NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 23:07

NRK - 08 april 21 kl. 09:24

Gorman på framsida av Vogue

Amanda Gorman blir den første poeten som prydar omslaget til motemagasinet Vogue. Gorman vart verdskjend over natta etter at ho framførte diktet «The Hill We Climb» på innsetjinga av USAs president Joe Biden i januar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gorman, Vogue, Hill We Climb, USAs, Joe Biden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gorman, framsidaav , Vogue
VG - 20 jan. 21 kl. 18:59

Følgertallene til poet Amanda Gorman (22) eksploderte etter innsettelsen

Som den yngste personen til å fremføre dikt under presidentinnsettelsen i USA, ble Amanda Gorman historisk. Nå tar kontoen hennes av på Twitter..

NRK - 30 jan. 21 kl. 16:09

Amanda Gorman til Gyldendal

Gyldendal forlag skal oversette diktene til den amerikanske poeten Amanda Gorman. Nylig skrev Klassekampen at flere forlag var svært interessert i å få til en avtale med den 22 år gamle poeten som leste dikt under Joe Bidens innsettelsesseremoni..

VG - 15 april 21 kl. 14:40

Amanda Gorman rett til topps i USA

23-årige Amanda Gorman fikk massiv oppmerksomhet etter at hun fremførte sitt eget dikt under presidentinnsettelsen i USA – og nå går hennes diktsamling helt til topps på bestselgerlistene..

Dagbladet - 21 jan. 21 kl. 10:08

Hvem er Amanda Gorman?

22-åringen ble historisk under innsettelsen av president Joe Biden..

Dagbladet - 21 jan. 21 kl. 11:33

Les diktet «alle» snakker om

Les det bejublede diktet «The Hill We Climb», som gjorde 22 år gamle Amanda Gorman til superstjerne over natta etter gårsdagens innsettelsesseremi..

Dagbladet - 06 mars 21 kl. 20:18

Fotfulgt av sikkerhetsvakt: - Mistenkelig

Poeten Amanda Gorman (22) ble et umiddelbart ikon etter opptredenen under president Joe Bidens innsettelse. Fredag ble hun stanset av en sikkerhetsvakt fordi han hevdet hun så «mistenkelig» ut.

VG - 08 april 21 kl. 15:59

Skal ha takket nei til over 140 millioner kroner

Amanda Gorman (23) ble verdenskjent etter å ha fremført sitt eget dikt da Joe Biden ble innsatt som president i januar. Hun hevder hun den siste tiden har takket nei til avtaler verdt 17 millioner dollar - over 140 millioner kroner.

Aftenposten - I førrgår: 07:00

Amanda Gorman erobrer verden, men bør passe seg for å bli erobret selv

En stjerne er født..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Storbritannia kutter i bistanden

Den britiske regjeringen vil kutte det årlige bistandsbidraget fra 0,7 prosent til 0,5 prosent av brutto nasjonalprodukt. Avgjørelsen har ført til krass kritikk fra to hundre britiske hjelpeorganisasjoner, skriver Sky News..

NRK - 1 time siden

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

NRK - 1 time siden

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..

NRK - 15 minutter siden

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 30 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 30 minutter siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 2 timer siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 2 timer siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt