NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:24

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:12

Granat blir liggende på stadion

Forsvaret har studert bilde av granaten som ble funnet ved den nye Atlanten stadion i Kristiansund mandag. Konklusjonen er at granaten foreløpig skal bli liggende, og at det ikke er fare for at den skal eksplodere..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Atlanten, Kristiansund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Granatblir , liggende, stadion
NRK - 11 Feb 19 kl. 15:25

Fant granat på stadion

Arbeidet med nye Atlanten stadion i Kristiansund er stoppet etter funn av en granat, skriver Tidens Krav. De ansatte ble evakuert etter funnet av granaten, som skal stamme fra andre verdenskrig. Folk advares mot å ta seg inn i området..

NRK - 31 Oct 18 kl. 15:59

Politiet i Skien: Granat sikret

Politiet skriver at eksplosivet som ble levert på politistasjonen var en granat som nå er sikret på forsvarlig måte etter veiledning fra bombegruppa. Forsvaret vil hente granaten i ettertid..

Hegnar.no - 12 Nov 18 kl. 05:38

Havarert fregatt blir trolig liggende lenge

KNM Helge Ingstad kan bli liggende på ulykkesstedet i lang tid før den slepes til Haakonsvern. Lydloggen fra ulykken gjør inntrykk på ansatte i Sjøforsvaret..

Dagbladet - 11 Nov 18 kl. 14:35

Havarert fregatt blir trolig liggende lenge

KNM Helge Ingstad kan bli liggende på ulykkesstedet i lang tid før den slepes til Haakonsvern. Lydloggen fra ulykken gjør inntrykk på ansatte i Sjøforsvaret..

VG - 13 Oct 18 kl. 18:10

Blodig drama på Ullevaal stadion

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge − Slovenia 0-0, pågår) Etter to og et halvt minutt smalt det på Ullevaal stadion, da Markus Henriksen og slovenske Luka Krajnc skallet hardt..

VG - 13 Oct 18 kl. 18:10

Blodig drama på Ullevaal stadion: – Vonde bilder å se på

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge − Slovenia 0-0, pågår) Etter to og et halvt minutt smalt det på Ullevaal stadion, da Markus Henriksen og slovenske Luka Krajnc skallet hardt. Sloveneren ble båret av banen etter sammenstøtet..

VG - 13 Oct 18 kl. 18:10

Sendt til sykehus etter blodig drama på Ullevaal stadion: – Vonde bilder å se på

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge − Slovenia 1-0, pågår) Etter to og et halvt minutt smalt det på Ullevaal stadion, da Markus Henriksen og slovenske Luka Krajnc skallet hardt. Sloveneren ble båret av banen etter sammenstøtet..

VG - 13 Oct 18 kl. 18:10

Sendt til sykehus etter blodig drama på Ullevaal stadion

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge − Slovenia 1-0, pågår) Etter to og et halvt minutt smalt det på Ullevaal stadion, da Markus Henriksen og slovenske Luka Krajnc skallet hardt. Sloveneren ble sendt til sykehus etter sammenstøtet..

NRK - 18 Oct 18 kl. 21:02

Mysen stadion hedret drapsoffer

Rundt 200 mennesker møtte opp til den utsatte opprykkskampen på Mysen stadion for å hedre den unge mannen som ble drept på Majorstua i Oslo mandag. Drapsofferet var en sentral del av fotballklubben på hjemstedet Mysen i Eidsberg kommune i Østfold..

NRK - 07 Oct 18 kl. 12:13

– Knivstikking ved Bislet stadion

Oslo-politiet har fått en melding om knivstikking ved Bislet Stadion. Politi og ambulanse er på stedet. Vedkommende som er knivstukket er bevisst, og politiet søker etter gjerningsperson.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 15 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 30 minutter siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 1 time siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 1 time siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 2 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt