i dag. Både hun og statsminister Erna Solgberg har avlyst dagens program, og det antas at de vil forsøke å finne en løsning på den betente bompengesaken i regjeringen. I følge Dagbladet er også en rekke statsråder fra de fire regjeringspartiene på plass..

VG - 21 Aug 19 kl. 20:06

Her forlater partilederne krisemøtet hos Erna

I flere timer satt Erna Solberg i møter med Trine Skei Grande (V) og Kjell Ingolf Ropstad (KrF) i statsministerboligen. Rundt klokken 22.30 kjørte to svarte biler bort fra statsministerboligen..

P4 - 22 Aug 19 kl. 18:21

Nekter å fortelle om møte

Venstreleder Trine Skei Grande nekter å si noe om hvordan det går i bompengeforhandlingene. Ifølge flere medier skal statsminister Erna Solberg, Trine Skei Grande og KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad ha diskutert krisen i statsministerboligen sent i går kveld, uten Frp tilstede, men hva som kom ut av møtet er ennå ikke kjent..

P4 - 21 Aug 19 kl. 21:20

Jobbes intens for å finne en enighet

Det jobbes på spreng i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken. Ifølge kilder NRK har snakket med er det bare Venstre, Krf og Høyre som møtes hos statsministeren i kveld for å diskutere saken, Frp kommer ikke på krisemøte. Rundt halv ni i kveld ankom Venstre-leder Trine Skei Grande statsministerboligen..

P4 - 28 Jun 19 kl. 15:56

Skei Grande langer ut mot bompengeparti-velgere

- De som vil stemme bompengepartiet må ta en realitetssjekk. Det sa venstreleder Trine Skei Grande på partiets halvårlige pressekonferanse idag. Skei Grande mener folkeaksjonen mot mer bompenger er en del av grunnen til at Venstre gjør det så dårlig på målingene.

P4 - 21 Aug 19 kl. 23:36

Krisemøte over hos statsministeren

Krisemøte hos statsministeren i forbindelse med bompengebråket er over. Ifølge flere medier skal to svarte regjeringsbiler ha forlatt statsministerboligen sent onsdag kveld, og man antar at både Venstre-leder Trine Skei Grande og Krfs leder Kjell Ingolf Ropstad har diskutert krisen med Erna Solberg. Hva som kom ut av møte er ennå ikke kjent, men Frps leder Siv Jensen skal ikke ha vært med på møte..

NRK - 10 Sep 19 kl. 00:50

Grande: – Jeg er riktig leder

Venstre-leder Trine Skei Grande svarer kort når hun blir spurt om hun føler at hun er rett person til å føre partiet videre, etter et dårlig kommunevalg. – Ja, svarer Grande..

VG - Igår: 18:54

Siv Jensen ber Grande rydde opp i Venstre

Venstres Abid Raja anklaget Frp for å komme med «brun propaganda» og fikk støtte fra partileder Trine Skei Grande. Frp-leder Siv Jensen ber Grande rydder opp..

VG - Igår: 18:54

Siv Jensen ber Grande rydde opp i Venstre

Venstres Abid Raja anklaget Frp for å komme med «brun propaganda» og fikk støtte fra partileder Trine Skei Grande. Frp-leder Siv Jensen ber Grande rydder opp..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Johanne (17) ble skutt fire ganger

Philip Manshaus' stesøster, Johanne Ihle-Hansen (17), ble påført fire dødelige skudd, opplyser politiet..

Dagbladet - 5 timer siden

Geléballmysteriet i havet er løst etter to år

For to år siden så dykkere langs vestlandskysten meterstore geléballer som «svevde» i sjøen, og ingen kunne forklare hva skapningene var. Nå er svaret klart..

Dagbladet - 10 timer siden

Mann stukket ned: Intenst søk

Oslopolitiet melder at de er på Grønlands Torg mandag kveld, etter at en person er stukket flere ganger med en «knivliknende» gjenstand..

Dagbladet - 12 timer siden

100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom i Surnadal

Vannføringen synker, men fortsatt er det fare for flom og skred på Vestlandet og i Trøndelag. I Surnadal er rundt 100 sauer døde etter å ha blitt tatt av flom..

Dagbladet - 14 timer siden

Analysesjef tror oljeprishoppet er kortvarig

Rystad Energy spår at oljeprisoppgangen vil begrenses av Saudi-Arabias lagerkapasitet..

Dagbladet - 14 timer siden

- Ikke nok til å stoppe krigsmakten USA

Iran vil være en trussel for landene i regionen som velger å støtte amerikanske baser, men vil ikke kunne hamle opp med USAs militærets ressurser, mener ekspert..

Dagbladet - 18 timer siden

Frykter rente- og boligsjokk

Hvis Norges Bank ikke hever renten denne uka..

Dagbladet - Igår: 05:58

Dramatiske timer

Mandag morgen vil vi få vite svaret på hvor hardt Olden ble rammet av flommen. Til Dagbladet forteller de involverte om dramatikken som utspilte seg da flommen truet bygda..

Dagbladet - Igår: 21:03

- Fristende å si «we'll be back in 2023»

Terje Søviknes blir ikke ordfører i nye Bjørnafjorden kommune. Nå varsler han et tøft Frp i opposisjon..

Dagbladet - Igår: 19:14

Fikk flest stemmer - ekskludert fra Bompengepartiet

Partileder: - Totalt grunnløst i Sandnes..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt