E24 > Økonomi

Thursday, 02 April, 23:03

E24 - 25 Mar 20 kl. 21:49

Gründer etterlyser grep: – Det er kritisk for oss om vi ikke kan ha folk på jobb

Permitteringer og lån er tiltak som ikke passer oppstartsbedrifter, mener gründerfabrikk. Nå kreves det egne grep for å redde de unge vekstbedriftene..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gründer, etterlyser, grepDet er , kritisk, foross om , vi ikke kan ha folk på jobb
VG - 06 Dec 19 kl. 13:25

Kritisk til mediedekningen av polekspedisjonen: Minner om et realityshow

Dagsavisen-redaktør Lars West Johnsen etterlyser kritisk mediedekning av aksjonen for å hente ut polfarerne Børge Ousland og Mike Horn. – Minner til forveksling om et realityshow..

P4 - 13 Mar 20 kl. 12:54

Etterlyser større tiltak

Flere sjeføkonomer er positive til regjeringens tiltak, men etterlyser allikevel flere og mer drastiske grep. Sjeføkonom Harald Magnus Andreassen i Sparebank1 sier til E24 at han hadde ventet at staten skulle ta over sykelønn tidligere, som ved permitteringer - slik at arbeidsgiverne kunne kuttet kostander ved fravær. Og NHO Luftfart er heller ikke helt fornøyd - og mener fjerning av flypassasjeravgiften kun får marginal effekt fremover, fordi trafikken er borte..

P4 - 12 Feb 20 kl. 05:52

Bønder taper på få måkejobber

En vinter med lite snø fører til at en del bønder taper penger på få måke- og strøjobber. For en del bønder er slike jobber en viktig inntektskilde om vinteren. Bønder forteller til Nationen at de ofte går 700 til 1000 timer i løpet av en sesong, mens det i år kun har vært 250 timer..

NRK - 10 Dec 19 kl. 11:04

Etterlyser bil etter dødsfall

Politiet etterlyser en bil i forbindelse med at det ble funnet en død person på Rægestranden i Sola kommune. Bilen, en Opel Astra skal ha tilhørt den avdøde..

VG - 04 Jan 20 kl. 08:23

Norge sluker premiefatet: FIS-sjef etterlyser nye grep

VAL DI FIEMME (VG) Nesten 40 prosent av herreløperne som har forsynt av premiepengene denne sesongen er nordmenn. At Norge og Russland stikker av med størstedelen av pengefatet skaper bekymring..

NRK - 20 Mar 20 kl. 20:08

Etterlyser 17. mai-planer

Lederen av 17. mai-komiteen i Kristiansand etterlyser nasjonale retningslinjer for hvordan årets feiring skal bli. Kommuneoverlegen mener vi må rigge for en annerledes nasjonaldag..

Klartale - 24 Jan 20 kl. 10:06

Mexico pågrep 800 migranter

Sikkerhets-styrker pågrep folk. De tok seg ulovlig inn i landet..

P4 - 27 Feb 20 kl. 15:20

Ber land ta aggressive grep

Verdens helseorganisasjon, WHO, ber land ta aggressive grep for å hindre folk fra å bli syke av koronaviruset. Norge er ett av sju land som det siste døgnet for første gang har påvist smitte hos borgere. WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus sa på enn pressekoferanse i ettermiddag at de disse sju landene må ta grep med en gang..

P4 - 02 Jan 20 kl. 16:07

Etterlyser vitner etter ulykke

Politiet vil ha kontakt med to personer etter en sparkesykkelulykke ved slottet i Oslo natt til i går. En mann i 20-årene er kritisk skadet etter ulykken, og ligger på sykehus. Politiet ønsker å snakke med to pesoner de var i kontakt med rundt halv tre om natten, nyttårsaften, melder TV 2..

E24 - 13 Mar 20 kl. 21:07

Hurtigruten permitterer rundt 120 ansatte

Coronakrisen tvinger frem omfattende tiltak og store kostnadskutt i Hurtigruten. Cruiseselskapet etterlyser grep rettet mot det kriserammede reiselivet på havet og på land i regjeringens første krisepakke for næringslivet og økonomien, som ble lagt frem fredag..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Axactor-sjef Endre Rangnes sparket på dagen

Rangnes tar avstand fra måten han mistet jobben på. Finansdirektøren tar over for selskapet som har blødd på børs i 2020..

E24 - 30 minutter siden

Axactor-sjef Endre Rangnes går på dagen

Rangnes tar avstand fra måten han mistet jobben på. Finansdirektøren tar over for selskapet som har blødd på børs i 2020..

E24 - 7 timer siden

Oljehopp sendte Wall Street opp

Wall Street åpnet med nedgang etter de nye sjokktallene fra Det amerikanske arbeidsdepartementet. Så gikk Donald Trump på Twitter..

E24 - 3 timer siden

Rystad om eventuell oljeavtale: – Ville være en betydelig utvikling

Hvis Russland og Saudi-Arabia blir enige om oljekutt på 10 millioner fat per dag, kan det kunne løfte oljeprisen til området rundt 30 dollar fatet og bidra til å redde oljebransjen fra total kollaps, mener Rystad Energy..

E24 - 3 timer siden

Nytt NHO-barometer: Flere bedrifter permitterer

NHOs ferske spørreundersøkelse blant bedriftene viser få tegn til gryende optimisme. – Den negative situasjonen har satt seg, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..

E24 - 4 timer siden

Hydro har permittert 1400 ansatte

Industriselskapet fryser investeringer, dropper utbytte og utsetter gjenåpning av anlegg som følge av coronakrisen..

E24 - 4 timer siden

Hydro nedbemanner som følge av coronakrisen

1400 personer i Hydro-konsernet er midlertidig nedbemannet..

E24 - 3 timer siden

Bedriftenes dom over kontantstøtten: – Førsteinntrykket er absolutt positivt

Detaljene gjenstår, men en rekke bedrifter puster lettet ut. – Dette signaliserer at ting vil gå bra på lang sikt, sier deleier Håkon Pettersen i Dattera til Hagen..

E24 - 4 timer siden

Hydro fryser investeringer og varsler oppsigelser

Saken oppdateres....

E24 - 5 timer siden

Russland avviser påstand i Trumps olje-tweet

Vladimir Putins kontor benekter at den russiske presidenten har snakket med Saudi-Arabias kronprins, slik Donald Trump hevdet før oljeprisen skjøt til værs..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt