NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 20:56

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:12

Granat blir liggende på stadion

Forsvaret har studert bilde av granaten som ble funnet ved den nye Atlanten stadion i Kristiansund mandag. Konklusjonen er at granaten foreløpig skal bli liggende, og at det ikke er fare for at den skal eksplodere..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Atlanten, Kristiansund

Dele artikeln

320 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Granatblir , liggende, stadion
NRK - 11 Feb 19 kl. 15:25

Fant granat på stadion

Arbeidet med nye Atlanten stadion i Kristiansund er stoppet etter funn av en granat, skriver Tidens Krav. De ansatte ble evakuert etter funnet av granaten, som skal stamme fra andre verdenskrig. Folk advares mot å ta seg inn i området..

NRK - 31 Oct 18 kl. 15:59

Politiet i Skien: Granat sikret

Politiet skriver at eksplosivet som ble levert på politistasjonen var en granat som nå er sikret på forsvarlig måte etter veiledning fra bombegruppa. Forsvaret vil hente granaten i ettertid..

NRK - 18 Jun 19 kl. 10:43

Ikkje funn av granat

Bombegruppa har søkt gjennom sekken til mannen som trua ein trikkeførar med kniv ved Solli plass i Oslo og har ikkje funne nokon farlege gjenstandar i sekken, skriv dei på Twitter. Mannen sa han hadde ein granat i sekken..

Dagbladet - 11 Nov 18 kl. 14:35

Havarert fregatt blir trolig liggende lenge

KNM Helge Ingstad kan bli liggende på ulykkesstedet i lang tid før den slepes til Haakonsvern. Lydloggen fra ulykken gjør inntrykk på ansatte i Sjøforsvaret..

Hegnar.no - 12 Nov 18 kl. 05:38

Havarert fregatt blir trolig liggende lenge

KNM Helge Ingstad kan bli liggende på ulykkesstedet i lang tid før den slepes til Haakonsvern. Lydloggen fra ulykken gjør inntrykk på ansatte i Sjøforsvaret..

NRK - 28 Jul 19 kl. 16:34

Voldtektssaker blir liggende

41 voldtektssaker ble liggende i over ett år hos Oslo politidistrikt uten henleggelse eller tiltale. Det kommer fram i en rapport fra Oslo statsadvokatembeter, skriver Aftenposten. I rapporten heter det at tallene «gir grunn til bekymring»..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 12:34

Viking Sky dro ut i dårlig vær. Hurtigruten ble liggende ved kai.

I uværet som herjet langs norskekysten lørdag, bestemte Hurtigruten seg for heller å fly passasjerene sine fra Trondheim til Bergen. Skipene deres ble liggende i havn..

VG - 13 Oct 18 kl. 18:10

Blodig drama på Ullevaal stadion

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge − Slovenia 0-0, pågår) Etter to og et halvt minutt smalt det på Ullevaal stadion, da Markus Henriksen og slovenske Luka Krajnc skallet hardt..

NRK - 25 Jun 19 kl. 05:13

– Lå mer enn fem timer i vannet

De tre personene som styrtet utenfor Mandal ble liggende i sjøen i mer enn fem timer uten overlevingsdrakter, skriver Fædrelandsvennen. Havarikommisjonen sier det er for tidlig å si hvorfor personene ble liggende så lenge i vannet før de ble reddet..

VG - 13 Oct 18 kl. 18:10

Blodig drama på Ullevaal stadion: – Vonde bilder å se på

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge − Slovenia 0-0, pågår) Etter to og et halvt minutt smalt det på Ullevaal stadion, da Markus Henriksen og slovenske Luka Krajnc skallet hardt. Sloveneren ble båret av banen etter sammenstøtet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 15 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 15 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 45 minutter siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt