NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:15

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:12

Granat blir liggende på stadion

Forsvaret har studert bilde av granaten som ble funnet ved den nye Atlanten stadion i Kristiansund mandag. Konklusjonen er at granaten foreløpig skal bli liggende, og at det ikke er fare for at den skal eksplodere..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Atlanten, Kristiansund

Dele artikeln

320 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Granatblir , liggende, stadion
NRK - 11 Feb 19 kl. 15:25

Fant granat på stadion

Arbeidet med nye Atlanten stadion i Kristiansund er stoppet etter funn av en granat, skriver Tidens Krav. De ansatte ble evakuert etter funnet av granaten, som skal stamme fra andre verdenskrig. Folk advares mot å ta seg inn i området..

NRK - 31 Oct 18 kl. 15:59

Politiet i Skien: Granat sikret

Politiet skriver at eksplosivet som ble levert på politistasjonen var en granat som nå er sikret på forsvarlig måte etter veiledning fra bombegruppa. Forsvaret vil hente granaten i ettertid..

Hegnar.no - 12 Nov 18 kl. 05:38

Havarert fregatt blir trolig liggende lenge

KNM Helge Ingstad kan bli liggende på ulykkesstedet i lang tid før den slepes til Haakonsvern. Lydloggen fra ulykken gjør inntrykk på ansatte i Sjøforsvaret..

Dagbladet - 11 Nov 18 kl. 14:35

Havarert fregatt blir trolig liggende lenge

KNM Helge Ingstad kan bli liggende på ulykkesstedet i lang tid før den slepes til Haakonsvern. Lydloggen fra ulykken gjør inntrykk på ansatte i Sjøforsvaret..

Aftenposten - 24 Mar 19 kl. 12:34

Viking Sky dro ut i dårlig vær. Hurtigruten ble liggende ved kai.

I uværet som herjet langs norskekysten lørdag, bestemte Hurtigruten seg for heller å fly passasjerene sine fra Trondheim til Bergen. Skipene deres ble liggende i havn..

VG - 13 Oct 18 kl. 18:10

Blodig drama på Ullevaal stadion

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge − Slovenia 0-0, pågår) Etter to og et halvt minutt smalt det på Ullevaal stadion, da Markus Henriksen og slovenske Luka Krajnc skallet hardt..

VG - 13 Oct 18 kl. 18:10

Blodig drama på Ullevaal stadion: – Vonde bilder å se på

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge − Slovenia 0-0, pågår) Etter to og et halvt minutt smalt det på Ullevaal stadion, da Markus Henriksen og slovenske Luka Krajnc skallet hardt. Sloveneren ble båret av banen etter sammenstøtet..

NRK - 28 Feb 19 kl. 04:22

Brann ved Frogner stadion

Det brenner i en acetylenflaske på et anleggsområde ved Frogner stadion i Oslo, og politiet har sperret Kirkeveien. Det kan ta lang tid å få slukket og kjølt ned brannen, opplyser politiets operasjonssentral..

VG - 13 Oct 18 kl. 18:10

Sendt til sykehus etter blodig drama på Ullevaal stadion: – Vonde bilder å se på

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge − Slovenia 1-0, pågår) Etter to og et halvt minutt smalt det på Ullevaal stadion, da Markus Henriksen og slovenske Luka Krajnc skallet hardt. Sloveneren ble båret av banen etter sammenstøtet..

VG - 13 Oct 18 kl. 18:10

Sendt til sykehus etter blodig drama på Ullevaal stadion

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge − Slovenia 1-0, pågår) Etter to og et halvt minutt smalt det på Ullevaal stadion, da Markus Henriksen og slovenske Luka Krajnc skallet hardt. Sloveneren ble sendt til sykehus etter sammenstøtet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 15 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 30 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 45 minutter siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt