E24 > Økonomi

Monday, 01 June, 11:10

E24 - 08 Nov 19 kl. 05:51

Grønt skifte kan ramme olje- og gassinntekter: IEA råder oljeland til å omstille seg

Det internasjonale energibyrået (IEA) advarer land i Afrika og Midtøsten mot å lene seg for mye på olje- og gassinntekter. Overproduksjon og energiomstilling kan sette inntektene i fare..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
IEA, Afrika, Midtøsten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Grønt, skiftekan , ramme, oljeog , gassinntekter, IEA, råder, oljeland til å omstille seg
P4 - 13 Nov 19 kl. 16:28

Må gjøre med for å stoppe utslipp

Verden må gjøre mye mer for å skifte ut olje med fornybar energi, og sørge for at utslippene reduseres. Det slår det internasjonale energibyrået IEA fast, i en analyse som ble lagt frem i dag. Byrået konkluderer med at den planlagte klimapolitikken i verden ikke er nok til å sikre en bærekraftig fremtid.

NRK - 27 Mar 20 kl. 15:19

Utset fristen for å ta av piggdekk

Fristen for å skifte dekk er utsett til 1. mai på grunn av koronatiltak. Det melder Statens vegvesen i ei pressemelding.

NRK - 23 Oct 19 kl. 11:35

Avis: Kina vil skifte ut Lam

Kinesiske myndigheter planlegger å skifte ut Hongkongs leder Carrie Lam med en midlertidig ledelse, melder Reuters som siterer den britiske avisa Financial Times. Hongkong har de siste månedene vært preget av voldsomme demonstrasjoner..

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 10:44

IEA: Verden må gjøre mye mer for å skifte ut olje med fornybar energi

Det trengs langt større innsats hvis verden skal kunne redusere utslippene i energisektoren nok til å hindre en klima-tidsbombe, fastslår IEA..

NRK - 13 Nov 19 kl. 16:11

Må gjere meir for mindre utslepp

Verda må gjere mykje meir for å skifte ut olje med fornybar energi. Det slår det internasjonale energibyrået IEA fast. Dei konkluderer med at den planlagde klimapolitikken til politikarar i verda ikkje er nok til å sikre ei berekraftig framtid..

VG - 19 Dec 19 kl. 14:48

Vincent Kompanys grønne skifte har ikke gitt poeng

Vincent Kompany (33) har skiftet fra himmelblått til lilla på drakten. I matveien har han gjort et grønt skifte..

P4 - 16 Sep 19 kl. 19:19

- Største forstyrrelsen av oljeproduksjon noensinne

Oljeangrepet i Saudi-Arabia i helgen er det mest alvorlige i sitt slag noensinne og kan ramme verdensøkonomien hardt. Det sier analysesjef for oljehandel i Rystad Energy, Bjørnar Tonhaugen. Rundt 5 prosent av verdens olje er satt sjakk matt etter droneangrepet mot et av verdens største prosesseringsanlegg av olje i Saudi-Arabia i helgen.

VG - 11 Aug 19 kl. 18:07

Økte skatter for folk flest er ikke svaret

I nok et debattinnlegg fortsetter Nils Kristian Sandtrøen (Ap) svartmalingen. Et poeng han har rett i er at det er «tid for positivt skifte.» Jeg foreslår at han starter med å skifte ut sin egen retorikk..

Hegnar.no - 22 Jul 19 kl. 17:15

- Høyreekstrem terror ment å ramme Ap

– 22. juli-terroren var ment å ramme partiet, understreket Ap-leder Jonas Gahr Støre i sin tale under minnemarkeringen på Utøya mandag..

NRK - 15 Dec 19 kl. 01:02

Van Drew vil skifte parti

Demokraten Jeff Van Drew vil skifte parti. Han vil framover heller representere Republikanerne i Representantenes hus, melder flere amerikanske medier. Det er en rekke medier som bringer nyheten på bakgrunn av opplysninger fra kilder lørdag..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Svenske småsparere har nær doblet Norwegian-veddemålet

Norwegian-aksjen har lokket over 19.000 privatinvestorer fra Sverige, som har over 200 millioner kroner på spill i aksjen. Mesteparten er kortsiktige veddemål, mener aksjeekspert..

E24 - 1 time siden

Saudi-Arabias valutareserver faller bratt etter aksje-shopping

Saudi-Arabias statlige investeringsfond har handlet for flere titalls milliarder dollar de siste månedene, blant annet i Equinor..

E24 - 1 time siden

FN positiv til flykorridorer for å styrke turisme

Såkalte flykorridorer som lar turister reise mellom land med lav smitterisiko, kan bidra til å starte opp igjen turistindustrien, mener FN..

E24 - 1 time siden

Bilsalget stuper i Danmark

Coronakrisen har ført til et kraftig fall i bilsalget i Danmark og én av fem forhandlere står nå på randen av konkurs..

E24 - 3 timer siden

Hit går Tangens veldedige penger: Sponset «Tangen Hall», leirsted, turisthytte og Freuds sofa

Nicolai Tangen slipper norsk skatt og kan overføre to milliarder i året til AKO-stiftelsen. Til nå har det gått penger til «Tangen Hall» på Wharton School i USA, oppussing av Freuds sofa og samarbeid med kjendiskokken Jamie Oliver og sjefen for Harley-Davidson..

E24 - 14 timer siden

Norges Banks milliardkjøp vekker internasjonal interesse: – De fleste land gjør det motsatte

Norges Bank øker kronekjøpene til ny rekord i juni for å dekke redningspakkene i coronakrisen. – Med tanke på mengden spørsmål vi får rundt dette fra store New York- og London-baserte hedgefond, så kan det virke som dette er i ferd med å bli et vesentlig tema, sier Nordea-strateg..

E24 - 16 timer siden

Hjemmesommer gir salgsboom: – Alle skal ha basseng

Hjemmeferie-sommer gir stor pågang hos norske bassengleverandører. – Dette blir nytt rekordår, sier daglig leder..

E24 - 18 timer siden

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen går over - men oljepengeviruset vil ramme norsk politikk hardt

UKESLUTT: Dette skulle være året hvor norske politikere for alvor strammet livreima. Så kom corona. Det motsatte måtte til.

E24 - 18 timer siden

Coronakrisen stopper ikke norsk pengebruk: – Fortsatt bra trykk

Mens bankinnskuddene fyker til værs i Europa fordi innbyggerne frykter konsekvensene av coronakrisen, bruker norske husholdninger penger som før. Landets to største banker melder om fortsatt god etterspørsel etter boliglån og en økning i lån til båt eller bobil før ferien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt