NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 11:04

NRK - 09 Dec 19 kl. 13:25

Grønt lys til batteri-satsing

EU gir sju medlemsland grønt lys til å spytte inn over 30 milliarder kroner i et konsortium som skal utvikle nye og mer effektive batterier til elbiler..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Grønt, lys, til, batteri-satsing
Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 20:00

Ny satsing skal gi lokale toppløpere i langrenn: – Målet er å få en verdensmester

Da to talenter plutselig leverte nasjonale toppresultater, innså Oddersjaa at de måtte ta grep. Nå har de satt i gang en satsing som trolig mangler sidestykke i klubbens historie..

E24 - 15 Feb 20 kl. 08:07

Gjelsten om sin nye satsing: – Dette er luksus

Bjørn Rune Gjelstens siste satsing er hestebiler i luksusklassen. Nå skal han bygge ny fabrikk i Belgia - slik at de kan bygge dobbelt så mange biler som før..

E24 - 19 Nov 19 kl. 15:16

Nel-aksjen stuper etter batteri-melding fra Nikola

Saken oppdateres..

P4 - 22 Jan 20 kl. 16:11

16 barn til legevakt

16 barn i en barnehage i Kristiansand ble i dag sendt til legevakt for sjekk. Tiltaket ble gjort for å forsikre seg om at ingen av dem hadde svelget et batteri, skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 30 Nov 19 kl. 08:30

Sjekk røykvarsleren

1. desember er røykvarslerens dag og er det anbefalt at du bytter batteri i alle røykvarslerne dine. Hvert sekund teller når det begynner å brenne og brannvesenet anbefaler også at du har flere røykvarslere per etasje og at disse seriekobles..

NRK - 17 Dec 19 kl. 16:07

Får pengar til klimavennlege båtar

Klima- og miljødepartementet deler ut totalt 26 millionar kroner til tiltak for å gjera hurtigbåtar klimavennlege. Blant anna får Rogaland fylkeskommune 12 millionar i støtte til å bygga det som kan bli verdas første hurtigbåt driven med batteri..

VG - 10 Jan 20 kl. 17:50

Parkerer elektriske søppelbiler etter batteri-eksplosjon

Fredag morgen eksploderte et startbatteri i en helt ny bil hos Norsk Gjenvinning på Sørlandet. Det ble hverken brann eller skader, men selskapet har nå parkert de nye bilene til årsaken er avklart..

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 17:25

Protester mot litteraturprisvinner – applaus til batteri-oppfinner

Noen land boikottet nobelfestlighetene i Stockholm i protest mot litteraturprisvinner Peter Handke. Kjemiprisvinneren John B. Goodenough (97) fikk mest applaus..

E24 - 19 Nov 19 kl. 15:16

Nel-aksjen faller etter batteri-melding fra Nikola

Nel-aksjen faller tungt etter at partneren Nikola lanserte ny batteriteknologi..

NRK - 30 Oct 19 kl. 15:54

Kontroll på brann ved Haukeland

Brannvesenet har kontroll på brannen i ein miljøhall ved Haukeland sjukehus i Bergen. Brannvesenet har fått ut pallen som det brann i. Det skal ha vore eit litium-batteri som brann, fortel 110-sentralen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Iranene bes om å holde seg hjemme

Iranske helsemyndigheter ber nå folk om ikke å forlate hjemmene sine. Oppfordringen kom på statlig fjernsyn, melder Reuters. 15 mennesker er døde i Iran, som er det landet utenom Kina som er hardest rammet..

NRK - 10 minutter siden

80.000 er smittet av covid-19

Tallet på mennesker som er smittet av det nye koronaviruset covid-19 har passert 80.000, ifølge en oversikt. Tallet på døde har passert 2700 og det er meldt om døde i 7 land utenom Kina..

NRK - 30 minutter siden

Jahn Teigen hylles over hele landet

Kondolanser og hyllinger av Jahn Teigen strømmer inn etter nyheten om artistens død. Teigen døde 70 år gammel etter lang tids sykdom..

NRK - 10 timer siden

Henter hjem 1159 fra Gran Canaria

SAS og Norwegian setter inn to fly hver for å hente hjem 1159 værfaste passasjerer på Kanariøyene sent mandag kveld. Flyene skal til Oslo og vil etter planen være fremme sent mandag og i natt norsk tid..

NRK - 15 minutter siden

Sju norske på korona-isolert hotell

Turoperatøren TUI bekrefter at det den siste uka har vært sju norske turister på hotellet som er satt i karantene på Tenerife. Fire av de norske har reist hjem. Tre reiser senere i dag.

NRK - 30 minutter siden

Hotellgjester testes for virus

Hundrevis av hotellgjester på et Tenerife-hotell blir nå testes for koronaviruset covid-19, melder Sky News. Rundt 1000 gjester er isolert på hotellet etter at en italiensk kvinne har testet positivt..

NRK - 30 minutter siden

Svinesundbrua fortsatt stengt

Statens vegvesen anslår at den nye Svinesundbrua kan bli stengt helt til klokka 15 i dag på grunn av oljesøl på svensk side. det er mye kø, men trafikken dirigeres via den gamle brua, melder NRK Trafikk..

NRK - 30 minutter siden

Jahn Teigen hyles over hele landet

Kondolanser og hyllinger av Jahn Teigen strømmer inn etter nyheten om artistens død. Teigen døde 70 år gammel etter lang tids sykdom..

NRK - 45 minutter siden

Domingo er lei for anklager

Stjernetenoren Placido Domingo sier han er virkelig lei seg for anklager om seksuell trakassering som er rettet mot ham, ifølge AFP. Han har tidligere tilbakevist beskyldningene, og trakk seg i høst fra en forstilling på Metropolitan Opera i New York..

NRK - 1 time siden

Ferjehøyring på Stortinget kl. 11

Staten gir 20 prosent meir til ferjedrift no enn i 2015, ifølge regjeringa. Helge André Njåstad (Frp) trur likevel ferjefylka er underfinansiert: – Det er feil viss ferjefylka må kutta andre tenester, medan staten betaler togtilbodet i andre fylke..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt