NRK > Nyheter

Saturday, 04 April, 20:41

NRK - 21 Oct 18 kl. 15:33

Gorbatsjov: – Svært uklokt

Den tidlegare statsleiaren i Sovjetunionen, Mikhail Gorbatsjov, seier det vil vere svært uklokt av Donald Trump å trekke USA ut av nedrustingsavtalen INF. Det melder nyheitsbyrået Interfax. Gorbatsjov signerte avtalen med Ronald Reagan i 1987..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sovjetunionen, Gorbatsjov, Donald Trump, USA, INF, Interfax, Ronald Reagan

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gorbatsjov, Svært, uklokt
NRK - 04 Nov 19 kl. 10:19

Gorbatsjov ut mot atomvåpen

Verden er i stor fare på grunn av det dårlige forholdet mellom atomvåpenmaktene USA og Russland, sier Sovjetunionens siste leder Mikhail Gorbatsjov. – Så lenge det finnes masseødeleggelsesvåpen er faren kolossal, sier 88-åringen til BBC..

Dagbladet - 23 Apr 19 kl. 15:01

Amundsen: - Uklokt og skuffende av Solberg å åpne for å hente barn av IS-krigere

Frps Per-Willy Amundsen er skuffet over at statsminister Erna Solberg (H) likevel åpner for å hente barn i IS-områdene hjem til Norge. Svært uklokt, mener han..

Aftenposten - 23 Apr 19 kl. 13:51

Amundsen: Uklokt og skuffende av Solberg å åpne for å hente barn av IS-krigere

Frps Per Willy-Amundsen er skuffet over at statsminister Erna Solberg (H) likevel åpner for å hente barn i IS-områdene hjem til Norge. Svært uklokt, mener han..

Dagbladet - 23 Jun 19 kl. 21:58

President Gorbatsjov takket de norske heltene

Reddet 953 mennesker fra å bli et nytt «Titanic»..

Dagbladet - 12 Oct 19 kl. 08:23

- Som om Oslo og Trondheim skulle kriget mot hverandre

Etiopia-ekspert: - Fredsprisvinneren minner om Gorbatsjov..

Dagbladet - 09 Nov 19 kl. 10:25

De store paradoksenes mann

Han ble den største, men også den mest paradoksale, i sin tid. Mikhail Gorbatsjov avviklet kommunismen i Europa, nesten uten at det fløt blod, skriver Morten Strand..

Dagbladet - 11 Sep 18 kl. 13:58

- Uklokt og misforstått

Statsminister Erna Solberg (H) sier amerikanske marinesoldater i prinsippet kan bli på Værnes «inn i det uendelige». SV protesterer..

Dagbladet - 21 Jun 18 kl. 18:15

- Uhørt maktbruk overfor Finnmark

- Ekstremt uklokt av Monica Mæland, sier Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum om ny forskrift..

Aftenposten - 20 Nov 19 kl. 05:30

Aftenposten mener: Uklokt signal til bosetterne

Aftenposten - 08 Jan 19 kl. 12:21

Aftenposten mener: Uklokt av Helge André Njåstad

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Spansk hotell tar inn flyktninger

En hotelleier utenfor Madrid har åpnet det stengte anlegget igjen, og gitt husrom til over 60 flyktninger. Hotellet var stengt på grunn av de strenge smittetiltakene, melder Reuters. De ansatte er permittert, men jobber gratis for å hjelpe gjestene..

NRK - 45 minutter siden

Brannskadde koalaer har kommet seg

I Australia har mange brannskadde koalabjørner kommet seg nok til at de er satt ut i sitt naturlige miljø. De voldsomme skogbrannene i landet for noen måneder siden kostet trolig 25.000 koalaer livet, og arten er dermed truet, melder Sveriges Radio..

NRK - 1 time siden

Fløyet til sykehus etter ulykke

En person ble hardt skadd i en trafikkulykke på Mysen i Østfold, og er fraktet til sykehus i luftambulanse. To personbiler kolliderte nord for Eidsberg stasjon..

NRK - 1 time siden

Skatteetaten skal sjekke mottakere

Skatteetaten får ansvar for å ettergå bedrifter som mottar koronastøtte. I den siste krisepakken satte regjeringen av 20 milliarder kroner i måneden for å hjelpe bedrifter. De som gir gal informasjon risikerer straffeskatt, bøter og fengselsstraff..

NRK - 1 time siden

Brøt karantene, ble anmeldt

En innbygger i Kristiansund er anmeldt av kommunen for ikke å ha sittet hjemme etter en reise til Storbritannia. Personen gikk på jobb i stedet for i 14 dagers hjemmekarantene. Både personen selv og minst tre andre har fått påvist korona-smitte..

NRK - 1 time siden

Løvinne døde i ulykke i Dyreparken

Løvinnen Leia (12) døde i en ulykke i Kristiansand Dyrepark på fredag, skriver Fædrelandsvennen. Hendelsen skal ha skjedd foran besøkende og Dyreparken vet ikke sikkert hvordan ulykken skjedde. Etter gårsdagens ulykke er det fire løver igjen..

NRK - 1 time siden

Bryant valgt inn i Hall of Fame

Basketballstjernen Kobe Bryant, som mistet livet i en tragisk helikopterulykke i januar, er valgt inn i sportens Hall of Fame. Bryant vant fem NBA-titler med Los Angeles Lakers og var allstar-uttatt 18 ganger..

NRK - 1 time siden

Vurderer kutt i oljeproduksjonen

– Norge vil vurdere å kutte i oljeproduksjonen dersom flere store produsent-land gjør det samme. Det skriver olje- og energiminister Tina Bru i en e-post til Reuters. Oljeprisfallet de siste ukene bunner i en konflikt mellom Russland og OPEC-landene..

NRK - 1 time siden

Viral ski-video fra leiligheten

Phillip Klein Herrero måtte avlyse skiferien sin og holde seg hjemme i Barcelona på grunn av korona-pandemien. Videoen han brukte fridagene til å lage går viralt. - Jeg hadde en kreativ gnist, sier han til AFP..

NRK - 1 time siden

Migranter plukket opp i Kanalen

53 migranter og flyktninger ble plukket opp fra fire båter i Den engelske kanal i dag. Torsdag ble 52 andre, blant dem fem barn, plukket opp i det samme området utenfor Dover. Britiske myndigheter etterforsker mulige bakmenn, skriver the Independent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt